بعید میدونم راهی باشه چون به نظر این مشکل، سمت سروره. حالا شما هرچی رو هم از گوشیت پاک کنی بازم این سرچ قبلی توی سـرور اینستاگرام باقی مونده و بهتون نشون میده
بعید میدونم راهی باشه چون به نظر این مشکل، سمت سروره. حالا شما هرچی رو هم از گوشیت پاک کنی بازم این سرچ قبلی توی سـرور اینستاگرام باقی مونده و بهتون نشون میده
عکسای خشن یا مورد دار نذاشته بودی؟
معمولا واسه این چیزا حذف میکنه
اگر نه الکی هم دیده شده حذف کنه
به اینستا ایمیل بزن بگو که اکانتتو حذف کردن الکی
پیگیری کن
بر میگردوننش
تقریبا پنجاه پنجاهه احتماش
واسه منم دقیقا همینجوری و کاملا بی دلیل حذف شد
همه راه ها رو هم امتحان کردم ولی برنگشت
فقط مونده راه ایمیل زدن به اینستا
لطفا اگر میشه متن انگلیسی مرتبط با این مشکل و چیزایی که باید بنویسیم رو بذارید تا برای اینستا ایمیل کنیم چون زبانم خوب نیست.
Last edited by Mana5; 19-01-2016 at 13:25.
چطور میشه بیشتر از 6000 نفر following داشت در اینستاگرام؟
راه یا ترفندی برای دور زدن این محدودیت هست؟
چون بیشتر از 6 هزار و خورده ای اجازه نمیده فالو کنیم.
ام
من یه اکانت اینستاگرام دارم یعنی داشتم ، چند ماه استفاده میکردم پست غیر اخلاقی نداشتم و فالور هم نداشتم 30 تا بیشتر نبودن
تا امروز صبح استفاده میکردم ازش و کار میکردم نتمو قطع کردم و عصر وصل کردم خاستم برم اینستا دیدم ازم پسورد میخاد هر چی زدم قبول نکرد ،خاستم از طریق ایمیل عوضش کنم میگه چنین ایمیل و اکانتی پیدا نمیشه ، خلاصه هر کار کردم نشد که نشد میگه چنین اکانتی وجود نداره
وقتی میخام اکانت جدید بسازم و مشخصات قبل را میدم قبول نمیکنن و میگه این اکانت قبلا ساخته شده ولی برا برگردوندن میگه وجود نداره
چرا اینجوری هست؟؟؟؟
با یه اسسم و ایمیل دیگه هم میخام اکانت بسازم بازم نمیشه مشخصات را میدم و وقتی پسورد را میزارم هیچ وقت برام تاید نمیشه هر مدل پسوردی میزارم اثلا قبول نمیکنه و اجازه ساخت نمیده
اخه چی شد یدفعه چرا نه میتونم وارد بشم نه بسازم
کمک کنید
سلام
اگه با گوشی استفاده میکنید (یعنی از اپ اینیستا ) برید قسمت app از setting گوشیتون و اینیستاگرام رو پیدا کنید و clear data رو بزنید ، بعد از اینکار مجدد تست کنید (برای اندروید بود البته )
اگرم از مرورگر استفاده میکنید که کش مرورگرتون رو پاک کنید و محدد تست کنید .
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم : هر پستی رو که بخوام بزارم فقط به صورت دایرکت میتونم بفرستمش ! چی کار کنم درست بشه ؟
..........![]()
Last edited by baradar ehsan; 17-02-2016 at 16:51.
چجوری پایین اسمم یه بیو بزارم از اینا که با شکلک میازن مینویسن اینرلل یا سینگل و ایران و ... با فونت های مختلف؟
تازگی ها اینستا گرتمتونو آپدیت کردید؟ ایا از اندروید استفاده می کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)