تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 33 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 327

نام تاپيک: [ Viber ] / تمامی مباحث برنامه وایبر

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

از موقعی که ورژن جدید آپدیت کردم .وایر شماره جدید رو شناسایی نمیکنه و به لیستا اضافه نمیکنه؟؟ اشکال از کجاس؟
    سلام از تنظیمات وایبر یکبار گزینه سینک کانتکت sync contact رو غیر فعال کنید و وایبر رو فورس استوپ کنید. سپس وایبر رو باز کنید و در منوی مخاطبین امگشت خودتون رو رو به پایین بکشید تا تلاش برای سینک کنه سپس به تنظیمات رفته و گزینه سینک کانتکتو شو آل کانتکت رو فعال کنید و دو مرتبه مخاطبین را به سمت پایین با انگشت خود بکشید تا اون لودینگ سینک کانتکت بالای مخاطبین نمایش داده بشه.بهتره همیشه مخاطبین با +98. ذخیره بشه تا با شماره های ناشناس از کشورهای دیگه مشکلی نداشته باشید.

2. 2 کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام دوستان

اخیرا مشکلی پیدا کردم که وقتی وایبرو باز میکنم میگه شمارتو وارد کن که کد فعالساز بفرستم برات .
    بعد وقتی شمارمو وارد میکنم خطا میده.

خط یکی از دوستامو گذاشتم و پیام فعالسازی برام اومد
    اما بعد از ده دقیقه این هم غیرفعال شد

وایبر نسخه ها قبل هم دانلود کردم ولی مشکل پا برجاست

مشکل از چیه؟
    سلام
    این یعنی اینکه وایبر فایل رجیسترشو مداوم نمیتونه در گوشی بارگزاری یا ثبت کنه که چندین دلیل میتونه باشه و این مورد بیرونی از سمت وایبر یا اینترنتتون نیست و کاملا به برنامه های نصب شده و تسک کیل و ... ربط داره .صددرصد وقتی دودفعه ارسال کد کنه بلوک میشه خط و خط،جدید لازمه و اینکه در صورت تداوم خط برای همیشه بلوک میشه و باید کلی ایمیل بازی کنید تا رفع بلاک بشه.
    ابتدا اگه انتی ویروسی فایروالی تسک کیل یا از این قبل برنامه ها دارید مطمئن شوید دسترسی به استرنج یا همون دسترسی،نوشتن و خواندن وایبر به حافظه رو نگرفته باشه چون اولین چیزی که وایبر لازم داره این دسترسی خواهد بود و هرگونه حذف و تغییر در این دسترسی دقیقا مشکلی که دارید رو بوجود میاورد.اگر تمام گفته های بالارو رد میکنید (وتو کردید):-) کافیه محل نصب برنامه هارو از حافظه فعلی به مموری دوم انتخاب کنید بعد مشکل رفع میشه.ولی مطمئنم چون خودم دسترسی لوکال و لوکیشن و تماس ویدیو و چندتا دیگه رو از وایبر حذف کردم دیدم مشکل فعلی شما پیش اومد. سرتون درد اوردم چک کنید برنامه هارو

4. 2 کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان اگه کسی شمارمونو داشته باشه و جی پی اس گوشی ما هم روشن باشه می تونه از طریق وایبر یا برنامه های دیگه مثل لاین و واتساپ و تانگو و ... آدرس دقیق ما رو پیدا کنه؟ یا ما تا خودمون نخوایم و موقع مسیج دادن گزینه location رو on نکنیم نمیشه؟
    از طریق نرم افزارهای جانبی یا وارد بودن به ترفندهای این برنامه ها یا -- و اینجورچیزا نمی تونه پیدا کنه؟
    Last edited by Golbarg01; 06-12-2014 at 13:40.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

دوستان اگه کسی شمارمونو داشته باشه و جی پی اس گوشی ما هم روشن باشه می تونه از طریق وایبر یا برنامه های دیگه مثل لاین و واتساپ و تانگو و ... آدرس دقیق ما رو پیدا کنه؟ یا ما تا خودمون نخوایم و موقع مسیج دادن گزینه location رو on نکنیم نمیشه؟
    از طریق نرم افزارهای جانبی یا وارد بودن به ترفندهای این برنامه ها یا -- و اینجورچیزا نمی تونه پیدا کنه؟
    جیپی اس روشن باشه میتونه چه اون لوکیشنتون فعال باشه در وایبر چه نباشه ولی کار هرکسی نیست.گزینه لوکیشن رو کلا در گوشی غیرفعال کنید چون با برنامه جانبی راحت پیدا میشه کرد ..

7. 3 کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جیپی اس روشن باشه میتونه چه اون لوکیشنتون فعال باشه در وایبر چه نباشه ولی کار هرکسی نیست.گزینه لوکیشن رو کلا در گوشی غیرفعال کنید چون با برنامه جانبی راحت پیدا میشه کرد ..
    راحت میشه پیدا کرد یا کار هر کسی نیست؟
    یعنی اپلیکیشن لوکیشن و مپ رو غیرفعال کنم ولی جی پی س روشن باشه؟ یا جی پی اس رو هم خاموش کنم؟
    اون برنامه های جانبی چیه؟
    آیکون لوکیشن در وایبر رو هم میشه حذفش کرد همون که در قسمت تایپ مسیج ها هست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

راحت میشه پیدا کرد یا کار هر کسی نیست؟
    یعنی اپلیکیشن لوکیشن و مپ رو غیرفعال کنم ولی جی پی س روشن باشه؟ یا جی پی اس رو هم خاموش کنم؟
    اون برنامه های جانبی چیه؟
    آیکون لوکیشن در وایبر رو هم میشه حذفش کرد همون که در قسمت تایپ مسیج ها هست؟
    کافیه یکم برنامه بلد باشید و دسترسی برنامه ای رو به وایبر یا هرچی تغییر بدید و هرکی طرفتون هست بنصبه ! مثلا صدتا برنامه سراغ دارم تو کافه بازار همینکارو میکنن.
    از تنظیمات لوکیشن موقعیت رو خاموش کنید هم جی پی اس هم گوگل لوکیشن.
    بله میشه حذف کرد داخل فایل androidmanifest.xml. که بازم کار هرکسی نیست

10. 4 کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان ميشه راهنمايي كنيد من گوشي هوشمند ندارم چطوري بايد تو وايبر ثبت نام كنم و از وايبر دسكتاب استفاده كنم ايا شما راهي بلديد؟ چون نوشته بايد براي ثبت نام با نسخه موبايل ست بشه من چيكار كنم

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

دوستان ميشه راهنمايي كنيد من گوشي هوشمند ندارم چطوري بايد تو وايبر ثبت نام كنم و از وايبر دسكتاب استفاده كنم ايا شما راهي بلديد؟ چون نوشته بايد براي ثبت نام با نسخه موبايل ست بشه من چيكار كنم
    سلام
    در بلواستک در سیستم نصب کنید سپس نسخه دسکتاپ رو فعال کنید .
    Last edited by mohammadi_4u; 10-12-2014 at 10:33.

13. 2 کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من نرم افزار هاي ANDY و WINDROY اين اررور ميده و اجرا نميشه چه طوري بايد مشكل برطرف كنم
    The procedure entry point GetTickCount64 could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dlll

داره خودمونی میشه milad0x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    از طریق وایبر دسکتاپ نمیشه ویدئو ارسال کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •