تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 138 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1372

نام تاپيک: تاپیک مسابقات قهرمانی والیبال مردان جهان 2014 - لهستان

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تنها شانس بلژیک برای صعود، برد 3 امتیازی مقابل فرانسه و شکست فرانسه برابر امریکاست.(وای چی میشه اگه بشه، اونوقت انگار به فرانسه نباختیم)
    و در صورت باخت بلژیک مقابل فرانسه، بلژیک به همراه پورتوریکو حذف میشه،
    البته روی کاغذ احتمال حذف همه تیمها هست ولی خب خیلی دور از ذهنه که مثلا ایران یا ایتالیا به پورتوریکو ببازن، و یا اینکه امریکا هر دو بازی باقیماندش رو به فرانسه و ایتالیا ببازه

2. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.............

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان دنیا به آخر نرسیده که اینجوری عزا گرفتید !!

2 بازی بریدم
    یکی رو باختیم !!

2 بازی دیگه داریم و هنوز دنیا تمام نشده !!!
    هیچ تیمی هم تو هیچ تورنومنتی همه بازی هاش رو نمیبره !!!
    بالاخره باید یه جا میباختیم !!
    قهرمان جهان هم برد مطلق نداره !!!

فقط 1 بازی باختیم اونم با اختلاف کم !!
    راه زیادی مونده !!!
    درسته ولي خيلي برامون سخت ميشه. ما لقمه هاي سفت و سخت را خورديم ولي به قسمت چرب ترش رسيديم تو گلومون گير كرد.

باختن ما با اختلاف كم نبود درسته 3-1 باختيم ولي 3-0 در امتيازات به فرانسه باختيم. الآن هر سه تيم آمريكا، ايتاليا و فرانسه ازمون جلو زدن يا بهمون رسيدن.

5. 4 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ما الان باید امیدوار باشیم به صعود بلژیک!
    دوبازی باقی مونده فرانسه با آمریکا و بلژیکه و دو بازی بلژیک، با ایران و فرانسه.
    توی بازی بعدیمون که با بلژیک هست، باید بازی رو ببریم.
    از طرفی فرانسه یه بازی قطعا سخت با آمریکا داره و ما باید امیدوار باشیم آمریکا امتیاز به فرانسه نده.
    در این صورت بازی نهایی بلژیک-فرانسه خیلی مهم میشه!
    بررسی نتایج ممکن:
    ایران 3 - بلژیک 0 و آمریکا 3 - فرانسه 0 >>> اگه بلژیک 3-0 بزنه فرانسه رو، بلژیک میاد بالا، اگه 3-1 بزنه کار به امتیاز شماری میکشه و هر نتیجه دیگه ای، فرانسه میاد بالا
    ایران 3 - بلژیک 1 و آمریکا 3 - فرانسه 0 >>> اگه بلژیک 3-0 یا 3-1 بزنه میاد بالا، در غیر این صورت فرانسه تیم صعود کننده س
    ایران 3 - بلژیک 0 و آمریکا 3 - فرانسه 1 >>> فقط بلژیک بایستی 3-0 بزنه تا بتونه بیاد بالا
    ایران 3 - بلژیک 1 و آمریکا 3 - فرانسه 1 >>> دقیقا مثل حالت اول میشه
    ایران 3 - بلژیک 2 و آمریکا 3 - فرانسه 0 یا 1>>> بازم بلژیک نباید به فرانسه امتیاز بده و باید 3-0 یا 3-1 ببره تا صعود کنه
    اگرم فرانسه از آمریکا امتیاز بگیره، دیگه با هیچ نتیجه ای بلژیک نمیاد بالا. مگه اینکه ایران ببازه به بلژیک که امیدوارم اینطوری نشه

در کل، آرزوی ما اینه که ما 3 امتیاز از بلژیک بگیریم، آمریکام اون آمریکای همیشگی باشه و بلژیک هم همونطور که سرمربیش گفته، در بازی آخر شگفتی ساز بشه و فرانسه رو با یک نتیجه ی عالی از سر راه برداره.
    ولی احتمال این اتفاق ها کمه... اما امیدواریم
    Last edited by mojtabaivi; 05-09-2014 at 08:09.

7. 7 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

با توجه به اینکه پیروزی 3 بر 0 بلژیک در برابر فرانسه تقریبا غیر ممکنه، بهتره امیدوار باشیم بازی آمریکا و فرانسه 5 سته بشه تا امتیازات بینشون تقسیم بشه
    حتی یک امتیاز هم در مرحله بعدی سرنوشت سازه

9. 4 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام.
    کاملا مشخص بود که بازیکنای تیم دوست ندارند صد در صد تواناییشون رو برای بازی فرانسه بذارند و به قولی تحلیل رفته بودند . اولش فکر کردم دلیل سرویسهای موجی و کنترلی ایران آنالیز تیم از دریافت کننده های فرانسه هست اما متوجه شدم دریافت کننده های این تیم کاملا معمولی هستند و نیاز نبود به این روش مسخره تمام بازیکنای تیم جز قائمی در یک اقدام عجیب سرویس موجی بزنند .

من والیبال بازی کردم اما هیچ وقت خودم رو کارشناس نمیدونم و فقط نظر شخصیم رو مینویسم ..
    یه نکته رو خوب میدونم اون اینه که در ورزشی مثل والیبال اگر اعتماد به نفس نداشته باشی نابود میشی . وقتی بازیکنهای سرویس زن پرشی مثل شهرام محمودی و عبادی پور جرات پرشی زدن ندارند باید از نظر روحی روانی بررسی بشه . الان مدتهاست میبینم شهرام دوست داشتنی و با ارزش سرویسهای کنترلی میزنه در حالی که یکی از بهترین سرویس زن های پرشی ایران بود و من کاملا یادمه بارها امتیاز مستقیم میگرفت .

ضعف کواچ در سرمربی گری یکبار دیگه در این بازی نمایان شد . درسته که در ست اول غفور و میرزاجانپور نتونستند بازی همیشگیشون رو داشته باشند اما من در هیچ تیم دیگه ای ندیدم سرمربی بهترین پشت خط زن و قدرتی زنهاش رو به خاطر چند اشتباه کاملا از بازی بکشه بیرون و دیگه تا اخر ازشون استفاده نکنه .. اگر غفور بد بود آیا مثلا عبادی پور خیلی خوب کار کرد که کواچ تا آخر بهش بازی داد ؟؟؟ یا همینطور میرزاجانپور ... به قولی کواچ بارها علایق شخصیش رو به تیم تحمیل کرده با اینکه در گذشته بارها گفتم میلاد عبادی پور آینده داره اما کاملا مشخصه کواچ خیلی این جوون رو دوست داره و در موردش غیر منطقی و غیر حرفه ای رفتار میکنه و یادش میره ما در چه مسابقاتی هستیم . هرجور حساب میکنم متوجه نمیشم که چرا مجددا غفور یا میرزاجانپور بازی داده نشدند و شوکه هستم از این نظر و خیلی از کواچ میترسم که تو مراحل بالا بخواد این حرکت رو تکرار کنه .

و در آخر باز هم تکرار میکنم با بررسی فیلمهای ویدیویی علیزاده از بازیهای برزیل که در هاردم دارم معتقدم در حال حاضر علیزاده فدای نام ظریف شده و در کل لیبروی بهتریه .

11. 5 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

یه نکته رو خوب میدونم اون اینه که در ورزشی مثل والیبال اگر اعتماد به نفس نداشته باشی نابود میشی . وقتی بازیکنهای سرویس زن پرشی مثل شهرام محمودی و عبادی پور جرات پرشی زدن ندارند باید از نظر روحی روانی بررسی بشه . الان مدتهاست میبینم شهرام دوست داشتنی و با ارزش سرویسهای کنترلی میزنه در حالی که یکی از بهترین سرویس زن های پرشی ایران بود و من کاملا یادمه بارها امتیاز مستقیم میگرفت .
    100 درصد موافقم . عبادی پور و محمودی هر دو خوب سرویس پرشی میزنن . ولی متأسفانه علت اینکه دیگه نمیزنن فک میکنم کواچ باشه . چون تو بازی آمریکا یه بار عبادی پور سرویس کنترل شده زد ، بعد امیر غفور بهش گفت که هرجوری دوس داری بزن . بعد میلاد به کواچ اشاره کرد . ولی در مورد سیّد علتش کاملا به خود فرد برمیگرده . معمولا پرشی های محمد موسوی یا خیلی خوب هست یا خیلی بد . برا همین دیگه ترسیده شده .

بازی با فرانسه هم اگه دقت کرده باشین فقط یک یا دو بازیکنشون از سرویس پرشی استفاده میکردن . ولی با این حال بردن .

اگر غفور بد بود آیا مثلا عبادی پور خیلی خوب کار کرد که کواچ تا آخر بهش بازی داد ؟؟؟ یا همینطور میرزاجانپور ...
    پست امیر غفور با میلاد عبادی پور یکی نیست . واسه همین میرزاجانپور با چندتا دریافت اشتباه جایگاه خودشو به عبادی پور داد . در مورد شهرام که نمیتونیم از تعویضش ایراد بگیریم . ولی عبادی پور چندتا اشتباه داشت تو ست چهارم که باید دوباره میرزاجانپور میومد که نیومد و پوئن آخرو اونجوری داد بهشون .

و در آخر باز هم تکرار میکنم با بررسی فیلمهای ویدیویی علیزاده از بازیهای برزیل که در هاردم دارم معتقدم در حال حاضر علیزاده فدای نام ظریف شده و در کل لیبروی بهتریه .
    اول بگم تنها چیزی که باعث موفقیت تیم ما مقابل آمریکا شد دریافت های بی نقص فرهاد بود و بس . سرویس های آمریکا دیگه بهترین هست تو جهان . ولی اونقد عالی سرویس های هُلت یا کریستینسون یا ساندر (به استثنای سرویس های متیو اندرسون که تو ست چهارم بود) رو دریافت میکرد که به عملکردش نمیشه خرده گرفت .

ولی متأسفانه تو بازی فرانسه فرهاد کاملا داون بود و خودم هم متعجب شدم که چرا علیزاده رو نیاورد . شما اگه نگاه کنین پاس های میر سعید هم تو این بازی خراب شده بود . چندتا پاس ناقصی که به شهرام داد این موضوع رو تأیید میکنه . بهر حال کواچ برخلاف بازی های قبل عملکرد ضعیفی رو تو کوچ کردن تیم داشت .

ولی با این حال مرحله بعد آرژانتین و استرالیا که فک نمیکنم امتیازی بهشون بدیم . میمونه لهستان میزبان و صربستان . بازی لهستان که خیلی بهش امیدوارم که جلوی هواداراش بدجور ضایعشون کنیم . فقط از صربستان و آتاناسویچ میترسم .

به امید برد مقابل ولاسکو و میزبان .

13. 4 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

در مورد ظریف و علیزاده با توجه به بازی هایی که از هر دو دیدم به نظرم علیزاده، شجاعت ظریف رو نداره و به نظر من ظریف در مجموع عملکرد بهتری داره. اما نکته ای که وجود داره این هست که وقتی ظریف خوب نیست، باید تعویض بشه و به علیزاده میدان داده بشه. این در سایه موندن باعث میشه مثلا برای سعید معروف یه بازیکن جانشین خوب نداشته باشیم که می تونه برای سایر بازیکنان در سایر پست ها هم صادق باشه.

از طرفی شاید بشه گفت تیم ما مثل سایر تیم های ناجی نداره، مثل اندرسون در آمریکا یا زایتسف در ایتالیا و زمانی که تیم بد بازی می کنه تقریبا همه بد بازی می کنن. نتایجی هم که می گیریم بیشتر متکی بر کار گروهی هست تا یه فرد خاص. این درست که همیشه در هر بازی یه بازیکن عملکرد بهتری از بقیه داره ولی ما بازیکنی مثل اندرسون نداریم که وقتی بازی گره خورد بتونه با اسپک هاش اونم با درصد بالای موفقیت گره بازی رو باز کنه یعنی پاسور با اطمینان زیاد پاس رو به اون میده یا بازیکنی نداریم که وقتی رفت پشت خط سرویس بتونه برای چند امتیاز تیم حریف رو به معنای واقعی به هم بریزه؛ (البته حداقل در دفاع رویه تور این امتیاز رو داریم) هر چی هست معمولا موقت بوده، ولی بازیکنانی مثل زایتسف و اندرسون تقریبا در هر بازی ثبات خوبی دارن.

15. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض اندراحوالات والیبال قهرمانی جهان

مسابقات قهرمانی مردان جهان در حالی در روز 30 شهریور به پایان میرسه که تنها دو روز بعدش چشم والبیال دوستان به سمت ایتالیا خواهد بود تا مسابقات قهرمانی زنان جهان رو پیگیری کنند
    مسابقاتی که همانند مسابقات مردان با حضور 24 تیم از سراسر جهان برگزار میشه و جالبه که 18 کشور تونستن هم در هر دو بخش زنان و مردان تیمهای خودشون رو به مرحله نهایی مسابقات برسونند

به امید روزی که دختران ورزشکار ایرانی هم نه فقط در رشته والیبال بلکه تمام رشته های ورزشی اجازه داشته باشن قابلیت های خودشون رو نشون بدن و
    در رویدادهای مهمی مثل مسابقات آسیایی و المپیک با تمام ظرفیتهای موجود به مصاف رقبا بریم نه فقط نیمی از جمعیت کشور + بعضی رشته های خاص

17. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

در حال حاضر من فكر ميكنم بردن بلژيك از همه بيشنر برامون مهم باشه تا چيدمان تيمهاي مرحله بعد چون اگر بلژيك را سه امتيازي نبريم صعودمون به مرحله بعد خيلي اهميت نخواهد داشت و چه بسا اصلاً نتونيم صعود كنيم و به نوعي با عدم توفيق روبرو هستيم و بعدش بايد كارهاي غير ممكني مثل بردن ميزبان و صربستان را تجربه كنيم. ضمن اينه آرژانتين و استراليا هم چندان دست و پا بسته نيستن.

19. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •