چهار تیم قطعا در هفته دوم پیروز شدند تبریک میگم
United 4 Ever--red-devils---Dire Wolf--VahidZ
چهار تیم قطعا در هفته دوم پیروز شدند تبریک میگم
United 4 Ever--red-devils---Dire Wolf--VahidZ
چهار تیم هم بالای 90 درصد شانس برنده شدن دارند
dashreza--perans of percia--senbonzakura---
♆ ♍an Utd ♆
این 2 بازی به هیچ عنوان برنده و بازنده اش مشخص نیست
fc.emad__percpolis
Team17__Wolf21
یه هفته نشده شورله رو آوردیم تو تیم حالا مصدوم شده ، یانمات هم که تو دخیره هام بود در کمال ناباوری 8 امتیاز آورده ! احتمال اومدنش هم صفره مطلقه !
جدا از همه اینها کاپیتان رونی هم 2 امتیاز گرفته !
یعنی بد شانس تر از من هم هست ؟![]()
نمیدونم چرا!!!
اما امسال خیلی از بازیکنای خوب لیگ های دیگه اومدن انگلیس!!!
خدا کنه قیمت بالوتلی و دیماریا رو خوب بزنن بشه روشون حساب کرد.............
یه حسی بهم میگه بالوتلی 10 و دیماریا 12 !! شایدم یه کمی بالا پایین
نکات و حواشی هفته2 هد تو هد
کم امتیازترین برنده red-devil 41 amirou 24 قاطع ترین برنده United 4 Ever 57 manchester united 28 کم گل ترین بازی red-devil 41 amirou 24 با مجموع 65 امتیاز پرگل ترین بازی ♆ ♍an Utd ♆ 66 ptide of london 54 با مجموع 120 امتیاز نزدیک ترین نتیجه hojjatpercia 43 senbonzakura 46 با 3 امتیاز اختلاف شگفتی هفته Bluse 52 Vahid.Z 63 جنگ 2 وحید راحت ترین برد Perans of percia 64 tadigsibzamini 44 کاملا قابل پیش بینی بازی هفته dashreza 50 Aboumoslem 44 هیجان انگیز و کرکری سخت ترین برد fc.emad 46 percpolis 35 برنده روز آخر مشخص شد بیشترین امتیاز ♆ ♍an Utd ♆ 66 عالی عالی عالی کم ترین امتیاز amiru 24 چی بگم
در هر دو جدول کلاسیک و هد تو هد با قاطعیت تمام صدرنشین هستم البته میدونم صدرنشینی به کسی وفا نکرده
ولی من سعی میکنیم با تمرین دادن بیشتر به بچه ها جلوی غرورشون بگیرم![]()
این چه قاطعیته با تفاضل گل هدتو هد بالاتری . زودتر عکسای یادگاریتو بگیر و آبو جارو کن![]()
داداش ما وقتی بریم اول دیگه به اسونی پایین بیا نیستیم حیف که تا هفته14باید صبر کنم تا با قاطعیت تمام شکستت بدم![]()
Last edited by manaminda; 26-08-2014 at 17:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)