من از ابتدای نیمه دوم بازی رو دیدم.
من فکر میکنم اصل مشکل ما سر سه دفاعه بودن تیمه.
الیته خیلی موافق این موضوع نیستم که فلان سیستم منسوخ شده باید بزاری کنار. من فکر میکنم اگر تیمی ابزار لازم برای هر فرمیشنی رو داشته باشه و به هماهنگی لازم رسیده باشه، میتونه حتی از سیستم های سه دفاع هم استفاده کنه.
در سیستم سه دفاعه مثل 343 یا 352 وظایف مدافعین به مراتب بیشتر میشه در عین از تعداد مدافعین کمتر شده و مدافعین کناری باید تا حدی وظایف فول بک رو عمل کنن و مدافع میانی باید در حد یک پاسور بتون توپ رو به گردش دربیاره.
متاسفانه الان مدافعین کناری مون یعنی رافائل و روخو که فعلا شرایط مناسب رو ندارن. در کنارش مدافعین ما هر لحظه آماده سوتی دادن هستند و بازی سازیشون در حد یه هافبک معمولی هم نیست و کلا بازی سازی و خلاقیت مدافعیمون یه چیزی تو مایه های بازی با پا بارتز یا والدزه! ضمن اینکه جاگیری مدافعین و کمک هافبک ها به خط دفاعی هم هنوز مشکل داره.
این ضعف در دقایق رو به پایان بازی با باز بودن فاصله و فضای باز بین مدافعینمون و اشتباه های فردی به خاطر پرس بازیکنان برنلی به شدت دیده شد که من دقایق آخر دیدم فلچر کمی عقبتر از فضای بازیه یه هافبک دفاعی بازی میکنه و به نوعی شده بود چهارمین مدافع ما.
حالا ابن سه دفاعه بودن و دفاعی بودن برنلی و چشم به ضد حمله داشته اونا باعث بشه که هافبک ها و فاز هجومی تیم نگران باشن که با از دست دادن یک توپ ساده در زمین برنلی تیم گل بخوره. این توجیه جالبی برای نمایش ضعیفمون نیست ولی متاسفانه دقت کرده باشید نه ماتا، نه دیماریا، نه رونی زیاد ریسک نمی کردند که حرکات ترکیبی سرعتی انجام بدن، چون با از دادن یک توپ، ضد حمله حریف مقابل یه دفاع سه نفره ناهماهنگ رو شاهد میشدند. پس به جای وارد کردن فشار از میانه زمین فشار، ترجیح میدادند بازی رو مدام با پاس های اغلب بلندببرند به گوشه ها یعنی بیشتر وینگر هامون رو راه مینداختن که امروز یکی از بدترین نمایش های والنسیا رو دیدیم. حالا باز اشلی یانگ به مراتب بهتر بود... ولی والنسیا عجیب بود که حتی یه نفوذ به داخل محوطه نمیکرد.
توی این بازی ضعیف من بازی جونز، بلکت، دیماریا و فلچر بگی نگی راضیم کرد.
.
حیف که امتیاز های ساده ای رو داریم از دست میدیم و گرنه با توجه به نرسیدن بازیکنان مصدوم و آماده نبودن بازیکنان جدیدمون و البته تفکرات جدید مربی برای تیم، خیلی نتایجمون افتضاح نیست.
+
باز هم گزارش افتضاح میرزاییچقدر غر میزنه این آقا! بابا تو افسانه ای! خوبه ایشون مارتین تایلر نیستند!
فکر کنم یه تیکه گفت بازی بعدی تفاوت دو تیم شهر منچستر روخواهیم دید (یعنی سیتی میزنه استوک رو میتروکونه) خوب خوشبختانه ایشون احتمالا حداقل از نتیجه اون بازی باخبرن الان.