تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 98 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من از ابتدای نیمه دوم بازی رو دیدم.
    من فکر میکنم اصل مشکل ما سر سه دفاعه بودن تیمه.
    الیته خیلی موافق این موضوع نیستم که فلان سیستم منسوخ شده باید بزاری کنار. من فکر میکنم اگر تیمی ابزار لازم برای هر فرمیشنی رو داشته باشه و به هماهنگی لازم رسیده باشه، میتونه حتی از سیستم های سه دفاع هم استفاده کنه.
    در سیستم سه دفاعه مثل 343 یا 352 وظایف مدافعین به مراتب بیشتر میشه در عین از تعداد مدافعین کمتر شده و مدافعین کناری باید تا حدی وظایف فول بک رو عمل کنن و مدافع میانی باید در حد یک پاسور بتون توپ رو به گردش دربیاره.
    متاسفانه الان مدافعین کناری مون یعنی رافائل و روخو که فعلا شرایط مناسب رو ندارن. در کنارش مدافعین ما هر لحظه آماده سوتی دادن هستند و بازی سازیشون در حد یه هافبک معمولی هم نیست و کلا بازی سازی و خلاقیت مدافعیمون یه چیزی تو مایه های بازی با پا بارتز یا والدزه! ضمن اینکه جاگیری مدافعین و کمک هافبک ها به خط دفاعی هم هنوز مشکل داره.
    این ضعف در دقایق رو به پایان بازی با باز بودن فاصله و فضای باز بین مدافعینمون و اشتباه های فردی به خاطر پرس بازیکنان برنلی به شدت دیده شد که من دقایق آخر دیدم فلچر کمی عقبتر از فضای بازیه یه هافبک دفاعی بازی میکنه و به نوعی شده بود چهارمین مدافع ما.
    حالا ابن سه دفاعه بودن و دفاعی بودن برنلی و چشم به ضد حمله داشته اونا باعث بشه که هافبک ها و فاز هجومی تیم نگران باشن که با از دست دادن یک توپ ساده در زمین برنلی تیم گل بخوره. این توجیه جالبی برای نمایش ضعیفمون نیست ولی متاسفانه دقت کرده باشید نه ماتا، نه دیماریا، نه رونی زیاد ریسک نمی کردند که حرکات ترکیبی سرعتی انجام بدن، چون با از دادن یک توپ، ضد حمله حریف مقابل یه دفاع سه نفره ناهماهنگ رو شاهد میشدند. پس به جای وارد کردن فشار از میانه زمین فشار، ترجیح میدادند بازی رو مدام با پاس های اغلب بلندببرند به گوشه ها یعنی بیشتر وینگر هامون رو راه مینداختن که امروز یکی از بدترین نمایش های والنسیا رو دیدیم. حالا باز اشلی یانگ به مراتب بهتر بود... ولی والنسیا عجیب بود که حتی یه نفوذ به داخل محوطه نمیکرد.
    توی این بازی ضعیف من بازی جونز، بلکت، دیماریا و فلچر بگی نگی راضیم کرد.
    .
    حیف که امتیاز های ساده ای رو داریم از دست میدیم و گرنه با توجه به نرسیدن بازیکنان مصدوم و آماده نبودن بازیکنان جدیدمون و البته تفکرات جدید مربی برای تیم، خیلی نتایجمون افتضاح نیست.
    +
    باز هم گزارش افتضاح میرزایی چقدر غر میزنه این آقا! بابا تو افسانه ای! خوبه ایشون مارتین تایلر نیستند!
    فکر کنم یه تیکه گفت بازی بعدی تفاوت دو تیم شهر منچستر روخواهیم دید (یعنی سیتی میزنه استوک رو میتروکونه) خوب خوشبختانه ایشون احتمالا حداقل از نتیجه اون بازی باخبرن الان.

2. 14 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

واقعا دیروز با روان من بازی کرد این مزدک، به طور عجیبی همه بازیکنان رو مسخره میکرد و تمام و تمام جملاتش بار منفی داشت، یه گزارشگر وظیفه اصلیش رسوندن اتفاقات بازیه که بیننده ها از 90 دقیقه فوتبال لذت ببرن، نه اینکه با حرف های بسیار تمسخر امیز اقای گزارشگر ناراحت بشن.! و البته خیلی ها باز شکایتشون رو به صدا و سیما دیروز منتقل کردن! ولی ما که چشممون اب نمیخوره.

دیروز من یادم نمیاد که حتی یه بار هم به بازیکن سال اروپا شدن بازیکن سابق تیم اشاره کنه در عوض تا دلتون بخواد از هر جایی حرف ها به بارسلونا ختم میشد!!

در مورد سیستم هم من با دوستان موافقم که ما واقعا ابزار استفاده از سیستم 3 دفاع که فن خال مد نظرش هست رو نداریم.

اما به نظر میاد که معمای اصلی امسال تیم در یک سوم دفاعی مون باشه و چینش اون ها. به نظرم بهتره یه تحلیل پست به پست داشته باشیم تا ببینیم واقعا باید چیکار کرد.
    3 خرید داشتیم که میتونن در دفاع بازی کنن :

لوک شاو: دفاع چپ ، وینگ بک چپ
    روخو: دفاع وسط ، دفاع چپ
    بلیند: هافبک دفاعی ، دفاع چپ ، دفاع وسط

به اینها اضافه کنیم تنها مدافع به درد بخور فصل قبلمون فیل جونز که حالا بهترین بازیکنمون هست. فیل جونز هم قابلیت بازی در دفاع وسط و دفاع راست و هافبک دفاعی رو داره.
    در مورد رافائل هم با توجه به اینکه دفاع سه نفره ویژگی هایی میخواد که هیچکدومش رو رافائل نداره اونو کنار باید بذاریم از گزینه ها.

میبینیم که تنها گزینه با کیفیتمون واسه دفاع راست فیل جونز هست در حالی که واسه دفاع چپ گزینه های زیادی داریم که به نظرم لوک شاو قرار میگیره و در نهایت روخو هم در وسط با توجه به فیزیک و فد خوبش. 3 مدافع جوان که هیچ کدوم توانایی رهبری و لیدری خط دفاع رو ندارن و اینجا خلا مدافعان لیدری مثه ویدیچ به شدت احساس میشه، من مطئنم اگه ویدیج با اون کلاس بالای لیدری این فصل میموند واقعا این مشکلات رو نداشتیم.
    فیل جونز بسیار مدافع خوبیه اما در همون طور که پست های قبلی گفتم دفاع انفرادیش بسیار بهتر از دفاع تیمی ش هست. و خب اون ویژگی هایی که همه عنصر های دفاعی رو با هم هماهنگ کنه رو نداره.

اما پست های دردسر ساز امسالمون وینگ بک هامون هستن، به بهترین وینگ بک هایی که در حال حاضر دنیای فوتبال هستن میشه به دنی الوس و مارسلو اشاره کرد و البته کنترائو که در بنفیکا و سال های اول حضورش در تیم ملی پرتغال این تجربه رو داشت که پارسال خیلی به تیم نزدیک شد و میشد که شاید بهتر بود امسال اون رو به خدمت میگرفتیم!
    بگذریم، واسه وینگ بک راستمون بهترین گزینه موجود والنسیاست و خب میدونیم که اصلا در روز های خوبش نیس.
    وینگ بک چپ هم اشلی یانگ واقعا گزینه بدیه ، تو چند بازی دونده بوده اما هیچ ثمری واسه تیم نداشته، تو کارای دفاعی ضعیفه و قدرت فشاری که یه وینگ بک باید داشته باشه رو نداره.
    لوک شاو هم برای این پست هست که خب هر چند قدرت هجومی خوبی داره ولی خب هنوز واسه همچین پستی کمه.

اما در مورد هافبک دفاعی به نظرم بهترین گزینه بلیند هست و بعدش فیل جونز و کریک . استفاده همزمان بلیند و جونز در ترکیب به نظرم خیلی میتونه بهتر باشه چرا که همون طور که حسین جان اشاره کرد بازی با پای خوب و قدرت بدنی و سرعت توی سیستم دفاعی ترکیب های 3 دفاعه بسیار مهم هست، و فکر کنم اگه این دو همزمان با هم قرار بگیرن میتونن جا به جایی ها و تغییر پست های خوبی رو با توجه به سیستم بازی حریف و موقعیت بازی داشته باشند.
    اگه یادتون باشه تاپیک سال گذشته یه بحث خوبی در رابطه با انعطاف پذیری تیم و بازیکنان داشتیم که خب این سیستم هم خیلی اینو میطلبه

در مورد فلچر که واقعا اصلا هیچ جوره نمیتونم بازی فیکسش رو قبول کنم، قدرت بدنی کم ، کاورینگ ضعیف ، بلاک که خیلی کم و سرعت هم که هیچ، انتقال فاز دفاع به حمله رو هم که خوب انجام نمیده.
    کریک هم متاسفانه یکم سرعتش کمه و واسه هافبک دفاعی که باید بیاد و به عنوان مدافع چهارم در وسط قرار بگیره شاید به مشکل بر بخوره.

نهایت صحبت های من اینه که واقعا امیدوارم شاهد این سیستم سه دفاعه نباشیم و با رسیدن همه بازیکنانمون سیستم به 2-1-3-4 تغییر حالت بده. چون تو این سیستم بهتر میشه از دی ماریا هم بهره برد

4. 9 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

واقعا این تاپیک که میام و نظرات دوستان که میخونم واقعا لذت میبرم.
    به نظر من هم همونطور که دوستان هم گفتن با اماده شدن بازیکنان خط دفاعی و هماهنگ شدن بازیکنان جدید مطمعنم که بعد از مدتی یک تیم قوی رو میبینیم و این تیم فقط به زمان نیاز داره. یک مشکل دیگه تیم هم روحی روانی هست. بازیمنان اعتماد به نفس خودشون رو از دست دادند که باید بهشون بگرده.
    خدا رو شکر تا دو هفته بازی نیست و توی این دو هفته تیم میتونه هماهنگ تر بشه. فقط خداکنه توی بازی های ملی مصدوم ندیم.
    پ.ن من دیروز گزارشگر لهستانی رو که هیچی ازش نمیفهمیدم با کیفیت بالا به مزدک ترجیح دادم. ایشون از اون فینال معروف جام باشگاه ها رو اعصاب من هست.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

6. 7 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

کلا گزارشگرا تو ایران تنها کاری که خیلی بهش نمی پردازن گزارش بازیه.
    همش در حال نقد بازیکنا مربی ها و داور و مرور سرگذشت بازیکنا و مدیرای باشگاه و کلا نظرات کارشناسی در همه زمینه ها هستن..
    +
    فن خال بهش فرصت داده بشه می تونه تیم رو موفق کنه، تو بایرن که خیلی عالی جواب داد.
    مربی تغییر کرده و سیستم تیم هم کلا عوض شده، به نظرم منچستر فن خال رو حداقل از هفته دهم به بعد میشه دید. مویس یه کاری کرده که به این راحتی نمیشه شرایط رو عوض کرد..

8. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

کلا گزارشگرا تو ایران تنها کاری که خیلی بهش نمی پردازن گزارش بازیه.
    همش در حال نقد بازیکنا مربی ها و داور و مرور سرگذشت بازیکنا و مدیرای باشگاه و کلا نظرات کارشناسی در همه زمینه ها هستن..
    +
    فن خال بهش فرصت داده بشه می تونه تیم رو موفق کنه، تو بایرن که خیلی عالی جواب داد.
    مربی تغییر کرده و سیستم تیم هم کلا عوض شده، به نظرم منچستر فن خال رو حداقل از هفته دهم به بعد میشه دید. مویس یه کاری کرده که به این راحتی نمیشه شرایط رو عوض کرد..
    اونقدر ون گال عالی جواب داد که آقا رو اخراج کردن از سمتش!

مویس تیمی رو هفتم کرد که با هر مربی معمولی دیگه ای هفتم می شد. مشکل از تعداد بالای بازیکنان بی کیفیت در تیم و سهل انگاری مویس در دور انداختنشون بود.
    شاید گیگز باید به مویس هشدار میداد بابت این مسئله. ولی رفاقتش با اغلب بازیکنا باعث شد که تیم با یه عالمه بازیکن به دردنخور فصل رو شروع کنه.

ون گال حداقل ضعف بازیکنان رو تشخیص داده که این همه پول خرج کرده. ( یا شایدم هدر داده. )

ون گال صبح تا شب میگه My Philosophy, My Philosophy ,My Philosophy ... . یکی نیست ازش سوال کنه آخه بردن MK Dons و و برنلی و امثالهم مگه فلسفه لازم داره؟!!

.................................................. .....

باشگاه بد داره اداره میشه.
    با نانی پارسال تمدید قرار داد شد. الان کجاست؟!
    با والنسیا تمدید قرارداد شد. تصویر زیر عملکرد والسیا ست برابر برنلی ( بدترین تیم لیگ برتر ).

با کسی تمدید قرار داد شده که بلد نیست سانتر انجام بده برابر بدترین بازیکنان لیگ برتر.

Last edited by REDUNITED; 31-08-2014 at 19:05.

10. این کاربر از REDUNITED بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه مقاله در مورد تاکتیک تیم تو یه سایت دیدم عکسای خوبی داشت
    این اولی وظایف بازیکنا و نحوه حرکتشون هستش تو سیستم3-5-2

محتوای مخفی: 3-5-2 

این دومی کاری هستش که بازیکنای ما واقعا انجام می دن سردرگمی ماتا و دیماریا جالبه و زیر توپ زدنای خط دفاع

[]
      محتوای مخفی: burnley 

این بعدی دیگه کاملا واضحه هیچکس تو فضا نیست دیماریا توپو بده بهش

محتوای مخفی: DiMaria 

من کلا خوش بینم به قضیه.. فن خال چندین بار گفته زمان میخواد تا فلسفشو جا بندازه
    به هر حال دیگه از اون سیستم کلاسیک یونایتد خبری نیست و تغییرات زمان می خواد
    به اضافه این که بلیند هم اضافه بشه خط هافبک تا حدودی بهتر می شه فلچرو خیلی دوست دارم ولی واقعا نمی شه با فلچر تا اخر فصل ادامه داد

12. 8 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اونقدر ون گال عالی جواب داد که آقا رو اخراج کردن از سمتش!
    مربی مهم اینه که برای بعد خودش چیزی برا باشگاه به جا بزاره. کاری که فن خال تو بایرن کرد باعث تغییر خیلی چیز ها شد و نوع فوتبال بایرن رو تا حدودی عوض کرد و متاسفانه فن خال زیاد به دفاع اعتقادی نداشت یعنی اونقدری که رو کارهای هجومی کار کرد رو دفاع تمرکز نداشت واسه همین باعث شد نتونه نتیجه های سال اولش رو تکرار کنه اما میراث بزرگی برای بایرن به جا گذاشت که شاید اون موقع ملموس نبود ولی وقتی سه گانه رو گرفت رده پای فن خال تو اون قهرمانی ها قابل دیدن بود.
    عملکردش تو تیم ملی هلند هم قابل قبول بود.
    مشخصا نباید تو همین هفته های اول ازش انتظار معجزه داشت ...
    البته من دوس ندارم منچستر اوضاعش درست بشه ولی فن خال می تونه شرایط این تیم رو برگردونه به روز های خوبش

14. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

شینجی دوست داشتنی بهش ظلم شد و بازی زیادی بهش نرسید. امیدوارم در دورتموند موفق باشه. خبر تایید رسمی شده.
    شایعه شده زانوی فن پرسی مشکل داره و ممکنه تحت عمل جراحی قرار بگیره که اگر این شایعه حقیقت باشه سطح فوتبالش به مراتب پایین تر میاد اگر چه همین الان هم یک مقدار افت کرده.

16. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

یه مقاله در مورد تاکتیک تیم تو یه سایت دیدم عکسای خوبی داشت
    این اولی وظایف بازیکنا و نحوه حرکتشون هستش تو سیستم3-5-2
    البته به نظر من اینقدر هم که این تصاویر نشون دادن تیم سردرگم نبود، حتی ماتا به خوبی به جلو اضافه میشد و چندبار هم در موقعیت گلزنی قرار گرفت. همچنین دی ماریا چندین بار از جناح چپ به خوبی حرکت و خلق موقعیت کرد. چیزی که به نظر من بیشتر از این تیم رو تحت تاثیر قرار داده ناآمادگی و هم سطح نبودن بعضی بازیکنا هست که نیازی نیست اسم ببرم.
    قبل از بازی با برنلی هم گفتم که باید دید فن خال برای استفاده از دی ماریا در ترکیب چه تدابیری اندیشیده که عملا دیدیم تغییری در سیستم نداده و از پتانسیل بالای دی ماریا در این سیستم نمی تونیم حداکثر استفاده رو ببریم.

18. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

البته به نظر من اینقدر هم که این تصاویر نشون دادن تیم سردرگم نبود، حتی ماتا به خوبی به جلو اضافه میشد و چندبار هم در موقعیت گلزنی قرار گرفت........
    البته اون عکس به حالت طنز اغراق آمیز ساخته شده.احتمال زیاد توسط کاربران معمولی
    یک سایت بزرگ برای تحلیل نمیاد با دست خطوط رو بکشه اما بی نظمی تیم کاملا درسته و فن خال هم گفته که تیم با استرس بازی کرده و هنوز نتونستیم استرس رو از بازیکنان دور کنیم.

-----------
    چیچاریتو با انتقال قرضی یکساله به رئال رفت!
    rvp که هنوز درست آماده نیست.با این اوضاع برای یک فصل جایگزینی رونی و فن پرسی فقط ولبک رو داریم.مگر اینکه امروز یه اتفاقاتی بیفته.
    در روز آخر نقل و انتقالات هستیم.هنوز چندین اسم در رابطه با منچستر شنیده میشه.24 ساعت صبر میکنیم تا همه چیز رسمی و تمام شده اتفاق بیفته و بعد درموردش بحث میکنیم.

-----------------------

یکشنبه،31 آگست حضور وین رونی در منچستر 10 ساله شد!

10 سال پیش در 31 اگست 2004 و در آخرین روز نقل و انتقالات وینی جوان از اورتون به منچستر یونایتد پیوست و تحت تحت نظر سرالکس فرگوسن به پیشرفت و درخشش خود در این تیم ادامه داد.

به همین ماسبت،سایت رسمی باشگاه،10 گل از شماره 10 در طول این 10 فصل انتخاب کرده که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید مشاهده کنید.
    Last edited by mohammad_87; 01-09-2014 at 06:04.

20. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •