تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 168 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

شناسنامه پرسپولیس عزادار شد

سرپرست سابق تیم فوتبال پرسپولیس، محمود خوردبین در غم از دست دادن برادرش عزادار شد.

محمود خوردبین که از اولین پرسپولیسی‌های تاریخ باشگاه است و با احتساب سال‌های سرپرستی،
    بیشترین حضور را در مجموعه پرسپولیس داشته است، در سوگ از دست دادن برادر خود نشسته است.

2. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

4. 3 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

پيشنهاد جديد قطري‌هاي به هافبک سرخپوشان

يک باشگاه قطري در نامه‌اي به باشگاه پرسپوليس خواهان جذب هافبک دفاعي اين تيم با مبلغي بالا شد.

پس از جذب سیدجلال حسینی، باشگاه‌های قطری به دنبال جذب سایر ملی‌پوشان پرسپولیس نیز هستند. از همین‌رو امروز یک باشگاه قطری در نامه‌ای به پرسپولیسی‌ها و رضا حقیقی خواستار جذب این بازیکن تا انتهای فصل جاری شد.
    به گزارش فارس، مدیر برنامه‌های حقیقی ضمن تأیید این خبر به فارس گفت: این نامه به دست ما رسیده و آن را فردا به باشگاه خواهیم داد اما با توجه به اینکه حقیقی قرارداد دارد، تابع دستور علی دایی و نظر ایشان در مورد پیوستن یا جواب منفی به قطری‌ها هستیم.
    قطری‌های در نامه خود اعلام کرده‌اند که حقیقی باید زودتر تکلیف نهایی خود را برای حضور در تیم‌شان روشن کند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

پولادي:تکليفم را کميته انضباطي روشن مي‌کند

هافبک تيم ملي فوتبال کشورمان گفت: هرگز نمي‌خواستم اين اتفاق بيفتد اما حالا که مسئولان باشگاه پرسپوليس نمي‌خواهند به من کمک کنند کميته انضباطي فدراسيون فوتبال تکليفم را روشن مي‌کند.

مهرداد پولادی در واکنش به اتفاقات اخیر و مشکلش با باشگاه پرسپولیس برای جدایی اظهار داشت: در پی مسائل پیش آمده در خصوص جدایی اینجانب از باشگاه مردمی و محبوبم پرسپولیس که بنده ارادت و تعصب زیادی به پیراهن این تیم داشته‌ام، دارم و خواهم داشت، چه در خدمت این تیم باشم یا نباشم، سؤالات و ابهاماتی برای دست‌اندرکاران، هواداران و اصحاب رسانه و اهالی فوتبال به وجود آمده و بعضاً باعث سوءتفاهم و بروز شایعات و حرف و حدیث‌های بسیاری شده است.
    به گزارش فارس، وی افزود: باید به عرض برسانم بنده بعد از مسابقات جام جهانی به اطلاع مدیرعامل محترم و همچنین سرپرست باشگاه پرسپولیس رساندم که با توجه به بندی که در قرارداد فی‌مابین در تاریخ 91/3/4 به نمایندگی مدیرعامل وقت آقای محمد رویانیان منعقد شد ذکر شده که اگر قصد بازی کردن در خارج از کشور در سال سوم قراردادم را داشته باشم به صورت یک‌طرفه و بدون هیچگونه قید و شرطی بنده حق فسخ قراردادم را دارم و باشگاه مؤظف است که همکاری لازم را مبذول نماید.
    لازم به ذکر است که بنده در مصاحبه‌های قبلی خود نیز خاطرنشان کرده‌ام که اگر قصد بازی در لیگ ایران را داشته باشم اولویت اینجانب باشگاه پرسپولیس خواهد بود لذا بعد از بازگشت از مسابقات جام جهانی عنوان کردم برای کسب تجربه بین‌المللی و پیشرفت فوتبالم قصد بازی در لیگ‌های خارج را از کشور را دارم و اینک که مطلع شدم باشگاه پرسپولیس بدون در نظر گرفتن این بند قرارداد منعقده و بدون اطلاع و مذاکره رسمی با اینجانب اسم بنده را در لیست بازیکنان فصل 93 و 94 خود قرار داده این موضوع باعث بروز مشکلاتی برای من و باشگاه محبوبم شده است.
    پولادی ادامه داد: لذا از مسئولین و دست‌اندرکاران باشگاه می‌خواهم با توجه به قرارداد بنده در حل مسالمت‌آمیز این مشکل همکاری لازم را فرمایند، در آخر آرزوی موفقیت برای تیم محبوبم پرسپولیس و هواداران واقعی این تیم را در فصل جدید از صمیم قلب خواستارم و امیدوارم این تیم با کادر فنی خوبش بتواند دل هواداران را در فصل جاری به دست آورد چون آقای دایی با تلاش بازیکنان می‌تواند بهترین نتایج را کسب کند و موفقیت دیگری را در کارنامه پرسپولیس به ارمغان بیاورد.
    مدافع قرمزپوشان در پایان تأکید کرد: من از 40 روز پیش مذاکرات خودم را با باشگاه انجام داده‌ام اما در این یکی دو روز به من گفتند که یکسری همکاری‌ها نمی‌شود، علی‌رغم میل باطنی‌ام اعلام می‌کنم این را اعلام می‌کنم که از این به بعد تکلیف من و باشگاه پرسپولیس را کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال روشن می‌کند، امیدوارم هواداران من را ببخشند، من هرگز نمی‌خواستم این اتفاق بیفتد چون عاشق پرسپولیس هستم، بودم و خواهم بود.

7. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مذاکرات پولادي با تيم‌هاي اروپايي ادامه دارد

مدافع تيم ملي فوتبال کشورمان عقد قرارداد با تيم‌هاي قطري را تکذيب کرد.

مهرداد پولادی مدافع تیم ملی فوتبال کشورمان پس از عملکرد خوبش در جام جهانی مورد توجه چند تیم خوب اروپایی قرار گرفت از همین‌رو مذاکرات خود را با این تیم‌های اروپایی انجام داد.
    به گزارش فارس، پس از این اتفاقات خیلی از رسانه‌ها امروز اعلام کردند که پولادی با عقد قراردادی با تیم‌های قطری به یکی از این تیم‌ها پیوسته اما مدافع تیم ملی کشورمان این موضوع را تکذیب و اعلام کرد هیچ قراردادی با تیم‌های قطری نبسته است.
    این در شرایطی است که پولادی همچنان در حال انجام مذاکرات با چند تیم اروپایی است.

Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 14-08-2014 at 10:40.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ورود اومانيا به تهران براي مذاکره با پرسپوليس

مدافع تيم ملي فوتبال کاستاريکا براي مذاکره با باشگاه پرسپوليس وارد ايران شد.

مایکل اومانیا، مدافع تیم ملی فوتبال کاستاریکا در جام جهانی 2014 برزیل پس از چند هفته مذاکره با مسئولان باشگاه پرسپولیس برای مذاکره حضوری با سرخپوشان بامداد امروز (پنجشنبه) از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد تهران شد.
    به نقل از تسنیم، این بازیکن کاستاریکا در بدو ورود به تهران مورد استقبال مسئولان باشگاه پرسپولیس قرار گرفت.
    قرار است این بازیکن پس از حضور در باشگاه پرسپولیس و مذاکره با مسئولان این باشگاه عصر امروز برای تماشای تمرین سرخپوشان به ورزشگاه درفشی‌فر برود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

نوروزي: قبلاً هم همين‌قدر امتياز از دست داده‌ايم

هادي نوروزي مهاجم ـ هافبک پرسپوليس نسبت به فصل جاري بسيار اميدوار است.

هادی نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار "ورزش سه" داشت در مورد نتایج پرسپولیس در دو هفته اخیر گفت: اگرچه ما بازی ها را خیلی خوب شروع کردیم اما نتوانستیم در نتیجه گیری چندان موفق باشیم، اما این مسئله باعث ناامیدی ما نشده است و هواداران هم نباید ناامید شوند چرا که ما در فصل های گذشته نیز چنین شرایطی را داشتیم و بارها پیش آمده بود که در دو هفته ابتدایی همین قدر امتیاز جمع کرده بودیم. اما دیدید که فصل گذشته در نهایت با اختلاف یک امتیاز نایب قهرمان شدیم.
    نوروزی در مورد اینکه در بازی فردا در ترکیب حاضر خواهد شد یا نه بیان کرد: هنوز چیزی اعلام نشده و تصمیم گیرنده نهایی در این خصوص علی دایی است. اما مهم این است که بازی سختی مقابل ذوب‌آهن در پیش داریم هر چند که غیبت بازیکنان مصدوم و محروم دست ما تا حدی بسته اما مطمئن هستم که در بازی فردا نمایش متفاوتی از ما خواهید دید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ماهيني در ترکيب پرسپوليس !؟

اخبار دريافتي از باشگاه پرسپوليس حاکي از آن است که حسين ماهيني مشکلي براي همراهي پرسپوليس نداشته و در صورت صلاحديد دايي در بازي با ذوب‌آهن به ميدان خواهد رفت.

به گزارش "ورزش سه" حسین ماهینی که به دلیل مشکلاتی که در کارت معافیت برایش ایجاد شده بود با دستور سازمان لیگ و حوزه نظام وظیفه دو هفته ابتدایی لیگ را از دست داد. اما شنیده می‌ شود که تلاش های باشگاه پرسپولیس و خود ماهینی به ثمر رسیده و او مجوز حضور در میدان را از مسئولان ذیربط دریافت کرده است. بنابراین در صورت صلاحدید علی دایی ماهینی در بازی فردا مقابل ذوب‌آهن حاضر خواهد بود.
    محمد پنجعلی سرپرست پرسپولیس با تایید این خبر به خبرنگار ورزش سه گفت: تلاش های زیادی کرده ایم تا مجوز ماهینی صادر شود، به نظر نمی‌آید او مشکلی برای قرار گرفتن در ترکیب داشته باشد. ما هم مثل شما منتظریم تا ببینم او فردا در ترکیب قرار خواهد گرفت یا نه؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دايي: خوب شد به فولاد باختيم!

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خيلي خوب شد مقابل فولاد شکست خورديم، ما در اين بازي باختيم تا همين اول راه مشکلاتمان را برطرف کنيم.

علی دایی در نشست خبری پیش از بازی مقابل ذوب‌آهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ابتدا جا دارد به محمود خوردبین پیشکسوت خوب کشورمان ضایعه درگذشت برادرش را تسلیت بگویم، امیدوارم که همیشه سلامت باشد. بازی بسیار سختی را فردا مقابل یکی از بزرگترین تیم‌های ایران داریم. ما هرگز به نتایج ذوب‌آهن در دو بازی گذشته نگاه نمی‌کنیم. آنها بازیکنان و کادر بزرگی دارند و تیم بسیار خوبی را بسته‌اند و قطعا در آینده حرف‌های زیادی برای گفتن دارند.
    به نقل از فارس، دایی ادامه داد: با توجه به بازی بد قبلی مقابل فولاد، در هفته جاری روی نقاط ضعف و قوتمان کار کردیم و از همه بهتر ذوب‌آهن را می‌شناسیم امیدوارم که با شناختی که از ذوب‌آهن داریم و روی بازی‌های آنها مخصوصا در دو دیدار گذشته کار کرده‌ایم بتوانیم فردا اولین برد خودمان را کسب کنیم.
    دایی درخصوص غیبت پیام صادقیان در بازی فردا نیز گفت: خوشبختانه بازیکنان خوبی داریم که من به توانایی فنی آنها اعتماد کامل دارم. پیام می‌توانست در بازی با ذوب‌آهن به ما کمک کند اما بدون پیام هم می‌توانیم به خواسته خود براساس داشته‌هایمان برسیم. انشاءالله فردا به دور از استرس و هیجان به نتیجه لازم خواهیم رسید تا ان‌شاءالله بتوانیم دل هوادارانمان را شاد کنیم.
    سرمربی قرمزپوشان در پاسخ به این سوال که آیا برای بازی فردا محروم و یا مصدومی دارید یا خیر گفت: بازیکن محروم نداریم جز پیام صادقیان اما حمید علی عسگر و دغاغله بازیکنان مصدوم ما هستند و آنها را فردا در اختیار نداریم.
    سرمربی قرمزپوشان در مورد اینکه چه برنامه‌هایی برای بازی مقابل تیم تدافعی ذوب‌آهن در نظر گرفته‌، خاطرنشان کرد: ذوب‌آهن در بازی‌های خود نشان داده که بازیکنان بزرگی دارد. بازیکنانی مثل رجب‌زاده و شجاعی وقتی روی نیمکت این تیم می‌نشینند یعنی اینکه ذوب‌آهن پتانسیل بالایی دارد. کار ما سخت است مخصوصا مقابل شکل دفاعی اصفهانی‌ها اما مطمئن باشید راهکارهایی داریم که از آن بهترین استفاده را کنیم.
    دایی در مورد اینکه باشگاه راه‌آهن به دلیل حرف‌های وی در برنامه 90 از سرمربی سرخپوشان شکایت کرده گفت: خیلی خوشحال می‌شوم این عمل صورت گیرد. من هیچ‌وقت حرفی را بدون سند نمی‌زنم در تمام حرف‌هایم اسم هیچ‌کس را نیاوردم اما می‌توانستم اسم‌ها را نیز به زبان بیاورم ولی احترام قائل شدم به نظر شما چه کسی در آنجایی که صحبت بود پیش آقای سیاسی ایستاده بود. قطعا ما مستنداتی را داریم و خیلی دوست دارم این اتفاق بیفتد تا مردم بدانند چه کسی حق می‌گوید و یا چه کسی راه درست می‌رود ما باید همیشه حرف‌هایمان را درست به مردم برسانیم و همه قضاوت‌ها را به خود مردم می‌سپاریم.
    سرمربی قرمزپوشان در پاسخ به سوال دیگری که آیا قبول دارید برخی‌ به دنبال زمین خوردن شما هستند و به پرسپولیس چشم دارند گفت: من اصلا به این مسائل کاری ندارم. شما گذشته من را نگاه کنید من پس از چند سال دو بار با پرسپولیس قهرمان شدم و بعد از این تیم جدا شدم. ذات فوتبال همین است روزی که به درد نخورم از پرسپولیس می‌روم و در جای دیگری کارم را دنبال می‌کنم. من می‌خواهم جایی کار کنم که آرامش داشته باشم و دل میلیون‌ها هوادار را شاد کنم. ان شاءلله بعضی آقایان که به دنبال مسائلی هستند این موضوع را کنار بگذارند و به دنبال کمک کردن به ما باشند نه صحبت‌هایی را مطرح کنند که پرسپولیس را وارد حاشیه کنند.
    دایی درباره پیشنهاد یک تیم آذربایجانی نیز گفت: بله در اردوی ترکیه یک تیم از آذربایجان به من پیشنهاد همکاری داد.
    سرمربی قرمزپوشان در مورد خبر جدایی رضا حقیقی از جمع قرمزپوشان نیز، تأکید کرد: این مسئله را اولین بار است که از شما می‌شنوم و خیلی چیزها شنیده‌ام اما هر بازیکنی اگر پیشنهادی دارد باشگاه درباره آن تصمیم‌گیری می‌کند‌. آقارضا هم اگر پیشنهادی دارد به باشگاه برود و بعد درباره آن بهترین تصمیم را می‌گیریم.
    دایی در پاسخ به این سؤالی که بالاخره چه اتفاقی افتاد که کریم باقری از جمع شما جدا شد، نیز یادآور شد: پس از اینکه برنامه‌هایم را به باشگاه پرسپولیس قبل از شروع لیگ دادم عاقلی اولین نفری بود که در لیست من جا داشت من حتی بر خلاف سایر دستیارانم به کریم باقری زنگ زدم و از ایشان خواهش کردم به ما کمک کند البته به سایر دستیارانم باشگاه زنگ زد اما متأسفانه ایشان صلاح دانست که کار نکند که من برای ایشان همیشه آرزوی موفقیت دارم.
    دایی درباره احتمال جام نگرفتن پرسپولیس نیز یادآور شد: ما تازه دو بازی انجام دادیم، خیلی خوب شد مقابل فولاد شکست خوردیم ما در بازی با فولاد باختیم تا همین اول راه مشکلاتمان را برطرف کنیم. کسانی که دوست دارند تیم موفق شود این را بدانند، کسانی هم دوست ندارند ما موفق شویم اما خدا را شکر ذهن مردم آنقدر تقویت شده آنها همه چیز را اعم از کوچک و بزرگ درک می‌کنند و این برای من یک دنیا ارزش دارد.
    وی افزود: ما به دنبال جام هستیم و می‌خواهیم در لیگ قهرمان شویم. با یک باخت دیدید چه هجمه‌هایی به ما شد اما توکلم به آن بالاسری است و کار خودم را انجام می‌دهم تا روز به روز پیشرفت کنیم. ما دنبال حل مشکلات هستیم و نه گوش دادن به حواشی برخی‌، قطعاً هیأت مدیره و مدیرعامل نیز ان‌شاءلله کاری می‌کنند شرایط برای ما راحت شود. شما ببینید از روز اول برای ما بوجه مشخص کردند و ما یارگیری و برخی مسائل را با همکاری رحیمی رو به جلو بردیم اما برخی جاها دچار مشکلاتی شدیم وقتی ما باید به بازیکنمان 950میلیون بدهیم و از طرفی دیگر یک تیم دیگر یک میلیارد و نیم به این بازیکن می‌دهد از دست من و رحیمی چه کاری بر می‌آید؟
    دایی ادامه داد: موقعی که تا روز آخر بازیکن تیم من تکلیفش را روشن نمی‌کند که آیا می‌ماند یا نمی‌ماند من باید چه کار کنم؟ خود من هم مانده‌ام. تا آنجایی که من در جریان هستم پولادی با ما قرارداد دارد اما وقتی به گوشی او زنگ می‌زنم جوابی نمی‌دهد و مشخص نیست چه کار می‌کند. ما روی بازیکنان خودمان حساب کرده‌ایم. شما نگاه کنید یک روز قبل از بازی به ما گفتند حق استفاده از ماهینی را نداریم. در خط دفاع حال حاضرمان فقط محسن بنگر مانده که در خیلی از بازی‌های انتهایی فصل گذشته به میدان رفته. کل خط دفاعی من عوض شده و قطعاً نیاز به زمان داریم تا شکل بگیریم اما باز هم من به این بازیکنانم اعتقاد دارم و تازه خدا را شکر می‌کنم که این بازی دوم است که به مشکل برخوردیم. امیدوارم روز جمعه همه چیز را جبران کنیم.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

خبر های اخیر پیرامون باشگاه

1. اومدن بواتنگ منتفی شده!

2. اومانیا امروز باشگاه بود و با رحیمی صحبت کرد // گویا قرار شده تو تست های پزشکی شرکت کنه // ظرف 48 ساعت آینده همه چیز مشخص میشه.

3. با پیگیری های باشگاه، مشکلات ماهینی داره رفع میشه. // احتمال قرار گرفتن تو 18 تای بازی با ذوب آهن هم هست.

4. یه چند تا آمار:

دیدار های رو در رو ( لیگ برتر )

در کل 26 بار این دو تیم با هم بازی کردن. ( تمام سیزده دوره گذشته )
    10 برد برای پرسپولیس، 9 مساوی و 7 برد برای ذوب آهن

گل های زده دو تیم

پرسپولیس به ذوب آهن : 38
    ذوب آهن به پرسپولیس : 33

بهترین بردمون:
    پرسپولیس 6 - 1 ذوب آهن // ( تابستان 73 )

بدترین باختمون:
    پرسپولیس 0 - 3 ذوب آهن // ( زمستان 84 )

* آخرین باخت ما به این تیم به لیگ هشتم بر میگرده!

محتوای مخفی: ترکیب احتمالی من 

سوشا مکانی

میثم حسینی ... بنگر ... خانزاده ... ماهینی

حقیقی ... کفشگری

عباس زاده ... نوری ... عالیشاه

رضا نوروزی

.
    .
    .
    پ.ن: پیام که محرومه....

دغاغله و علی عسگر هم که مصدوم شدن.

موفق باشید.

14. 3 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •