این یعنی که عملا به ال کلاسیکو میرسه
البته وجودش تو بازی ال کلاسیکو باعث قشنگ تر شدن بازی میشه
این یعنی که عملا به ال کلاسیکو میرسه
البته وجودش تو بازی ال کلاسیکو باعث قشنگ تر شدن بازی میشه
یه خبری اسپورت زده که بارسا و سویا برای انتقال قرضی دلوفئو به توافق رسیدن.
اگر این خبر درست باشه احمقانه ترین حرکت تیم مدیریتی و فنی بارساست. هدفشون چی میتونه باشه از این کار؟! این بازیکن که قرضی در اورتون بود و اگر بارسا میذاشت اورتون یک فصل دیگه هم قرضی میخواستش. اگر فکر میکنن الان بهش بازی نمیرسه، مثلا فصل بعد یا دو فصل بعد چرا باید بهش بازی برسه؟!! مسی، نیمار و سوارز هیچکدوم سنشون بالا نیست که مثلا دلوفئو الان بره و بعد از یک یا دو فصل برگرده و ثابت بشه. اگر اتفاق خاصی نیفته حداقل تا 3-4 فصل آینده ترکیب ثابت حمله بارسا مسی، نیمار و سوارز هستن و تغییری از این نظر بوجود نمیاد.
بنظر من موندن بازیکنهای جوون بارسا حتی اگر خیلی هم کم بازی کنن براشون بهتره چون کیفیتشون پایین نمیاد. مثلا همین «جاناتان دوس سانتوس» با اینکه دوبار مصدوم شد اما چون در تیم موند و با تیم تمرین کرد هیچوقت اونقدرا داغون نشد. تا حدی که ویارئال برای هافبکش اونو خرید. اما کسای دیگه ای رو با همین قرضی دادن ها نابود کردن.
«جرارد دلوفئو» و «سرجی روبرتو» باید در تیم بمونن و با تیم تمرین کنن و به مرور به ثبات برسن. حتی اگر تا 2-3 سال دیگه هم در ترکیب اصلی اولیه قرار نگیرن. البته اگر خودشون بخوان برن قضیه فرق میکنه.
یک احتمال همین هست که شاید خودش نمی خواد بمونه، ولی با تیم فعلی قطعا به دلوفئو بازی می رسه چون به جز مسی/نیمار/سوارز فقط پدرو رو داریم که ذخیره است که سوارز در ابتدای فصل هم نیست. من حدس می زنم دلوفئو حداقل در لیگ با فرض اینکه در خط حمله هیچ مصدومی نداشته باشیم می تونه 10-15 بازی رو شروع کنه این فصل و شاید در بیشتر از 25 تا بهش فرصت بازی برسه. در جام حذفی هم احتمالا اکثر بازی ها رو فیکس باشه و حداقل در مرحله گروهی لیگ قهرمانان هم بهش بازی می رسه.
این من رو یاد انتقال قرضی مارتین کسرس می اندازه و بعد خیلی ارزون از دست دادنش می اندازه که رفت و تبدیل شد به یکی از محکم ترین مدافع های چند پسته سری آ در یووه که دفاع چپ و راست و وسط می تونه بازی کنه (و یکی از سریع ترین مدافع وسط های فعلی اروپا هم هست). بازیکنی که اگه در این چند فصل داشتیمش خیلی خیلی می تونست برامون مفید باشه.
خب رفتن دلوفئو رسما تایید شد
امیدوارم حداقل این به معنی اومدن کوادرادو باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دلوفوئه تا الان شمارش معلوم نشده پس به خاطر همین بود احتمال داشته بره که شمارشو معلوم نکردن!!!
همرو قرضی دارن میدن میره تیم داره از حالت بازیکن سازی در میاد و بیشتر داره به نتیجه نگاه میکنه!!!!!
وکیل سوارس و چندین روزنامه و سایت معتبر با اطمینان از کم شدن محرومیتش میگفتن و همشون این محرومیت رو ناعادلانه میدونستند!
واقعا دادگاه cas زحمت کشیده این حکم رو داده آخه چه ربطی یه باشگاهاش داره؟!!!
باز خداروشکر سوارز می تونه با هم تیمی هاش تمرین کنه و مقداری با تیم هماهنگ باشه.
جو بدی از قبل علیه سوآرز بود بخاطر حرکت بد قبلیش تو لیورپول که باعث شده اینجوری فیفا حکم ببره
انوقت به ما میگن يوفالونا....!
----------
دلوفئو رو میخوان قرض بدن که جا واسه کوادرادو باز شه. اگه کوادرادو جایگزین شه تصمیم کاملا منطقیه.
Last edited by Iman-Emperatour; 15-08-2014 at 02:37.
گزینه های زیادی برای جایگزینی مسی و سوارز و نیمار نداریم ...
همین جوونا آینده ی باشگاه رو می سازن ... نباید اینطور در به در بشن ...![]()
سوارز دفعه اولش نبود بار سومش بوده برا همین محرومیت رو کم نکردن
+
دلوفوئه مهاجم هست و کوادرادو دفاع راست عملا با رفتن دلوفوئه جا برا کسی باز نمیشه بلکه بیشتر موقعیت بازی کردن برا خودش ایجاد میشه برا جا باز شدن برا کوادرادو باید آلوز یا مونتویا برن البته با موندن دلوفوئه همونجوری که دوستان گفتن میتونست بازی کنه و تو ترکیب جا بیافته ولی رفت دیگه
در خط حمله پدرو ، مسی ، نیمار ، سوارز ، رافینارو داریم که تازه سوارز 4ماه محروم هست اونجوری که خوندم 8بازی در لالیگا و 3 بازی در مرحله گروهی چمپیونز رو از دست میده و عملا ا نبود سوارز و فیکس بودن پدرو تو این 4ماه یک تعویضی برا سه بازیکن اصلی در خط حمله که مسی و نیمار و پدرو هستن داریم ،رافینیا البته از تیم ب هم بازیکنانی هستن الحدادی ، دونگو که در صورت نیاز به تیم اصلی برای بازیایی که نیاز باشه دعوت میشن و میتونن تجربه کسب کنن تا آماده بشن البته بازم به دلوفوئه نمیرسن
Last edited by runner; 15-08-2014 at 01:55.
منم به همین موضوع اشاره کردم..ولی مطمئنا اگه این اتفاق قبلا رخ نمیداد حداقل زمان محرومیتش کمتر میشد ولی الان که بهش نیازمندیم متاسفانه اینطور نشد!
+
در اصل پست اصلی کوادرادو که هافبکه راسته روح الله جان ولی هم می تونه تو فاز دفاعی کار بکنه هم حمله!
بنظرم با موندن احتمالی آلوز برای دفاع راست انریکه بمیخواد با جذب کوادرادو به عنوان هافب راست که به راحتی به حمله بره یعنی جای پست پدرو!
خیلی برام من سوال بود که چرا تا الان لباسش شماره نداره؟!
قبلا تو خبرا خونده بودم که اورتون میخواست دلوفوئه رو به یه تیم دیگه بفرسته که بارسا مخالف اینکار بود و میخواست جرارد تو لیگ اسپانیا بازی کنه و اینطور شد که برگشت ولی هنوز نمیدونم با چند بازی که از جرارد دیده میخواسته که یه فصل دیگه این بازیکن قرض داده بشه یا جا واسه بازیکن بعدی باز باشه
خیلی صحبتهای مختلفی درباره این قرض دادن غیر قابل پیش بینی جرارد هستش! باید تا بعد صحبتهای انریکه واسه این موضوع صبر کنیم تا دلیلش اصلیش رو بدونیم....
بله اگه قبلا تکرار نمیکرد الان خب بود
ولی در کل به نظر من باید مجازات این حرکتاشو ببینه بارسا هم با توجه به این محرومیت رفت سراغش و خریدش نمیشه به دیگران ایراد گرفت.ولی همین که با تیم هماهنگ بشه عالیه چون بازیکنی با بار فنی بالا هست و میتونه بعد از محرومیت خیلی کمک کنه
بارسلونا 11 تا بازی رو میتونه به خوبی پشت سر بذاره تا برگشت سوارز
+
ایمان جان درمورد پست حق با شماست کوادرادو هافبک راست هست ولی چیزی که گفتن این بوده که کوادرادو جایگزین آلوز بشه و با اومدن کوادرادو آلوز باید بره و حرفی از اومدن کوادرادو و رفتن پدرو یا دلوفوئه نبوده
الان خط هافبکمونم تکمیل هست و خرید کوادرادو به عنوان هافبک باز باعث ایجاد ترافیک در اون پست میشه و اگه بخوان یکی دیگرو اضافه کنن به هافبک به احتمال قوی به نیمکت نشینی ژاوی ختم میشه و احتمال جدایی ژاوی بالا میره چیزی که من به شخصه اصلا دوست ندارم ژاوی هنوز هم میتونه بازیکنه
+
رافینیا و دلوفوئه در یک مقع زمانی به باشگاه برگشتن و مراسم معارفشون با هم برگذار شد و رافینیا شمارشو اعلام کرد و دلوفوئه نه برا منم جای تعجب داره ولی اینارو که میبینیم کم کم داریم میفهمیم چی به چیه!!!
من اصلا فکر نمیکردم یهو بخواد بره بدونه هیچ شایعه ای و خبری یهو اومدن گفتن داره میره سویا
Last edited by runner; 15-08-2014 at 09:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)