تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 35 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 344

نام تاپيک: AC Milan | روسونری ها |

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پائولو مالدینی در مصاحبه با گاتزا دلو اسپورت: سخت ترین حریف های من دیگو مارادونا، رونالدو که دو سال در اینتر پدیده بود و زین‌الدین زیدان بودن.

مدافع سابق میلان که 24 سال در سن سیرو بود، 7 سری آ و 5 جام اروپایی برد نامی از کریستیانو رونالدو که در لیگ قهرمانان باهاش روبرو شده بود نبرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پائولو مالدینی در مصاحبه با گاتزا دلو اسپورت: سخت ترین حریف های من دیگو مارادونا، رونالدو که دو سال در اینتر پدیده بود و زین‌الدین زیدان بودن.

مدافع سابق میلان که 24 سال در سن سیرو بود، 7 سری آ و 5 جام اروپایی برد نامی از کریستیانو رونالدو که در لیگ قهرمانان باهاش روبرو شده بود نبرد.

الان کل این خبر برای این کار شد که ثابت بشه کریس رونالدو بازیکن خوبی نبوده که مالدینی اسمی ازش نیاورده ؟

اون زمانی که این دو تا با هم روبرو شدن رونالدو این گوش زمین بود و مالدینی اون گوش و تقریبا رویارویی ای وجود نداشت

نکته ی دیگه اینکه چندین و چند بار برابر زیدان یوونتوس ، رونالدوی اینتر و مارادونای ناپولی بازی کرده در کالچو ، ولی چند بار با کریس رونالدو رو به رو شده ؟ تازه اون هم زمان اوج اون سه تا باهاشون روبرو شده ولی کریس رونالدو چطور ؟ زمان اوجش باهاش روبرو شده ؟

البته خیلی چیزهای دیگه هم گفته شده در مصاحبه که بیشتر به تاپیک میلان مربوطه نه چیز نامربوطی مثل این

بهرحال قابل درکه بیگ لایک خخخخخخخ

4. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

بوناونتورا غایب بزرگ میلان در مقابل سمپدریا

طبق گزارش مطبوعات ایتالیایی :

حضور جاکومو بوناونتورا برای دیدار حساس میلان مقابل سمپدوریا بعد از بروز مصدومیت در ابهام قرار گرفته است.
    هافبک سابق آتالانتا امروز با هم‌تیمی‌های‌ش تمرین نکرد،و در جلسات فیزیوتراپی در میلانلو حاضر شد.
    در صورت غیبت او، ناجل دی‌یانگ و آندره‌آ پولی در اختیار خواهند بود،
    در حالی که مایکل اسین و مارکو فن‌خینکل نیز وضعیت خوبی ندارند.

رسمی:الشراوی آماده ی بازگشت

امروز باشگاه میلان طی یک بیانیه ی رسمی در وبسایت “acmilan.com” اعلام کرد که استفان الشراووی بهبودی کامل خود را بدست آورده و آماده ی بازگشت به میادین می باشد.
    در این بیانیه آمده است پروفسور ون دایک پزشک الشراووی تاکیید کرده که مصدومیت استفان در ناحیه ی استخوان متاتارس پنجم پای راست کاملا بهبود یافته است و به این بازیکن مجوز بازگشت به تمرینات و از سرگیری فعالیت فیزیکی داده شده است.
    انتظار می رود فرعون کوچک برای هفته های پایانی لیگ در اختیار پیپو اینزاگی باشد.

6. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

سوزو: میلان می‌تواند به اروپا برسد

به گزارش ورزش 11، علیرغم تساوی 1-1 برابر سامپدوریا، سوزو وینگر اسپانیایی میلان بر این باور است که تیمش می تواند سهمیه لیگ اروپا را کسب کند.

میلانی ها هفت امتیاز تا رده های اروپایی سری آ فاصله دارند و فقط هشت بازی به پایان فصل باقی مانده است.

خبرنگار شبکه میلان از بازیکن 21 ساله در مورد رسیدن به مسابقات اروپایی پرسید و او پاسخ داد: «هر چیزی ممکن است، به کمی شانس نیاز داریم.»

«مربی و بازیکنان خوبی داریم و به همین خاطر هنوز برای رسیدن به اروپا تلاش می کنیم.»

«باید به فکر همان بازی باشیم که پیش رویمان است و بعد اوضاع بهتر می شود و امتیازات را می گیریم.»

سوزو در ژانویه از لیورپول به میلان منتقل شد و به نظر می رسد که او مصمم است تا از فرصت ها به خوبی استفاده کند. بازیکن جوان دیشب ضربه زیبابی زد که با بدشانسی به تیر دروازه خورد.

«به خاطر چند سانتی متر گل نزدم، ناراحتم چون می توانستیم بازی را ببریم.»

«وقتی آمدم به زمان نیاز داشتیم تا به شرایط جدید عادت کنم و حالا می خواهم به مربی نشان بدهم که می توانم بازیکن مهمی باشم.»

--------------------------------------------------
    لوپز: مورینیو با کاسیاس خصومتی نداشت

به گزارش ورزش 11، دیه‌گو لوپز در فصل آخر مربیگری ژوزه مورینیو در رئال مادرید به سنگربان اول کهکشانی‌ها تبدیل شد و این اتفاق پس از آن رخ داد که آقای خاص اعتماد خود را نسبت به ایکر کاسیاس که به خاطر شکستگی دستش مدتی خانه‌نشین شده بود از دست داد.

نیمکت‌نشینی کاسیاس در رئال مادرید باعث ایجاد آشوبی بزرگ در رختکن رئال مادرید و ایجاد تفرقه میان گروهی از بازیکنان تیم و همچنین تیره‌وتار شدن روابط برخی از ستارگان تیم به خصوص سرخیو راموس و پپه با مورینیو شد.

با این حال دیه‌گو لوپز، سنگربانی که مورینیو او را در سال 2013 به خدمت گرفت مدعی است که سرمربی پرتغالی پیشین کهکشانی‌ها هیچ مشکلی با کاسیاس نداشته و تنها دلیل نیمکت‌نشینی کاپیتان رئال این بوده است که مورینیو توانایی‌های او را کمتر از دروازه‌بان پیشین سویا می‌دانست.

لوپز در گفت‌‌و‌گو با نشریه کانال پلاس اظهار داشت: مورینیو با من حرف می‌زد و برای مواجهه با تمام اتفاقات، آمادگی روانی می‌داد. او گفت که به من اعتماد کامل دارد و سال 2012 هم سعی داشت مرا به خدمت بگیرد.

لوپز ادامه داد: مورینیو می‌گفت که هیچ خصومتی با کاسیاس ندارد و اینکه فقط فکر می‌کند که من در تمرینات بهتر از او عمل کرده‌ام. مورینیو با گفتارش می‌تواند سطح عملکرد شما را ارتقا دهد. در آن دوره او برای من نقش یک سپر را ایفا می‌کرد اما آنچلوتی به من اجازه داد در تیررس قرار بگیرم و نگاه‌ها بیش از پیش متوجه من شد.

مورینیو در نیم‌فصل دوم لالیگا در فصل 13-2012 کاسیاس را کاملاً نیمکت‌نشین کرد. پس از مورینیو، کارلو آنچلوتی در نخستین فصل مربیگری خود در رئال مادرید، لوپز را مسئول حفاظت از دروازه کهکشانی‌ها در لالیگا کرد و در لیگ قهرمانان و جام حذفی اسپانیا هم این مسئولیت را به ایکر کاسیاس سپرد. لوپز فاش کرد که در همین فصل روابط میان او و کاسیاس تیره و تار شد.

وی عنوان کرد: بعد از آن ماجرا با اینکه هرگز هیچ بحث و مشاجره‌ای بین‌مان صورت نگرفت روابط بین من و کاسیاس دچار تغییر شد. رابطه ما دیگر مانند دو سال پیش نبود، حتی زمانی که او می‌آمد تا شامش را در کنار من بخورد. با این حال من هنوز هم رئال مادرید را دوست دارم و احترام فراوانی برای کاسیاس و تمامی اعضای باشگاه رئال مادرید قائلم.

لوپز در ابتدای فصل جاری رئال‌مادرید را به مقصد میلان ترک کرد و جای خود را به کیلور ناواس، سنگربان پیشین لوانته داد. میلان در این فصل ناامیدکننده نتیجه گرفته است اما سنگربان اسپانیایی‌‌اش می‌گوید از پیوستن به این تیم پشیمان نیست.

وی تأکید کرد: فکر می‌کنم که تصمیم درستی گرفته‌ام، هرچند که میلان در حال حاضر در فرم ایده‌آل خود نیست. فکر می‌کنم که وضعیت میلان بهتر از این خواهد شد و ما در آینده دوباره به اوج بازخواهیم گشت.

--------------------------------------------------
    الشعراوی: سه هفته دیگر برمی گردم

به گزارش ورزش 11، استفان الشعراوی مهاجم میلان اعلام کرده که می خواهد تا سه هفته دیگر به میادین بازگردد.

مدتی طولانی است که مهاجم ایتالیایی به دلیل مصدومیت از میادین دور بوده، اما در روزهای اخیر خبرهای خوبی دریافت کرده و با امیدواری با شبکه میلان صحبت کرد.

«به خاطر نتایج آزمایش ها خیلی خوشحال شدم.»

«پزشکان گفتند که بهتر از این نمی شد. مصدومیت هایی که داشتم کوچک بودند، اما ناراحت کننده. خوشحالم که دوباره می دوم.»

«این هفته با توپ هم تمرین می کنم. حسی فوق العاده دارد. اینکه تقریبا سه ماه نبودم مایه ناراحتی است.»

«خوشحالم که همین حالا هم کمی دریبل زدم، دلم برایش تنگ شده بود.»

«امیدوارم که در عرض سه هفته خوب شوم، قدرت و آمادگی ام را بدست بیاورم. به چند ماه پایانی فصل امیدوارم.»

«امیدواریم که بتوانیم برای صعود به لیگ اروپا به اندازه کافی امتیاز بگیریم، و هدفم کمک به تیم است.»

«سعی می کنم هر چه زودتر خوب شوم، با امید به اینکه وقتی برگشتم بتوانم کمک کنم. هر روز تمرین می کنم تا هر چه سریع تر برگردم.»

الشعراوی نمی تواند در دربی دلا مادونینا بازی کند، اما گفت: «به خاطر دربی هفته مهمی است. حرف های زیادی در موردش می شنوم. بازی خاصی است و ما باید به هر قیمتی شده برنده شویم.»

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سوزو: میلان می‌تواند به اروپا برسد
    !!stai sicuro

برلو شستشوی مغزی داده بازیکنان رو.......

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دربی میلان هم بدون اتفاق خاصی به پایان رسید
    زمانی یکی از زیباترین و حتی میشد گفت زیباترین دربی جهان،دربی میلان بود.زمانیکه دو تیم همیشه در اوج بودند.در یکی از دربی ها که در نیمه نهایی جام باشگاهها بود،گزارشگر بازی(فکر کنم فردوسی پور) می گفت که 50 سال هست که این دربی 0-0 نشده.حتی بدون گل بودنش هم جذابیت داشت اما بازی دیشب.....

قضیه فقط به میلان برنمیگرده،اتفاقاتی که در اقتصاد اروپا افتاد و بلافاصله بعد از اون،تغییر قوانین در ترانسفرهای فوتبال ایتالیا باعث کوچ ستارگان از سری آ شد که یه زمانی به قول رونالدوی برزیلی،بازی کردن در اون آرزوی هر بازیکنی بود.
    اما بعد از اون مدیریت صحیح و در اصل تیمداری صحیح باید در تیمها اجرا میشد.مدیریت فقط به مخارج و مسایل اقتصادی نیست،یک مدیریت صحیح میتونه درکنار این مسایل،قدرت تیم رو هم به لحاظ فنی حفظ کنه و مدیریت نیروی انسانی به همون اندازه مهم خواهد بود.
    حالا بعد از گذشت چند سال از بحران اولیه فوتبال ایتالیا،هر چند که تاثیر اون رو در رقابتهای اروپایی بخوبی دیدیم و بخصوص در لیگ قهرمانان که سالهاست ایتالیا حرفی برای گفتن نداره،اما رقابت های داخلی دقیقا آینه مدیریت تیمها در این دوره خواهد بود.

عملکرد ضعیف میلان در این سالها بخوبی نشان دهنده این هست که مدیریت پر هرج و مرج این سالها،راهی به ناکجا آباد بوده است .همین بس که نه قدرت تیم حداقل در داخل حفظ شد،نه از جوانگرایی خبری بود،نه از ثبات فنی خبری هست و نه امیدی به آینده هست.

در این سالها از برند میلان فقط استفاده شخصی شده است و بس...

10. 6 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض فوری؛ باشگاه میلان رسماً به تاجر تایلندی فروخته شد

.

.
    بر اساس گزارش لارپابلیکا، آقای بی روز یکشنبه قرارداد خرید 20 درصد از سهام باشگاه میلان را امضا خواهد کرد و تا پایان سال جاری، 65 درصد سهام کامل باشگاه میلان را خریداری خواهد کرد.

آقای بی در گفتگویی در این خصوص گفت:

"یکشنبه هفته آینده، 26 آوریل، قرارداد خرید میلان را امضا خواهم کرد و همه چیز نهایی خواهد شد."

گفته می شود که بی به سلویو برلوسکنی پیشنهاد ریاست افتخاری این باشگاه را ارائه کرده است. اخبار تکمیلی ارسال می گردد.
    +
    میلان باشگاه بزرگی هست و بعد از رئال میشه گفت پرافتخارترین تیم اروپاست. امیدوارم با عوض شدن صاحب باشگاه، سیاستش عوض نشه و یهو به تیمی مثل PSG یا موناکو تبدیل نشه.

12. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

اتفاقا من امیدوارم بشه.
    چیزی که اون دو تیم کم دارن شخصیت و تاریخه که میلان داره. چیزی که میلان کم داره پول و بازیکنه. ولی نباید همینجوری یه مشت بازیکن بگیرن. باید به مربی خوب بگیرن که یه تیم بسازه. یه تیم با اسکلت قوی که در سالهای آینده با تغییرات کوچک هی بهبودپیدا کنه.

نزدیکی این خبر با خبر جدایی یورگن کلوپ یکم امیدوار کننده هست. شاید مربی فصل بعدمیلان شه.

14. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اگه یکی مثل ناصر الخلیفی میلان میخرید دیگه خیالمون بابت جذب بازیکن درجه یک راحت بود

امیدوارم این تاجر تایلندی مثل توهیر که اینتر گرفته تو زرد از آب در نیاد که دست و دلش برای خرید بلرزه و نم پس نده
    Last edited by clau; 21-04-2015 at 14:49.

16. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اتفاقا من امیدوارم بشه.
    چیزی که اون دو تیم کم دارن شخصیت و تاریخه که میلان داره. چیزی که میلان کم داره پول و بازیکنه. ولی نباید همینجوری یه مشت بازیکن بگیرن. باید به مربی خوب بگیرن که یه تیم بسازه. یه تیم با اسکلت قوی که در سالهای آینده با تغییرات کوچک هی بهبودپیدا کنه.

نزدیکی این خبر با خبر جدایی یورگن کلوپ یکم امیدوار کننده هست. شاید مربی فصل بعدمیلان شه.
    اتفاقا الان یکی مثل کلوپ برای میلان خیلی مفید خواهد بود.تیم باید هم ستاره داشته باشه و هم بازیکن ساز باشه.کلوپ در دورتموند نشون داد که از بازیکنان جوان بخوبی استفاده میکنه و یه تیم آینده دار درست میکنه.البته با وضعیت فعلی میلان و وجود مشتریان زیاد برای کلوپ،این انتقال کمی بعید است.

اما در رابطه با بی پولی میلان مخالفم.باشگاه میلان (جدای سایر فعالیتهای اقتصادی برلوسکونی) همیشه جزو 10 باشگاه ثروتمند جهان بوده و هست.
    طبق آمارهای فوربس:
    در سال 2012 که با فروش سیلوا،زلاتان و ... همراه بود،ارزش باشگاه میلان با %18 افزایش به 989 میلیون دلار رسید و با درآمد سالیانه 341 میلیونی(بدون احتساب مخارج)،میلان در رتبه 6 ثروتمندترین باشگاهها قرار داشت.چلسی در این سال بعد از میلان با 761 میلیون دلار ارزش کلی در رتبه 7 بود.

اما میلان در سالهای 2013 و 2014 به ترتیب با افت %4- و %9- در ارزش کل،با 856 میلیون دلار در رتبه 8 قرار گرفت.با اختلاف کمی پایینتر از چلسی و من سیتی،و بالاتر از یوونتوس،لیورپول،دورتموند و......

برای موفقیت تیم هم پول نیاز هست و هم برنامه.برلو نه برنامه داشت(سالهای اخیر) و نه خرج میکرد.وجود سرمایه دارانی مانند آقای بی،ناصر الخلیه،ابراموویچ و .... همگی برای فوتبال امروز و باشگاهی که بخواهد همیشه در کورس قهرمانی داخلی و خارجی باشه ضروری هست و با فعالیتهای درآمدزایی که از حضور ستارگان در باشگاهها میشه انجام داد(مثل رئال) این هزینه ها به سود کلان و موفقیت باشگاهها تبدیل خواهد شد.
    اینها در کنار بازیکن سازی و آکادمی قوی یک باشگاه کاملا موفق رو خواهد ساخت.فعلا که یه قدم مثبت در این راه برداشته شده اما باید منتظر بمونیم و سیاستهای جدید باشگاه رو حتی در همین تابستان ببینیم.

اگر سیاست فعلی بخواد ادامه داشته باشه و دنبال خرج کردن نباشند،باشگاه همین روند معمولی رو در نتایج هم ادامه خواهد داد و نهایتا بشه باشگاهی نسبتا خوب،که امید 3-4 قهرمانی هست و فقط به لیگ اروپا و حضور در مراحل بالا نگاهی خواهد داشت.
    ------------------------
    خبرهایی هم هست از اینکه آقای بی از مالدینی،اسطوره میلان دعوت کرده تا به عنوان مدیر فنی یا بازاریاب به میلان ملحق بشه.
    Last edited by mohammad_87; 21-04-2015 at 19:30.

18. 6 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •