تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 65 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان
    امشب بازیمون با شالکه رو تو تلویزیون ایران پخش میکنن یا باید بازی های کسل کننده ی تیم گواردیولا رو به اجبار ببینیم؟؟

راستی.واسه ماهواره ی هاتبرد کسی فرکانس شبکه ورزش رو داره که باز باشه؟الان اونی که من دارم پولی هست و قفل شده کلا...

سایتی هست که بازی رو بشه باهاش آنلاین دید(البته نه با کلی مکافات؛یه سایت پرسرعت باشه)

مرسی بچه ها...

به امید خون به پا کردن تیم چلسی به هدایت آقای خاص...

2. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اینکه شالکه تیم خوبیه ولی به نظرم امشب بازی نسبتا ساده ای داریم و این وسط میشه به یه سری بازیکنا هم استراحت داد
    بازی یکشنبه توی خونه من سیتی به مراتب بازی مهمتریه که البته خوبه باز اونور من سیتی بازی سختی توی خونه بایرن داره
    نباید مغرور شد ولی با این پتانسیلی که داریم مقابل شالکه ای که تازه روی فرم هم نیست نباید به مشکل خاصی بخوریم و کلا در این مقطع که بازی های سختی توی لیگ داریم از ترکیب های مختلف و چرخشی هم باید استفاده کرد

خیلی خوبه که امسال توی لیگ قهرمانان گروهی ساده ای افتادیم و میشه از این فرصت استفاده کرد و توی لیگ بیشتر امتیاز جمع کرد
    در کل توی همچین گروهی هر اتفاقی هم بیافته اصلا راه نداره اول نشیم!

به نظرم امشب میشه با همچین ترکیبی بازی کرد

چک
    لوئیز - کیهیل - ایوانوویچ - آزپلیکوئتا
    ماتیچ - فابرگاس
    شورله ------ ویلیان ------ صلاح
    کاستا

بعد تازه به فابرگاس و کاستا هم میشه از دقیقه 60 به بعد استراحت داد و به جاشون مثلا رمیرز و رمی بیان که در حال حاضر این دو تا هم خیلی آمادن

امشب بازیمون با شالکه رو تو تلویزیون ایران پخش میکنن یا باید بازی های کسل کننده ی تیم گواردیولا رو به اجبار ببینیم؟؟
    قرار بود شبکه ورزش بازی رو بده ولی خب الان دیگه نمیده
    چون از طرفی شبکه سه ساعت 11 والیبال ایران رو میده و بازی من سیتی و بایرن رو هم که قرار بود شبکه سه بده همین شبکه ورزش میده
    حالا امیدوارم ایران سه بر صفر آلمان رو ببره و بازی زود تموم بشه و یه جوری بشه که شبکه سه بیاد حداقل نیمه دوم بازی چلسی رو بده

4. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان فکر کنم قراره باشگاه به خوزه پیشنهاد قرارداد 10 ساله بده، اگه قبول کنه واقعا خبر خوشحال کننده ایه
    من هیچوقت از جنجال و خبر سازی هاش خوشم نیومده، ولی بزرگی خودش و افتخاراتی که واسه باشگاه بدست آورده واقعا آدمو مجذوب خودش میکنه... امیدوارم خبر کذب نباشه! و مو این پیشنهادو قبول کنه، نمیخوام مثل دوره اول حضورش بیاد و چند تا قهرمانی بیاره واسمون بعد از تیم جدا بشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

در حال حاضر هیچ شبکه خارجی پیدا نکردم که بازی را پخش کنه بیشتر تمرکز کردن روی بازی بایرن و من سیتی حیف آدم بازی های پرگل و زیبای چلسی را از دست بده...

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دیشب واقعا حقمون برد بود...
    فقط کافی بود یکی از اون 10 موقعیتی که از دست دادیم؛سانتیمتری اینورتر بودن تا ما الان برنده ی بازی میبودیم!
    خیلی بدشانس بودیم...
    بدشانسیه ما فقط و فقط به موقعیت هایی که از دست دادیم و گل نشدن توپ هامون ختم نشد؛روی تک موقعیتشون با خوش اقبالی هر چه تمام تر به گل رسیدن!دیدین کجا توپ رو از دست دادیم و چند نفر نتونستن جلوی هونتلار هلندی رو بگیرن و توپ رفت تو گلمون؟!

نمیدونم چرا اینقدر بی رمق و کم انگیزه بازی میکردیم.حسابی تیم حریف رو دست کم گرفته بودیم؛
    حالا خوبه این مساوی (تنها بازیه امسال بود که پیروز نشدیم) توی لیگ جزیره اتفاق نیوفتاد و این میتونه یه شوک برای کل تیم باشه تا بازی ها رو کمی جدی تر بگیرن.
    حالا فرصت زیاده برای جبران این نتیجه در این گروه لیگ قهرمانان برای چلسی.مطمئن هستم در خونه ی تیم شالکه حسابی از شرمندگیشون در میایم...

عملکرد فابرگاس به جز اون گلی که زدیم(البته در ایجاد اون موقعیت نقش فوق العاده ای داشت) به نظرم مثبت نبود.هم چند موقعیت از دست داد؛هم اینکه رو گلی که خوردیم اون توپ رو لو داد و بقیه نتونستن جبران کنن...
    خلاصه پیش میاد دیگه...

همیشه که نباید برد !!
    یه بار هم مساوی واسه تنوع و شوک خوب بود...
    Last edited by S0R3N4; 18-09-2014 at 11:40.

9. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان فکر کنم قراره باشگاه به خوزه پیشنهاد قرارداد 10 ساله بده، اگه قبول کنه واقعا خبر خوشحال کننده ایه
    من هیچوقت از جنجال و خبر سازی هاش خوشم نیومده، ولی بزرگی خودش و افتخاراتی که واسه باشگاه بدست آورده واقعا آدمو مجذوب خودش میکنه... امیدوارم خبر کذب نباشه! و مو این پیشنهادو قبول کنه، نمیخوام مثل دوره اول حضورش بیاد و چند تا قهرمانی بیاره واسمون بعد از تیم جدا بشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز دل...
    جنجال و خبر سازی مورینیو جزو جدا ناپذیری از وجود این مرده...
    دیگه خودت میدونی که چه طور رسانه صف میکشن وقتی که آقای خاص کنفرانس مطبوعاتی داره...
    حالا گیریم جنجال و خبرسازیش باب دل خیلی ها نباشه...به موفقیت های بی نظیرش که با خودش به یک باشگاه میبره در کوتاه ترین زمان ممکن نمیارزه آیــــا؟!!

منم به عنوان یه هوادار(البته از نوع مورینیویی!) دوست دارم تو چلسی بمونه...
    به نظر خودمم میمونه اینجا...
    به خاطر اینکه علاقه ی قلبی به لندن و تیم چلسی داره...و این ریسک بزرگ رو قبول کرده که دوباره برگرده به تیم سابقش که با اون افتخارات خارق العاده ای به دست آورده در دوره ی اول حضورش، اگر 1% هم احتمال میداد نتونه اون افتخارات رو دوباره به دست بیاره و چلسی رو به روزای طلایی دوره ی اول مربیگریش نتونه برسونه و خودش و موفقیت هاشو در چلسی زیر سوال ببره این ریسک قبول نمیکرد عمرا به چلسی بازمیگشت...
    پس هیچ چیز جز علاقه ی قلبی به چلسی اونو به اینجا بر نگردونده..

البته اگه منچستر یونایتد پیشنهاد اغوا کننده ای به مورینیو نده...!!
    چون فرگوسن بیشتر از چشماش به توانایی های مورینیو اعتماد داره و اینو بارها و بارها عنوان کرده و قبل از اینکه اعلام بازنشستگی کنه چندین و چند بار گفت باید مورینیو رو جانشین من کنه باشگاه تا بتونه همچنان موفق و یادمه در لفافه و کاملا غیر مستقیم به مورینیو پیشنهاد شده بود برای جانشینی فرگوسن ولی مورینیو به خاطر اینکه با رئال قرارداد داشت رد کرد این پیشنهاد رو اما از اونجایی که فرگوسن نفوذ زیادی روی باشگاه منچستر یونایتد و روی شخص مورینیو داره بعید نیس دوره ای به اونجا بره...(مطمئن هستم خود مورینیو هم از پروژه ی منچستر یونایتد خوشش میاد)

اما خود منم دوست دارم مورینیو در چلسی بمونه...
    چون اینجا همه دوستش دارن و مثل باشگاه رئال نیس که به اندازه ی طرفداراش ؛ مخالف هم داشت (البته نه از نظر فنی؛فقط به خاطر کنار گذاشتن کاسیاس که به نظرم با توجه به کارایه آب زیرکانه ی کاسیاس تصمیم درستی بود!!!)؛ همونطور که لیورپول و منچستریونایتد دشمن خونیه هم دیگه هستن(تک تک افرادشون)؛ به نظرم برای رقابت هر چه بیشتر و با انگیزه تر یه رئالی هم باید اون حس رو نسبت به بارسلونایی ها میداشت!! اما کاسیاس برای سیاه نمایی و ایجاد محبوبیت بیشتر و مسائل دیگه اصلا به این اصل پایبند نبود و نتیجه اش شد اون چیزی که دیدید!
    اما خدا رو شکر از این چیزا در چلسی خبری نیس...
    چون مورینیو بدون شک پدر چلسی نوین به حساب میاد...و همه اونجا دوستش دارن و بهش احترام میذارن و به تصمیماتش اعتماد دارن(چون بهشون ثابت شده که برای باشگاه چیزی جز خوبی و افتخار نمیحواد...)

به امید قرارداد 10 ساله ی مورینیو با چلسی
    Last edited by S0R3N4; 18-09-2014 at 10:56.

11. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

مورينيو از نيمکت‌نشيني ديه‌گو کاستا دفاع کرد

ديديه دروگبا بازي را به جاي ديه‌گو کاستا مهاجم آماده‌ي اين روزهاي چلسي آغاز کرد، اما در گلزني موفق نبود و چلسي در نخستين بازي خود در ليگ قهرمانان اروپا به يک تساوي خانگي برابر شالکه بسنده کرد.

به گزارش "ورزش سه"، ژوزه مورینیو درباره‌ی بیرون گذاشتن دیه‌گو کاستا از ترکیب اصلی تیمش گفت او به دلیل مشکلات آمادگی جسمانی قادر نیست در سه روز دو بازی انجام بدهد. دیدیه دروگبا که به جای مهاجم تیم ملی اسپانیا کار را در ترکیب اصلی آغاز کرده بود موفق به باز کردن دروازه‌ی حریف نشد تا ضربه‌ی دقیق کلاس یان هونتلار در نیمه‌ی دوم، یک امتیاز غیرمنتظره را برای تیم میهمان به ارمغان بیاورد. مورینیو پس از بازی گفت از نیمکت‌نشینی کاستا پشیمان نیست و فاش کرد که مشکلات عضلانی این مهاجم ۲۵ ساله چلسی را وادار می‌کند که نسبت به زمان‌بندی بازی او جانب احتیاط را رعایت کند.

«دیه‌گو کاستا در شرایطی نیست که در یک هفته سه بازی انجام بدهد. او در این لحظه مشکلاتی دارد. وقتی یک بازی به میدان می‌رود، به یک هفته زمان نیاز دارد تا بتواند برای بازی بعدی ریکاوری کند. اگر او از ابتدا بازی می‌کرد شاید مجبور می‌شدم در دقیقه‌ی ۲۵ تعویضش کنم.»

هنگامی که از مورینیو پرسیدند که آیا دروگبا به زمان بازی بیشتری نیاز دارد تا دوباره برندگی خود در برابر دروازه را به‌دست بیاورد، او پاسخ داد: «البته که دروگبا به زمان بیشتری نیاز دارد. او کارش را انجام داد. او بازی مثبتی را پشت سر گذاشت. نقش خوبی در تیم ایفا کرد. اگر او آن ضربه‌ی نیمه‌ی دوم را چند سانتی‌متر آن‌طرف‌تر زده بود و به گل تبدیل کرده بود، حالا داشتیم از گلزنی دوباره‌ی او در لیگ قهرمانان صحبت می‌کردیم. دیدیه تجربه‌ی خیلی زیادی دارد. او حالا به خاطر از دست دادن آن فرصت گریه نمی‌کند. او پابرجا و مطمئن است؛ همه‌ی ما مطمئن هستیم.»

13. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

یه نظر خواهی میخوام داشته باشم از دوستان...
    به نظرتون آیا فروش لمپارد و جایگزین کردن فابرگاس به جای اون کار درستی بود نظر شما؟
    از نظر فنی لمپارد با تجربه یا فابرگاس جوان رو ترجیح میدادین شما؟

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عزیز دل...
    جنجال و خبر سازی مورینیو جزو جدا ناپذیری از وجود این مرده...
    دیگه خودت میدونی که چه طور رسانه صف میکشن وقتی که آقای خاص کنفرانس مطبوعاتی داره...
    حالا گیریم جنجال و خبرسازیش باب دل خیلی ها نباشه...به موفقیت های بی نظیرش که با خودش به یک باشگاه میبره در کوتاه ترین زمان ممکن نمیارزه آیــــا؟!!

منم به عنوان یه هوادار(البته از نوع مورینیویی!) دوست دارم تو چلسی بمونه...
    به نظر خودمم میمونه اینجا...
    به خاطر اینکه علاقه ی قلبی به لندن و تیم چلسی داره...و این ریسک بزرگ رو قبول کرده که دوباره برگرده به تیم سابقش که با اون افتخارات خارق العاده ای به دست آورده در دوره ی اول حضورش، اگر 1% هم احتمال میداد نتونه اون افتخارات رو دوباره به دست بیاره و چلسی رو به روزای طلایی دوره ی اول مربیگریش نتونه برسونه و خودش و موفقیت هاشو در چلسی زیر سوال ببره این ریسک قبول نمیکرد عمرا به چلسی بازمیگشت...
    پس هیچ چیز جز علاقه ی قلبی به چلسی اونو به اینجا بر نگردونده..

البته اگه منچستر یونایتد پیشنهاد اغوا کننده ای به مورینیو نده...!!
    چون فرگوسن بیشتر از چشماش به توانایی های مورینیو اعتماد داره و اینو بارها و بارها عنوان کرده و قبل از اینکه اعلام بازنشستگی کنه چندین و چند بار گفت باید مورینیو رو جانشین من کنه باشگاه تا بتونه همچنان موفق و یادمه در لفافه و کاملا غیر مستقیم به مورینیو پیشنهاد شده بود برای جانشینی فرگوسن ولی مورینیو به خاطر اینکه با رئال قرارداد داشت رد کرد این پیشنهاد رو اما از اونجایی که فرگوسن نفوذ زیادی روی باشگاه منچستر یونایتد و روی شخص مورینیو داره بعید نیس دوره ای به اونجا بره...(مطمئن هستم خود مورینیو هم از پروژه ی منچستر یونایتد خوشش میاد)

اما خود منم دوست دارم مورینیو در چلسی بمونه...
    چون اینجا همه دوستش دارن و مثل باشگاه رئال نیس که به اندازه ی طرفداراش ؛ مخالف هم داشت (البته نه از نظر فنی؛فقط به خاطر کنار گذاشتن کاسیاس که به نظرم با توجه به کارایه آب زیرکانه ی کاسیاس تصمیم درستی بود!!!)؛ همونطور که لیورپول و منچستریونایتد دشمن خونیه هم دیگه هستن(تک تک افرادشون)؛ به نظرم برای رقابت هر چه بیشتر و با انگیزه تر یه رئالی هم باید اون حس رو نسبت به بارسلونایی ها میداشت!! اما کاسیاس برای سیاه نمایی و ایجاد محبوبیت بیشتر و مسائل دیگه اصلا به این اصل پایبند نبود و نتیجه اش شد اون چیزی که دیدید!
    اما خدا رو شکر از این چیزا در چلسی خبری نیس...
    چون مورینیو بدون شک پدر چلسی نوین به حساب میاد...و همه اونجا دوستش دارن و بهش احترام میذارن و به تصمیماتش اعتماد دارن(چون بهشون ثابت شده که برای باشگاه چیزی جز خوبی و افتخار نمیحواد...)

به امید قرارداد 10 ساله ی مورینیو با چلسی
    منم که گفتم، بزرگی خودش و افتخاراتی که واسه تیم ما ( که خونه خودش حساب میشه) آورده آدمو عاشق خودش میکنه، بدون هیچ تردیدی خوزه مرد اول مربیگری تاریخ چلسیه، محبوب ترین هم هست

16. این کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

یه نظر خواهی میخوام داشته باشم از دوستان...
    به نظرتون آیا فروش لمپارد و جایگزین کردن فابرگاس به جای اون کار درستی بود نظر شما؟
    از نظر فنی لمپارد با تجربه یا فابرگاس جوان رو ترجیح میدادین شما؟
    به نظر من فروش لمپارد اصلا کار درستی نبود البته لمپارد بازیکن آزاد بود اما بازیکنی با این تجربه نباید به همین سادگی از دست میرفت کسی که باعث موفقیت های زیادی شد... هنوز جای خالی یک کاپیتان بزرگ و با تجربه در تیم احساس میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •