با اینکه شالکه تیم خوبیه ولی به نظرم امشب بازی نسبتا ساده ای داریم و این وسط میشه به یه سری بازیکنا هم استراحت داد
بازی یکشنبه توی خونه من سیتی به مراتب بازی مهمتریه که البته خوبه باز اونور من سیتی بازی سختی توی خونه بایرن داره
نباید مغرور شد ولی با این پتانسیلی که داریم مقابل شالکه ای که تازه روی فرم هم نیست نباید به مشکل خاصی بخوریم و کلا در این مقطع که بازی های سختی توی لیگ داریم از ترکیب های مختلف و چرخشی هم باید استفاده کرد
خیلی خوبه که امسال توی لیگ قهرمانان گروهی ساده ای افتادیم و میشه از این فرصت استفاده کرد و توی لیگ بیشتر امتیاز جمع کرد
در کل توی همچین گروهی هر اتفاقی هم بیافته اصلا راه نداره اول نشیم!
به نظرم امشب میشه با همچین ترکیبی بازی کرد
چک
لوئیز - کیهیل - ایوانوویچ - آزپلیکوئتا
ماتیچ - فابرگاس
شورله ------ ویلیان ------ صلاح
کاستا
بعد تازه به فابرگاس و کاستا هم میشه از دقیقه 60 به بعد استراحت داد و به جاشون مثلا رمیرز و رمی بیان که در حال حاضر این دو تا هم خیلی آمادن
امشب بازیمون با شالکه رو تو تلویزیون ایران پخش میکنن یا باید بازی های کسل کننده ی تیم گواردیولا رو به اجبار ببینیم؟؟
قرار بود شبکه ورزش بازی رو بده ولی خب الان دیگه نمیده
چون از طرفی شبکه سه ساعت 11 والیبال ایران رو میده و بازی من سیتی و بایرن رو هم که قرار بود شبکه سه بده همین شبکه ورزش میده
حالا امیدوارم ایران سه بر صفر آلمان رو ببره و بازی زود تموم بشه و یه جوری بشه که شبکه سه بیاد حداقل نیمه دوم بازی چلسی رو بده