- Messi wins Golden Ball
- Rodriguez wins Golden Boot
- Neuer wins Golden Glove
- Messi wins Golden Ball
- Rodriguez wins Golden Boot
- Neuer wins Golden Glove
این چه طرز حرف زدنه ؟؟؟
یعنی چی آلمانی نیست و ترکه ؟؟؟؟
چشم رو میبندی و هرچی به دهن اومد میگی ؟؟؟
انتخاب مسی به عنوان بهترین بازیکن جام هم توهین بزرگی به همه طرفدارهای فوتبال بود. مولر، کروس و رودریگز و حتی روبن رو نادیده میگیرن که دل مسی نشکنه از دست فیفا. مسی حتی بهترین بازیکن آرژانتین هم نبود تو این جام، ماسکرانو و گارای بهترین های آرژانتین بود. خاک بر سر فیفا
قضیه چیه ؟
من مراسمو ندیدم ؟!
اعصابم خرد شد ... از 2006 به بعد هرچی فینال دارم میبینم تیمی قهرمان میشه که من دوستش ندارم . اسپانیا 2008 2010 2012 و حالا آلمان 2014دیگه خاموش کردم نمیخواستم ببینم ..
یعنی کاملا لخت شده بود یا فقط پیراهنشو درآورده بود ؟!![]()
به یوتیوب لطفا ارجاع بدید بنده رو!![]()
خب کارش خیلی بد بود دیگه. البته اون موقع خیلی عصبانی بودم و اون قضیه ترک بودن رو گفتم، عذرخواهی میکنم اگه ناراحت شدید.
پیراهنشو در آورده بود و رفته بود اون بالا روی سن که جام رو میدن با بقیه بازیکن ها. همه لباس تیم رو پوشیده بودن فقط ایشون لخت بود. بعدش هم توی زمین که کل تیم میان و عکس تیم قهرمان رو میگیرن هم همونطور لخت اومده بود. البته پیرهن درآوردن رو خیلی ها میکنن بعد بازی ولی تو لحظه اهدای جام دیگه چنین چیزی رو ندیده بودم من.
اوزیل لخت نرفت روی سن.
وقتی رفت روی سن پلاتینی لباسش رو خواست اونم کند داد بهش
![]()
Last edited by cescjoon; 14-07-2014 at 02:19.
عیبی نداره شاید برزیل هوا خیلی گرمه
تبریک به همه طرفداران آلمانالحق که آلمان شایستگی بیشتری داشت چه در کل جام و چه در بازی فینال و حتی در مراحل پایینتر رقبای المان خیلی سختتر بودند (حالا یدونه هلند هم اون سمت به ارژانتین رسیده بود...)
اتوبوسی که ارژانتین چید نشد که جلوی یاران آلمان رو بگیره! من از صمیم قلب خوشحالم که ترفند نه چندان جذاب تیم ارژانتین در برابر المان جواب نداد و اتفاق بازی هلند تکرار نشد!
بهرحال بعد از مدتها ما هم با دیدن صحنه گل آلمان هیجان زده شدیم و از جا پریدیم![]()
آره، الان که عکس ها رو دیدم، متوجه شدم که اولش لباس داشته. خاک بر سر پلاتینی، اونجا چه وقت لباس گرفتنه آخه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)