تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 54 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 531

نام تاپيک: سریال در حاشیه / کاری از مهران مدیری

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

از مهران مدیری توقع بیشتری میره
    محدودیت ها و خط قرمزها هم بهانه خوبی برای بی مزه بودن سریال نیست
    مگه این خط قرمزها در گذشته نبوده؟ پس چطور پاورچین و نقطه چین و برره و مرد هزار چهره موفق شدن؟
    کلا این چند کار اخیر مهران مدیری در شبکه نمایش خانگی هم ضعیف بود مثل ویلای من و شوخی کردم

2. 2 کاربر از L.utus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

به نظرم آفتی که داره نصیب این سریال میشه اینه که بازیگر ها برای توجیه کردن خنده های خودشون سعی در بزرگ نشون دادن شوخی های بقیه دارند ( چون توی پشت صحنه شوخی ها را برای هم تعریف می کنند !! )

چه جمله سنگینی گفتم

4. 2 کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

قهوه تلخ واقعا شاهکار بود با تغییر داستان اجباری!(ماجرای ورود امیرحسین رستمی و خواب ....!!!!) باز هم قابل قبول بود و اگر پایان داشت مطمئننا از شب های برره هم بهتر میشد
    شوخی کردم هم بحثش جداست یه عده واقعا دوست داشتن یه عده هم ارتباط برقرار نکردن
    در حاشیه اگر دوباره گرفتار حاشیه نشه (دوباره رئیس نظام پزشکی نامه داده پینوشت اضافه میکنم)و همین روند پیش بگیره به طور حتم اثر ماندگاری میشه
    من که تقریبا 15قسمت از قهوه تلخ رو دیدم حوصلم سر رفت ولش کردم و دیگه ندیدم به نظرم سریال جالبی نبود داستانش هم بخاطر ضعف نویسندگی نمیدونستن چطور تمومش کنن وگرنه اینا همش بهانست
    شبهای برره به نظرم اصلا قابل مقایسه با قهوه تلخ نبود
    من از کار های محمد حسین لطیفی هم خوشم میاد مثل ساخت ایران و قلب یخی (1و2 ) و دودکش البته مهران مدیری هم از بهترین کارگردان ها میدونم ولی به شرط اینکه با یه نویسنده خوب کار کنه
    Last edited by farshad0123; 04-04-2015 at 17:38.

6. 3 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

سریال خوبیه تقریبا..هرچند همشو ندیدم چون مسافرت بودم..اما یه چیزی به نظرم میاد اونم اینکه مهران مدیری انگار ایده هاش بعد از قهوه تلخ تموم شده!
    تو سریال هایی که ساخته نگاه کنید تو هرکدوم یه چیز جدید بود ..توی قهوه تلخ هم همینطور...نواوری و ابتکار بود...اما از اون به بعد نبود دیگه چیزی.

8. این کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با اضافه شدن بازیگرها سریال خوب شده
    اگر پخش را متوقف نکنند!

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

اگه اینطور پیش بره طی چند سال آینده دیگه هیچ فیلم و سریال طنزی درست نمیشه و ما باید تو غصه هامون شنا کنیم!!!
    دلیل اینکه کشوری مثل آمریکا در زمینه تولید فیلم و سریال بهترینه اینه که صنف ها و اشخاص دید بدی ندارن و هدف سریال رو درک می کنن مثلاً تو سریال 24 رییس جمهور به عنوان خائن شناخته میشه ... آیا سریال متوقف شد ؟! آیا رییس جمهور اعتراض کرد؟!...نـــه!
    واقعاً فشار روی مدیری زیاده! ... از یک طرف اعتراض پزشکان و از طرف دیگه انتظارات بالای شما عزیزان بیننده... !!!

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

مثلا دکترن!!!
    .
    .
    .
    بابا مگه دارن مستند می سازن که اینطوری اعتراض می کنین؟

یعنی این کمدی ها ساخته نشه مردم خودشون سر و کار شون به بیمارستان ها و مراکز درمانی نیفتاده و نمیدونن وضع چطوریه؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من که تقریبا 15قسمت از قهوه تلخ رو دیدم حوصلم سر رفت ولش کردم و دیگه ندیدم به نظرم سریال جالبی نبود داستانش هم بخاطر ضعف نویسندگی نمیدونستن چطور تمومش کنن وگرنه اینا همش بهانست
    شبهای برره به نظرم اصلا قابل مقایسه با قهوه تلخ نبود
    من از کار های محمد حسین لطیفی هم خوشم میاد مثل ساخت ایران و قلب یخی (1و2 ) و دودکش البته مهران مدیری هم از بهترین کارگردان ها میدونم ولی به شرط اینکه با یه نویسنده خوب کار کنه
    برعکس قهوه تلخ قسمتهای قشنگش اون اولاش نبود . واقعا صحنه هایی داشت که پخش زمین میشدم از خنده . هیچ وقت اون قسمت تئاتر بازی کردنشون یادم نمیره

اگه اینطور پیش بره طی چند سال آینده دیگه هیچ فیلم و سریال طنزی درست نمیشه و ما باید تو غصه هامون شنا کنیم!!!
    دلیل اینکه کشوری مثل آمریکا در زمینه تولید فیلم و سریال بهترینه اینه که صنف ها و اشخاص دید بدی ندارن و هدف سریال رو درک می کنن مثلاً تو سریال 24 رییس جمهور به عنوان خائن شناخته میشه ... آیا سریال متوقف شد ؟! آیا رییس جمهور اعتراض کرد؟!...نـــه!
    واقعاً فشار روی مدیری زیاده! ... از یک طرف اعتراض پزشکان و از طرف دیگه انتظارات بالای شما عزیزان بیننده... !!!
    فرقش اینجاست که اونا موضوعی ندارن که صنفهای مختلفشون رو ایراد بگیرن و از روشون طنز بسازن . اگرم بسازن =فقط و فقط یه شوخیه . چون میدونن انتقاد نیست . ولی تو کشور ما واقعا وضع اصناف مختلف خرابه و چون خودشون هم میدونن ، هر طنزی که ساخته بشه به چشم انتقاد دیده میشه . الان اگه واقعا وضع جامعه پزشکی کشور این نبود اینا اعتراض نمیکردن .

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali Delkhosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران - اندیشه

پيش فرض

مهران مدیری یه دونه ست ... ایول خوشم اومد
    بعضی دوستان میان میگن خیلی افتضاحه خیلی چرته بعد میگن البته یه قسمتشو بیشتر ندیدیم .. ! این چه جور نقدیه ؟
    مهران مدیری به همه تابت شده ست .. الان با این محدودیت ها و فشارها نمی تونه مثل سابق کار کنه
    در کل دستش درد نکنه ، جاش تو تلویزیون خالی بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •