یا خدا !!!! پارسال وقت کم آورده بودم و آرزو میکردم یه هفته دیگه وقت داشتیم !
کنکور رو دوباره کشیدن جلو . تقریبا دو هفته دیگه کم شد ازش . . . . بعد از عید زیاد وقتی نمیمونه .
یا خدا !!!! پارسال وقت کم آورده بودم و آرزو میکردم یه هفته دیگه وقت داشتیم !
کنکور رو دوباره کشیدن جلو . تقریبا دو هفته دیگه کم شد ازش . . . . بعد از عید زیاد وقتی نمیمونه .
دوستان ، یه سوال درباره دینی :
دیدم اکثرا از خیلی سبز جامع بد میگن ؟ واقعا اینطوریه ؟ آخه من از اون تست می زنم(البته آیاتو از اون کتاب کوچیکه الگو میخونم) و واقعا راضی بودم تا الآن و تو آزمون ها که میدم زیر 90 کم پیش اومده داشته باشم . ولی خوب میگن سوالای قلمچی استاندارد نیستو اینا ، به نظرتون نیازه عوضش کنم تا دیر نشده ؟(سوم خیلی سبز رو تموم کردم اما اگه عوض کنم مجبورم تستای سوم رو دوباره بزنم)
بهتره که داوطلب بهترین منبع رو استفاده کنه ولی دلیل نمیشه که از یک منبع دیگه استفاده کنه نتیجه نبینه
بهترین منبع دین و زندگی گاج طوسی
ولی شما از هر چیزی نتیجه دیدی خوبه
یادش بخیر چقدر کتاب عوض کردم...
واقعا الان بهش فکر میکنم خندم میگیره بجای اینکه درس بخونم هرروز کتاب عوض میکردم
یروز فلان انتشارات یروز فلان نویسنده یروز فلان ویرایش یروز فلان کتاب جدید و .....
اون روزا یادمه همه منتظر کتاب دیفرانسیل رمزینه بودن سال 89
یه حرف دوستانه + تجربه شخصی خواهش میکنم گوش کنید
به نظرتون بهترین کتاب شیمی چیه؟ بدون شک مبتکران
من شیمی گاج داشتم اومدم تاپیک دیدم همه میگن فقط بهمن بازرگان فرداش رفتم عوض کردم
خلاصه کنکور دادیم و تموم شد
سال بعدش دیدم یکی از رفیقام شیمی سفید گاج میزنه گفتم داداش تو که میخونی چرا این کتاب میخونی عالی هم بخونیش هیچی نمیشی
ولی اصلا حرفمو گوش نداد با همون سفید گاج مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان قبول شد
ولی من آزاد قبول شدم خداروشکر راضی ام
ولی کل حرفم اینه کتابا به هیچ عنوان ربطی تو موفقیت ندارن شاید در حد 10%
این دوران گذروندم و خودم تو این دوران فکر میکردم 90% موفقیت مربوط به کتابه
الان بعد از 4 سال و گذروندن دانشگاه با اطمینان میگم مزخرفترین کتاب تست فرقش با تاپ ترین کتاب تست نهایتش 10% تو قبولی تاثیر داره
+++
داداش گلم با دینی خیلی سبز نتیجه میگیری به هیچ عنوان به کتاب دیگه فکرنکن بخدا تاثیرش خیلی کمه
کتاب واسه هر درسی گرفتی دیگه به هیچ عنوان به فلان کتاب فکر نکن و همون کتاب بخون
دوستان بنده رشته ـی انسانی هستم و برای آزمون میخوام حتما جایی برم.به نظرتون کدوم موسسه بهتره؟مسئله ـی مالی هم اصلا مهم نیس
دوستان بنده رشته ـی انسانی هستم و برای آزمون میخوام حتما جایی برم.به نظرتون کدوم موسسه بهتره؟مسئله ـی مالی هم اصلا مهم نیس
سلام
سوالات شیمی 93 تجربی خارج از کشور رو از کجا باید گرفت؟
اینجا توضیحات جامع هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من الان بعد از ده سال میخوام دوباره کنکور ریاضی شرکت بکنم!
منابع رو نگاه کردم ظاهرا تغییرات کتب درسی نسبتا زیاد هست
الان میخوام واسه هر درس این موارد رو تهیه بکنم :
1. خلاصه درس
2. تست سال های گذشته همراه با پاسخ تشریحی
3. فلش کارت آماده واسه استفاده در جی 5 (جعبه لایتنر)
لطفا واسم منبع معرفی بکنین
زمان ما قلم چی معروف بود هنوز هم منابعش درجه یک هست یا منابع دیگه ای بهتر از اون اومده؟
رشته هم نرم افزار کامپیوتر پیام نور قبول بشم واسم بسه (^_^)
مرسی
Last edited by Squall Leonhart; 29-09-2014 at 22:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)