واقعا خیابانی دیگه شورش رو در آورده ! دیشب برگشت گفت ایران سه شنبه تو همین ورزشگاه با بوسنی بازی داره من هم فکر کردم سه شنبه بازی داره ! ایران - بوسنی که چهارشنبه بازی دارند !
![]()
واقعا خیابانی دیگه شورش رو در آورده ! دیشب برگشت گفت ایران سه شنبه تو همین ورزشگاه با بوسنی بازی داره من هم فکر کردم سه شنبه بازی داره ! ایران - بوسنی که چهارشنبه بازی دارند !
![]()
درود.
بله منم حرفش رو همون لحظه قبول کردم. دیگه وقتی به تاریخ بازی و اسم دقیق بازیکن ها اشاره میکنه معلومه اطلاعات درستی داره.
فقط تعجبم از این بود که خیابانی همیشه یه چیزایی رو به هم ربط میده و به یه چیزایی اشاره میکنه که آدم دوست داره خودشو پرت کنه زیر 18 چرخ همون لحظه.
میره از اوایل قرن 19 شروع میکنه .... همینجوری میاد میاد تا لحظه کنونی!بعد شما می بینید داور سوت رو زده و دو تا توپ هم از خط دروازه ها رد شده!!!![]()
Last edited by *Batman*; 22-06-2014 at 00:02.
دقیقا من هم همین رو می گم. اصلا بازی رو دنبال نمی کنه فقط می شینه تاریخ تعریف می کنه. ولی جدای از سوتی هاش که بحث خوشمزهگزارشش هست ولی قشنگ گزارش می کنه
این مزدک چی میگفت امروز؟ هی شجاع شجاع میکرد؟!!!
صداش که خوب نمیومد مثل این فیلم های دهه 60-70 می موند( سلام جک. سلام مزدک )
ولی فکر کنم بازیکن های ایران رو می گفت که شجاعانه بازی می کنند و این صحبت ها
و باز یه بازی مهم دیگه واسه ایرانی ها و گزارشگر کی تشریف داره ؟
علیفردیوونه شدم نصف شبی به خدا . یک به این بگه اینقدر داد نزنه نصف شبی . هر چی بازی شبا هست رو میدن به این روانی تا دلش بخواد داد بزنه .
باید کاملا هوشیار بود هر موقعیت تو بازی پیش میاد من عین دروازبانا شیرجه میزنم رو کنترل صداشو کم کنم![]()
درسته مقابل ارژانتين خوب بازي كرديم ولي هر چي باشه باختيم دو بازي بدون گل زده ويك امتياز تمام.
نميدونم درسته بعد بازي سرود پخش بكنن بعد صحنه پايكوبي مردمو نشون بدن بابا خوبه تيم واليبال كشورمون همزمان با جام جهاني داره تو گروه سخت خودش اقايي ميكنه و تيم برزيل رو كه 9 بار فقط قهرمان ليگ جهاني شده رو تو كشور خودش ميبره بعد ميان دو تا سرود نشون ميدن با دو خط زير نويس بقيش پيام بازرگاني وتمام!
امروز روز ما بود و بر خلافش اصلا روز ارژانتين نبود بهترين موقع بود براي تاريخ سازي كه به هر حال نشد ولي دليل نميشه تلويزيون ما بعد باخت سرود و نواهاي شاد پخش كنه.
حرف حساب ...
پیمان یوسفی ساعت 1 نصفه شب و وسط بازی کره-الجزایر بی مقدمه میگه: همونطور که شما آخرین گل تیم کره رو می بینید به هر حال باید گفت 24 سال پیش در چنین شبی و همزمان با بازی برزیل-اسکاتلند زلزله ی رودبار اتفاق افتاد و... در یک همچین شبی بود و مردم داشتن یک همچین مسابقه ای رو تماشا می کردن.
به دلم خوف افتاد در حدی که برم وسط کوچه تو چادر بخوابم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)