تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 128 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1271

نام تاپيک: شبکه های پوشش دهنده رقابت های جام جهانی 2014 | لیست شبکه ها در پست اول

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    یه سایت معتبر معرفی کنید که سی*سی*کم قدرتمندی بفروشه!آخه دیروز از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکانت فول خرید اما راضی نیستم.HD ها که اصلاً باز نمیشوند(درصورتی که قبلاً باز می شدن)بقیه پولی ها هم خیلی هاشون باز نمیشن!
    ممنون

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه سایت معتبر معرفی کنید که سی*سی*کم قدرتمندی بفروشه!آخه دیروز از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکانت فول خرید اما راضی نیستم.HD ها که اصلاً باز نمیشوند(درصورتی که قبلاً باز می شدن)بقیه پولی ها هم خیلی هاشون باز نمیشن!
    ممنون
    یورو کم یکی از قدرتمندترین سرورها رو داره به جرات میگم جزو 5 انتخاب اول خرید سیسیکمه!منظورت از HD ها رو نفهمیدم!!درست کانفیک کردن و پینگ تایمت هم شرطه برای باز شدن شبکه ها..
    اما سایتای خوبی که من ازشون اکانت خریدم و راضی بودم
    پلاس ست
    پی سی ست
    کیان ست
    و همین یورو کم
    Last edited by XENON24; 31-05-2014 at 11:13.

3. 2 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza6966's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اگر به زبان ترکی اشنایی داری trt وگرنه که صدرصد tvp لهستان
    کیفیتش هم خیلی خوبه ...ضمن اینکه ار زبان شیرین لهستانی لذت میبری ؛ دی
    نه به زبان ترکی آشنایی دارم و نه لهستانی , فقط میخوام گزارشش هیجان داشته باشه و نه مثل بعضی گزارش ها شل و ول باشه که خوابم ببره
    پس شما TVP رو پیشنهاد میدید ؟ یه وقت مثل ZDF از روی هاتبرد برداشته نمیشه ؟؟؟؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نه به زبان ترکی آشنایی دارم و نه لهستانی , فقط میخوام گزارشش هیجان داشته باشه و نه مثل بعضی گزارش ها شل و ول باشه که خوابم ببره

گزارشش هیجان داره به اندازه کافی . . .
    نه خوب مشکل zdf این بود که میخواست رایگان پخش کنه .. tvp که کد شده هست و مشکلی نداره .برداشته هم نمیشه

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منظورم این بود که هاتبرد رو به بین 58-62 سیگنال میگیرم و w3 هم تا70 امکان تغییرمکانم ندارم با اینا ج میده...فقط جام جهانی برام مهمه

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تو خود skysports هم خبری نیست عزیز...... البته من یکی دو بازی از جمله فینال لیگ قهرمانان رو دانلود کردم و دیدم. شبکه skysport 1 بود که نظر شخصیم اینه که گزارشش اصلا خوب نبود و هیجانی که باید رو نداشت....... حتی بعد گل تساوی راموس هم هیجان کافی نداشت.
    اما چند تا بازی که از bein sport ها دیدم بسیار عالی بود...چه بازیای مهم چه غیر مهم.
    به نظر من بهتره دنبال یه شبکه باشید که فقط از گزارش غیر قابل تحمل استادان داخلی راحت بشید..... من باشم bein sport ها رو انتخاب میکنم. البته نمیدونم سیسیکم ها تو جام جهانی این پکیج رو باز میکنه یا نه.
    از دوستان هم شنیدم پکیج ها و کانالهای ورزشی Amos در 4 درجه غرب بسیار عالی هستند و حتی از sky sport ها کم نمیارن.......اما میکم که شنیدست و خودم ندیدم.
    پی سی ست
    این سایت من هم خرید داشتم و بسیار عالی بوده.
    Last edited by SA3EDLORD; 31-05-2014 at 14:52.

8. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هرچی شبکه عربی که جام جهانی رو پوشش میده معرفی کنین
    فوتبال فقط گزارش عربـــــی

(صفحه اول را نگاه کردم هیچی عربی نداشت)

داره خودمونی میشه reza6966's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تو خود skysports هم خبری نیست عزیز...... البته من یکی دو بازی از جمله فینال لیگ قهرمانان رو دانلود کردم و دیدم. شبکه skysport 1 بود که نظر شخصیم اینه که گزارشش اصلا خوب نبود و هیجانی که باید رو نداشت....... حتی بعد گل تساوی راموس هم هیجان کافی نداشت.
    اما چند تا بازی که از bein sport ها دیدم بسیار عالی بود...چه بازیای مهم چه غیر مهم.
    به نظر من بهتره دنبال یه شبکه باشید که فقط از گزارش غیر قابل تحمل استادان داخلی راحت بشید..... من باشم bein sport ها رو انتخاب میکنم. البته نمیدونم سیسیکم ها تو جام جهانی این پکیج رو باز میکنه یا نه.
    از دوستان هم شنیدم پکیج ها و کانالهای ورزشی Amos در 4 درجه غرب بسیار عالی هستند و حتی از sky sport ها کم نمیارن.......اما میکم که شنیدست و خودم ندیدم.
    منم چند بازی از اسکای دیدم اصلا هیجان نداشتن ... be in sport ها انگار از یکی دو روز دیگه , فقط از طریق دستگاه جدید خودشون و کارت های ارائه شده قابل دریافت هست
    برای همین چند گزینه باقی نمیمونه برای من
    TRT ترکیه
    شبکه های آذراسپیس
    TVP
    SRG

amos رو هم شنیدم اما واقعا نمیدونم چیکار کنم

ماه وا ره ترکست نصب کنم ؟
    یا
    ماه وا ره آذراسپیس نصب کنم ؟
    یا
    ماه وا ره آموس نصب کنم ؟
    یا
    س ی س ی کم بخرم و کانال های روی ها تبر د و یاه س ت و بدر که در حال حاضر دارم , استفاده کنم ؟
    Last edited by reza6966; 31-05-2014 at 15:05.

11. این کاربر از reza6966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم چند بازی از اسکای دیدم اصلا هیجان نداشتن ... be in sport ها انگار از یکی دو روز دیگه , فقط از طریق دستگاه جدید خودشون و کارت های ارائه شده قابل دریافت هست
    برای همین چند گزینه باقی نمیمونه برای من
    TRT ترکیه
    شبکه های آذراسپیس
    TVP
    SRG

ماه وا ره ترکست نصب کنم ؟
    یا
    ماه وا ره آذراسپیس نصب کنم ؟
    یا
    ماه وا ره آموس نصب کنم ؟
    یا
    س ی س ی کم بخرم و کانال های روی ها تبر د و یاه س ت و بدر که در حال حاضر دارم , استفاده کنم ؟
    پیشنهاد من خرید سیسیکم برای هاتبرد+نصب ترکست...

13. 2 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

به نظر من کانال های اچ دی پکیج SRG سویس در ماهواره هاتبرد که با سی سی کم قابل بازگشایی هست بهترین گزینه موجود بعد از خارج از دسترس شدن احتمالی بین اسپورت ها هست ... با سه زبان المانی ، ایتالیایی و فرانسوی ...

15. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •