تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 42 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 415

نام تاپيک: پرسش و پاسخ روانپزشکی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

زولپیدم بعنوان یکی از دارو های مطرح خانواده غیربنزودیازپین ها بیشتر برای خواب تجویز میشه نه ضد اضطراب و آرام بخش.

زولپیدم مضعف دستگاه عصبی هست همین مورد هست که شما رو جسور میکنه چوت دستگاه عصبی مرکزی (CNS) شما کاملا" ضعیف شده و پردازش ها به آرامی صورت میگیرن در این صورت شما اضطرابی نخواهید داشت.( خاصیت خواب آوریش به همین علت ـه)
    اما یک چیز مهم! همون قدر که اضطراب رو کم و جسارتو بالا میبره به همون اندازه هم شما افت کارایی و حافظه خواهید داشت. ( خودتون بعدا " متوجه خواهید شد)
    در ضمن بعد از چند هفته همین مقدار دوزی که مصرف میکنید رو باید 3 برابر کنید تا خواصی ذکر کردید ثابت بمونن.

باز هم میگم اگر میخواید حس آرامش داشته باشین دارو های متوسط اثر و طولانی اثر خانواده بنزودیازپین ها بسیار موثر تر واقع میشن البته با تجویز روانپزشک. ( خاصیت ضد اضطراب و جسارتی که دکر کردید در دارو هایی مثل کلونازپام چندین برابر زولپیدم است)
    شما از یک داروی خواب آور برای کاهش اضطراب استفاده میکنید که اشتباهـ
    ممنون از پاسختون
    کلونازپام خاصیت خواب آوری هم داره ؟
    و از لحاظ غلبه بر اضطراب و افکار بیهوده که تو ذهم میاد هم تاثیر داره ؟(مثلن یه موضوعی آدم و اذیت میکنه آدم نخاد بهش فکر کنه /)
    ممنون

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مشکل کم خوابی دارم.یعنی مثلا اگر روزی 12 شب خوابیدم و فردا صبحش 8 صبح بیدار بشم.
    امکان نداره بتونم فردا دوباره همون ساعت 12 شب خوابم ببره.و معمولا تا 3 صبح بیدار میمونم.
    یعنی مجبورم به خاطر کارم خوابم را طوری تنظیم کنم که بیش از روزی 5 ساعت نخوابم تا حداقل بتونم سر ساعت مشخصی بخوابم.
    خیلی فکرم کار میکنه موقع خواب.اصلا نمیتونم خودم را کنترل کنم که فکر نکنم و خوابم نبره.

الانم هم که یکی از اقوام مریض هست و استرس و ناراحتی دارم.بدون قرص خواب و یا مصرف نوشیدنی های الکلی خوابم نمیبره .حتی اگر 48 ساعت هم بگذره.
    یعنی تو همین دو هفته ای که این مریضی برای یکی بستگان هم پیش امده.بدون مصرف قرص خواب یا الکل هیچوقت نخوابیدم

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

مشکل کم خوابی دارم.یعنی مثلا اگر روزی 12 شب خوابیدم و فردا صبحش 8 صبح بیدار بشم.
    امکان نداره بتونم فردا دوباره همون ساعت 12 شب خوابم ببره.و معمولا تا 3 صبح بیدار میمونم.
    یعنی مجبورم به خاطر کارم خوابم را طوری تنظیم کنم که بیش از روزی 5 ساعت نخوابم تا حداقل بتونم سر ساعت مشخصی بخوابم.
    خیلی فکرم کار میکنه موقع خواب.اصلا نمیتونم خودم را کنترل کنم که فکر نکنم و خوابم نبره.

الانم هم که یکی از اقوام مریض هست و استرس و ناراحتی دارم.بدون قرص خواب و یا مصرف نوشیدنی های الکلی خوابم نمیبره .حتی اگر 48 ساعت هم بگذره.
    یعنی تو همین دو هفته ای که این مریضی برای یکی بستگان هم پیش امده.بدون مصرف قرص خواب یا الکل هیچوقت نخوابیدم
    اولین مورد اینکه همش بخودتون تلقین نکنید که خوابتون نمیبر و...
    دومین مورد هم الکل اشتباهـ همون قرص های خواب در پست های بالا هم عرض کردم مکانیسم مشابه الکل دارن پس الکل رو ول کن فعلا" ( قرص خواب همراه الکل منع مصرف دارد)
    سومآ" بی خوابی شما از استرس و اضطراب ناشی میشه اول باید اضطرابت رو کنترل کنی مقوله خواب خود به خود حل میشه.
    چهارم شما اگر 2 روز بیخوابی بکشید اگر 100 قرص محرک و کافئین هم بخورد باز خوابتون میبره پس برای یکبار هم شده چیزی مصرف نکن و تست کن بین چند ساعت تحمل بیخوابی داری
    مورد پنج شما انقدر که به کارتون اهمیت میدین به جسم و روحتون اهمیت نمیدین یه اصل داریم : کار برای زندگی! نه زندگی برای کار!
    مورد ششم اگر تاحالا توسط روانپزشک ویزیت نشدین حتما" برای چند روز بعد مراجعه به روان پزشک رو در برناتون بگنجو نید.
    مورد دهم دو ساعت قبل از خواب نگاه کردن به مانیتور و TV و استفاده از گوشی بیخوابتون مینه پس سعی کنید از این اشیاء دور بمونید.

و همچنین...

مورد هفت و هشت و نه رو روانپزشک براتون توضیح میده.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    کلونازپام خاصیت خواب آوری هم داره ؟
    و از لحاظ غلبه بر اضطراب و افکار بیهوده که تو ذهم میاد هم تاثیر داره ؟(مثلن یه موضوعی آدم و اذیت میکنه آدم نخاد بهش فکر کنه /)
    ممنون
    کلونازپام عملا" برای خواب کاربرد نداره. ( هرچند خاصیت رخوت زایی داره ولی ممکن بعد مصرفش اصلا" خوابتون نبره!)
    گزینه یک روانپزشکان برای اضطراب از بین بنزودیازپین ها همین کلونازپام هست.

فقط خواهش دارم بدون مراجعه به روانپزشک مصرف نکنید.... حتی یه استامینوفن برای بدن بدون نسخه مضره چه برسه به دارو های اعصاب و روان.
    منظور از نسخه فقط داشتن یه کاغذ پاره نیست که توش اسم دارو هست منظور از نسخه شیوه صحیح مصرفه منظور از نسخه دریافت صحیح نوع داروست.
    Last edited by laxer; 21-12-2014 at 22:33.

5. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

کلونازپام عملا" برای خواب کاربرد نداره. ( هرچند خاصیت رخوت زایی داره ولی ممکن بعد مصرفش اصلا" خوابتون نبره!)
    گزینه یک روانپزشکان برای اضطراب از بین بنزودیازپین ها همین کلونازپام هست.

فقط خواهش دارم بدون مراجعه به روانپزشک مصرف نکنید.... حتی یه استامینوفن برای بدن بدون نسخه مضره چه برسه به دارو های اعصاب و روان.
    منظور از نسخه فقط داشتن یه کاغذ پاره نیست که توش اسم دارو هست منظور از نسخه شیوه صحیح مصرفه منظور از نسخه دریافت صحیح نوع منظور داروست.
    ممنون از پاسختون
    نه دیگه مسلمن وقتی مورد تخصصی تر بشه به دکتر مراجعه میکنم
    فقط شما جایی در مورد قرص ترازودون هم فرمودید . اون هم مانند همین کلونازپام هست ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    نه دیگه مسلمن وقتی مورد تخصصی تر بشه به دکتر مراجعه میکنم
    فقط شما جایی در مورد قرص ترازودون هم فرمودید . اون هم مانند همین کلونازپام هست ؟

ممنون
    تاثیراتش مشابه و بمراتب کمتره منتا مکانیسمش فرق داره.

8. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اولین مورد اینکه همش بخودتون تلقین نکنید که خوابتون نمیبر و...دومین مورد هم الکل اشتباهـ همون قرص های خواب در پست های بالا هم عرض کردم مکانیسم مشابه الکل دارن پس الکل رو ول کن فعلا" ( قرص خواب همراه الکل منع مصرف دارد)سومآ" بی خوابی شما از استرس و اضطراب ناشی میشه اول باید اضطرابت رو کنترل کنی مقوله خواب خود به خود حل میشه.چهارم شما اگر 2 روز بیخوابی بکشید اگر 100 قرص محرک و کافئین هم بخورد باز خوابتون میبره پس برای یکبار هم شده چیزی مصرف نکن و تست کن بین چند ساعت تحمل بیخوابی داریمورد پنج شما انقدر که به کارتون اهمیت میدین به جسم و روحتون اهمیت نمیدین یه اصل داریم : کار برای زندگی! نه زندگی برای کار!مورد ششم اگر تاحالا توسط روانپزشک ویزیت نشدین حتما" برای چند روز بعد مراجعه به روان پزشک رو در برناتون بگنجو نید.مورد دهم دو ساعت قبل از خواب نگاه کردن به مانیتور و TV و استفاده از گوشی بیخوابتون مینه پس سعی کنید از این اشیاء دور بمونید.و همچنین...مورد هفت و هشت و نه رو روانپزشک براتون توضیح میده.
    دوست عزیز یک سوال داشتم.این احساسی که در ناحیه معده و شکمم دارم.چیه؟اضطرابه؟ استرسه؟دست از سرم بر نمیداره.یعنی حتی اگر به هیچی هم فکر نکنم همیشه با همه.ولی بعضی موقع ها خیلی شدید میشه.یعنی تحملش و ازاری که داره این حس به من میده با تمام دردهای که تو زندگیم تا حالا کشیدم قابل مقایسه نیست.میخواستم اصطلاح علمیش را بدونم ؟از وقتی که اون خبر بد را شنیدم ولم نکرده.یادمه اخرین بار این حس را در دوران نوجونی داشتم زمانی که بدون اجازه از حساب بابام پول برداشت کردم و در سایت های شرطبندی شرکت کرده بودم و پول را باخته بودم.و هر لحظه ممکن بود بابام حسابش را چک کنه و متوجه بشهنمیدونم منظور من را متوجه شدی یا نه.میخوام بدونم به این چی میگن.اصطلاح علمیش چیه.دارویی برای از بین بردن این هست ؟

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

دوست عزیز یک سوال داشتم.این احساسی که در ناحیه معده و شکمم دارم.چیه؟اضطرابه؟ استرسه؟دست از سرم بر نمیداره.یعنی حتی اگر به هیچی هم فکر نکنم همیشه با همه.ولی بعضی موقع ها خیلی شدید میشه.یعنی تحملش و ازاری که داره این حس به من میده با تمام دردهای که تو زندگیم تا حالا کشیدم قابل مقایسه نیست.میخواستم اصطلاح علمیش را بدونم ؟از وقتی که اون خبر بد را شنیدم ولم نکرده.یادمه اخرین بار این حس را در دوران نوجونی داشتم زمانی که بدون اجازه از حساب بابام پول برداشت کردم و در سایت های شرطبندی شرکت کرده بودم و پول را باخته بودم.و هر لحظه ممکن بود بابام حسابش را چک کنه و متوجه بشهنمیدونم منظور من را متوجه شدی یا نه.میخوام بدونم به این چی میگن.اصطلاح علمیش چیه.دارویی برای از بین بردن این هست ؟
    ترش اپینفرین ( آدرنالین) و کورتیزول از غدد فوق کلیوی این احساس رو بوجود میاره.
    همون طور که عاشق میشیم و این هورمون ها یه حالت اضطراب بهمون میده در هنگام ترس و استرس هم همین هورمون ها ترشح میشن و این احساس خوشاید یا ناخوشایند رو در پایین شکم و بالای کلیه بوجود میارن.

معمولا" آرمبخش ها تجویز میشن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

.
    من دقیقا 1 بار اینجوری شدم. 1 بار ساعت 1 شب خوردم کلونازپام .بعد رفتم واسه خواب دراز کشیدم و پتو خلاصه کشیدم روم منتظر شدم خوابم ببره دیدم اصلا خوابم نمیبره خلاصه هی انیور هی انور تا خوابم ببره ولی خوابم نمیبرد.

خلاصه 1 بار اینطوری شدم دقیقا یادمه تا 3 شب یه جوری بودم خوابم نمیبرد.

ولی بعضی وقتها اثر خواب آوری داره ولی بعضی وقتها رخوت زدایی میکنه نمیدونم دلیل این تفاوت اثر دارو برای چیه؟ یه موقع رخوت زدایی میکنه یه موقع خواب آوری؟

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من سوظن و شک شدیدی به اطرافیانم دارم نمیتونم به هیشکی اعتماد کنم
    ایا این یه مشل روانیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •