من تجربه کار با صفحه نمایش مات رو داشتم خودم hp probook 4540 داشتم صفحه نمایشش مات بود اما خیلی خوب بود حالا نمیدونم این هم که ماته مثل 4540 هست یا نه؟اگه مثل 4540 باشه به نظرم عیب که نیست حتی مزیتش هم میتونه باشه
من تجربه کار با صفحه نمایش مات رو داشتم خودم hp probook 4540 داشتم صفحه نمایشش مات بود اما خیلی خوب بود حالا نمیدونم این هم که ماته مثل 4540 هست یا نه؟اگه مثل 4540 باشه به نظرم عیب که نیست حتی مزیتش هم میتونه باشه
اگه با Z500 تست کنید و نتیجشو اینجا بگید که عالی میشه
بخاطر معرفی نرم افزار هم خیلی ممنون
![]()
بچه ها یکی به ما بگه گارانتی خوب برای لنوو Z510 کدومه ؟ موندم کدوم بخرم ..... سریر ؟ گرین ؟ هماهنگ ؟ الماس ؟ ...؟
هماهنگ که خوبه
شنیدم الماس و گرین هم خوبن
اگه هماهنگ گیر آوردی هماهنگ بگیر
سازگار هم عالیه
به نظرم به ترتیب :
سازگار _ هماهنگ _ الماس _ گرین _ سریر
من چون تا حالا با گرین و سریر سر و کار نداشتم اونا رو گذاشتم آخر
حالا ببینیم دوستان دیگه که تجربه ی این گارانتی ها رو دارن چی میگن
خخخخخخخ دوستان ، همه دارن دنبال لپ تاپی با صفحه نمایش انتی گلیر میگردن ، اونوقت شما که لپ تاپت صفحه ی مات داره شاکی ای
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
ایشون از مات بودن صفحه نمایشش شاکی نیست که
میگه مزیته این مات بودن
داشتم موزیک گوش میدادم، گفتم در خلالش بیام یک پست بذارم و اسپیکرهای z510 رو ضمانت کنم. امشب فهمیدم عالیه!اگه به خاطر محل قرارگیری اسپیکرش تو خرید مرددید من تضمینشون می کنم!!!
![]()
Last edited by drim_22; 31-01-2014 at 21:28.
بله دوست عزیز همه چیزش عالیه فقط تنها چیزی که ازش یه کم ناراضی هستم زاویه دید در حالت (جهت) عمودی است ولی در حالت افقی عالیه .
به نظرم مهمتر از شرکت گارانتی، بیمه لپ تاپ هست که همه چیزشو یکسال گارانتی میکنه (حتی اگه بزنی صفحه نمایشش رو بشکنی بازم برات عوض میکنن ، البته همچین آدمی خیلی کم پیدا میشه)
البته اینم در نظر داشته باش هیچ شرکتی حتی سازگار (که تقریباااا بهترین شرکت گارانتی هست) قطعاتی مثل درایو نوری رو گارانتی نمیکنه چون میگه قطعات مصرفی !! شامل گارانتی نمیشه چون طرز استفاده ها متفاوته و ممکنه یکی هر ماه یه درایو خراب کنه ولی بیمه همه چیزشو شامل میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)