تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 61 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 610

نام تاپيک: كليه ی بحث ها، سوالات و مشكلات درباره ی نرم افزار BlueStacks

در آغاز فعالیت karimihojat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

یعنی الان این نسخه 0.9.7.4101 نسخه دس کاری شده هست؟منم اینو نصب کردم که مشکل داشت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان نسخه روت این نرم افزار را دارم ... مشکلی که باهاش دارم اینه که درایو c لحظه ای پرمیکنه آیا راه حلی برای این مورد وجود داره؟ اخه هر عکس و ویدیویی که میادو زود پاک میکنم اما تاثیری نداره
    سلام
    خب داداش رو یه درایو دیگه نصب کن!!! منم این مشکلو داشتم uninstall کردم زدم رو یه درایو دیگه!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام
    من این برنامه را نصب کردم اما ارور a poroblam caused the program to stop working correctly . windows will close the progrm and notify you if a solution is available.) را میده بعد فقط یک گزینه close program دارد که میزنی برنامه بسته میشه.
    ویندوزم 8.1 لب تابم dell 15r مشکل چیه لطفا راهنمایم کنید
    Last edited by rayi; 24-01-2015 at 15:45. دليل: عکس

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

ان نرم افزار بدون مشکل کدوم ورژن هستش؟دوست خوبم راست میگه منم دیدم ورژن 9.7.4101 بود از این سایت یاسدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز منم نگفتم شما دروغ میگین که ! چند خط بالاتر توضیح دادم این چرندیات توی سایت های ایرانی کپی بردار پیدا می شه اگر تو گوگل در ارتباط با ورژن 0.9.7.4101 به انگلیسی جستجو کنین صفحه اول همش سایت ها ایرانی بالا میاد !!!

شما همون ورژن 0.9.6 رو از پیج خودش که دادم دانلود کنین اگر مشکلی بود بررسی می کنیم

سلام دوستان نسخه روت این نرم افزار را دارم ... مشکلی که باهاش دارم اینه که درایو c لحظه ای پرمیکنه آیا راه حلی برای این مورد وجود داره؟ اخه هر عکس و ویدیویی که میادو زود پاک میکنم اما تاثیری نداره
    کلا بسته به هاردتون میزانی رو اشغال می کنه که تا اونجا که من توی سیستم های مختلف دیدم 8 گیگابایت بوده ( ممکنه 16 گیگابایت هم اشغال کنه )
    در هر حال شما بهتره مسیر پیش فرض نصب رو در هنگام نصب عوض کنین

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

ممنون فدات...پس ما برنامه جدید و اصلش رو از این سایت با این آدرس بگیریم دیگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی یعنی این ورژن خودش روت شده هست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

آره دسترسی روت داره خودش به صورت پیش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من همین رو دان کردم و نصب کردم ولی چون کاملنبود و لانچر نداشت لانچرر نصب کردم هنگ کرد کلا پی سی...ویندوز من 8.1 هستش الان نمیدونم دلیل هنگ از لانچر بوده یا اون فایل apk که دادین اسمشم AMI-KK درپست های قبلی گفتین واسه حل مشکلات....

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

من همین رو دان کردم و نصب کردم ولی چون کاملنبود و لانچر نداشت لانچرر نصب کردم هنگ کرد کلا پی سی...ویندوز من 8.1 هستش الان نمیدونم دلیل هنگ از لانچر بوده یا اون فایل apk که دادین اسمشم AMI-KK درپست های قبلی گفتین واسه حل مشکلات....
    فایل AMI-KK همون فایلی هستش که Bluestacks میاد اتوماتیک دانلود می کنه . چون برای دانلودش نیاز به ابزار گذر از تحریم بود ، برای دوستان آپلود کردم
    خودم الان 3 تا لانچر مختلف نصب کردم مشکلی نداره

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

نمیدونم چرا هنگ میکنه ....شما از همین ورژن جدید تو این سایت استفاده میکنید؟ویندوز شما چیه الان؟ میشه اون لانچر ها رو بذارین یا معرفی کنین منم دان کنم.....

پروفشنال B3NYAMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

اینکه ارور میده بالای 2 گیگ رم میخوای ، نمیشه کاریش کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •