تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیــا با چنـد همسـری موافـق هستیــن ؟

راي دهنده
121. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با چند همسری مرد و زن موافق هستم.

8 6.61%
  • فقط با چند همسری مرد موافق هستم و مخالف چند همسری زن هستم.

18 14.88%
  • فقط با چند همسری زن موافق هستم و مخالف چند همسری مرد هستم.

3 2.48%
  • با چند همسری مرد و زن مخالف هستم.

92 76.03%
صفحه 19 از 28 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 276

نام تاپيک: چند همسری از دیدگاه روانشناسی | اخلاق | فلسفه

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دلیل علمی از نظر شما چیست؟سنگ روی سنگ بند نمی شود تنها یک اصطلاح بود در رابطه با اینکه اگر زن به اسم ازاد اندیشی خود رو در اختیار مردهای دیگه قرار بده جامعه نابود میشه.این برای مرد هم صادقه(البته تا زمانی که همسر اول به شوهر اجازه گرفتن زن دوم رو نده).اما یک فرقی داره که خواهش می کنم پست های مرا دوباره از اول بخونید تا متوجه بشید.

گفتم که مردان بدون رضایت ازادانه زن نباید همسر اختیار کنند.و مرد در صورت رضایت زن باید بین زن ها عادلانه رفتار کنه.بله اگر زن رضایت نداشته باشد این اصطلاح درباره مرد هم صدق می کنه
    زن چه با اختیار و چه بی اختیار چند همسر داشته باشه بنیان خانواده به هم می ریزه. و مرد هم اگر بدون رضایت همسر اول اقدام به ازدواج مجدد کند بنیان خانواده اون هم سست میشه.برای دلایل علمی بهتر است به واقعیات نگاه کرد و وظیفه تحقیق بر عهده شماست. ومن تنها نظرم رو بیان کردم و به هیچ عنوان انرا تحمیل نکردم
    من پست های شما رو دنبال میکنم دوست عزیز
    میبخشید یک سوال اساسی مطرحه شما مدام میگی با رضایت کامل زن اول اما خب شما بگو کدوم زن عاقلی پیدا میشه شوهرش رو تقسیم کنه با دیگری و اصطلاحا اجازه بده؟
    شما یا یکی از دوستان در پستی متذکر شدید که ماهیت زن به گونه ای هست که شوهرش رو فقط متعلق به خودش میدونه واقعیت هم همینه چه زن چه مرد در این زمینه یکسان هستند اگر هم میبینی مرد میره چندتا زن میگیره دلیلش رضایت همسرش نیست زوری هست که جامعه بهش داده!
    دقیقا زورجز زورگویی چیز دیگه ای نمیشه اسمش رو گذاشت
    پس لطفا مدام از رضایت همسر اول صحبت نکنید که همچین چیزی احتمالش نزدیک به صفر هست البته ما در مورد زندگی نرمال صحبت میکنیم نه زندگی هایی که زن از خداشه مرد بره دیگه برنگرده!
    بعد از عدالت صحبت میکنید
    فرض محال زنی سنگ خورد به سرش رضایت داد خب چه تضمینی برای برقراری عدالت از جانب مرد هست اگر عدالت برقرار نشه چه کسی پاسخگو هست؟

2. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

فرض محال زنی سنگ خورد به سرش رضایت داد خب چه تضمینی برای برقراری عدالت از جانب مرد هست اگر عدالت برقرار نشه چه کسی پاسخگو هست؟
    اگر بخواهم به سوال شما پاسخ دهم.مبحث به حاشیه کشیده میشه.ولی در همین حد میگم که سوالی که مطرح کردید در واقع بحث رو می کشونه به قوانینی که حداقل در ایران وجود داره و نه من و نه شما ان قانون ها رو تصویب نمی کنه.مسلما این مبحث ریزه کاری های زیادی داره.بله من نظر خود را بیان کردم.بله .صد در صد شما هم درست می گید که اگر زن قبول کرد و بعد پشیمون شد چی کار باید بکنه؟مثلا هر قانونی یک تبصره ها و اما و اگرهایی برای خودش داره.این قسمت از حرف شما هم درسته.اما نظرم رو در مورد پست های قبلی ام تغییر نمیدم.چون یک واقعیتیه.
    شما یا یکی از دوستان در پستی متذکر شدید که ماهیت زن به گونه ای هست که شوهرش رو فقط متعلق به خودش میدونه واقعیت هم همینه چه زن چه مرد در این زمینه یکسان هستند اگر هم میبینی مرد میره چندتا زن میگیره دلیلش رضایت همسرش نیست زوری هست که جامعه بهش داده!
    این زور دو حالت داره:یک اینکه جامعه از روی اجبار و قدرت این اختیار رو به مرد داده تا حتی در صورت موافقت نکردن همسر اول مرد بتونه ازدواج مجدد کنه.که من بارها اعلام کردم مخالف این قضیه هستم.دوم اینکه زن خودش به این کار رضایت میده و هیچ اجباری در کار نیست.و اینکه زن بعدا پشیمون بشه و یا نه این برمی گرده به قوانین و تبصره ها و این قوانین دست امثال من وشما نیست!!!(من حالت کلی رو گفتم)

پس لطفا مدام از رضایت همسر اول صحبت نکنید که همچین چیزی احتمالش نزدیک به صفر هست البته ما در مورد زندگی نرمال صحبت میکنیم نه زندگی هایی که زن از خداشه مرد بره دیگه برنگرده!
    من کی گفتم زن خدا خدا کنه مرد بره و برنگرده(این کجاش حفظ بنیان خانوادست).ممکنه که به قول شما هیچ زنی این رو قبول نکنه و احتمالش خیلی کم باشه.من هم که چیزی نگفتم زن با اختیاری که داره می تونه رضایت نده(برای اینکه بنیان خانواده حفظ بشه).حال در واقعیت جور دیگه ای هست و به قول شما خیلی مردسالاری هست ربطی به عرایض بنده نداره.
    Last edited by رضاس1000; 26-04-2014 at 17:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

از دوستان خواهش می کنم واقعیاتی که در جامعه ایرانی وجود داره به عرایض بنده نسبت ندهند.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اگر بخواهم به سوال شما پاسخ دهم.مبحث به حاشیه کشیده میشه.ولی در همین حد میگم که سوالی که مطرح کردید در واقع بحث رو می کشونه به قوانینی که حداقل در ایران وجود داره و نه من و نه شما ان قانون ها رو تصویب نمی کنه.مسلما این مبحث ریزه کاری های زیادی داره.بله من نظر خود را بیان کردم.بله .صد در صد شما هم درست می گید که اگر زن قبول کرد و بعد پشیمون شد چی کار باید بکنه؟مثلا هر قانونی یک تبصره ها و اما و اگرهایی برای خودش داره.این قسمت از حرف شما هم درسته.اما نظرم رو در مورد پست های قبلی ام تغییر نمیدم.چون یک واقعیتیه.

این زور دو حالت داره:یک اینکه جامعه از روی اجبار و قدرت این اختیار رو به مرد داده تا حتی در صورت موافقت نکردن همسر اول مرد بتونه ازدواج مجدد کنه.که من بارها اعلام کردم مخالف این قضیه هستم.دوم اینکه زن خودش به این کار رضایت میده و هیچ اجباری در کار نیست.و اینکه زن بعدا پشیمون بشه و یا نه این برمی گرده به قوانین و تبصره ها و این قوانین دست امثال من وشما نیست!!!(من حالت کلی رو گفتم)

من کی گفتم زن خدا خدا کنه مرد بره و برنگرده(این کجاش حفظ بنیان خانوادست).ممکنه که به قول شما هیچ زنی این رو قبول نکنه و احتمالش خیلی کم باشه.من هم که چیزی نگفتم زن با اختیاری که داره می تونه رضایت نده(برای اینکه بنیان خانواده حفظ بشه).حال در واقعیت جور دیگه ای هست و به قول شما خیلی مردسالاری هست ربطی به عرایض بنده نداره.
    این چه تعبیری از حرف من بود؟من منظورم اینه در یک زندگی نرمال هیچ زنی رضایت نمیده مگر در زندگی غیرعادی که زن شوهرش رو نخواد!
    خیلی توضیح نوشتید ولی نتونستید اینو منکر بشید این حالته ذکر شده توسط شما (رضایت زن اول)در واقعیت وجود نداره!

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

از دوستان خواهش می کنم واقعیاتی که در جامعه ایرانی وجود داره به عرایض بنده نسبت ندهند.
    اخه در جامعه غیرایرانی هم همزمان چند همسر داشتن درست شمرده نمیشه اونجا هم که بحث رضایت مطرح نیست یک زن قبول نمیکنه همزمان شوهرش همسر دیگه ای داشته باشه راحت جدا میشن هرکی خواست میره همسر دیگه ای اختیار میکنه دوست عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خیلی توضیح نوشتید ولی نتونستید اینو منکر بشید این حالته ذکر شده توسط شما (رضایت زن اول)در واقعیت وجود نداره!
    از بس که من انسان صادقی هستم!! و اگر در موضوعی اشتباه کرده باشم به دنبال اصرار بر اون موضوع نمی شوم(هر چند تا حالا از هیچ کدوم از نظراتم برنگشتم).هنوز هم می گم که در فرهنگ امروزه ایران هوو یک معضلیه برای خودش.اما هنوز داشتن هوو رو به همراه شرایطش رد نمی کنم.من نمی خوام موضوع رو مذهبی و دینی کنم.اما در گذشته های دور مردهای عادل و پاکی وجود داشتند که از اون ها اسم نمی برم(تا خدای ناکره حواشی موضوع به اون ها هم نسبت داده بشه)که بیش از 1 زن داشته اند و در عین حال چه زندگی ارامی داشتند.اما تمایلی ندارم از انها اسمی ببرم و می دونم که شما هم با این قضیه موافقید.شرایط مردها و زن های امروزی و نوع فرهنگ و دید انها در مسئله هوو طور دیگه ایه.و با این دیدها ازدواج مجدد مرد از نظر من غلط هست.

اخه در جامعه غیرایرانی هم همزمان چند همسر داشتن درست شمرده نمیشه اونجا هم که بحث رضایت مطرح نیست یک زن قبول نمیکنه همزمان شوهرش همسر دیگه ای داشته باشه راحت جدا میشن هرکی خواست میره همسر دیگه ای اختیار میکنه دوست عزیز
    بهتره بگم واقعیات دنیا رو به عرایض بنده نسبت ندید
    Last edited by A M ! N; 26-04-2014 at 19:16. دليل: مطالب خود را در یک پست قرار دهید!

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اتفاقا علم خیلی میتونه به حل این مسئله کمک کنه علم میتونه تفاوت های ذاتی و اکتسابی رو به خوبی تفکیک کنه در کنار علم همونطور که اشاره کردین جامعه شناسی و علوم اجتماعی( بررسی فرهنگ و سنت و حتی تاریخ )میتونن برای حل مسئله مفید باشن

و درباره منطق هم منظور استدلال منطقیست:

علت اینکه تاکید به اوردن دلیل منطقی میشه اینه که توضیحاتمون پشتوانه منطقی ویا عقلانی داشته باشه و دلایلی که بیشتر به عنوان نظرات شخصی یا خواسته های شخصیمون هست رو برای جلوگیری از حاشیه وارد بحث نکنیم اینطور خیلی بهتر میتونیم منظورمون رو به مخاطب منتقل کنیم.
    کاملن درسته علوم انسانی - اجتماعی حتمن میتونن در این بحث موثر باشن. منظور من از علم در پست پیشین علومی بود که با عنوان نظری شناخته میشه در کشور ما.

به هر حال مهم این موضوعات نیست، مهم قسمتی از توضیحاتم بود که به نظر توجهی هم بهش نشد.

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

یکی از دوستان گفته بود ازدواج یعنی فقط جفت گیری

مگر ما مرغ و خروسیم!!!

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یکی از دوستان گفته بود ازدواج یعنی فقط جفت گیری

مگر ما مرغ و خروسیم!!!
    از نظر شما جفت گیری حیوانات با ازدواج انسان ها چه تفاوت هایی داره ؟

چند همسری(چند زنی یا چند شوهری) در بین انسان ها تفاوت ازدواج با جفت گیری رو تایید می کنه یا رد ؟

11. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

از نظر شما جفت گیری حیوانات با ازدواج انسان ها چه تفاوت هایی داره ؟

چند همسری(چند زنی یا چند شوهری) در بین انسان ها تفاوت ازدواج با جفت گیری رو تایید می کنه یا رد ؟
    حیوان عقل و شعور نداره ... برعکس انسان دارای عقل و شعور و اراده و اختیار و هدف و ... است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •