سلام
مرسی دمت گرم
شما رمتون پايينه اگر 256 باشد مي توانيد براحتي بازي كنيد
salam
bebakhshid man fonte farsi nadaram vali ehtiaj be javabe saree daram.
man emrooz ye cart grafice radeon 9200 kharidam vali nemidoonam chera vaghty nasbesh mikonam
heech bazyro nemiare az jomle:fifa2005.gta san andres vali vaghty ye zareh bahash var raftam gta ro miare vli ba grafice ghaty paty lotfan man ro rahnamayee konid va begid in cart aslan khoobe age khoob nisst pas chi khoobe?
albate inro ham begam ke matherboarde man 4x hastesh
mamnoon!!!
عزیز جان با توجه به اینکه مادربورد شما 4x است خوب با خیلی از بازی ها مشکل خواهی داشت. اما اینکه می گی با گرافیک بد بازی رو اجرا می کنه بیشتر برمی گرده به درایورت. شما از سایت مربوطه آخرین ورژن رو دانلود کن ببین چی می شه.
stam عزيز مشکل شما همونجور که رشيد جان گفتن مشکل درايور هست آخرين درايور رو بگيريد از سايت اش و نصب کنيد
مشکل حل ميشه در مورد اينکه Radeon 9200 خوب هست يا نه بايد بگم ديگه از دور خارج شده در ضمن AGP4x بودن هم ربطی به اين مشکل شما نداره
حمید جان منظور من هم از اینکه گفتم چون 4x است با خیلی از بازی ها مشکل خواهی داشت این بود که سیستمش برای اجرای خیلی از بازی های امروزی ضعیفه. وگرنه همونطور که گفتم و شما هم فرمودی این اشکالی که پیش اومده به درایور برمی گرده. باید Update بشه.
آقا ممنون از راهنمایی های شما...
ولی با اجازه من در شرایطی هستم که به جواب این سوال نیاز دارم:اونم این هست که از بین این دو کارت گرافیک کدام بهتر است
geforce4 mx 4000
radeon 9250
خیلی خیلی ممنون
بابا جيفرسه از رده خوارجه اگه براي بازي بخواي ريدونه بهتره البته ريدونه هم مشكل داره بزار ببين حميد جون چي ميگن
[QUOTE=stam]آقا ممنون از راهنمایی های شما...
ولی با اجازه من در شرایطی هستم که به جواب این سوال نیاز دارم:اونم این هست که از بین این دو کارت گرافیک کدام بهتر است
geforce4 mx 4000
radeon 9250
خیلی خیلی ممنون[/Q
عزيز من قدرت 4000 برابر 9200 هستش.9250 قويتره مسلما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)