تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 80 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 796

نام تاپيک: کلوپ Hp سری Probook مدل 450

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

البته دیجیکالا الان جند مدل جدید 450 هم آورده اما نوشته به زودی ، مدلشون هم HP ProBook 450 G1 هست !!
    مال ما ها G0 هست
    این مدل ها که قراره جدید بیاد خیلی خوبه هاcpu 4702MQ هارد 1 ترا رم 8 گرافیکم 2از 450 go هم بهتره

2. این کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج ساری

پيش فرض

سلام
    من این لپ تاپ را ساری قیمت گرفتم یه بن تخفیف 10 درصدیم از این فروشگاه دارم احتمالا همین مدل رو می خرم
    این دوتا کانفیگ هم موجود بود
    i7(4700mq)/8ram/1t hdd/2gb (8750) قیمت 2610
    و
    i7 (3632)/4 ram/750 hdd/2gb (87500/ win 8 قیمت 2400

4. این کاربر از saberpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

سلام
    من این لپ تاپ را ساری قیمت گرفتم یه بن تخفیف 10 درصدیم از این فروشگاه دارم احتمالا همین مدل رو می خرم
    این دوتا کانفیگ هم موجود بود
    i7(4700mq)/8ram/1t hdd/2gb (8750) قیمت 2610
    و
    i7 (3632)/4 ram/750 hdd/2gb (87500/ win 8 قیمت 2400
    اولی رو بخر پردازندش هازول گرافیک اینتلش 4600 ــه هاردش 1ترا رم 8 .خیلی بهتره نسبت به پایینی.یه نگاهی هم به lenovo z510 بنداز

6. 2 کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داداش اونطوری که تو عکس معلومه باتری رو در آوردی !!!
    من یه روز تو فکر این بودم که باتری رو دربیارمش یا نه !! یه دفعه دیدم یه دفعه بچه فامیلمون داشت راه میرفت یه دفعه پاش خورد به سیم شارژر و از پریز در اومد ! با خورم گفتم خوب شد درش نیاوردم
    الان لپ تاپ من که بیش از 40 روزه خریدمش روزی هم بیش از 10 ساعت روشنه و تو برقه wear level باتریش هنوز صفر هست
    یه جایی میخوندم که اگر دمای لپ تاپ حدود 50 درجه و کمتر هست احتیاجی نیس که باتری رو در بیاری اما اگر بالای 50 درجه برسه به باتری آسیب میزنه و استهلاکش رو بالا میبره
    منم قبلا همین فکر رو میکردم. ولی بعد ی سال ی دفعه wear level بانریم شد 40 بعد در عرض 3 ماه شد 80 و دیگه غیر قابل استفاه یود.
    من تا جایی که دلت بخواد لپتاپ قبلیم ناگهانی از برق در اومده بود ولی هیچیش نشد.
    واسه سالم موندن باتری فقط کافیه نزاری به 0 یا 100 برسه. منم به خاطر 100 نشدن باتری رو درمیارم.

8. این کاربر از m_y_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان کسی تا حالا واسش پیش اومده وقتی میخواد خاموش کنه لپتاب رو صفحه و هارد خاموش بشه ولی چراغای روی صفحه کلید روشن بمونه؟ واسه من تا حالا دوبار اینطوری شده که مجبور شدم پنج ثانیه کلید پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه،

Sent from my LG-E455 using Tapatalk

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

برا من یک دفعه و اون هم چند روز پیش اینطوری شد !!
    فکر میکنم به ویندوز ربط داشته باشه

11. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان کسی تا حالا واسش پیش اومده وقتی میخواد خاموش کنه لپتاب رو صفحه و هارد خاموش بشه ولی چراغای روی صفحه کلید روشن بمونه؟ واسه من تا حالا دوبار اینطوری شده که مجبور شدم پنج ثانیه کلید پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه،

برا من یک دفعه و اون هم چند روز پیش اینطوری شد !!
    فکر میکنم به ویندوز ربط داشته باشه
    بله یه بار برای من هم اینطوری شد،حتی یه مشکل جالب تر که پیش میومد این بود که دستگاه رو اسلیپ که میکردم یه ثانیه اسلیپ میشد دوباره روشن میشد،چند بار هم امتحانش کردم همونطوری بود تا اینکه ریستارت کردم درست شد
    از اون روز به بعد هر بار که دستگاه رو خاموش میکنم صبر میکنم کامل چراغ هاش خاموش بشه بعد در لبتاب رو میبندم...

البته اینم بگم این مشکل از وقتی برام پیش اومد که درایور های اینتل و Amd مربوط به گرافیکم رو دستکاری کردم یه چند باری کامل پاکشون کردم دوباره نصب کردم و... کلا الان هم با کارت گرافیکم یه ذره مشکل داره،رو بازی ها ارور میده،فکر میکنم برای DirectX باشه ، ولی فعلا نتونستم حلش کنم ،به یه دلایلی هم نمیتونم ویندوزم رو دوباره عوض کنم!
    Last edited by Kaveh619; 18-02-2014 at 17:47.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

بله یه بار برای من هم اینطوری شد،حتی یه مشکل جالب تر که پیش میومد این بود که دستگاه رو اسلیپ که میکردم یه ثانیه اسلیپ میشد دوباره روشن میشد،چند بار هم امتحانش کردم همونطوری بود تا اینکه ریستارت کردم درست شد
    از اون روز به بعد هر بار که دستگاه رو خاموش میکنم صبر میکنم کامل چراغ هاش خاموش بشه بعد در لبتاب رو میبندم...

البته اینم بگم این مشکل از وقتی برام پیش اومد که درایور های اینتل و Amd مربوط به گرافیکم رو دستکاری کردم یه چند باری کامل پاکشون کردم دوباره نصب کردم و... کلا الان هم با کارت گرافیکم یه ذره مشکل داره،رو بازی ها ارور میده،فکر میکنم برای DirectX باشه ، ولی فعلا نتونستم حلش کنم ،به یه دلایلی هم نمیتونم ویندوزم رو دوباره عوض کنم!
    آره برای منم فقط یه بار اینطوری شد!! من تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی موس از طریق usb وصل باشه خودش خودکار ال سی دی رو خاموش نمیکنه!!! اما وقتی موس رو میکنم هموطوری که تنظیم کردم سر 1 دقیقه صفحه نمایش خاموش میشه
    وگرنه با همه چیش حال میکنم مخصوصا گرافیکش ، نیدفور اسپید ریوالز بازی میکنم هر روز

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داداش nfs rivals که با کارت صدا idt صدا نمیده !
    چجوری بازی میکنی؟
    ماله من صدا نداشت هرکاری هم کردم درست نشد، خلاصه آخر پاکش کردم،
    اگه راه حلی واسش بلدی مارو بی نصیب نزار ....

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

داداش nfs rivals که با کارت صدا idt صدا نمیده !
    چجوری بازی میکنی؟
    ماله من صدا نداشت هرکاری هم کردم درست نشد، خلاصه آخر پاکش کردم،
    اگه راه حلی واسش بلدی مارو بی نصیب نزار ....

اول openAL رو بنصب بعد وقتی داخل بازی هستی با هر دکمه میانبری که بلدی بیای رو دسکتاپ
    بعد برو روی آیکن بلندگویی که کنار ساعت هست راست کلیک کن Playback Device رو بزن بعد روی آیکن لپ تاپ وسط صفحه که نوشته Speakers /HP راست کلیک کن Propertise رو بزن بعد برو روی تب Advanced اونجا تو قسمت Default Formats بزارش روی اولی یعنی 16bit 44100 HZ بعد همه پنجره ها رو OK کن و بعش برو تو بازی و صفا سیتی ..
    اگر مشکل صدا برطرف نشد همون 16 bit که گذاشتی رو یه خورده دستکاری کن 100% درست میشه من خودم هم همینطوری میکنم همیشه صداش برمیگرده
    داداش همه تنظیمات رو هم بیار پایین رزولوشن رو هم بزار روی پایین ترین
    من اول مشکل بیرون اومدن از بازی رو داشتم که با نصب کردن آخرین آپدیت گرافیک و همچنین آپدیت ورژن 1.3 خود بازی مشکلم برطرف شد.. الان هم سیو آماده بازی رو گرفتم همه ماشینارو باز کردم یه ترینر هم براش گرفتم که دیگه ماشینم خراب نمیشه!!

16. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •