این مدل ها که قراره جدید بیاد خیلی خوبه هاcpu 4702MQ هارد 1 ترا رم 8 گرافیکم 2
از 450 go هم بهتره
![]()
این مدل ها که قراره جدید بیاد خیلی خوبه هاcpu 4702MQ هارد 1 ترا رم 8 گرافیکم 2
از 450 go هم بهتره
![]()
سلام
من این لپ تاپ را ساری قیمت گرفتم یه بن تخفیف 10 درصدیم از این فروشگاه دارماحتمالا همین مدل رو می خرم
این دوتا کانفیگ هم موجود بود
i7(4700mq)/8ram/1t hdd/2gb (8750) قیمت 2610
و
i7 (3632)/4 ram/750 hdd/2gb (87500/ win 8 قیمت 2400
اولی رو بخر پردازندش هازول گرافیک اینتلش 4600 ــه هاردش 1ترا رم 8 .خیلی بهتره نسبت به پایینی.یه نگاهی هم به lenovo z510 بنداز![]()
منم قبلا همین فکر رو میکردم. ولی بعد ی سال ی دفعه wear level بانریم شد 40 بعد در عرض 3 ماه شد 80 و دیگه غیر قابل استفاه یود.
من تا جایی که دلت بخواد لپتاپ قبلیم ناگهانی از برق در اومده بود ولی هیچیش نشد.
واسه سالم موندن باتری فقط کافیه نزاری به 0 یا 100 برسه. منم به خاطر 100 نشدن باتری رو درمیارم.
دوستان کسی تا حالا واسش پیش اومده وقتی میخواد خاموش کنه لپتاب رو صفحه و هارد خاموش بشه ولی چراغای روی صفحه کلید روشن بمونه؟ واسه من تا حالا دوبار اینطوری شده که مجبور شدم پنج ثانیه کلید پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه،
Sent from my LG-E455 using Tapatalk
برا من یک دفعه و اون هم چند روز پیش اینطوری شد !!
فکر میکنم به ویندوز ربط داشته باشه
بله یه بار برای من هم اینطوری شد،حتی یه مشکل جالب تر که پیش میومد این بود که دستگاه رو اسلیپ که میکردم یه ثانیه اسلیپ میشد دوباره روشن میشد،چند بار هم امتحانش کردم همونطوری بود تا اینکه ریستارت کردم درست شد
از اون روز به بعد هر بار که دستگاه رو خاموش میکنم صبر میکنم کامل چراغ هاش خاموش بشه بعد در لبتاب رو میبندم...
البته اینم بگم این مشکل از وقتی برام پیش اومد که درایور های اینتل و Amd مربوط به گرافیکم رو دستکاری کردم یه چند باری کامل پاکشون کردم دوباره نصب کردم و... کلا الان هم با کارت گرافیکم یه ذره مشکل داره،رو بازی ها ارور میده،فکر میکنم برای DirectX باشه ، ولی فعلا نتونستم حلش کنم ،به یه دلایلی هم نمیتونم ویندوزم رو دوباره عوض کنم!
Last edited by Kaveh619; 18-02-2014 at 17:47.
آره برای منم فقط یه بار اینطوری شد!! من تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی موس از طریق usb وصل باشه خودش خودکار ال سی دی رو خاموش نمیکنه!!! اما وقتی موس رو میکنم هموطوری که تنظیم کردم سر 1 دقیقه صفحه نمایش خاموش میشه
وگرنه با همه چیش حال میکنم مخصوصا گرافیکش ، نیدفور اسپید ریوالز بازی میکنم هر روز![]()
داداش nfs rivals که با کارت صدا idt صدا نمیده !
چجوری بازی میکنی؟
ماله من صدا نداشت هرکاری هم کردم درست نشد، خلاصه آخر پاکش کردم،
اگه راه حلی واسش بلدی مارو بی نصیب نزار ....
Sent from my LG-E455 using Tapatalk
اول openAL رو بنصب بعد وقتی داخل بازی هستی با هر دکمه میانبری که بلدی بیای رو دسکتاپ
بعد برو روی آیکن بلندگویی که کنار ساعت هست راست کلیک کن Playback Device رو بزن بعد روی آیکن لپ تاپ وسط صفحه که نوشته Speakers /HP راست کلیک کن Propertise رو بزن بعد برو روی تب Advanced اونجا تو قسمت Default Formats بزارش روی اولی یعنی 16bit 44100 HZ بعد همه پنجره ها رو OK کن و بعش برو تو بازی و صفا سیتی ..
اگر مشکل صدا برطرف نشد همون 16 bit که گذاشتی رو یه خورده دستکاری کن 100% درست میشه من خودم هم همینطوری میکنم همیشه صداش برمیگرده
داداش همه تنظیمات رو هم بیار پایین رزولوشن رو هم بزار روی پایین ترین
من اول مشکل بیرون اومدن از بازی رو داشتم که با نصب کردن آخرین آپدیت گرافیک و همچنین آپدیت ورژن 1.3 خود بازی مشکلم برطرف شد.. الان هم سیو آماده بازی رو گرفتم همه ماشینارو باز کردم یه ترینر هم براش گرفتم که دیگه ماشینم خراب نمیشه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)