تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 73 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 722

نام تاپيک: Football Manager 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اقا چه طوری بازیکن بخرم هرچی پیشنهاد میدم نمیاد
    بیشتر توضیح میدید ، شما کدوم تیم هستید و کدوم بازیکن رو میخواهید بخرید ، باشگاه قبول نمیکنه یا بازیکن یا ایجنتش ؟
    در مورد لوگو باشگاه ها و فیس پک میتونید به چند تا سایت مثل fmscout.com بروید و آنها رو دانلود کنید و در پوشه C:\Users\***\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2014\graphics ذخیره کنید تا هم لوگو داشته باشید و هم ...

2. این کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

4. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

Big run in the big game
    بله فرار کردم از یک شکست که می تونست تیم را تا رده نهم بیاره پایین
    بازی بین تیمهای آرسنال و منچستر سیتی
    یک بازی پربرخورد که 3 تا مصدوم هم داشت
    نیمه اول بسیار عالی بازی کردیم و میشه گفت کلاً میانه حریف از کار افتاده بود تا اینکه دقیقه 45 نیمه اول کلیشی از man c اخراج شد و دیگه احساس می کردم به واقع رنده بازی خواهم بود!!
    اما نیمه دوم تیم بازی رو شل گرفت و دقیقه 66 در کمال ناباوری گل خوردم.ناگفته نماند man c از ابتدای نیمه دوم به علت جایگاه بدش در جدول با توجه به یک یار کمتر بود اما سیستمش را به 1-5-3 تغییر داد.البته من هم همون 1-2-2-1-4 بودم
    تا اینکه از دقیقه 75 سیستم را به 3-4-3 دیاموند تغییر دادم و بنتنر را آوردم تو زمین و کنار پودلسکی و کاسورلا شدند سه مهاجم و پشتشون اوزیل
    چپ و راست حمله می کردم تا اینکه اوزیل دقیقه 85 آرسنال را از یک شکست تحقیر آمیز آن هم در خانه نجات داد
    این هم عکس های از بازی نظرتون در مورد این بازی چیه:

نظرتون در مورد این مقایسه چیه؟

6. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

Drive Name:\Football.Manager.2014.Skidrow_-----------.com\data\db\1400\lnc

به این مسیر رفته و تمام موارد رو پاک کنید تا تیم ملی آلمان هم ظاهر بشه

برای خرید بازیکن ها هم اول به سطح باگاه خودت نگاه کن و سپس حداقل قیمت خروجش و خواست های بازیکنت که آیا مثلا دوست داره کشور تو کار کنه یا نه و آیا سطح باشگاهت برابر یا بالاتر از باشگاه خودشه ا نه
    مثلا یه دنیا پولم داشته باشی آوردن مسی به فرضا گالاتاسرای جز محالاته

منتظر لیگ ایرانم همچنان

8. این کاربر از yikilmish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shopezoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بیشتر توضیح میدید ، شما کدوم تیم هستید و کدوم بازیکن رو میخواهید بخرید ، باشگاه قبول نمیکنه یا بازیکن یا ایجنتش ؟
    در مورد لوگو باشگاه ها و فیس پک میتونید به چند تا سایت مثل fmscout.com بروید و آنها رو دانلود کنید و در پوشه C:\Users\***\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2014\graphics ذخیره کنید تا هم لوگو داشته باشید و هم ...
    داش من من الان رفتم منچستر وهرچی میزنم نمیاد توی تیم من بعد هم ارم باشگاه را چی طوری درست کنم که مثل واقعیت شه یکم توضیح دهید کلا چه سیستمی جواب میده

داره خودمونی میشه shopezoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چینش منوها در فیفا بهتر از فوتباله دسته بندی درستی توی فیفا هست اما فوتبال دقیقا یه شبیه ساز عالی مربیگریه خب میتونید پیشنهادهاتونو بهشون میل کنید
    داش کجا برم نظرم را بگم حالا اونها واقعا نظر من را میخونند ولی میتونند از این بهتر درست کنند واقعا منوش سخته وانصافی لذت نداره منوش اما فیفا خیلی راحت تر وقشنگ تره وتواین بازی گل ها یکم غیر واقعی هستند وهر لحظه تیمم گل میخوره ومن بازی دوستانه را سه بر صفر باختم از تیم خیلی ضعیف واصلا نمیدونم قدرت بازیکنم چنده باید کجا برم ببینم قدرتش چند هست یکم کمک کنید ولی به امید بازی زیبا تر و قشنگ تر با گرافیک بالا ومربیگری حرفه ای تر

اگه نباشه جاش خالی می مونه spirit's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

داش کجا برم نظرم را بگم حالا اونها واقعا نظر من را میخونند ولی میتونند از این بهتر درست کنند واقعا منوش سخته وانصافی لذت نداره منوش اما فیفا خیلی راحت تر وقشنگ تره وتواین بازی گل ها یکم غیر واقعی هستند وهر لحظه تیمم گل میخوره ومن بازی دوستانه را سه بر صفر باختم از تیم خیلی ضعیف واصلا نمیدونم قدرت بازیکنم چنده باید کجا برم ببینم قدرتش چند هست یکم کمک کنید ولی به امید بازی زیبا تر و قشنگ تر با گرافیک بالا ومربیگری حرفه ای تر
    توی فیفا پیش‌فرض لولش و ستاره که داره اما برای فوتبال یا باید بری توی صفحه بازیکن اطلاعات جامعی داره و همین‌طور قسمت عکسش یه گزینه هست مثل پیس و فیفا یه نمودار حلقه ای قدرت تو پستش مشخص میکنه
    اما اگه نمیخوای بری تک تک ببینی توی لیست بازیکنا اخرین سر لیست یه بعلاوه هست باهاش چیزای که میخوای رو اضافه میکنی...
    دوستان اطلاعاتشون بیشتره ...
    خود سایتش دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه spirit's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

Big run in the big game
    بله فرار کردم از یک شکست که می تونست تیم را تا رده نهم بیاره پایین
    بازی بین تیمهای آرسنال و منچستر سیتی
    یک بازی پربرخورد که 3 تا مصدوم هم داشت
    نیمه اول بسیار عالی بازی کردیم و میشه گفت کلاً میانه حریف از کار افتاده بود تا اینکه دقیقه 45 نیمه اول کلیشی از man c اخراج شد و دیگه احساس می کردم به واقع رنده بازی خواهم بود!!
    اما نیمه دوم تیم بازی رو شل گرفت و دقیقه 66 در کمال ناباوری گل خوردم.ناگفته نماند man c از ابتدای نیمه دوم به علت جایگاه بدش در جدول با توجه به یک یار کمتر بود اما سیستمش را به 1-5-3 تغییر داد.البته من هم همون 1-2-2-1-4 بودم
    تا اینکه از دقیقه 75 سیستم را به 3-4-3 دیاموند تغییر دادم و بنتنر را آوردم تو زمین و کنار پودلسکی و کاسورلا شدند سه مهاجم و پشتشون اوزیل
    چپ و راست حمله می کردم تا اینکه اوزیل دقیقه 85 آرسنال را از یک شکست تحقیر آمیز آن هم در خانه نجات داد
    این هم عکس های از بازی نظرتون در مورد این بازی چیه:

بازی باحالی بود این تصویر جالبیه
    من تازه تو فیتنس اول فصل هستم با یونایتد اسکاتام بهم پیتر چک پیشنهاد دادن که بگیرم...

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

داش من من الان رفتم منچستر وهرچی میزنم نمیاد توی تیم من بعد هم ارم باشگاه را چی طوری درست کنم که مثل واقعیت شه یکم توضیح دهید کلا چه سیستمی جواب میده
    توضیح دادم شما میرید به این سایت fmscout.com در قسمت دانلود روی فوتبال منیجر 2013 کلیک کنید سمت چپ نوشته logopack روی این گزینه کلیک کنید در صفحه جدید چند تا از لوگو پک ها رو بهتون نشون میده هرکدوم رو خواستید دانلود کنید و پس از دانلود فایل دانلود شده رو اگر فشرده بود اکسترکت کنید و محتویات اون رو به مسیری که در کامنت قبلی گفتم بریزید ، بهتره یک skin هم دانلود کنی و در مسیر
    C:\Users\***\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2014\skins ذخیره کنید ، حالا بازی رو باز کنید و از قسمت prefrences> interface > appearance از منوی کمبو اسکین خودتون رو انتخاب کنید و در نهایت دکمه confirm v رو بزنید

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اگر میخواهید بازیکنی را بخرید ابتدا به استعداد یاب های خودتون بگید که یک گزارش از بازیکن مد نظر شما بهتون بدن ، یا اینکه روی بازیکن کلیک کنید و از منوی ترانسفر به قسمت asking price نگاه کنید ببینید مبلغ مد نظر باشگاه مقابل برای فروش این بازیکن چقدره اگر مبلغی بود خوب شما میتونید پیشنهادتون رو نزدیک این مبلغ بدید ( بهتر که برای شروع 2/3 این مبلغ رو پیشنهاد بدبد ) اگر باشگاه پیشنهادتون رو رد کرد دوباره با مبلغ بیشتری نسبت به پیشنهاد اولتون اقدام کنید تا اینکه سر مبلغی توافق کنید ، حالا اگر در قسمت asking price چیزی ننوشته به قسمت value بازیکن نگاه کنید هرچی بود 30% بهش اضافه کنید و پیشنهاد بدید تا باشگاه مقابلتون ذوق مرگ بشه شاید راضی شه بازیکنشو بفروشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •