من این بازی رو خریدم و بازی کردم.
از نظر rgp بودن باحاله ولی نمیدونم چرا گیم پلی ش اصلا بهم حال نمیده
شاید باید بیشتر بازی کنم.
![]()
من این بازی رو خریدم و بازی کردم.
از نظر rgp بودن باحاله ولی نمیدونم چرا گیم پلی ش اصلا بهم حال نمیده
شاید باید بیشتر بازی کنم.
![]()
خب، متاسفانه تموم شد :| ما فقط اژدهای بیریخت کوریفیوس رو کشتیمآخر مرحله ی رد واتر یه قایق بود که میرفت به Dragon Island یه اژدهای خفن اونجا بود که از پسش بر نیمدم
البته نیمه جون رفتم اونجا و دیگه بر نگشتم...
احتمالا یه بار دیگه با یه جادوگرهم برم... (Qunari) چطوره؟بگذریم
چرا اسپویل رو نشون نمیده ماله من :| مجبورم نوشته رو سفید کنم
"""""این موریگان باز هم مرموز موند تو این داستان... فلمث رو که توی بازی دیدم کف کردم، آخرش هم نفهمیدم داستانش با سولاس چی بود، هر چی بود که خیلی خفن بودکسی چیزی میدونه بگه
کاساندرا رو دیواین کردن(آخره بازی موریگان گفت، خودش گفت) واردن بیچاره رو به کشتن دادم، انقدر ساید کوئست رفتم که دیگه خسته شدم، ییهو پشت هم فقط داستان اصلی رو رفتم ببینم دِ آخرش چی میشه آخه، که خیلی چیزا شد آخرش، حالا باز باید تو کفِ یه نسخه ی دیگه بمونیم :| """"
Last edited by sheeablo; 14-02-2015 at 11:29.
راستی توزندز کات سرا چقدر قوی و خوب بود، ییهو هفت هشت نفر رو شل و پل میکرد...
داستان این تام رینیر هم خیلی جالب بود به نظرم...
Last edited by sheeablo; 13-02-2015 at 20:24.
شما Flask of Fire رو استفاده کن و Thousand Cuts رو با فول فوکوس کست کن. هر فایت دو دفعه میتونی کست کنی بدون اینکه Focus ـت مصرف بشه... و فکر میکنم این یه باگ باید باشه.
ا؟ چه جلب، حالا فعلا که بازی رو تموم کردم، یه خورده استراحت کنم ایشا... یه بار دیگه، ایندفعه هر چی ساید کوئست میبینم رو میرمتازه اون درها که با Shard باز میشد رو نرفتم، فقط چنتاش رو باز کردم
امیدوارم تا اون موقع کاستوم ورلد هم داشته باشیم![]()
یه سوال داشتم، اگر بازی را به صورت اوریجینال داخل اکانت origin نداشته باشیم راهی هست تا سیو گیم بازی را از dragonagekeep.com اکسپورت کنیم داخل بازی ؟
مرسی
سلام.
من بازی رو اجرا میکنم.
سر دمویی اول بازی که دستش بسته شده کرش میشه
سیستم مشکلی نداره مطمئنم.همه بازی های جدید رو بازی کردم.
همه کار هم کردم و بازم نمیتونم بازی رو اجرا کنم.
از دوستان کسی میتونه راهنماییم بکنه؟
آقا می گن یه پچ جدید اومده که توش chest واسه ذخیره کردن ایتم اینا گذاشتن کسی لینکی چیزی داره؟!
یادمه چقدر دیونه وار DRAGON AGE 1 رو دوست داشتم اما هنوز وقت نکردم اینو بازی کنم
من تمام نسخه های این بازی و همه DLC ها و ... رو بازی کرده بودم و یه SAVE داشتم که خیلی هم ازش مراقبت میکردم اما چون حجمش خیلی بالا بود یه روز
مجبور شدم سیو رو پاک کنم
اگه سیو نسخه های قبلی رو نداشته باشیم چه چیزهایی از دست میدیم؟ هرکی هرچی میدونه بگه که کجاها فرق میکنه ...
یعنی مثلا اگه سیوهای قبلی نباشه موریگان دیگه کاراکتر بازی رو نمیشناسه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)