بازی رو نصب کردم ولی به این شکل :![]()
مشکل چیه یعنی ؟
![]()
بازی رو نصب کردم ولی به این شکل :![]()
مشکل چیه یعنی ؟
![]()
Last edited by Hatek; 17-11-2013 at 00:11.
من راحت پوشه بازی رو دلیت کردم و بی خیالش شدم اصلا اجرا نمیشه و فایده ای هم نداشت الکی وقت و هزینه بیخود
من مشکلم حل شد و الان دارم بازی میکنم
مشکل از دو کارت گرافیکه بودن سیستم بود که سوئیچ کردم و الان روی high هم مشکلی نداره
سلام از دوستان کسی میدونه مرحله ای که رو سد و روی داربست ها هستی را چطوری باید رد کرد؟ آخه من وقتی رو سد بعد از اینکه رو داربست ها همه رو کشتم رسیدم به یه جایی که روبروم دیگه راه نیست تا رد بشم فقط حدود 2 یا 4 متری من یه نردوون هست که هرچی میپرم تا نردوون را بگیرم و اونجارو رد کنم نمیشه و میفته پایین . لطفا کمک کنید کنید.
سلام
من این بازی رو از سایت 0098 گرفتم- نسخه تقریبا 17 گیگی هست. وقتی Iso رو به درایو مجازی می دم و روی setup می زنم، پیغام خطایِ stop working می ده.
کسی این مشکل رو داشته؟
اگه کسی اون فایل setup رو داره امکان داره برای من بفرسته (اطراف 1.5 مگابایت هست)
ممنون
اون مرحله رو باید دورخیز زیاد کنی و تا آخرین لحظه دکمه شیفت که میشه دوید رو ول نکنی و بعد پرش کنی
تسلیت میگم به آخر بازی نزدیک شدی![]()
دوست عزیزممنونم اونجارو رد کردم و بازی را هم رسوندم به آخرش.
![]()
سلام داداش خوبی شما برنامه NETframeWork 4.5 رو نصب کن مشکلت حل میشه .موفق باشید.![]()
دوستان عزیز من دارم دانلودش میکنم نسخه فشرده Black BoX رو از دانلودها هم دانلود میکنم نزدیک 19 گیگ هستش به نظرتون رو سیستمم اجرا میشه؟؟؟مرسی.
مشخصات::::::
Cpuual Core E5300 2.66GH
RAM:2GIG DDR2
Moderboard:GIGABYTE P31ES3G
کارت گرافیک:Nvidia Geforce 9500 GT 1 GIG
و اپدیت کارت گرافیکمم:نسخه:331.65 هست اینم عکس از مشخصات گرافیک.با تشکر از همه دوستان.
![]()
Last edited by fokahi110; 18-11-2013 at 08:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)