تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 21 اولاول ... 915161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 204

نام تاپيک: راه حل مشاهده تصاویر ضبط شده از تلویزیون های سامسونگ سری E و F روی کامپیوتر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

منظورم اینه که در تلویزیون های LG چطوری می تونم فایل هایی که ضبط کردم رو روی کامپیوتر باز کنم؟
    یا به هر نحوی بتونم فایل هایی که ضبط کردم رو بهشون دسترسی پیدا کنم؟
    دوست عزیز
    برای این منظور به این سایت بروید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

با سلام. تبویزیوم ما es5960 هستش وقتی که برنامه مخصوص تلویزیون رو رو فلش میریزم و تلویزیون خاموش می کنم و به تلویزیون ماصل میکنم و تلویزیون رو روشن میکنم اصل تو قسمت اسمارت و اپ نرم افزار install samygo نمیاد که نصب کنم. خیلیم برنامه های ضبط شده مهمی دارم میخوام بریزم تو کامپیوتر نمی تونم . تو رو خدا کمکم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منظورتان از فلشی که قبلا فرمت مخصوص کرده اید چیست؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

منظورتان از فلشی که قبلا فرمت مخصوص کرده اید چیست؟
    دوست عزیز
    منظور فرمت کردن فلش به این روش است که در این تایپیک توضیح داده شده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

جناب آقای متین پور با عرض سلام
    لطفا برای داونگرید کردن فریمور سری Es7500 با ورژن T-ECPUABC-1031 هم راهکار ارایه دهید بنده روی این مدل نمی‌توانم SamyGo را نصب کنم شاید اگر بشود فریمور را به ورژنهای قدیمی برگرداند بتوان تی‌وی را ریشه‌دار کرد و از برنامه PVRDecoder استفاده کرد ضمنا بنظر شما می‌شود مثل سری D به پایین از برنامه Destroi مشابه استفاده کرد

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جناب آقای متین پور با عرض سلام
    لطفا برای داونگرید کردن فریمور سری Es7500 با ورژن T-ECPUABC-1031 هم راهکار ارایه دهید بنده روی این مدل نمی‌توانم SamyGo را نصب کنم شاید اگر بشود فریمور را به ورژنهای قدیمی برگرداند بتوان تی‌وی را ریشه‌دار کرد و از برنامه PVRDecoder استفاده کرد ضمنا بنظر شما می‌شود مثل سری D به پایین از برنامه Destroi مشابه استفاده کرد
    دوست عزیز
    دانگرید کردن تلویزیون کاری تخصصی و برنامه نویسی تحت پایتون است که کاری بسیار سخت و در پاری ممکن است به سیستمتان آسیب برساند و توصیح نمیشود که این کار را هم انجام دهید. و نمی شود از روشهای سری D به پایین را استفاده کنید. در پست اول در باره ریشه دار کردن به برنامه ای به خیر از اسکایپ هم توضیح داده ام.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

جناب آقای متین پور با عرض سلام مجدد
    لطفا فایل کامل (اضافه کردن فایل 128mb.xfs به پوشه ی data برنامه Install Samy Go) را برای دانلود قرار دهید چون خودم که اضافه می کنم نتیجه نمی گیرم البته samyGo به اسمارت هاب اضافه می‌شود ولی در قسمت منابع usb مجازی وجود ندارد و تی وی ریشه دار نمی‌شود ممنون از محبت شما که وقت با ارزشتان را صرف می‌نمایید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام
    من از وقتی نرم‌افزار تلویزیون را بروزرسانی کردم (ورژن فعلی 1031) چند مشکل نرم‌افزاری بوجود آمده یکی از موارد اینه که وقتی شبکه‌های بی‌سیم را جستجو می‌کنم خودبخود از منو میاد بیرون به سام‌سرویس که زنگ زدم گفتند برد وای‌فای سوخته و باید تعویض شود ولی بنظرم نظرشان درست نیست چونکه با موبایل می‌توانم به تی‌وی از طریق وای‌فای وصل بشم ، طبق فرمایش شما هیچ راهی برای برگرداندن نرم‌افزار به ورژنهای قبل وجود ندارد یعنی کاری نمی‌شود کرد؟ البته در فروم خارجی SamyGo.tv روشهایی ذکر شده ولی متاسفانه یا سر در نیاوردم یا جواب نداد روی تلویزیون من ، باز هم تشکر می‌کنم از پاسخگویی شما دوست عزیز و منتظر یاری سبز تان هستم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    من از وقتی نرم‌افزار تلویزیون را بروزرسانی کردم (ورژن فعلی 1031) چند مشکل نرم‌افزاری بوجود آمده یکی از موارد اینه که وقتی شبکه‌های بی‌سیم را جستجو می‌کنم خودبخود از منو میاد بیرون به سام‌سرویس که زنگ زدم گفتند برد وای‌فای سوخته و باید تعویض شود ولی بنظرم نظرشان درست نیست چونکه با موبایل می‌توانم به تی‌وی از طریق وای‌فای وصل بشم ، طبق فرمایش شما هیچ راهی برای برگرداندن نرم‌افزار به ورژنهای قبل وجود ندارد یعنی کاری نمی‌شود کرد؟ البته در فروم خارجی SamyGo.tv روشهایی ذکر شده ولی متاسفانه یا سر در نیاوردم یا جواب نداد روی تلویزیون من ، باز هم تشکر می‌کنم از پاسخگویی شما دوست عزیز و منتظر یاری سبز تان هستم
    ,
    دوست عزیز
    یک بار ریست فاکتوری کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

از منوی مخفی ریست فکتوری کردم تنها جیزی که تغییر نکرد فریمور بود و مشکل جستجوی وای‌فای هم کماکان بقوت خود باقی است در مورد پست اول هم شما فقط یک لینک برای دانلود 128mb.xfs قرار دادید و مشخص نکردید که Install SamyGo کدام است من به اشتباه فکر می‌کردم از InstallSamyGo قبلی باید استفاده کرد و 128mb.xfs را به پوشه Data اضافه کرد لطفا جمله
    دانلود فایل 128mb.xfs و کپی آن با InstallSamygo/data بر روی USB را بیشتر توضیح دهید آیا باید فایل 128mb.xfs در روت فلش بهمراه پوشه InstallSamyGo باشد یا 128mb.xfs در داخل پوشه ای بنام Data کپی شود بهمراه InstallSamyGo ضمن اینکه InstallSamyGo قبلی منظورتان است؟ اگر اینطور نیست لینک آن را هم قرار دهید با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •