اره داداش حل میکنه..فقط قبلش باید بری تو مای داکیومنتت و فولدر فیفا 14 رو پاک کنی...و کرک 4 رو بریزی و بری تو بازی..
اره داداش حل میکنه..فقط قبلش باید بری تو مای داکیومنتت و فولدر فیفا 14 رو پاک کنی...و کرک 4 رو بریزی و بری تو بازی..
ممنون،حالا امتحان می کنم می بینم چی میشه...
تا اونجا که من خبر دارم همین کرک v3 3dm که به کرک چهارم معروفه تقریبا تموم باگهای بازی رو از بین برده و کسانی که هنوز توی اجرای بازی مشکل دارند به پست اول مراجعه و نکات اون رو رعایت کنند به احتمال زیاد مشکلشون حل میشه!!
برای ترکیب جدید تیم ها یا نقل و انتقالات فایل ویرایش وجود داره؟
از نرم افزار x360ce باید چه طور استفاده کنم؟
تنها مشکل من اینه کسی مسدونه راه حلش چیه؟
از کرک 1 تا 4 هم امتحان کردم حل نشده
![]()
اقا من طبق راهنمایی اخرین پست صفحه 18 رفتم مشکل stop working حل شد؟! ولی وقتی به اون عکس مسی میرسه از بازی میپره بیرون؟؟ شکار کنم تورو خدا کمک کنید؟!
راستی یه نکته ی خیلی مهم..بچه هایی که هی کرک جدید میریزن و میرن تو بازی و از بازی تو هر مرحله ای میپره بیرون ..یادشون باشه که 3 کار رو انجام بدن...
1_تو فیفا 14/گیم ....اون جایی ک کرک رو ریختین یه فایل ایجاد میشه به نام فیفا .........فایل اسمش طولانیه دقیقا زیر کرکتون ایجاد میشه.فایل fifa14-3dmmgr نیست...یه فایل دیگست..تمام سفید رنگه...یادون باشه اونو پاک کنید..بچه ها این فایل فقط زمانی که میرین تو بازی و یهو میپره بیرون از بازی ایجاد میشه...
2_فایل fifa14.par رو هم پاک کنید...
3_ تو قسمت مای داکیومنت کامپیوترتون ...وقتی از بازی پرید بیرون یا کرک جدید ریختین برین فایلی به نام فیفا 14 اگر بود رو حذف کنید(چون وقتی یه بار از بازی میپره بیرون اونجا سیو میشه و شما اگه هزار تا کرک خوب رو هم بریزید توش باز میپره بیرون...
دادا مشکلت حل شد؟؟؟
میدونی مشکل من چیه مشکل من اینه که اصلا اروری نمیده بلکه فقط آیکن موس نشون میده که میخواد لود کنه ولی بعد از 3 الی 4 ثانیه میبینیم هیچ اتفاقی نیفتاده صفحات قبل بصورت کامل توضیح دادم با عکس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)