والا سرعتش خیلی بهتره ولی بازیش اصلا جذاب نیست
والا سرعتش خیلی بهتره ولی بازیش اصلا جذاب نیست
به خاطر اینکه هنوز اکسپنشن واسش نیومده میگن خوب نیست یا نه ؟
الان مثلا نسبت به sims 3 base game بهتره یا بدتر ؟
این بهتر شدن performance که به نظرم خوبه . من این مشکلات رو که تو بازیم دیدم کلی تو تاپیکهای خارجی گشتم و راه حلی هم نبود .
خیلی ها مثل اینکه همون زمان ناراضی بودن از Sims3 اون هم به خاطر همین کرش های زیادش . اکثرا هم کسایی بودن که EP زیادی نصب کرده بودن رو بازیشون . البته بیشتر کسایی که سیستمشون خیلی خوف نبود مشکل داشتن . فکر کنم رم بالای 4 گیگ میخواد و گرافیک بالای 1 گیگ .
احتمال میدم این کاهش بار گرافیکی بازی و کم کردن open world به همین خاطر باشه . نه فقط به خاطر جذب مشتری بلکه به خاطر کم شدن مشکلات بازی . الان من همه پکهای سیمز سه رو که دارم توی قسمت لباسها واسه sim ام که میرم تا یه حدی که لود میکنه کرش میکنه .
حالا بازی بدون مشکل اجرا میشه میخوام بگیرم . چرا سایتهای ایرانی میگن هنوز نسخه معتبر نیومده ؟ مگه همین DD نسخه معتبر نیست ؟ یعنی الان اینکه باید از طریق اریجین اجرا بشه مشکل از نسخه است یا کرک ؟
یکی از بهترین خاطرات دوران حرفه ای Game ام بود سری Sims و ساعات زیادی براش وقت گذاشتم و به شدت لذت بردم
دوستان این شماره چطور بوده ؟
دوستانی که میگن بازی جذاب نیست دقیقا به چه دلیل این حرف رو میزنن ؟!
تنها مشکل این بازی این هست که شما در حالت اجرای بازی نباید به اینترنت متصل باشید. (کرک)
سلام
ببین من اورجین دارم!نصبه!ازشم استفاده میکنم میرم تو بازی!بازیمم سیمز 4 هست!
ولی الان جدیدا یک مشکلی پیش اومده که نمیره تو بازی.هرموقع اورجینو اجرا میکنم و میزنم بره تو بازی این پیغام میاد و نمیره!ACTIVATION REQUIRED
to paly DISPLAY NAME FIELD MISSING FROM REGISTRY. you must first activate in on your ORGIN account.اولا که اصلا این نمیومد بعد یکی دوبار اومد منم اورجینو قط میکردم بعد ریست میکردم سیستمو میرفتم میرفت تو بازی!الان جدیدا که این میاد هرکاری میکنم نمیره تو بازی هررکاری!
اکانت جدیدام ساختم بازم نمیره.آپدیتا و کرکشم دوباره نصب کردم بازم نمیره!
آها یک نکته رو بگم که فک میکنم از وقتی آنتی ویروس ریختم اینطوری شده چون قبلش نداشتم!ولی بازم من آنتی رو خاموش میکنم بازم میرم نمیشه!خاموش میکنم کرکو آپدیتاشم نصب میکنم بازم نمیره!
چیکار کنم ؟!
مرسی
آقا هرکی میدونه این چشه جون عزیزش بگه گیرما![]()
سلام
ببین من اورجین دارم!نصبه!ازشم استفاده میکنم میرم تو بازی!بازیمم سیمز 4 هست!
ولی الان جدیدا یک مشکلی پیش اومده که نمیره تو بازی.هرموقع اورجینو اجرا میکنم و میزنم بره تو بازی این پیغام میاد و نمیره!ACTIVATION REQUIRED
to paly DISPLAY NAME FIELD MISSING FROM REGISTRY. you must first activate in on your ORGIN account.اولا که اصلا این نمیومد بعد یکی دوبار اومد منم اورجینو قط میکردم بعد ریست میکردم سیستمو میرفتم میرفت تو بازی!الان جدیدا که این میاد هرکاری میکنم نمیره تو بازی هررکاری!
اکانت جدیدام ساختم بازم نمیره.آپدیتا و کرکشم دوباره نصب کردم بازم نمیره!
آها یک نکته رو بگم که فک میکنم از وقتی آنتی ویروس ریختم اینطوری شده چون قبلش نداشتم!ولی بازم من آنتی رو خاموش میکنم بازم میرم نمیشه!خاموش میکنم کرکو آپدیتاشم نصب میکنم بازم نمیره!
چیکار کنم ؟!
مرسی
آقا هرکی میدونه این چشه جون عزیزش بگه گیرما![]()
آپدیت شماره 3 بازی + کرک 3DM ورژن 7 (جدید)
تغییرات :
- برطرف شدن تمامی باگ های بازی
- اضافه شدن تمامی DLC ها
توجه : این کرک نیاز به Origin دارد
۳ : به اکانت Origin خودتون وارد بشید
۴ : بازی رو از طریق آدرس Game\bin\The.Sims.4.Launcher.exe اجرا کنید
پسورد فایل زیپ:www.dl4pc.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aligsm; 06-10-2014 at 14:39.
salam..man nmitoonam downloadesh konam .!mige not found![]()
چه چیزی رو؟
bade 3 ruz update 3 o crack 7 ro toonestam download konam ..copy ham kardam to pooshe asli..ama The.Sims.4.Launcher ro mizanam hich etefaghi nmiofte !!ah asabam khurd shod dg nakhastam aslan bazio![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)