سلام سارا جان. چاره حل شما در سایت ایران اورتوپد هستش . من خودم مشکل کشیدگی عضله ران داشتم که حل شد
این را بین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام سارا جان. چاره حل شما در سایت ایران اورتوپد هستش . من خودم مشکل کشیدگی عضله ران داشتم که حل شد
این را بین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من حدود 5 ساله کشیدگی عضلات ران دارم دکتر که رفتم گفت که طول عضلت کوتاه شده باید سخت باهاش کار کنی تا باز شده اما این کار و کردم فایده نداشت کسی اگه روشی بلده راهنمایی کنه لطفا
میخواستم بپرسم آزمون مربیگری آمادگی جسمانی چطوریه؟! هم تئوریش هم عملی...![]()
سلام دوستان عزیز
4 روز پیش یه مسابقه داشتیم که ما دیر رسیدیم و خیلی گرم نکردیم و سریعا رفتیم تو بازی و اون چیزی که نباید اتفاق میافتاد افتاد
.........................
زانوی پای راستم یه حالت خاصی داره! نمیدونم چجوری بگم! به سمت راست خم میشه! (به جلو و عقب که حالت عادی هست و باید خم شه! منظورم به دو طرف هست! یعنی از بغل به بیرون خم میشه! )
توی عکس زیر نشون دادم چجوری: ( جهت فلش سمی هست که ساق به اون طرف میره)
زانوم در حالت عادی هیچ مشکلی نداره! فقط وقتی به بغل روش فشار میارم درد میاد و احساس میکنم خم میشه! توی بازی هم که اگه فشار روش بیوفته البته به بغل، کاملا بی ثبات هست و سریعا خم میشه یا به اصطلاح خالی میکنه و میخورم زمین!
در حالت عادی هم هیچگونه دردی ندارم و فقط از بغل اگه بهش فشار آورده شه درد میاد!
دکتر متخصص هم هفته آینده بهم وقت داده و من تا اون موقع از نگرانی میمیرمآخه باورتون نمیشه چقدر تمرین کردم توی گرما و سرما!
لطفا اگه میدونید مشکلش چیه و یا تجربه داشتید لطفا بگید...
ممنون
خب کاملا مشخصه که یکی از قسمتهای زانوی شما (فکر کنم مینیسک) پاره شده. کار خوبی کردی که به دکتر متخصص مراجعه کردی البته اون برات عکس مینویسه باید بری عکس بگیری از زانو. مشکل خاصی نیست فقط همین مشکلی که میگی (خالی کردن زانو) عوارضش هست ، یکی از دوستانم بدنسازی کار میکنه و زانوش همینجور هست عمل هم نکرده هنوز.
خب منم نمیخوام فوتبالو بیخیال شم :(
سلام
وقتی ضربه ی وارد شده از قسمت های جانبی زانو باشه، ممکن هم هست باعث آسیب به لیگامنت ( رباط ) ـهای جانبی شده باشه.
فکر میکنم دیگه تا الان موعد دکتر رفتنتون رسیده باشه، ولی در غیر این صورت برای اینکه مطمئن بشید "پارگی منیسک" ندارید
میتونید این تمرین رو انجام بدید. حتما باید از کسی بخواید تا تو این آزمایش کمکتون کنه.
1.به پشت روی میز صاف و مسطح قرار میگیرید و شخصی که کمکتون میکنه، یک دستش رو به شکلی روی استخوان کشک زانوتون قرار میده
که شست و انگشتای دیگه ـش کاملا زانو رو نگه دارند.
دست دیگه ـشون در قسمت پایین ساق پا نزدیک مچ پاتون قرار میگیره. و در همین حالت باید خیلی آروم یه حرکت چرخشی به پاتو به طرفین
بده و با دستی که روی زانوتون گذاشته، باید دقت کنه که صدای تیک تیک، لرزش و یا نقطه ای که درد میکنه رو مشخص کنه.
2. در حالی که زانو نیمه خم هست، یک دست روی کشکک و دست دیگه مچ رو محکم میگیره. زانو رو آروم باز میکنید و در همان حالت ساق رو چرخش میدین. ( چرخش و باز شدن زانو همزمان )
باز هم در این آزمایش، شنیدن صدای تیک تیک نشانه ی پارگی منیسک هست.
در هر صورت یادتون باشه بعد از اکثر آسیب های ورزشی شما قبل از هر تمرینی یا چیز دیگه ای باید حدود 24-48 ساعت استراحت کنید
تا صدمه بیشتری نبینید.
سلام
راهی برای پیشگری از پاره شدن مینیسک پا هست؟
بله بدن رو قبل از ورزش باید خوب گرم کرد و حرکات کششی انجام داد. در ورزش هم از انجام حرکات خطرناک که ممکنه باعث آسیب دیدگی بشه باید خودداری کرد
با سلام. مطلبی رو میخواستم عنوان کنم برای کمک به کسانی که بعد از ورزش دچار سردرد میشنو علارغم هر تدبیر مثل خوردن آب کافی ضمن ورزش، تهویه خوب و غیده این سردرد خوب نمیشه. راه درمان خیلی ساده و غیر قابل باوره:
نیم ساعت پیش از شروع ورزش یک عدد سیب رو با پوست بخورید. بطور معجزه آسایی بعد از ورزش دیگه سردرد نخواهید داشت.
یکبار امتحان کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)