تو سلیمانیه قیمت 700 دلار
چه خوب که گفتی . چون یکی از فامیل داشت برای خرید لپ تاپ و گوشی میرفت اونجا . میگفت قیمتهای در حد 500 تا 900 هزار تومن با اینجا فرق داره . منم بهش گفتم اگه نوت 3 ارزون دید برام بگیره . پس فکر کنم با این 700 دلار برام فرقی نمیکنه ... ولی اون گفت با پول همون عراق بخرم خیلی ارزون میشه . درسته ؟
اینو میگما ! چنده قیمتش؟
![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 06-10-2013 at 22:00.
خوب داره میاد پایین . علاءالدین 2180 میده.
به 2 الی 2050 که برسه قیمت منطقی میشه و میشه گفت از این پایینتر نمیاد دیگه.مگر 4 5 ماه بعد که دیگه اون موقع حال نمیده بخری
پ.ن قیمت در فروم :
SAMSUNG GALAXY NOTE 3 N9005...............................................2.270.000 سفارشی
SAMSUNG GALAXY NOTE 3 N9000...............................................2.110.000 سفارشی
Last edited by mohsenslr; 08-10-2013 at 10:12.
دوست عزیز قیمتها در سلیمانیه با ایران زیاد فرقی نداره نهیت 100 ارزونتر بشه . البته تو بازار مدلهایی هست که خیلی شبیه و کاملا مثل اصلش هستن و قیمتی پایینتر دارن ولی مشکل دارن . حواست باشه نخرهچه خوب که گفتی . چون یکی از فامیل داشت برای خرید لپ تاپ و گوشی میرفت اونجا . میگفت قیمتهای در حد 500 تا 900 هزار تومن با اینجا فرق داره . منم بهش گفتم اگه نوت 3 ارزون دید برام بگیره . پس فکر کنم با این 700 دلار برام فرقی نمیکنه ... ولی اون گفت با پول همون عراق بخرم خیلی ارزون میشه . درسته ؟
نه بابا با این سرعت رسید به 2 میلیون مطمئن باش پایین تر هم میاد ...![]()
الا دیدم ان 9002 هم مثل ان 9005 ـه مشخصاتش . کسی آمار اونو داره ؟ آیا واقعا ان 9002 مثل ان 9005 اولترا فیلم میگیره ؟ اگه اینطوری من میرم تو نخ ان 9002 که دوتا سیم دارهقیمتش رو کسی نداره ؟
کلا Exynos 5 فکر کنم 2 سیم کارت ساپورت نمی کنهالا دیدم ان 9002 هم مثل ان 9005 ـه مشخصاتش . کسی آمار اونو داره ؟ آیا واقعا ان 9002 مثل ان 9005 اولترا فیلم میگیره ؟ اگه اینطوری من میرم تو نخ ان 9002 که دوتا سیم دارهقیمتش رو کسی نداره ؟
بهتر ... همچین چیز شاخی هم نیستسامسونگ اگه واسه جنس خودش ارزش قائل بود که Exynos رو اول مجهر به 4k میکرد ... نه اسنپ دراگون رو
اینم از رفیق شفیق و یار جدانشدنی گلکسی نوت 3 در حال شارژ
![]()
از دست این پن تک . آخه بگو یه تغییری میدادی حداقل .. کپی برابر اصل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
خب سامسونگ نمیتونه بهش گیر بده!
پنتک یه برند مرده هست ! حالا کپی کنه نکنه فرقی به حالش نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)