با سلام
تبلت من پیغام "متاسفانه جستجوی مرورگر متوقف شده است " و "متاسفانه جستجوی گوگل متوقف شده است " میدهد از دوستان عزیز اگر کسی علت و راه رفع مشکل را میداند اعلام بفرماید. با تشکر
با سلام
تبلت من پیغام "متاسفانه جستجوی مرورگر متوقف شده است " و "متاسفانه جستجوی گوگل متوقف شده است " میدهد از دوستان عزیز اگر کسی علت و راه رفع مشکل را میداند اعلام بفرماید. با تشکر
ممکنه اگه اکانت گوگل بساز و وارد تبلت کنی درست شه...
باسلام .دوستان اینم ویدیو نحوه ساپورت otg که توسط خودم گزاشته وتوضیحاتش نوشته شده.تشکر یادتون نره.
اینم لینک ویدیو در آپارات: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان در اینجا نحوه ساپورت كابل otg رو به صورت تصویری می بینید.باشکر از دوستم Amir نحوه درست کردن کابل' ابتدا سیم کابل otg را لخت کرده ود دو سیم سیاه-قرمز + را نیزلخت کنید .بعد کابل مادگی پیدا کرده وان را نیز لخت کنید.در اینجا چهار سیم میبینیم که فقط دو تا سیم قرمز و سیاه به درد ما میخوره پس دوتا سیم بقیه رو بکنید .حالادوسیم قرمز وسیاه کابل مادگی رو به سیم قرمز و سیاه کابل otg بالحیم وصل وبا چسب حرارتی ازهم جدا چسب بزنید دورش را با لنت چسب بگیرید.(من وسایت مسئولیتی در مورد خرابی تبلت نداریم)
درضمن دوستان با این روش فقط می توان موس وکیبورد ودسته بازی وصل کرد.ازدوستانیکه تبلتشونو رو روت کردن می خوام با نصب نرم افزار stick mount آیا میشه فلش رو هم بازکرد؟
Last edited by blogmax; 23-11-2013 at 19:17.
اينم آموزش نحوه ساپورت otg كه توي فروم نوشتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیکم السلام
داش امتحان نکردم چون مودم 3g ندارم .اگه دارید امتحان کنید ببینید کار میکنه.
سلام.یه سوال چطور نسخه آندروید تبلتم آپدیت نمیشه ؟ روت نشده به تنظیماتم دست نزدم. اصلا باید چکار کرد تا این آپدیت رو دانلود کنه کجا این پیغام میده که میخوای آپ بشه یا نه؟
باتشکر
سلام
از تنظیمات تبلت گزینه اخر اخر( about درباره) گزینه اپدیت
یا اینکه فریمور خودتون دانلود کنید و روش بریزید.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 2
دوست عزيز به تنظيمات برو .روي آخرين گزينه (درباره تبلت)ليك كن بعد گزينه جستجو براي آپديت رو بزن .همين... بازم اگه مشكل داشتين مطرح كنيد
دوتا اپدیت اخری برای من دانلود میشه ولی موقع نصب اررور میده شما علتشو نمیدونی ??
Sent from my ME173X
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)