چرا؟
اتوئو به احتمال زیاد فیکس هستش
ولی یووتیچ...
شما کی رو پیشنهاد میکنید؟
آخرین ترکیب!
![]()
چرا؟
اتوئو به احتمال زیاد فیکس هستش
ولی یووتیچ...
شما کی رو پیشنهاد میکنید؟
آخرین ترکیب!
![]()
Last edited by REZAHOSEYNGANI; 05-09-2013 at 00:19.
دوستان من 3 تا از یونایتد داشتم الان فلایینی هم اومده شده 4 تا باید یدونه را عوض کنم یا مشکلی پیش نمیاد؟
کلا تیم رو باید طوری بچینی که اگه یکی دو هفته رفتی سفر و نبودی بازم قاطع باشه
پارسال که با اومد چلسی بعضیا 4 تا از چلسی داشتن که مشکلی پیش نیومد
فکر نکنم مشکلی باشه ولی اگه یکیشون رو بذاری بیرون دیگه نمیتونی 4 تایی کنی!
تیم ما با همه تیمها دوسته فقط یه چند تا تعویض اضافی داشته باشی خوشحالم میشیم
حالا چرا انتقام؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این هفته احتمال اینکه امتیاز کمی بگیرم هست . تیمتم که 4 تا مصدوم داره امیدوارم بازی بهشون نرسه یا مجبور بشی تعویض اضافی کنی![]()
Last edited by king of the kings; 11-09-2013 at 19:21.
مخلص دادا ایمان!
والا خودم هم تو کف اینم چطوریه تو هد تو هد 6 ام هستم و تو کلاسیک 36 ام!!
چون این هفته به جز چلسی؛ یونایتد، سیتی، نیوکاسل و فولهام، بازی های سختی ندارن، احتمال میدم خوب امتیاز جمع کنم!
در کل رو به رو آماده باش!![]()
در مورد 4 بازیکن فکر کنم تا وقتی نخوای ترنسفر کنی مشکلی پیش نمیاد اما وقتی بخوای ترنسفر کنی ارور خواهد داد، زیاد هم عاقلانه نیس که 4 تا بازیکن از یه تیم رو نگه داشت چون ترنسفر های فریی فقط دوتاش میمونه برای همین بهتره برای اینکه ترنسفر ها از دستتون نپره ازشون استفاده کنین.
راستی دوستان بازی ها از شنبه دوباره پیگیری میشه ، ترکیب یادتون نره
اره تیمت واسه این هفته خوبه تقریبا ،![]()
حسن جان کلا متخصص نبرد های تن به تن هستی ، فقط در حد نیاز ضربه میزنیولی خب کلاسیک رو هم دریابکه بیای بالا
![]()
آقا این چه وضعشه تیم atmosphere دو تا تعویض کرده باید منفی 4 می خورده ولی نخورده . واید کارتشم نوشته Available و استفاده نکرده
مافیای واقعی رو بشناسید .
خیالی نیست با 4 تا تعویض اضافی منفی دوازده هم می بریمت![]()
من که از ویلدکاردم استفاده کردم و نتیجه رو هم دیدم.برد قاطعانه ای رو در پیش دارم!
خدا خیر مدافعان اورتون بده با کلین شیتی که داشتن
بنتکه و فن پرسی هم خوب بودند...
چی آقا چی؟
کی بود کی بود من نبودم
ما تازه یوهویی به فن پرسی اعتماد کردیم آوردیمش تو تیم خدا رو شکر خدا رو شکر یه پنالتی گیر آورد گل بزنه وگرنه به ما که میرسید با همو دو امتیاز میومد بیرون
مافیا اونه که فن پرسی نه گل میزنه نه پاس گل 3 تا bonus میگیره ولی وقتی من میارمش تو تیم و گل میزنه، هیچی
وگرنه من که گفتم هفته پیش نبودم تعویضی هم نداشتم به جاش این هفته دو تا تعویض داشتم![]()
دقیقآ منم یکی از تعویضام فن پرسی بود که با هزار امید گفتم فن پرسی رو نداری میارمش کاپیتانش می کنم چند تا گل میزنه این امتیاز منفی هامو پاک می کنه
ایشالا استوریچ رو بازی میده و سه تا بزنه حداقل اگر نبردم یه حالی کرده باشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)