دوستان کسی میدونه این قسمت قرمز که تو عکس دورشو خط کشیدم چ طوری میشه رد کرد؟
هر چقدر Turbo میکشم فایده نداره ... همه توربوها رو هم نصب کردم
نمیدونم در حین توربو کشیدن باید چ کاری کرد تا رد بشه؟
![]()
دوستان کسی میدونه این قسمت قرمز که تو عکس دورشو خط کشیدم چ طوری میشه رد کرد؟
هر چقدر Turbo میکشم فایده نداره ... همه توربوها رو هم نصب کردم
نمیدونم در حین توربو کشیدن باید چ کاری کرد تا رد بشه؟
![]()
دوست من این یه پروسه ی خیلی کوفتیه که اگه تونستی انجامش بدی منم دعا کن!
این میگه که در حالی که توربو زدی از کنار به صورت T شکل بزن به یکی تا ناک اوت بشه!
================================================== =====================================
دوستان آپدیت 1.2 رو کسی داره؟!(لینک بدین لطفا"!)
کرک معتبر و درست حسابی ام اگه کسی داره ممنون میشم لینک بده!
ممنون
Last edited by Altairezio; 07-12-2013 at 19:53.
.........جان ...
آقا زیر دیپلم حرف بزنین ....!
منظورش اینه وقتی توربو میزنین از کنار بزنین تو شکم یه ریسر ...!![]()
Last edited by MUSK£T££R; 07-12-2013 at 20:33.
سلام دوستان.
من تازه این بازی رو خریدم...
یعنی بازی اینقدر سخته؟!
در قسمت پلیس گفته که مثلا یک مسافت رو در 3 دقیقه برای برنز تموم کنم ولی خیلی زور بزنم از 6 دقیقه کمتر نمیشه!!!
اگه واقعا اینطوره باید چیکار کنم؟!![]()
وقتی نتونی صداش رو زیاد کنی و تا زیاد کنی 50 تا پلیس میاد دم در خونه که مزاحم همسایه ها شدی چه فرقی میکنه کارت صدا و اسپیکر چی باشه ؟
اولش میخواستم کل سیستم صوتی رو Bose بخرم که توی دنیا بهترینه با کارت صدای Xonar ولی بعدش که به این مساله فکر کردم بیخیال شدم !
خوب در و دیوار نباید بکوبی عزیزم !
میانبر ها هم خیلی مهم هستند .
اینجاست که شما به من میگید :خوش به حالت ...!
تو شهر من بازی بتل که هیچ نارنجکو c4 بترکونم میگن رعدو برق بود در حالی که اینجا اصلا هوا ابری نمیشه ..![]()
وقتی آهنگ CASTLE OF GLASS رو میزاره بیشتر جوم میگیره ..
رفتم چپتر شیش ولی ماشینام کو تازه مک لارنمو بردم کارواش این ماشین پلیسه رو چرا بهم داده ...؟![]()
پسر چه ماشینیه 400 تا رو مثه آب خوردن میجوه ..!
ولی هیف کلا این چپتر یه پروسه داشت...![]()
آقا!!! مگه چه قدر میخوای زیادش کنی من خودم تو همین بازی صدا رو 40 گذاشتم شیشه ها داست میومد پایین در ضمن اصلا گوشات کر میشه اعصابت هم داغون دیگه زیادی صدا هم حدی داره مگه اتاقت چند متره !! در ضمن نترس کسی هم نمیاد شکایت کنه این دیگه واقعا اغراق بود همین دیشب ساعت 12 شب داشتم بتل میزدم ناگهان هواسم نبود صدا رفت روی 35 یکدفعه اومدم با تک تیرانداز شلیک کنم خودم از ترس مردم حالا این برندی bose که گفتی رو رفتم تو سایتش دیدم از نظر طراحی که افتضاحه کیفیتش رو گوش نکردم ولی اصلا طراحیش به کارای ادیفایر نمیرسه در ضمن ادیفایر برند کانادایی هست تو چین تولید میشه و سال 2012 هم جایزه بهترین طراحی و صدا رو گرفت از t3 ولی به نظرم بری همون مدل c6 ادیفایر یا مدل بالاترش رو تست کنی متوجه میشی چه کیفیتی داره همین مدلی که گفتم رو برو بازار موبایل طبقه دوم ببین چه صدایی داره تازه روش کارت صدای کریتیو هم بنداز ببین چه صدای اساسی بهت میده فوق العادس در ضمن اصلا متوحه نمیشی که کلا 70 وات قدرت داره واقعا از نظر جنس بدنه و طراحی آمپیلی فایر عالیه و شیکه
Last edited by SCORPION8; 08-12-2013 at 11:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)