من جایی بودم که نمیشد بازی را با صدا دید و مجبور شدم بدون صدا بازی را دنبال کنم و در جریان تعریفهای فردوسی پور هم نیستم.
چی گفته مگه؟!
من جایی بودم که نمیشد بازی را با صدا دید و مجبور شدم بدون صدا بازی را دنبال کنم و در جریان تعریفهای فردوسی پور هم نیستم.
چی گفته مگه؟!
به نظر من قرار گرفتن ایران در گروهی متشکل از ستارگان فوتبال جهان از هر نظر میتونه جالب باشه.
میدونم ترس همه از شکست های وحشتناک و آبروریزیه که ممکنه در این بازی ها گریبان ما را بگیره اما شخصاً اینطور فکر نمیکنم. معتقدم ما میتونیم در بازی با این تیم ها با انگیزه مضاعف به میدان بریم و صحنه های غرور آفرینی خلق کنیم. چون درصورت قرار گرفتن در گروهی سخت، سطح انتظارات از تیممون پایین میاد و بازیکنان هم فشار روحی و روانی کمتری احساس خواهند کرد.
البته این یک تئوریه و حتی میتونه خیلی دراماتیک تموم بشه ولی تو این چند دوره که در جام جهانی حضور داشتیم هرگز در چنین وضعیتی قرار نگرفتیم. دوست دارم یک بار هم که شده چنین وضعیتی پیش بیاد. مثلاً با اسپانیا، ایتالیا و شیلی همگروه بشیم. یک لحظه فکرشو بکنید. چه شود! ما در طول تاریخ بعد از انقلاب شاید به تعداد انگشتان دستامون هم با این تیم ها بازی نکردیم حالا قراره در کمتر از 10 روز با حداقل دو تا از این تیمهای بزرگ بازی خواهیم کرد. شاید هم تلنگری باشه برای بعد از جام جهانی که در صورت استفاده صحیح از اون موقعیت میتونه به فرصت بسیار خوبی برامون تبدیل بشه برای دوره بعدی.
این هم یک نوع نگاه به قضیه ست ...درسته ما همیشه مقابل تیمهای قوی تر از خودمون با انگیزه بیشتر و فشار روانی کمتر بازی کردیم بعضا هم نتیجه گرفتیم دفاع کامل و چشم به ضد حملات ضربات شروع مجدد و اتفاقات فوتبال و مقابل یک تیم ضعیف و دفاعی باید با برنامه حمله کنیم و گل بزنیم بیشتر به مشکل میخوریم!ولی واقعا سطح تیمهای حاضر در جام جهانی متفاوته و با این سیدبندی جدا جای نگرانی داره آبروریزی های کره شمالی و عربستان رو اینبار ایران تکرار کنه تو بازی های تدارکاتی و مقدماتی هم دیدیم تیمهایی مثل انگلیس هلند و ... شوخی ندارن و شل نمیگیرن مقابل ضعیفترین حریف هم با تمام قدرتوضعیت فعلی تیم ملی و روند آماده سازی هم که گفتن نداره!واقعا چقدر میشه امیدوار بود تیمهای درجه 1 هم موقعیتهای گل رو از دست بدن یا چقدر شانس داشته باشیم از دیرک و داور و اشتباه مدافع حریف
بهترین کار اینه که سطح توقعات در پایینترین حد نگه داشته بشه (باخت آبرومندانه) نه اینکه مثل 06 انتظار بردن امثال انگلیس و پرتغال رو داشته باشیم و صعود به مرحله بعد!حالا تا قرعه کشی ببینیم چی میشه
...
فيفا اعلام کرد هواداران 32 تيم حاضر در جام جهاني 2014 ميتوانند در انتخاب شعار تيم مورد علاقهشان در اين رقابتها شرکت کنند؛ شعاري که بر روي اتوبوس اين تيمها در برزيل حک خواهد شد.
شرکت خودروسازي هيونداي کرهجنوبي يکي از حاميان مالي فيفا از روز گذشته به طور رسمي کار خود را براي جام جهاني 2014 برزيل آغاز کرد. اين شرکت تمامي اتوبوسها و خودروهاي تشريفاتي 32 تيم حاضر در جام جهاني را تامين ميکند.
براساس سنتي که فيفا از جام جهاني 2006 بنا نهاد، بر روي اتوبوس 32 تيم اين رقابتها شعاري به عنوان شعار منتخب هواداران حک ميشود. به همين خاطر فيفا اعلام کرده هواداران فوتبال ميتوانند تا آپريل (ارديبهشت 93) شعار موردنظر خود را براي تيم محبوب خود به فيفا ارسال کنند و در پايان فدراسيون جهاني فوتبال فيفا با انتخاب سه جمله، براي برگزيدن شعار نهايي آن را به راي ميگذارد تا در پايان کاربران سايت فيفا شعار 32 تيم حاضر در جام جهاني را انتخاب کنند.
حامي مالي فيفا اعلام کرده به کساني که در انتخاب شعار تيمها شرکت کنند به قيد قرعه جوايزي چون حضور رايگان در برزيل را اهدا خواهد کرد.
به گزارش ايسنا، شعار تيم ملي ايران در جام جهاني "شاهزادههاي پارسي" بود و اين شعار بر روي اتوبوس تيم ايران حک شد.
منبع : ورزش 3
این شرکته اتوبوس ها رو طراحی کرده و از این لینک میتونین برین وارد این نظرسنجی بشین و هم طرح اتوبوس هر کشور رو میبینین و هم میتونین شعار مورد نظر خودتون رو ارسال کنین . قبلش باید ثبت نام کنین تو سایت فیفا یا کلا با اکانت فیستون لاگین کنین .
لینک نظرسنجی
پ.ن : میگم بیایم بچه های خود فروم یه شعار همینطوری انتخاب کنیم و دسته جمعی اونو بنویسیم . من که میگم همین شاهزاده های پارسی خیلی خوبه .
البته میشه اسمش هم بر اساس سری هری پاتر بزاریم : "شاهزاده های دورگه "![]()
Last edited by Gregar; 19-10-2013 at 13:57.
سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس، با یادآوری تداوم پیگیری پرونده رسیدگی به رشوه و تبانی در فوتبال از سوی کمیسیون اصل نود، گفت: هدف کمیسیون اصل نود حمایت از فوتبال سالم و شرافت مندانه از طریق محو کردن غده سرطانی فساد در این ورزش است.
مصطفی افضلیفرد در گفتوگو با خانه ملت، با تاکید بر تداوم پیگیری پرونده رسیدگی به رشوه و تبانی در فوتبال از سوی کمیسیون اصل نود، توضیح داد: کمیسیون اصل نودم قانون اساسی به مستنداتی دست یافته و بخشیدیگری از این مستندات نیز هفته گذشته به این کمیسیون ارسال شد که همگی متاسفانه وجود رشوه و تبانی در فوتبال را تائید میکنند.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: هنوز در ابتدای کار هستیم و باید جلسات متعددی دیگری در این مورد برگزار شود.
وی با بیان اینکه قرار است جلسات اعضای کمیسیون اصل نود با مسئولان ورزش به صورت محدودتر برگزار شود، ادامه داد: کمیسیون برخی از داوران، بازیکنان، مربیان، مدیران و متولیان امر نظارت فوتبال را به صحن کمیسیون اصل نودم دعوت خواهد کرد ولی برای اینکه این افراد راحتتر بتوانند به سوالات کمیسیون پاسخ دهند، تصمیم گرفته شد تا این جلسات محدودتر برگزار شوند.
افضلیفرد با یادآوری اینکه کمیسیون اصل نود برای ساماندهی و زدودن فساد از فوتبال به زمان بیشتری نیاز دارد، افزود: تصمیم بر این شده تا در حال حاضر گزارشها و اسامی افراد متخلف رسانهای نشود چرا که با رسانهای شدن این گزارشات افراد درصدد پاک کردن ردپای خود از فساد خواهند بود.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس نهم، ادامه داد: هدف کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس حمایت از فوتبال با زدودن و محو کردن غده سرطانی فساد است.
سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در هفته جاری یکی دیگر از جلسات کمیسیون درباره فساد در فوتبال برگزار خواهد شد، گفت: نتیجه این جلسات به صحن علنی مجلس و همچنین قوه قضائیه ارائه خواهد شد ولی هنوز نمیتوان زمانی را برای ارائه این جمعبندی مشخص کرد.
آورین آورین یکم دیگه وقت بکشید در آستانه رویداد مهم و حساس جام جهانی قرار میگیریم و مصلحت اجازه نمیده این پرونده ها پیگیری بشن!از طرفی هم خیلی جالبه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قضیه پیگیری نشه و طبق معمول همیشه رسانه ها شلوغ کردن چیزی نبوده!
یه کتاب میشه نوشت ولی با توجه به محدودیت های انجمن:پ.ن : میگم بیایم بچه های خود فروم یه شعار همینطوری انتخاب کنیم و دسته جمعی اونو بنویسیم . من که میگم همین شاهزاده های پارسی خیلی خوبه .
البته میشه اسمش هم بر اساس سری هری پاتر بزاریم : "شاهزاده های دورگه "![]()
شوخی کردم همون شاهزاده های پارسی(ایرانی) خوبهالبته توجه دارید که الان دیگه نه شاه و شاهزاده داریم نه پارسی و Persia
![]()
وای مردم از خنده پسر![]()
واقعا وقتی به شیوه بازیشون و نتیجه ای که میگیرن نگاه میکنم میبینم همین برازنده شونه
جدی میگم بیا با هم بریم برزیل یواشکی با اسپری روی ماشینشون اینو بنویسیمخیلی باحاله خداییش
یا وقتی پشت ماشین کلی خاک نشست میریم اینو مینویسیم :
STUPID LUCKY BASTARDS
زیرشم مینویسیم
"لطفا مرا بشویید"
ایرانی هستیم دیگه چی کنیم![]()
Last edited by Gregar; 19-10-2013 at 17:29.
تازه مشهدی هم هستی!![]()
برای تیم نوجوانان تاپیک نمیزنین؟
بازم گزارش رو دادن دسته ....![]()
یک به هیچ جلو هستیم اما چیزی که مشخصه اینه که با توجه به تعریف های قبل بازی بچه ها زیادی دارن تکروی می کنن و بی خود جلو می کشن و دائم فکر دریبل زدن هستن
امیدوارم بتونیم نتیجه را حفظ کنیم
زکی گل مساو رو خوردیم
Last edited by وین رونی; 19-10-2013 at 22:55.
بهتر بود یه تاپیک زده میشد.گرچه به غلط باب شده همه تاپیکا رو کارب بز نه.این وسط نقش فعالان گرامی چیه؟ مدیرها هم میتونن یه کمکی توی این موارد داشته باشن و همه وظایف به مت اخطر و ویرایش پست میشه نباشه
در حد تیم بدون تجربه انچنانی خوب بودیم اونم جلو ارژانتین خشن.میشد نیمه اول تموم کرد کارو ولی دفاع تیم برعکس حملش فاجعست.کارگوهی رو به خوبی انجام میدن ولی ضربه اخر رو بیدقت میزنن.وشهای کناری هم نفوذای خوبی میکنن.بازی اول که سخت هم بود رو یه امتیاز باارزش گرفتیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)