دوستان ویدیو گل به پست سوم اضافه شد و اگر دوست داشتید به بازیکنها امتیاز بدید
و برسیم به گزارش تصویری بازی
من منتخبشها را از دیدم خودم میزارم
محتوای مخفی: ادامه...
دوستان ویدیو گل به پست سوم اضافه شد و اگر دوست داشتید به بازیکنها امتیاز بدید
و برسیم به گزارش تصویری بازی
من منتخبشها را از دیدم خودم میزارم
Last edited by aluminum; 25-07-2013 at 09:04.
روزنامه ها...
محتوای مخفی: بنگر: بايد تراکتورسازي را ميبرديم
محتوای مخفی: دهنوي: مشکلي با کريمي ندارم
محتوای مخفی: مقابل پرسپوليس عملکرد خوبي نداشتيم
محتوای مخفی: کاظميان: هواداران پرسپوليس دوستم دارند
محتوای مخفی: رضايي: احساس خطر نميکنم
محتوای مخفی: حسيني: ناراحتم کريمي پيش ما نيست
محتوای مخفی: عنايت: اخراج کاپيتان تراکتورسازي درست بود
محتوای مخفی: حقيقي:نوري گفت اگر ميخواهي پنالتي را بزن
محتوای مخفی: گرداني: نميدانم چرا داور پنالتي گرفت
محتوای مخفی: نوري: حقيقي خواست پنالتي را خودش بزند
محتوای مخفی: کريمي: چسبيدهها نميگذارند بازگردم
محتوای مخفی: آذرنيا: داور در چندين صحنه اشتباه کرد
محتوای مخفی: دايي: ميتوانستيم گلهاي بيشتري بزنيم
محتوای مخفی: حقيقي: استحقاق پيروزي را داشتيم
محتوای مخفی: پنجعلي: پرسپوليس با دايي بهتر هم ميشود
سلام و تبریک بابت اولین پیروزی برابر تراکتور![]()
اول دست مریزاد برای تمام طرفداری که دیشب به استادیوم رفتن .دم همشون گرم
کل 90 دقیقه بازی زیاد به دل نچسبید بازی بی روح و کسل کننده از هر دو تیم مخصوصا نیمه اول.ولی بعد شروع نیمه دوم پرسپولیس رونتر از نیمه اول بازی کرد و مزد بازی خوبش رو نیمه دوم با گل سید مهدی گرفت. با وجود اینکه اولین بازی پرسپولیس تو لیگ بود میشه به این تیم بیشتر از پیش امید بست.
بعد از مدتها پرسپولیس رو نیمکت هم بازیکنای داشت که اگر از بازیکنای داخل سر نبودن چیزی از آنها کم نداشتن.مطمئنا کمک زیادی برای قهرمانی تیمه تو فصله(متشکریم شهریار)
با توجه به اعتقادی که دایی به بازی نوروزی و رضایی داره،و نمایش این دو تا مخصوصا غلامرضا تو بازی دیشب امیدوارم دیگه تو ترکیب ثابت ازشون استفاده نشه.
نیلسون و خط دفاعیمون مث همیشه مطمئن و عالی بودن بود.ماهینی و میثم حسینی زیاد نفوذ نمیکردن شاید دلیلش خواست کادر فنی بوده و البته نوروزی و رضایی هم زیاد باهشون هماهنگ نبودن.
تو خط هافبک بغیر از حقیقی همه خوب بودن.متاسفانه از همون اول بازی عصبی بازی میکرد و با پنالتی که از دست داد بیشتر.(ایکاش حقیقی رو اگه دیناموکیف واقعا میخاد ترانسفرش کنن از نوع بازی حقیقی خوشم نمیاد .نه بازیساز خوبیه نه میتونه نقش یه بازیکن درگیر رو بازی کنه=نظر شخصیمه)
دهنوی با اینکه بازی اولش تو پرسپولیس بود خیلی خوب دوید،تو بازیسازی هم شرکت میکرد و عالی هم به خط دفاع و حمله کمک میکردد.و کلا خلا همچین بازیکن جنگنده خیلی وقت بود در پرسپولیس احساس میشد.
رضایی باز هم مثل همیشه بود.سردرگم و سرپایین.اگه یه مقدار باتجربه عمل میکرد دقیقه 20 ترکتور 10 نفره میشد.تفاوت بازی غلامرضا و صادقیان کاملا رو حرکت منجر به گل پرسپولیس مشخصه.یه پاس گل در حد لالیگا از بازیکنی که نزدیک70 دقیقه رو نیمکت شاهد تکرویهای رضایی بود.
نوروزی بیشتر از حد انتظار بود.یه پاس گل صددرصد به نوری که به تیرک زد، یه پنالتی و یه اخراجی حاصل نود دقیقه بازی نوروزی بود.سید صالحی هم همون بازیکنی بود که ازش انتظار میرفت.چارچوب شناس قهار
نیلسون 7، سید جلال حسینی8 ، حسین ماهینی5، محسن بنگر7 ، میثم حسینی7، رضا حقیقی3 ، سید مهدی سیدصالحی 9، غلامرضا رضایی3 ( از دقیقه 66 پیام صادقیان7 )، قاسم دهنوی 8، محمد نوری6 و هادی نوروزی8
روزگار عجیبی شده! پرسپولیسی ترین بازیکنمون برای تیم مقابل بازی میکنه و از اون طرف تک گلمون را کسی میزنه که تو تمام تیمهای به اصطلاح "حریف پرسپولیس" بازی کرده و تا اونجا که یادمه مصاحبه های چند سال گذشتش بر ضد پرسپولیس و تیم های سابقش بوده.
و البته تبریک بابت برد، شروع خوبی بود، از لحاظ روحی به تیم خیلی کمک میکنه.
تبریک بابت برد...
مهم ترین چیزی که من از این بازی فهمیدم وابستگی بیش از حد تیم به محمد نوری هست! نوری هم که هیچ وقت یه بازیکن 100 درصد نبوده و حتی تو یه بازی از دقیقه یک تا نود هزار بار بازیش بالا و پایین داره و این خیلی بده که ما تنها هافبک بازیسازمون اینجوریه.
دید که مشکل اصلی مثه اوسط نیم فصل اول که کریمی مصدوم بود کاملا تیم فلج شد.
خلاصه امیدوارم نوری بهترینفصل دوران بازیگریش رو تجربه کنه وگرنه کارمون لنگ میزنه.
ولی خداییش زیاد بازی های لیگ ایران بار فنی نداره ، توی هر 10 دقیقه از بازی به زور یه کار ترکیبی خوب دیده میشه![]()
تبریک میگم برد شیرینی بود
ولی اصلا کیفیت بازی رو دوست نداشتم
اون صحنه درگیری کریمی و دهنوی خیلی باحال بود
در کل فکر کنم امسال خط میانی خیلی خوبی داشته باشیم
به نظر شما دایی یکم دیر تعویض نمیکنه؟
دلم میخواست بازی عباس زاده رو ببینم که نشد![]()
تبریک بابت برد اونم یه برد تو دقایق آخر و جلوی یه حریف مدعی که شیرینیش رو دوچندان میکنه!
امیدوارم این بردا تداوم داشته باشه و بچه های اینجا هم دیگه دست و دلشون به پست گذاشتن بره و تاپیک از این سوت و کوری در بیاد!
بازی بجز دقایق بعد از گل کسل کننده بود.
بچه ها اکثرا متوسط رو به پایین بودن و اگه همه چیزو گردن بازی اول بندازیم یا اینکه بدنا سنگینه و از این حرفا بیشتر دنبال توجیه کردنیم.
شایدم بازی اول تو خونه و جلوی هوادارا و با اون تجربه ای که از اولین بازی با استیلی بدست اومده بود باعث استرس بچه ها و افت فنی بازی شده بود.
اما فراموش نکنیم تو همین بازی خواب آور 6 موقعیت 100% گل داشتیم که فقط یکیش گل شد!
1-پنالتی2-تیرک نوری3-تک به تک غلامرضا4-گل سید5-تک به تک پیام6-تک به تک علی عسگر
این همه موقعیت تو اولین بازی یعنی باید خیلی به آینده امیدوار باشیم.
از طرفی علیرغم اینکه نیمه اول بیشتر حریف صاحب توپ بود ولی حتی 1 موقعیت هم نتونست ایجاد کنه.
این یعنی تو فاز دفاع هم خوب کار میکنیم.
نیلسون که توپی رو دروازش نیومد که تحلیلش کنیم.
سید جلال هم مثل همیشه فوق العاده بود! (سید جلال بتنی!)
بنگر خیلی خوب بود و امیدوارم اون زوج قدرتمندش با سید که تو سپاهان بود تو پرسپوبیس هم شکل بگیره.
حسین خوب بود چنتا نفوذ هم کرد.
میثم بازی اولشه هنوز جا نیوفتاده، بیشتر هم تو دفاع شرکت میکرد.
حقیقی هیچوقت اون حقیقی فجر نشد انگار طلسمش کردن! ولی یه پاس خوب به نوروزی داد که باعث اخراج بازیکن حریف شد. بعد خراب کردن پنالتی هم خیلی فیزیکی بازی میکرد و اگه تا آخر میموند احتمالا اخراج میشد!
دهنوی بد نبود احتیاج به زمان داره.
نوری هم نه خوب بود نه بد، نوری بود !
غلام یه جوری جنگنده بازی میکنه که نه دلم میاد بگم بد بازی میکنه نه میتونم بگم خوب بازی میکنه! فقط وقتی یه فرصت خوب گیرش میاد توجیح نیست باید چکار کنه!
نوروزی خوب بود یکی از دلایل خوب بودنش هم بد بودن دفاع چپ اونا بود که بهش فضا میداد.
سیدصالحی یه 4چوب شناس به تمام معنا نشون داد.
پیام عالی بود و کم تجربه رو صحنه تک به تکش. پاس گلش اروپایی بود.
کفشگری کار خاصی نکرد.
علی عسگر یه توپ گیرش اومد که از کم تجربگیش اون پاس آفسایدو داد!
فکر کنم همه شماها مث من دوس دارین بازی عباسزاده رو ببینین!ای کاش بجا علی عسگر اون میومد تو زمین.
نیلسون5
بنگر6
جلال7
ماهینی5
میثم5
حقیقی4
دهنوی6
نوری7
نوروزی7
غلام4
سیدصالحی8
صادقیان7
علی عسگر5
کفشگری4
تیریک باب این پیروزی، قبل اینکه سید صالحی ضربه رو بزنه دلم افتاده بود گل میشه، چه پاسی داد پیام صادقیان یاد پاسای فابرگاس افتادم تو آرسنال![]()
در مورد بازیکنان
نیلسون - روحیه خیلی خوبی داشت و به بازیکنا خوب منتقل میکرد،ولی زیاد تحت فشار نبود (۶.۵)
سید جلال -عالی بود.واقعاً لقب سید جلال یاپ استم برازندش بود در این بازی (۹)
میثم حسینی - زیاد بازیش به چشمم نیومد به جز یک صحنه.متوسط بود (۶.۵)
ماهینی - ماهینی خیلی وقته افت کرده ،این بازی چیز خاصی ازش ندیدم (۵)
بنگر - (۶.۵)
رضا حقیقی - رضا از لحاظ بدنی و قدرتی فوقالعادست، به نظرم یکم جوگیر شده بود و از لحاظ روحی یکم آشفته بود و تعویضش به جا بود، ولی در طی فصلل بهش نیاز داریم (۴)
سیدصالحی - همین که گل زده یعنی کارش رو به خوبی انجام داده (۸.۵)
رضایی - رضایی خیلی سنگین بازی میکنه، نمیدونم چرا اینجوری بازی میکنه.به امید روزای بهتر این بازیکن (۴)
صادقیان - با اومدنش یه حرکت به تیم داد و حتی یک گل هم میتونست خودش بزنه (۸)
دهنوی - من از قبل یک بازی خیلی خوب از دهنوی یادمه و از سبک بازیش خیلی خوشم میاد.روی گل هم تاثیرگذار بود و به نظرم کارشو خوب انجام داد (۸.۵)
نوری - همیشه تاثیر گذاره ، هم روی گل تاثیر داشت هم یک توپ به تیر زد.نمیدونم چرا به نوری خرده میگیرن بعضی دوستان، ولی چندتا اشتباه هم داشت - (۸)
نوروزی - جنگده و پرتلاش. من احساس می کنم نوروزی زیر نظر هر مربی که باشه بای هر لحظه منتظر تعویض شدن هم باشه(۷)
علی عسگر - نمیدونم چرا خودش توپ رو در چارچوب نزد ،در کل بازیکنیه که از سبکش خوشم میاد. (۵)
کفشگری - بازیش زیاد به چشمم نیومد جز یه شوت بیهدف (۴.۵)
به امید پیروزی در بازیهای بعد.
تبریک به همه دوستان
خوشحالم که اون پنالتی گل نشد وگرنه همه برد پرسپولیسو میذاشتن روی شانسو ناداوری و از این جور حرفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)