تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 249 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان ویدیو گل به پست سوم اضافه شد و اگر دوست داشتید به بازیکنها امتیاز بدید
    و برسیم به گزارش تصویری بازی
    من منتخبشها را از دیدم خودم میزارم

محتوای مخفی: ادامه... 

Last edited by aluminum; 25-07-2013 at 09:04.

2. 15 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

روزنامه ها...

محتوای مخفی: ادامه... 

4. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

محتوای مخفی: بنگر: بايد تراکتورسازي را مي‌برديم 

بنگر: بايد تراکتورسازي را مي‌برديم

مدافع پرسپوليس گفت: بازي خوبي انجام داديم و بايد مقابل تراکتورسازي به برتري مي‌رسيديم.
    [بنگر: بايد تراکتورسازي را مي‌برديم]

محسن بنگر پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل تراکتورسازي عنوان کرد: ما بايد اين بازي را مي‌برديم. اين ديدار را هجومي و خوب شروع کرديم. اما زماني که پنالتي را از دست داديم کمي دچار مشکل شديم.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: فصل گذشته تراکتورسازي دو بار ما را اذيت کرده بود خوشحالم که توانستيم در اين بازي به برتري دست پيدا کنيم. ما تيم جواني داريم و تا زماني که بخواهيم به هماهنگي کامل دست يابيم کمي زمان مي‌برد.

مدافع پرسپوليس افزود: ساختار دفاعي ما به خوبي در اين بازي کار کرد و شايد اگر پنالتي ما به گل تبديل مي‌شد روند بازي تغيير مي‌کرد. به هر حال 3 امتياز بازي بود که توانستيم به دست آوريم. مطمئن باشيد پرسپوليس در آينده بهتر خواهد شد.

محتوای مخفی: دهنوي: مشکلي با کريمي ندارم 
    هافبک تيم پرسپوليس گفت: با علي کريمي هيچ مشکلي ندارم و به او سالتو نزدم.
    [دهنوي: مشکلي با کريمي ندارم]

قاسم دهنوي پس از پيروزي يک بر صفر برابر تراکتورسازي در جمع خبرنگاران در مورد اينکه چرا بعد از حضور در سپاهان به پرسپوليس آمد، گفت: من قبل از آنکه با پرسپوليس قرارداد امضا کنم با سپاهان تمرين کردم که اين کارم اشتباه بود و براي چندمين بار از هواداران عذرخواهي مي‌کنم. انشاءالله چنين اتفاقي ديگر نمي‌افتد و من يک سال خوب با پرسپوليس را سپري خواهيم کرد.

به گزارش فارس،وي در مورد جريمه 60 ميليوني‌اش از سوي کميته انضباطي گفت: قطعاً‌به اين رأي اعتراض مي‌کنم اما کارم را با پرسپوليس ادامه مي‌دهم و در تيم پرسپوليس حضور دارم.

دهنوي در مورد درگيري‌اش با علي کريمي اظهار داشت:‌من با کريمي هيچ مشکلي ندارم با او يارگيري من تو من داشتيم و به او هم سالتو نزدم فقط پايمان به هم گير کرد و به زمين افتاديم. من يار مستقيم کريمي بودم و بايد او را مهار مي‌کردم و به کريمي هم به عنوان يکي از بازيکنان بزرگ احترام مي‌گذارم.

محتوای مخفی: مقابل پرسپوليس عملکرد خوبي نداشتيم 
    مدافع تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: مرتضي اسدي خطا نکرد چه برسد به اينکه داور او را اخراج کند.
    [مقابل پرسپوليس عملکرد خوبي نداشتيم]

محمد نصرتي پس از شکست يک بر صفر تراکتورسازي مقابل پرسپوليس عنوان کرد: بازي خوبي بود اما ما عملکرد مناسبي نداشتيم. هرچند بازي اول بود و نمي‌توانستيم چندان آماده باشيم، اما قضاوت‌هاي داور مناسب نبود.

به گزارش فارس،وي افزود: در صحنه اخراج اسدي داور نبايد خطا مي‌گرفت چه برسد به اخراج.

نصرتي در مورد شکستگي سرش، گفت: مشکل خاصي وجود ندارد.

محتوای مخفی: کاظميان: هواداران پرسپوليس دوستم دارند 
    مهاجم تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: هواداران پرسپوليس من را دوست دارند و عده‌اي معدوم‌الحال شيطنت کردند.
    [کاظميان: هواداران پرسپوليس دوستم دارند]

جواد کاظميان پس از شکست يک بر صفر تراکتورسازي مقابل پرسپوليس عنوان کرد: روز خوب ما نبود و ما دنبال بهانه نيستم. به محسن قهرماني احترام مي‌گذارم اما او در نيمه اول ناخواسته سوت‌هاي خوبي نزد. بعد از گرفتن پنالتي شاخ در‌ آوردم. پرسپوليس تا قبل از گل موقعيت خاصي نداشت. مجيد جلالي تازه به اين تيم آمده و بايد به او وقت بدهيم. اميدوارم اين پيروزي مبارک پرسپوليس باشد.

به گزارش فارس،وي در مورد اينکه علي کريمي تشويق شد اما هواداران او را هو کردند، عنوان کرد: بهتر است اين مسئله را از خود آنها بپرسيد. من هيچ‌گاه عليه هواداران پرسپوليس صحبت نکردم. مصاحبه‌هاي من را بخوانيد مي‌گفتم اگر همه چيز طبيعي باشد پرسپوليسي‌ها من را تشويق مي‌کنند. 34 گل براي اين تيم به ثمر رساندم و بهترين گل‌زن تاريخ ليگ آنها هستم. هواداران من را دوست دارند اما عده‌اي معلوم‌الحال کارهايي انجام مي‌دهند.

کاظميان در مورد اينکه آيا بازيکنان پرسپوليسي تراکتور انگيزه بيشتري داشتند خاطرنشان کرد: انگيزه ما بالاتر بود اما در مجموع خوب نبوديم. داوري قضاوت مناسبي نداشت. صحنه اخراج را نديدم اما به نظر مي‌رسيد مي‌توانست کارت قرمز ندهد.

وي در پاسخ به اين سؤال که قبل از بازي گفته بود، سمت نيمکت پرسپوليس مي‌رود اما اين کار را انجام نداد،‌گفت: دنبال حاشيه هستيد، 10 روز پيش علي دايي را ديدم و هيچ مشکلي با هم نداريم. علي دايي اسطوره فوتبال است.

محتوای مخفی: رضايي: احساس خطر نمي‌کنم 
    مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هيچ احساس خطري نمي‌کنم و کارم را با قدرت ادامه مي‌دهم.
    [رضايي: احساس خطر نمي‌کنم]

غلامرضا رضايي پس از پيروزي يک بر صفر مقابل تراکتورسازي در جمع خبرنگاران اظهار داشت:‌ خيلي دوست داشتم در اين بازي گل بزنم اما اين اتفاق نيفتاد با اين حال همه بازيکنان پرسپوليس مي‌خواستند شروعي قدرتمند در ليگ داشته باشيم که توانستيم تراکتورسازي را شکست دهيم. تراکتورسازي براي گل نخوردن آمده بود. اين تيم يکي از حريفان بزرگ ما بود که بازيکنان خوبي داشت.

به گزارش فارس،وي افزود:‌ قدم اول را محکم برداشتيم اما هنوز در ابتداي راه هستيم و هواداران بايد ما را حمايت کنند.

رضايي در مورد اينکه با حضور مهاجمان جديد احساس خطر نمي‌کند، گفت: من هيچ احساس خطري نمي‌کنم و کارم را در پرسپوليس با جديت دنبال مي‌کنم و تلاش خواهم کرد که در بازي‌‌هاي آينده گلزني کنم.

محتوای مخفی: حسيني: ناراحتم کريمي پيش ما نيست 
    مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازي کردن مقابل کريمي بسيار سخت است و ناراحتم او پيش ما نيست.
    [حسيني: ناراحتم کريمي پيش ما نيست]

سيد جلال حسيني پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل تراکتورسازي عنوان کرد: بازي بسيار سنگيني بود، خدا را شکر توانستيم نتيجه خوبي به دست بياوريم و به پيروزي برسيم.

به گزارش فارس، وي در مورد مهار علي کريمي گفت: بازي کردن مقابل علي کريمي خيلي سخت است، ناراحتم او پيش ما نيست اما فوتبال همين است.

حسيني در مورد اينکه هواداران پرسپوليس اعتقاد دارند هيچ توپي از او عبور نمي‌کند، خاطرنشان کرد: اينطور نيست. خدا به من کمک کرد و کل بازيکنان تيم بسيار خوب عمل کردند. هميشه فوتبال به اين شکل نيست گاهي هم بالا و پايين وجود دارد.

محتوای مخفی: عنايت: اخراج کاپيتان تراکتورسازي درست بود 
    رئيس سابق کميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: تصميم قهرماني در اخراج کاپيتان تراکتورسازي صحيح بود.
    [عنايت: اخراج کاپيتان تراکتورسازي درست بود]

به گزارش فارس، مسعود عنايت در مورد قضاوت محسن قهرماني در ديدار پرسپوليس و تراکتورسازي گفت: نيمه اول بازي را نديدم اما در نيمه دوم مشکل خاصي نبود و اخراج مرتضي اسدي کاپيتان تيم تراکتورسازي تصميم درستي بود که محسن قهرماني گرفت.

محتوای مخفی: حقيقي:نوري گفت اگر مي‌خواهي پنالتي را بزن 

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: محمد نوري قرار بود پنالتي را بزند و پس از اعلام پنالتي او به من گفت اگر مي‌خواهي تو پشت ضربه پنالتي قرار بگير.
    [حقيقي:نوري گفت اگر مي‌خواهي پنالتي را بزن]

رضا حقيقي در مورد پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل تراکتورسازي گفت: با اينکه هفته اول بود و بدن‌ها خسته است بازي خوبي انجام داديم ثمره آن را هم ديديم. در هر نيمه مي‌توانستيم دو سه گل بزنيم.

به گزارش فارس، وي در مورد اينکه مامور مهار علي کريمي کدام بازيکن بود خاطرنشان کرد: کريمي را به صورت منطقه‌اي قرار بود يارگيري کنيم، حتي اگر علي‌آقا از شرايط آمادگي دور باشد بازي کردن مقابلش سخت است خدا را شکر از پس اين موضوع برآمديم.

حقيقي در مورد از دست دادن پنالتي عنوان کرد: قرار بود پنالتي رامحمد نوري بزند به من گفت اگر مي‌زني اين کار را انجام بده که من هم زدم قسمت بود خراب شود نذر کردم که انشاءالله بعد از اين اتفاق بازي را ببرم. جا دارد از علي دايي تشکر کنم او بعد از پنالتي و حتي داخل رختکن به من گفت اشکالي ندارد و به اين موضوع فکر نکن.

حقيقي در مورد جدايي علي کريمي خاطرنشان کرد: علي کريمي را خيلي دوست دارم.

محتوای مخفی: گرداني:‌ نمي‌دانم چرا داور پنالتي گرفت 
    بازيکن تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: واقعاً نمي‌دانم چرا داور آن صحنه را پنالتي اعلام کرد.
    [گرداني:‌ نمي‌دانم چرا داور پنالتي گرفت]

حبيب گرداني پس از شکست يک بر صفر تراکتورسازي مقابل پرسپوليس در خصوص صحنه‌اي که داور خطاي هند او را اعلام کرد و نقطه پنالتي را نشان داد، اظهار داشت: واقعاً نمي‌دانم چرا داور آن صحنه را پنالتي گرفت. توپ به کتف من خورد و هنوز هم مانده‌ام که چرا چنين ضربه‌اي را پنالتي اعلام کرد.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: داور بي‌مورد به پرسپوليس يک پنالتي داد اما از آنجايي که خدا جاي حق نشسته است اين توپ به گل تبديل نشد.

بازيکن تراکتورسازي يادآور شد: ما بازي خوبي انجام داديم و همين روند صعودي خود را ادامه خواهيم داد. اين بازي را به فراموشي مي‌سپاريم و اين مسئله براي ما تمام شده است. به فکر بازي‌هاي بعدي هستيم که بتوانيم به برتري برسيم.

محتوای مخفی: نوري: حقيقي خواست پنالتي را خودش بزند 
    کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: علي دايي لطف کرد بازوبند کاپيتاني را به من داد و هادي نوروزي با لطف خودش اين موضوع را پذيرفت.
    [نوري: حقيقي خواست پنالتي را خودش بزند]

محمد نوري در مورد پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل تراکتورسازي گفت: بازي بسيار خوبي بود، کل مسابقه در اختيار ما بود. خدا را شکر تيم خوبي بستيم، حق‌مان پيروزي بود و حتي مي‌توانستيم چهار پنج گل بزنيم.

وي در مورد اينکه آيا او پنالتي‌زن اول پرسپوليس است، گفت: قرار بود پنالتي‌زن اول من و حقيقي باشيم. رضا گفت شرايطم خوب است به همين خاطر او پشت توپ قرار گرفت.

به گزارش فارس، وي در مورد بستن بازوبند کاپيتاني اظهار داشت: سال قبل هم به صورت مشترک برخي اوقات با نوروزي بازوبند را مي‌بستيم، علي دايي به من لطف کرد بازوبند را به من داد و نوروزي با لطف خودش بازوبند را به من داد، هر موقع که هادي هم باشد او بازوبند را مي‌بندد.

نوري در مورد اينکه آيا مي‌توانست پنالتي را گل کند، عنوان کرد: مهم سه امتياز بازي بود، مي‌توانستم پنالتي را گل کنم اما حقيقي خواست که خودش بزند و مشکلي نيست.

محتوای مخفی: کريمي: چسبيده‌ها نمي‌گذارند بازگردم 

بازيکن تيم فوتبال تراکتورسازي تبريزگفت: افرادي که به پرسپوليس آمدند و به اين تيم چسبيده‌اند نمي‌گذارند به اين تيم بازگردم.
    [کريمي: چسبيده‌ها نمي‌گذارند بازگردم]

علي کريمي در مورد شکست تراکتورسازي مقابل پرسپوليس گفت: بازي در کل جالب نبود، فکر مي‌کنم پرسپوليس روي خوش شانسي توانست به پيروزي برسد. آنقدر در مورد مسائل حاشيه‌اي صحبت کردند که بازي از لحاظ فني صفر بود.

به گزارش فارس، وي در مورد هواداران گفت:‌ امروز مشکل خاصي وجود نداشت. هم طرفداران ما هم طرفداران پرسپوليس تيم خود را تشويق کردند. فکر مي‌کنم شانس داشتند و دارند و آنها مرا شرمنده کردند و اميدوارم بتوانم روزي محبت‌شان را جبران کنم.

کريمي در مورد اينکه چرا سمت نيمکت پرسپوليس نرفت خاطرنشان کرد: موقع گرم کردن سمت آنهايي که لازم بود سلام عليک کنم و با بازيکنان خوش و بش داشتيم. لزومي نداشت به سمت نيمکت بروم و چرا بايد اين کار را انجام مي‌دادم. بازي اول بود شکست خورديم با اين نتيجه تکليف قهرمان مشخص نمي‌شود. 29 بازي ديگر داريم و زندگي ادامه دارد.

وي در مورد عملکرد خودش در اين مسابقه عنوان کرد: برعکس شرايطم در تمرينات وضعيت خوبي نداشتم.

کريمي در مورد اينکه فقط به خاطر هواداران نتوانست بازي خوبي انجام دهد، عنوان کرد:‌دليل اين موضوع هواداران نبودند، کل تيم ما خوب بازي نکرد و همانطور که ديديد پرسپوليس مقابل 60 هزار هوادار خوب نبود. 3-4 بازي دوستانه انجام داديم و اگر 4 هفته از ليگ بگذرد آنوقت مي‌توانيم در مورد شرايط مسابقات نظر بدهم.

وي در مورد اينکه با علي دايي در اين مسابقه جدالي داشت، عنوان کرد: اين مسابقه مثل ساير ديدارها بود اين پيروزي را به علي دايي تبريک مي‌گويم اما تکليف قهرمان با اين بازي مشخص نمي‌شود.

بازيکن تراکتورسازي تبريز در مورد اينکه هواداران پرسپوليس دوست دارند پيراهن شماره 8 را او به تن کند گفت:‌ زندگي هميشه بر وفق مراد نيست من دوست نداشتم از پرسپوليس جدا شوم اما از تصميم که به تراکتورسازي آمدم خوشحالم و اين تيم هواداران خوبي دارد و اميدوارم با حمايت هواداران نتايج خوبي بگيريم.

کريمي در مورد اينکه شماره 8 تراکتورسازي به تن کرده است، اظهار داشت: بازيکن به شماره شخصيت مي‌دهد نه شماره به بازيکن اين مسئله اصلا مهم نيست.

وي در مورد درگيري‌هايي که در جريان بازي با قاسم دهنوي داشت:‌گفت: زمان ضربات ايستگاهي مي‌ديديد چگونه رفتار مي‌کرد برخي فوتبال را با کشتي فرنگي اشتباه گرفته‌اند اينها ستاره نيستند بلکه نام‌هايي هستند که به پرسپوليس آمده‌اند.

کريمي در مورد موضوع کاپيتاني تراکتورسازي خاطرنشان کرد: کاپيتاني مسئله‌اي حل شده‌اي است ما در تيم‌مان اصلا به اين مسائل فکر نمي‌کنيم و حل‌شده است. براي انتخاب کاپيتاني نياز به صحبت کردن و دادن کاغذ به بازيکنان براي انتخاب کاپيتان نداريم.

بازيکن تراکتورسازي در انتقاد به برنامه ورزش و مردم خاطرنشان کرد: همه مي‌دانند ورزش ومردم چرا ماندگار شده است اين مسئله به خاطر روابط خاص آنهاست. جهانگير کوثري برنامه خوبي داشت و کارشناسي‌هاي مناسبي مي‌کرد اما او را برداشتند. اندازه عمر من اين برنامه سابقه دارد و آن را تغيير هم نمي‌دهند دليل آن هم روابط خاصي است که وجود دارد.

کريمي در مورد جدايي از پرسپوليس عنوان کرد:‌افرادي که به پرسپوليس چسبيده‌اند نمي‌گذارند من به اين تيم برگردم هيچ بنده خدايي نمي‌تواند مرا از پرسپوليس جدا کند و عزت و ذلتم دست خداست.

وي در مورد کارلوس کي‌روش گفت: کي‌روش هميشه به من لطف داشته و مطمئنم او براي جام جهاني بهترين‌ها را انتخاب مي‌کند.

محتوای مخفی: آذرنيا: داور در چندين صحنه اشتباه کرد 

سرپرست تراکتورسازي گفت: فکر کنم پرسپوليسي‌ها دوست نداشتند انصاري‌فرد در اين بازي به ميدان برود اما او بازيکن ماست و در اين تيم مي‌ماند.
    [آذرنيا: داور در چندين صحنه اشتباه کرد]

حسن آذرنيا پس از شکست يک بر صفر تراکتورسازي مقابل پرسپوليس عنوان کرد: فکر کنم پرسپوليسي‌ها دوست نداشتند انصاري‌فرد در اين بازي به ميدان برود اما او بازيکن ماست و براي ما بازي خواهد کرد و در تراکتورسازي مي‌ماند.

به گزارش فارس، وي در مورد عملکرد داور تصريح کرد: گلي که پرسپوليس به ثمر رساند، درست بود اما او در چند صحنه به اشتباه سوت زد و روند بازي را تغيير داد. به نظرم مي‌توانست او بهتر سوت بزند. در مورد اخراج هم نمي‌دانم چه اتفاقي افتاد، بايد بپرسم و ببينم که چگونه تصميم گرفته است، اميدوارم که درست تصميم گرفته باشد.

سرپرست تراکتورسازي يادآور شد: اين بازي را به فراموشي مي‌سپاريم و در بازي‌هاي بعد جبران خواهيم کرد و بهتر از اين ظاهر مي‌شويم تا بتوانيم به پيروزي دست يابيم.

محتوای مخفی: دايي: مي‌‌توانستيم گل‌هاي بيشتري بزنيم 
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ما اين فرصت را داشتيم که با گل هاي بيشتري تراکتورسازي را شکست دهيم.
    [دايي: مي‌‌توانستيم گل‌هاي بيشتري بزنيم]

علي دايي پس از پيروزي يک بر صفر برابر تراکتورسازي در نشست خبري اظهار داشت: ضمن تبريک ميلاد امام حسن مجتبي بايد بگويم تيم ما در اولين بازي بد بازي نکرد ولي نواقص زياد داشتيم. از بازيکنانم ممنون هستم چون هرچه در توان داشتند در زمين گذاشتند و در هر دو نيمه برتري داشتيم و مي‌توانستيم بيشتر گل بزنيم. خوشحالم که سه امتياز را گرفتيم اما هنوز تيمي نشده‌ايم که خودم مي‌خواهم. از مردم انتظار حمايت دارم و در حال حاضر اول راه هستيم و بايد بيشتر زحمت بکشيم و بايد حق هواداران پرسپوليس را به آنها بدهيم.

به گزارش فارس، وي در مورد اينکه چرا آمار سانتر پرسپوليس در اين بازي زياد نبود، گفت: تقريبا دو ماه است که روي اين تيم کار مي‌کنيم و اگر ببينيد چند بازيکن سرزن به تيم آورده‌ام و ديديد که در نيمه اول سانتر داشتيم و ضربه سر محمد نوري به تير دروازه خورد. يکي از راه‌هاي رسيدن به گل‌مان سانتر است و مدافعان ما به هيچ عنوان اجازه زير توپ زدن ندارند. البته با اخراج مدافع تراکتورسازي بيشتر در نيمه زمين حريف بازي مي‌کرديم که آنها به ما فضا نمي‌دادند و از همه زمين براي حمله استفاده کرديم.

محتوای مخفی: حقيقي: استحقاق پيروزي را داشتيم 
    دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به دنبال شماره يک نيستم اما مي‌خواهم نفر اول اين تيم باشم.
    [حقيقي: استحقاق پيروزي را داشتيم]

عليرضا حقيقي پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل تراکتورسازي در هفته اول سيزدهمين دوره رقابت‌هاي ليگ برتر عنوان کرد: من به دنبال شماره يک نيستم اما مي‌خواهم با عملکردم نفر اول اين تيم باشم، بسيار خوشحالم که در اين بازي توانستيم به برتري دست يابيم زيرا استحقاق آن را داشتيم و اين موضوع پيش‌زمينه‌اي براي حضور موفق در ليگ برتر بود.

به گزارش فارس، وي افزود:‌ خوشحالم که با توافق مسئولان پرسپوليس و کازاني‌ها توانستم به خانه خودم بيايم و در پرسپوليس به دنبال اين هستم که نفر اول باشم.

دروازه‌بان سرخپوشان يادآور شد: کارمان سخت است، در بازي مقابل تراکتورسازي عملکرد خوبي داشتيم اما مطمئن باشيد پرسپوليس روز به روز بهتر مي‌شود. هواداران بيشتر صبر داشته باشند و به تيم وقت بدهند.

محتوای مخفی: پنجعلي: پرسپوليس با دايي بهتر هم مي‌شود 
    مدير تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پرسپوليس روز خوبي داشت و تيم با علي دايي بهتر هم مي‌شود.
    [پنجعلي: پرسپوليس با دايي بهتر هم مي‌شود]

محمد پنجعلي در مورد پيروزي پرسپوليس در هفته اول ليگ برتر گفت: اين 50 درصد از توان بازيکنان ما بود. در مسابقه اول طبيعي است نفرات کمي استرس داشته باشند اما مطمئن باشيد تيم ما با علي دايي بهتر مي‌شود و براي قهرماني مي‌جنگيم.

به گزارش فارس، وي افزود: بازي اول بسيار حساس است بازيکنان را توجيه کرده بوديم و خدا را شکر گام اول را محکم برداشتيم.

* افشين پيرواني، کاپيتان سابق پرسپوليس نيز در مورد پيروزي پرسپوليس گفت: پرسپوليس خيلي بهتر از تراکتورسازي عمل کرد و روز خوبي داشت. البته هر چه جلو برويم بازي‌ها سخت‌تر مي‌شود و تيم مي‌تواند روند رو به جلويي داشته باشد.

وي افزود: شروع ليگ نتيجه خوبي بود. تيم نسبت به سال قبل تغيير کرده و بازيکنان بسيار جوان شدند. براي نتيجه گرفتن پرسپوليس نياز به زمان و بازي کردن دارد.

6. 16 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

سلام و تبریک بابت اولین پیروزی برابر تراکتور
    اول دست مریزاد برای تمام طرفداری که دیشب به استادیوم رفتن .دم همشون گرم

کل 90 دقیقه بازی زیاد به دل نچسبید بازی بی روح و کسل کننده از هر دو تیم مخصوصا نیمه اول.ولی بعد شروع نیمه دوم پرسپولیس رونتر از نیمه اول بازی کرد و مزد بازی خوبش رو نیمه دوم با گل سید مهدی گرفت. با وجود اینکه اولین بازی پرسپولیس تو لیگ بود میشه به این تیم بیشتر از پیش امید بست.
    بعد از مدتها پرسپولیس رو نیمکت هم بازیکنای داشت که اگر از بازیکنای داخل سر نبودن چیزی از آنها کم نداشتن.مطمئنا کمک زیادی برای قهرمانی تیمه تو فصله(متشکریم شهریار
    )
    با توجه به اعتقادی که دایی به بازی نوروزی و رضایی داره،و نمایش این دو تا مخصوصا غلامرضا تو بازی دیشب امیدوارم دیگه تو ترکیب ثابت ازشون استفاده نشه.
    نیلسون و خط دفاعیمون مث همیشه مطمئن و عالی بودن بود.ماهینی و میثم حسینی زیاد نفوذ نمیکردن شاید دلیلش خواست کادر فنی بوده و البته نوروزی و رضایی هم زیاد باهشون هماهنگ نبودن.
    تو خط هافبک بغیر از حقیقی همه خوب بودن.متاسفانه از همون اول بازی عصبی بازی میکرد و با پنالتی که از دست داد بیشتر.(ایکاش حقیقی رو اگه دیناموکیف واقعا میخاد ترانسفرش کنن از نوع بازی حقیقی خوشم نمیاد .نه بازیساز خوبیه نه میتونه نقش یه بازیکن درگیر رو بازی کنه=نظر شخصیمه)
    دهنوی با اینکه بازی اولش تو پرسپولیس بود خیلی خوب دوید،تو بازیسازی هم شرکت میکرد و عالی هم به خط دفاع و حمله کمک میکردد.و کلا خلا همچین بازیکن جنگنده خیلی وقت بود در پرسپولیس احساس میشد.
    رضایی باز هم مثل همیشه بود.سردرگم و سرپایین.اگه یه مقدار باتجربه عمل میکرد دقیقه 20 ترکتور 10 نفره میشد.تفاوت بازی غلامرضا و صادقیان کاملا رو حرکت منجر به گل پرسپولیس مشخصه.یه پاس گل در حد لالیگا از بازیکنی که نزدیک70 دقیقه رو نیمکت شاهد تکرویهای رضایی بود.
    نوروزی بیشتر از حد انتظار بود.یه پاس گل صددرصد به نوری که به تیرک زد، یه پنالتی و یه اخراجی حاصل نود دقیقه بازی نوروزی بود.سید صالحی هم همون بازیکنی بود که ازش انتظار میرفت.چارچوب شناس قهار
    نیلسون 7، سید جلال حسینی8 ، حسین ماهینی5، محسن بنگر7 ، میثم حسینی7، رضا حقیقی3 ، سید مهدی سیدصالحی 9، غلامرضا رضایی3 ( از دقیقه 66 پیام صادقیان7 )، قاسم دهنوی 8، محمد نوری6 و هادی نوروزی8

8. 11 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

روزگار عجیبی شده! پرسپولیسی ترین بازیکنمون برای تیم مقابل بازی میکنه و از اون طرف تک گلمون را کسی میزنه که تو تمام تیمهای به اصطلاح "حریف پرسپولیس" بازی کرده و تا اونجا که یادمه مصاحبه های چند سال گذشتش بر ضد پرسپولیس و تیم های سابقش بوده.
    و البته تبریک بابت برد، شروع خوبی بود، از لحاظ روحی به تیم خیلی کمک میکنه.

10. 4 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

تبریک بابت برد...

مهم ترین چیزی که من از این بازی فهمیدم وابستگی بیش از حد تیم به محمد نوری هست! نوری هم که هیچ وقت یه بازیکن 100 درصد نبوده و حتی تو یه بازی از دقیقه یک تا نود هزار بار بازیش بالا و پایین داره و این خیلی بده که ما تنها هافبک بازیسازمون اینجوریه.
    دید که مشکل اصلی مثه اوسط نیم فصل اول که کریمی مصدوم بود کاملا تیم فلج شد.

خلاصه امیدوارم نوری بهترینفصل دوران بازیگریش رو تجربه کنه وگرنه کارمون لنگ میزنه.

ولی خداییش زیاد بازی های لیگ ایران بار فنی نداره ، توی هر 10 دقیقه از بازی به زور یه کار ترکیبی خوب دیده میشه

12. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

تبریک میگم برد شیرینی بود
    ولی اصلا کیفیت بازی رو دوست نداشتم
    اون صحنه درگیری کریمی و دهنوی خیلی باحال بود
    در کل فکر کنم امسال خط میانی خیلی خوبی داشته باشیم
    به نظر شما دایی یکم دیر تعویض نمیکنه؟
    دلم میخواست بازی عباس زاده رو ببینم که نشد

14. 3 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تبریک بابت برد اونم یه برد تو دقایق آخر و جلوی یه حریف مدعی که شیرینیش رو دوچندان میکنه!
    امیدوارم این بردا تداوم داشته باشه و بچه های اینجا هم دیگه دست و دلشون به پست گذاشتن بره و تاپیک از این سوت و کوری در بیاد!
    بازی بجز دقایق بعد از گل کسل کننده بود.
    بچه ها اکثرا متوسط رو به پایین بودن و اگه همه چیزو گردن بازی اول بندازیم یا اینکه بدنا سنگینه و از این حرفا بیشتر دنبال توجیه کردنیم.
    شایدم بازی اول تو خونه و جلوی هوادارا و با اون تجربه ای که از اولین بازی با استیلی بدست اومده بود باعث استرس بچه ها و افت فنی بازی شده بود.
    اما فراموش نکنیم تو همین بازی خواب آور 6 موقعیت 100% گل داشتیم که فقط یکیش گل شد!
    1-پنالتی2-تیرک نوری3-تک به تک غلامرضا4-گل سید5-تک به تک پیام6-تک به تک علی عسگر
    این همه موقعیت تو اولین بازی یعنی باید خیلی به آینده امیدوار باشیم.
    از طرفی علیرغم اینکه نیمه اول بیشتر حریف صاحب توپ بود ولی حتی 1 موقعیت هم نتونست ایجاد کنه.
    این یعنی تو فاز دفاع هم خوب کار میکنیم.
    نیلسون که توپی رو دروازش نیومد که تحلیلش کنیم.
    سید جلال هم مثل همیشه فوق العاده بود! (سید جلال بتنی!)
    بنگر خیلی خوب بود و امیدوارم اون زوج قدرتمندش با سید که تو سپاهان بود تو پرسپوبیس هم شکل بگیره.
    حسین خوب بود چنتا نفوذ هم کرد.
    میثم بازی اولشه هنوز جا نیوفتاده، بیشتر هم تو دفاع شرکت میکرد.
    حقیقی هیچوقت اون حقیقی فجر نشد انگار طلسمش کردن! ولی یه پاس خوب به نوروزی داد که باعث اخراج بازیکن حریف شد. بعد خراب کردن پنالتی هم خیلی فیزیکی بازی میکرد و اگه تا آخر میموند احتمالا اخراج میشد!
    دهنوی بد نبود احتیاج به زمان داره.
    نوری هم نه خوب بود نه بد، نوری بود !
    غلام یه جوری جنگنده بازی میکنه که نه دلم میاد بگم بد بازی میکنه نه میتونم بگم خوب بازی میکنه! فقط وقتی یه فرصت خوب گیرش میاد توجیح نیست باید چکار کنه!
    نوروزی خوب بود یکی از دلایل خوب بودنش هم بد بودن دفاع چپ اونا بود که بهش فضا میداد.
    سیدصالحی یه 4چوب شناس به تمام معنا نشون داد.
    پیام عالی بود و کم تجربه رو صحنه تک به تکش. پاس گلش اروپایی بود.
    کفشگری کار خاصی نکرد.
    علی عسگر یه توپ گیرش اومد که از کم تجربگیش اون پاس آفسایدو داد!

فکر کنم همه شماها مث من دوس دارین بازی عباسزاده رو ببینین!ای کاش بجا علی عسگر اون میومد تو زمین.

نیلسون5
    بنگر6
    جلال7
    ماهینی5
    میثم5
    حقیقی4
    دهنوی6
    نوری7
    نوروزی7
    غلام4
    سیدصالحی8
    صادقیان7
    علی عسگر5
    کفشگری4

16. 6 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyanide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تیریک باب این پیروزی، قبل اینکه سید صالحی ضربه رو بزنه دلم افتاده بود گل میشه، چه پاسی داد پیام صادقیان یاد پاسای فابرگاس افتادم تو آرسنال
    در مورد بازیکنان

نیلسون - روحیه خیلی خوبی داشت و به بازیکنا خوب منتقل می‌کرد،ولی زیاد تحت فشار نبود (۶.۵)
    سید جلال -عالی بود.واقعاً لقب سید جلال یاپ استم برازندش بود در این بازی (۹)
    میثم حسینی - زیاد بازیش به چشمم نیومد به جز یک صحنه.متوسط بود (۶.۵)
    ماهینی - ماهینی خیلی وقته افت کرده ،این بازی چیز خاصی ازش ندیدم (۵)
    بنگر - (۶.۵)
    رضا حقیقی - رضا از لحاظ بدنی و قدرتی فوق‌العادست، به نظرم یکم جوگیر شده بود و از لحاظ روحی یکم آشفته بود و تعویضش به جا بود، ولی در طی فصلل بهش نیاز داریم (۴)
    سیدصالحی - همین که گل زده یعنی کارش رو به خوبی انجام داده (۸.۵)
    رضایی - رضایی خیلی سنگین بازی میکنه، نمیدونم چرا اینجوری بازی میکنه.به امید روزای بهتر این بازیکن (۴)
    صادقیان - با اومدنش یه حرکت به تیم داد و حتی یک گل هم میتونست خودش بزنه (۸)
    دهنوی - من از قبل یک بازی خیلی خوب از دهنوی یادمه و از سبک بازیش خیلی خوشم میاد.روی گل هم تاثیرگذار بود و به نظرم کارشو خوب انجام داد (۸.۵)
    نوری - همیشه تاثیر گذاره ، هم روی گل تاثیر داشت هم یک توپ به تیر زد.نمیدونم چرا به نوری خرده میگیرن بعضی دوستان، ولی چندتا اشتباه هم داشت - (۸)
    نوروزی - جنگده و پرتلاش. من احساس می کنم نوروزی زیر نظر هر مربی که باشه بای هر لحظه منتظر تعویض شدن هم باشه (۷)
    علی عسگر - نمیدونم چرا خودش توپ رو در چارچوب نزد ،در کل بازیکنیه که از سبکش خوشم میاد. (۵)
    کفشگری - بازیش زیاد به چشمم نیومد جز یه شوت بی‌هدف (۴.۵)

به امید پیروزی در بازیهای بعد.

18. 4 کاربر از Cyanide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rhbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

تبریک به همه دوستان
    خوشحالم که اون پنالتی گل نشد وگرنه همه برد پرسپولیسو میذاشتن روی شانسو ناداوری و از این جور حرفا

20. 5 کاربر از rhbr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •