هوینس: گواردیولا خیلی بهتر از مورینیو است
هوینس معتقد است که تصمیم باشگاه بایرن برای انتخاب گواردیولا به عنوان جانشین یوپ هاینکس نشان می دهد که کدام یک مربی بهتری هستند
سایت گل- الی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ، معتقد است که پپ گواردیولا در دوران حضورش در بارسا نشان داد که مربی بهتری از ژوزه مورینیو است.
گواردیولا در دوره حضورش در بارسا رابطه چندان گرمی با مورینیو نداشت و بارها با هم دچار جنگ لفظی شده بودند. آنها این هفته در سوپرکاپ اروپا مقابل هم قرار خواهند گرفت و به تازگی بار دیگر آقای خاص توانایی های مربیگری رقیب اسپانیایی اش را زیر سوال برد.
با این وجود، هوینس معتقد است که تصمیم آنها برای انتخاب گواردیولا به عنوان جانشین یوپ هاینکس نشان می دهد که کدام یک مربی بهتری هستند.
او به بیلد گفت:" پپ و مورینیو برای چند فصل در اسپانیا جدال جذابی داشتند و سرمربی فعلی ما با فاصله به پیروزی رسید.
همیشه تنشی بین آنها وجود داشته. من با پپ در مورد مورینیو صحبت نکردم اما می دانم که آنها بهترین دوستان هم نیستند.
این دوئل جذابی است و بر جذابیت های دیدار جمعه شب می افزاید. گواردیولا روی نیمکت تیمی مانند ما و مورینیو روی نیمکت تیم بزرگی مانند چلسی.
نمی دانم آنها با هم دست خواهند داد یا نه اما واقعا اهمیتی ندارد. پپ مربی باارزش و محترم ماست. در مورد مورینیو هم دلم نمی خواهد قضاوت کنم.
حقیقت است که ما تلاشی برای به خدمت گرفتن مورینیو انجام ندادیم زیرا گواردیولا را می خواستیم."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Guardiola miles ahead of Mourinho, says Hoeness
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی نوشت: با تصحیح عنوان ترجمه