تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 70 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 693

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | فصل 2014-2013

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون با تاخیر خرید بی نظیر آرسنال رو تبریک میگم!
    خیلی وقت بود که انقدر خوشحال نشده بودم بعد از باخت هفته ی اول فکر میکردم دیگه آرسنال نمیتونه خریدی انجام بده اما دیروز بازیکن بزرگی مثل اوزیل رو گرفتیم که همیشه دوستش داشتم واقعا چقدر خوبه که یه بازیکنی به تیم محبوبم بیاد که واقعا دوستش دارم!

یکی از خصوصیت های اوزیل اینه که خیلی خوب توپ پخش میکنه و ما هم شدیدا به یه همچین بازیکنی نیاز داشتیم! خروج اوزیل از رئال هم بیشتر به خاطر این بود که شدیدا با آنجلوتی مشکل پیدا کرده بود چون اجازه نمیداد تو مرکز بازی کنه و همش به عنوان هافبک راست و چپ ازش استفاده میکرد همین باعث شده بود که این بازیکن از وضعیتش ناراضی باشه و در نهایت آرسنالی شد! من فکر میکنم اوزیل پشت مهاجم ها بازی کنه و همین باعث میشه که ژیرود بیشتر تغذیه بشه!

اینم اضافه کنم که انتقال اوزیل در حالی صورت گرفت که باشگاه بزرگ و ثروتمندی مثل منچستر هم به دنبالش بود!

راستی دروازه بان پالرمو یعنی ویویانو هم یه فصل به صورت قرضی به آرسنال اومد و امیدوارم فصل خوبی رو در آرسنال داشته باشه!

محتوای مخفی: انتقال دروازه بان پالرمو به آرسنال 

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشگاه فوتبال آرسنال اعلام کرد که گلر پالرمو یک فصل بصورت قرضی به جمع توپچی ها پیوست تا در کنار ژسنی و فابیانسکی برای جایگاه شماره یک تیم رقابت کند.

امیلیانو ویویانو انتقال خود به آرسنال را رویایی می داند و تاکید دارد که نمی تواند برای حضور در ترکیب آرسنال منتظر بماند.

"احساس خوبی است که به آرسنال ملحق شدم، رویایی است که به واقعیت پیوسته. افتخار می کنم که اینجا هستم و می خواهم از رئیس (آرسن ونگر) تشکر کنم.

انتخاب آرسنال آسان بود، این یکی از بهترین تیم های جهان است. یک باشگاه با داستانی فوق العاده، با حضور رئیس که یکی از بهترین ها در اروپاست و برای من یک رویاست. بسیار خاص است.

فکر می کنم خوب است که گلرهای بزرگ دیگری نیز در اینجا هستند. یک نبرد مثبت است. هر روز در کنار هم تمرین می کنیم و مطمئنم رفاقت فوق العاده ای میان ما وجود خواهد داشت.

می دانم که فابیانسکی فصل گذشته به واسطه چند مصدومیت بدشانس بود. همیشه می بینم که ژسنی بازی می کند و او گلر خوبی است، یک گلر عالی. برای رقابت با آنها به سخیت تلاش می کنم."

در حالی که دربی شمال لندن در حال برگزاری بود، ویویانو به سمت انگلستان پرواز می کرد. وی می گوید طبیعت فوتبال انگلستان او را هیجان زده می کند.

"بازیکنان را می شناسم، چیزهای زیادی در مورد لیگ برتر می دانم زیرا عاشق سبک تفکر فوتبال و ورزش انگلستان هستم.

اوضاع اینجا متفاوت است، ورزشگاه ها همواره پر هستند، در هر باشگاهی، چه تیم کوچک و یا شهر کوچکی باشد فرق نمی کند. آنها تیم های خوبی دارند، با زمین های تمرین خوب و شور و اشتیاق خوب.

امیداورم بتوانم به آرسنال کمک کنم در تک تک بازی ها پیروز شود و امیدوارم تجربه حضور من در این تیم و در این شهر بتواند به من کمک کند تا به تیم ملی برسم."

2. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

هنوز مسوت نیومده واسش آهنگ ساختن!
    خیلی باحاله حتما گوش کنید
    همچین طرفدارایه باحالی دارن آرسنالی ها

(Mesut Özil Arsenal Song (Official Music Video

Video :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mp3 :

4. 2 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مورینیو: اوزیل بی نظیراست؛ اوبهترین شماره 10 دنیاست

سرمربی پرتغالی چلسی اعلام کرده که پیوستن اوزیل به آرسنال این تیم را مبدل به یکی از مدعیان قهرمانی در لیگ برتر خواهد نمود
    سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی که پیش از این هدایت رئال مادرید را در دست داشت و در طول سه فصل حضورش در این تیم مسعوت اوزیل ستاره آلمانی دنیای فوتبال را هدایت می کرد در گفت و گو با رسانه های بریتانیایی به آنالیز انتقال مسعوت اوزیل به آرسنال پرداخته.
    مورینیو به خبرنگاران گفت:« اوزیل بی نظیر است. لنگه او وجود ندارد، حتی کپی بدتر او نیز وجود ندارد. او بهترین بازیکن شماره 10 دنیاست.او با دیدگاهی که به بازی داشت و تصمیماتی که می گرفت کارها را برای من و هم تیمی هایش ساده تر می کرد.»
    سرمربی پرتغالی معتقد است که فروش اوزیل تصمیم اشتباهی بود که از سوی سران باشگاه مادریدی گرفته شد:«همه اوزیل را دوست دارد و می شد برخی از ویژگی های فوتبالی فیگو و زیدان را در او دید.»
    حالا آقای خاص انتقال اوزیل به آرسنال را تهدیدی برای تیم خودش می بیند:« ما پیشنهاد آرسنال برای جذب دمبا با را نپذیرفیتم. چون می دانیم که با انتقال اوزیل به آرسنال آنها مبدل به یکی از نامزدهای قهرمانی در لیگ برتر خواهد شد.»

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________

کاریکاتور: خرید اوزیل، انتقال خیره کننده ونگر

هواداران از مدت ها پیش به دنبال ورود یک ستاره بزرگ بودند و ونگر در آخرین روز نقل و انتقالات، با پرداخت 40 میلیون پوند و شکستن رکورد نقل و انتقالات باشگاه، اوزیل را به امیریتس برد
    سایت گل- آرسنال با خرید مسوت اوزیل، هافبک آلمانی رئال مادرید، در آخرین روز بازار نقل و انتقالات، خود را به عنوان یک برنده بزرگ معرفی کرد.
    هواداران توپچی ها از مدت ها پیش به دنبال ورود یک ستاره بزرگ بودند و ونگر در آخرین روز نقل و انتقالات، با پرداخت 40 میلیون پوند و شکستن رکورد نقل و انتقالات باشگاه، اوزیل را به امیریتس برد.
    اوزیل اکنون نه تنها پردرآمدترین بازیکن آرسنالی هاست، بلکه سومین خرید گران قیمت تاریخ فوتبال انگلیس نیز هست.

Last edited by Abdolreza2012; 04-09-2013 at 12:28.

6. 8 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ظاهرا خیلی از بازیکن های رئال از رفتن مسعود اوزیل تعجب کردن مخصوصا آربلوا که گفته باورش نمیشه که اوزیل از رئال رفته! فابرگاس بازیکن بارسلونا هم گفته مسعود اوزیل بعد از رونالدو بهترین بازیکن رئال بوده و از رفتنش تعجب کرده!

یه چیز دیگه هم میخواستم بگم که مورینیو گفته به خاطر رفتن اوزیل بوده که دمبابا رو به آرسنال نداده!
    از نیومدن دمبابا خیلی ناراحت شدم چون خیلی به دردمون میخورد! چلسی اتوئو رو خریده و فکر نکنم به دمبابا زیاد بازی برسه میتونست یه فصل قرضی بیاد به آرسنال تا دوران خوبش تو تیم نیوکاسل رو تکرار کنه اما....

کلا باشگاه چلسی خیلی خوب به آرسنال بازیکن میفروشه دو فصل قبل بنایون رو به صورت قرضی دادن که تو آرسنال عالی کار کرد و هوادارن آرسنال از رفتنش خیلی ناراحت بودن چند فصل قبلش هم لاسانا دیارا رو دادن این فصل هم میتونستن دمبابا رو بدن!
    درسته که این بازیکن ها خیلی بازیکن های درجه یکی نیستن اما حداقل میشد تو جام های حذفی و اتحادیه زیاد ازشون استفاده کرد!

8. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

10. 4 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پودولسکی: اوزیل به خوبی در آرسنال جا خواهد افتاد

ستاره آلمانی آرسنال به این نکته اشاره کرده که نه تنها در زمین مسابقه بلکه در خارج از آن هم درک خوبی از اوزیل دارد و به تمجید از خرید تابستانی تیمش پرداخته
    سایت گل- لوکاس پودولسکی ستاره آلمانی باشگاه آرسنال در گفت و گو با روزنامه بیلد به این نکته اشاره کرده که مسعوت اوزیل ستاره سابق رئال مادرید که در بازار نقل و انتقالات تابستانی به آرسنال منتقل شد، به خوبی در رختکن توپچی ها جا خواهد افتاد.
    پودولسکی که یکی از ستاره های ملی پوش تیم ملی آلمان و از دوستان صمیمی اوزیل است در این باره به این نکته اشاره کرد که او و اوزیل در آرسنال ارتباط خوب و صمیمانه ای خواهند داشت:« هدف بزرگ ما همین است: رسیدن به موفقیت، در کنار هم و در لندن. ما نه تنها در زمین مسابقه بلکه در خارج از زمین هم درک متقابل خوبی داریم. مسعوت دوست خوب من است و فوتبالیست فوق العاده ای است. او از حضور در جمع ما لذت خواهد برد.»
    پودولسکی که این روزها به خاطر مصدومیت عضلانی ازمیادین ورزشی به دور است و سه ماهی قادر به همراهی تیمش نخواهد بود ادامه داد:« دوست داشتم که می توانستم تاهمین حالا در کنار مسعوت بازی کنم و مجبور نباشم که از جایگاه بازیهای او را تماشا کنم ولی نمی توان برخی مسائل را تغییر داد. من نمی توانم عضلاتم را بدوزم و به میادین برگردم.»
    پودولسکی 28 ساله در روز 27آگوست و در جریان بازی تیمش مقابل فنرباغچه در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا دچار مصدومیت شدیدی شد و پزشکان پیش بینی کرده اند که تا سال 2014 قادر به بازی کردن نخواهد بود.
    مسعوت اوزیل روز دوشنبه درروز پایانی بازار نقل و انتقالات تابستانی با قراردادی در حدود 50 میلیون یورو به باشگاه لندنی منتقل شد.

__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________

اختلاف اوزیل و نامزدش برای پیدا کردن خانه در لندن

این ملی پوش آلمانی به تازگی از رئال به آرسنال پیوست و اکنون این زوج که در آلمان به "بکام و ویکتوریای آلمان" معروف هستند، در تلاشند تا هرچه زودتر خانه ای مناسب پیدا کنند.
    سایت گل- مسوت اوزیل و نامزدش، مندی کاپریسو، بر سر پیدا کردن خانه در لندن اندکی دچار اختلاف شده اند.
    این ملی پوش آلمانی به تازگی از رئال به آرسنال پیوست و اکنون این زوج که در آلمان به "بکام و ویکتوریای آلمان" معروف هستند، در تلاشند تا هرچه زودتر خانه ای مناسب پیدا کنند.
    به گزارش نشریه بیلد، مندی یکی از دوستانش را به لندن فرستاد تا برای پیدا کردن خانه به او کمک کند. او هم خانه ای شش خوابه با کرایه ماهانه 6500 پوند پیدا کرده است.

اما مشکل اینجاست که این خانه نزدیک به باشگاه چلسی، رقیب آرسنال است و اوزیل نگران است که این اتفاق موجب ناراحتی هواداران توپچی هاست.
    این زوج یک هفته فرصت دارند که تصمیم نهایی شان را بگیرند اما آنچه مشخص است، این است که این دو سوژه ای جدید و جذاب برای نشریات زرد انگلیسی خواهند بود. مندی کاپریسو در آلمان یک خواننده معروف است.

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________

والکات: خرید اوزیل نشان می دهد آرسنال مدعی قهرمانی است

توپچی ها در آخرین روز بازار نقل و انتقالات با انتقالی 47 میلیون یورویی، ستاره آلمانی رئال را به خدمت گرفنند
    سایت گل- تئو والکات، مهاجم آرسنال، معتقد است که به خدمت گرفتن مسوت اوزیل نشا می دهد که این باشگاه یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در رقابت های این فصل لیگ برتر است.
    توپچی ها در آخرین روز بازار نقل و انتقالات با انتقالی 47 میلیون یورویی، ستاره آلمانی رئال را به خدمت گرفنند تا بعد از به خدمت گرفتن یحیی سانوگو، متیو فلامینی و امیلیانو ویویانو، تعداد خرید تابستانی آرسنال را به چهار برسد.
    شاگردان ونگر بعد از شکست در اولین دیدار فصل مقابل استون ویلا، توانستند در دو دیدار بعدی از جمله مقابل تاتنهام در دربی لندن به پیروزی برسند و والکات معتقد است با حضور اوزیل، آرسنال به تیم بهتری تبدیل خواهد شد.
    او به خبرنگاران گفت:" این نشانه ای است که ثابت می کند ما آماده رقابت هستیم.
    ما شروع ناامید کننده ای داشتیم اما ما واکنش خوبی داشتیم و اکنون در شرایط فوق العاده ای قرار داشتیم.
    با به خدمت گرفتن بازیکنی مانند اوزیل، اعتماد به نفس همه اعضای باشگاه بیشتر می شود."
    اوزیل فصل گذشته برای رئال 9 گل زد و 16 پاس گل داد.

12. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پودولسکی: اوزیل به خوبی در آرسنال جا خواهد افتاد

ستاره آلمانی آرسنال به این نکته اشاره کرده که نه تنها در زمین مسابقه بلکه در خارج از آن هم درک خوبی از اوزیل دارد و به تمجید از خرید تابستانی تیمش پرداخته
    سایت گل- لوکاس پودولسکی ستاره آلمانی باشگاه آرسنال در گفت و گو با روزنامه بیلد به این نکته اشاره کرده که مسعوت اوزیل ستاره سابق رئال مادرید که در بازار نقل و انتقالات تابستانی به آرسنال منتقل شد، به خوبی در رختکن توپچی ها جا خواهد افتاد.
    پودولسکی که یکی از ستاره های ملی پوش تیم ملی آلمان و از دوستان صمیمی اوزیل است در این باره به این نکته اشاره کرد که او و اوزیل در آرسنال ارتباط خوب و صمیمانه ای خواهند داشت:« هدف بزرگ ما همین است: رسیدن به موفقیت، در کنار هم و در لندن. ما نه تنها در زمین مسابقه بلکه در خارج از زمین هم درک متقابل خوبی داریم. مسعوت دوست خوب من است و فوتبالیست فوق العاده ای است. او از حضور در جمع ما لذت خواهد برد.»
    پودولسکی که این روزها به خاطر مصدومیت عضلانی ازمیادین ورزشی به دور است و سه ماهی قادر به همراهی تیمش نخواهد بود ادامه داد:« دوست داشتم که می توانستم تاهمین حالا در کنار مسعوت بازی کنم و مجبور نباشم که از جایگاه بازیهای او را تماشا کنم ولی نمی توان برخی مسائل را تغییر داد. من نمی توانم عضلاتم را بدوزم و به میادین برگردم.»
    پودولسکی 28 ساله در روز 27آگوست و در جریان بازی تیمش مقابل فنرباغچه در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا دچار مصدومیت شدیدی شد و پزشکان پیش بینی کرده اند که تا سال 2014 قادر به بازی کردن نخواهد بود.
    مسعوت اوزیل روز دوشنبه درروز پایانی بازار نقل و انتقالات تابستانی با قراردادی در حدود 50 میلیون یورو به باشگاه لندنی منتقل شد.

__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________

اختلاف اوزیل و نامزدش برای پیدا کردن خانه در لندن

سایت گل- مسوت اوزیل و نامزدش، مندی کاپریسو، بر سر پیدا کردن خانه در لندن اندکی دچار اختلاف شده اند.
    به گزارش نشریه بیلد، مندی یکی از دوستانش را به لندن فرستاد تا برای پیدا کردن خانه به او کمک کند. او هم خانه ای شش خوابه با کرایه ماهانه 6500 پوند پیدا کرده است.

اما مشکل اینجاست که این خانه نزدیک به باشگاه چلسی، رقیب آرسنال است و اوزیل نگران است که این اتفاق موجب ناراحتی هواداران توپچی هاست.
    این زوج یک هفته فرصت دارند که تصمیم نهایی شان را بگیرند اما آنچه مشخص است، این است که این دو سوژه ای جدید و جذاب برای نشریات زرد انگلیسی خواهند بود. مندی کاپریسو در آلمان یک خواننده معروف است.

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________

والکات: خرید اوزیل نشان می دهد آرسنال مدعی قهرمانی است

توپچی ها در آخرین روز بازار نقل و انتقالات با انتقالی 47 میلیون یورویی، ستاره آلمانی رئال را به خدمت گرفنند
    سایت گل- تئو والکات، مهاجم آرسنال، معتقد است که به خدمت گرفتن مسوت اوزیل نشا می دهد که این باشگاه یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در رقابت های این فصل لیگ برتر است.
    توپچی ها در آخرین روز بازار نقل و انتقالات با انتقالی 47 میلیون یورویی، ستاره آلمانی رئال را به خدمت گرفنند تا بعد از به خدمت گرفتن یحیی سانوگو، متیو فلامینی و امیلیانو ویویانو، تعداد خرید تابستانی آرسنال را به چهار برسد.
    شاگردان ونگر بعد از شکست در اولین دیدار فصل مقابل استون ویلا، توانستند در دو دیدار بعدی از جمله مقابل تاتنهام در دربی لندن به پیروزی برسند و والکات معتقد است با حضور اوزیل، آرسنال به تیم بهتری تبدیل خواهد شد.
    او به خبرنگاران گفت:" این نشانه ای است که ثابت می کند ما آماده رقابت هستیم.
    ما شروع ناامید کننده ای داشتیم اما ما واکنش خوبی داشتیم و اکنون در شرایط فوق العاده ای قرار داشتیم.
    با به خدمت گرفتن بازیکنی مانند اوزیل، اعتماد به نفس همه اعضای باشگاه بیشتر می شود."
    اوزیل فصل گذشته برای رئال 9 گل زد و 16 پاس گل داد.

14. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

مسوت اوزیل: اولین مصاحبه رسمی

نخستین مصاحبه مسوت اوزیل با سایت رسمی باشگاه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نخستین مصاحبه مسوت اوزیل با سایت رسمی باشگاه.

مسوت، به آرسنال خوش آمدی، ملحق شدن به باشگاه چه حسی دارد؟
    احساس واقعا خوبی دارم. بی صبرانه در انتظار این چالش، زندگی در لندن و ملاقات با هم تیمی ها، مربی و هواداران و همینطور لیگ برتر هستم. واقعا هیجان زده ام. یک تصمیم عالی برایم بود و بی صبرانه در انتظار همه این مسائل هستم.

بطور خاص چرا آرسنال را انتخاب کردید؟ آرسن ونگر تا چه اندازه در تصمیم شما اهمیت داشت؟
    آرسنال را انتخاب کردم زیرا آنها یکی از برترین باشگاه های انگلستان هستند. مربی آنها یک مربی کلاس جهانی است، او برای سال ها خود را اثبات کرده. در گذشته بازیکنان زیادی زیر نظر او پرورش پیدا کرده اند و به همین دلیل آرسنال را انتخاب کردم. می خواهم بیشتر پیشرفت کنم و مشتاقانه به دنبال حضور در سبک بازی آرسنال هستم. آرسنال به واسطه بازی تکنیکی خود و تمایل به ارائه بازی هجومی به خوبی شناخته می شود. معتقدم که کاملا برای حضور در آن آماده ام. به همین دلیل انتخاب کردم تا به این باشگاه ملحق شوم.

جاه طلبی های باشگاه و برنامه هایی که برای تو ارائه کردند چه اهمیتی در تصمیم گیری شما داشت؟
    بسیار مهم بود. مهمترین چیز این است که مربی به من اعتماد دارد. می خواهم پتانسیل خود را نشان دهم و درون زمین لذت ببرم. معتقدم که می توانم با عملکرد های خود به تیم کمک کنم.

آیا قبل از تصمیم گیری با پرمرته ساکر و یا لوکاس پودولسکی صحبت کردید؟
    متاسفانه نه. همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد. مدت زیادی را تلفنی با مربی صحبت کردم و او دیدگاه و اعتقاد خود نسبت به من را ارائه کرد. آن صحبت ها مرا متقاعد کرد و به همین دلیل اکنون یک آرسنالی هستم.

و در مورد سبک فوتبال آرسنال چطور، چقدر این مساله شما را جذب کرد؟
    همانطور که گفتم، آرسنال از نظر تکنیکی یکی از قدرتمند ترین تیم های جهان است. مربی همواره می خواهد فوتبالی هجومی و جذاب را ارائه کند. معتقدم که برای ان مناسب هستم زیرا از سریع بازی کردن و فوتبال تک ضرب لذت می برم. خوشحالم که بخشی از باشگاه هستم و امیدوارم بتوانم به تیم کمک کنم.

آیا احساس می کنید این تیم می تواند در این فصل قهرمان جام ها شود؟
    قطعا. در چند سال گذشته، آرسنال زیاد موفق نبود اما می خواهیم موفق تر باشیم. می خواهیم قهرمان جام ها شویم. معتقدم که هواداران نیز بی صبرانه به دنبال آن هستند. ما تیم بسیار قدرتمند و جوانی داریم که می تواند زیر نظر مربی پیشرفت زیادی داشته باشد. معتقدم که قهرمان جام ها می شویم زیرا پتانسیل انجام این کار را داریم.

در طول 5 سل گذشته، شما بیشتر از هر بازیکن دیگری در اروپا در جریان بازی موقعیت گل خلق کرده اید. از نقطه نظر شخصی، آیا ارزش یک پاس گل را به انداز خود گل می دانید؟
    بله البته. پاس های گل هستند که موجب موفقیت می شوند و من از آن دست بازیکنان هستم که دوست دارد گل سازی کند. معتقدم که خیلی از هم تیمی هایم، مرا به عنوان بازیکنی می شناسند که خودخواه نیست. وقتی گل سازی می کنم و یا خودم گلزنی می کنم این مساله مرا خوشحال می کند. اما مهمترین چیز رسیدن تیم به گل و ارائه یک فوتبال مثبت از سوی تیم است.

سبک لیگ برتر با لالیگا متفاوت است. فکر می کنید چطور با آن هماهنگ شوید و چه قابلیت هایی را به بازی خود اضافه کنید؟
    خوشحالم که در لیگ برتر بازی می کنم زیرا همه آن را به عنوان قدرتمند ترین لیگ جهان می شناسند. تیم های درجه یک زیادی در آن هستند. می خواهم خود را در ان اثبات کنم. این یک چالش و آزمون جدید برای من است. بی صبرانه در انتظار آن هستم. می خواهم زیر نظر رئیس و درون تیم بیشتر پیشرفت کنم. واقعا در این باره هیجان زده هستم.

به ریشه های شما در کودکی بازگردیم. همیشه گفته می شود که حضور در مدرسه فوتبال Affenkafig تاثیر زیادی روی تکنیک شما داشت. می توانید به ما بگویید چرا؟
    زیرا زمین ما بسیار کوچک بود. اکثر اوقات مقابل افرادی بازی می کردم که 5 یا 6 سال بزرگ تر از من بودند. آن زمان انقدر بلند قد نبودم. باید خود را مقابل افراد بزرگ تر و قویتر هماهنگ می کردم. از انجا که زمین کوچک بود، کرنرهای زیادی نداشتیم و بازی همواره در جریان بود. این مساله به من کمک کرد تکنیک خود را بسیار بهبود بخشم. قطعا آن دوران زندگی من در آینده را آسان تر کرد. فکر می کنم می توانید درون زمین ببینید که از نظر تکنیکی خوش ذوق هستم.

وقتی برای سرگرمی فوتبال بازی می کردید، وانمود می کردید چه بازیکنی هستید و چرا؟؟
    اخیرا گفتم که الگوی من زیدان بود زیرا از نظر من، او یک بازیکن عالی بود. روی هوا خوب کار می کرد. از نظر دفاعی و هجومی قدرتمند بود. او الگوی من بود. او در زندگی شخصی خود به شدت با موضوعات منفی هدف قرار گرفت. او الگوی من بود. به هر حال او زیدان بود.

در جریان رقابت های قهرمانی زیر 21 ساله های اروپا در سال 2009 برای اولین بار در دید عموم مردم انگلستان قرار گرفتی، وقتی در جریان پیروزی 4 - 0 مقابل انگلستان درخشیدید. تئو والکات و کایرن گیبز مقابل تو بازی کردند. چه چیزی از ان زمان به یاد دارید؟
    در هر زمینه، آن قطعا دوران فوق العاده ای بود. ما قهرمان زیر 21 ساله های اروپا شدیم. تیم کلاس خاصی داشت. بازیکنان بسیار خوبی را تحت هدایت هورست هرابش و دیتر ایلتس در اختیار داشتیم. دوران لذت بخشی بود. فکر می کنم بر بازی مسلط بودیم. تمام پتانسیل خود را ارائه کردیم و شایسته کسب آن نتیجه بودیم. شخصا برایم تجربه فوق العاده ای بود.

از نظر شخصی، فکر می کنید چقدر از نقل مکان به شهری مانند لندن لذت خواهید برد؟
    فکر می کنم خیلی زیاد. چیزهای مثبت زیادی در مورد لندن شنیده ام. این یک شهر جهانی است که چیزهای زیادی در آن جریان دارد. می توانید کارهای زیادی انجام دهید، بطور خصوصی. بی صبرانه به دنبال حضور در این شهر هستم. اما در انجا کار خواهم کرد و این مساله اهمیت دارد.

آیا پیامی برای هواداران آسنال دارید؟
    بسیار خوشحالم که برای آرسنال بازی می کنم. از این جهت افتخار می کنم. امیدوارم که بتوانیم فصل موفقی داشته باشیم.

16. 5 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چه قدر خسته به نظر میرسه تو عکس اوزیل

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________

اوزیل: ونگر مربی ای در کلاس جهانی است

هرچند آرسنالی در 8 سال اخیر به هیچ جامی دست پیدا نکردند اما اوزیل مطمئن است که می تواند با این باشگاه به افتخارات مهمی دست پیدا کند.
    سایت گل- مسوت اوزیل، ستاره جدید آرسنال، اعلام کرد از اینکه می تواند در امیریتس با یک مربی در کلاس جهانی مانند آرسن ونگر کار کند، بسیار خوشحال است.
    این ملی پوش آلمانی در آخرین روز بازار نقل و انتقالات راهی لندن شد و هرچند آرسنالی در 8 سال اخیر به هیچ جامی دست پیدا نکردند اما اوزیل مطمئن است که می تواند با این باشگاه به افتخارات مهمی دست پیدا کند.
    او به سایت اختصاصی باشگاه آرسنال گفت:" من آرسنال را انتخاب کردم زیرا آنها یکی از بهترین تیم های انگلیس هستند. ونگر مربی ای در کلاس جهانی است. او این را در طول این سال ها نشان داده است.
    در طول سال های گذشته، بازیکنان زیادی زیر نظر او پیشرفت کرده اند و به همین دلیل است که من تصمیم گرفتم که به آرسنال بیایم. می خواهم به عنوان یک بازیکن پیشرفت کنم و خیلی منتظرم تا با سبک بازی تیم آشنا شوم.
    مهمترین مسنله این است که سرمربی به من اطمینان دارد. می خواهم توانایی هایم را نشان بدهم و در زمین از بازی کردن لذت ببرم. فکر می کنم در تمام طول دوران حرفه ای ام به تیم هایم کمک کرده ام.
    من تلفنی با سرمربی صحبت کردم. او ایده هایش را بیان کرد و اینکه در مورد من چه فکری می کند. او من را متقاعد کرد و به همین خاطر است که من اکنون در آرسنال هستم.
    آرسنال به خاطر قدرت تکنیکی بازی هایش معروف است و به خاطر اشتیاق شان برای ارائه بازی هایی تهاجمی. فکر می کنم سبک بازی من کاملا با تیم هماهنگ است. به همین خاطر من این باشگاه را انتخاب کردم."

18. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

!!Giroud + Ozil + Cazorla = Gozilla

20. 5 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •