تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 68 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در مورد مونتولیوو گفته شده که به طور حتم به بازی مقابل ناپولی و سلتیک نمیرسه .
    جالبه که توی بازی مقابل تورینو پولی هم بعد از برخوردی که با مدافع حریف داشته از ناحیه پا دچار کوفتگی شدید شده و مصدوم شده .
    البته در مورد پولی گفته شده که به بازی بعدی میرسه ولی وضعیت بقیه بازیکنان هنوز مشخص نیست و باید بررسی بشه .

یعنی من موندم اینا توی تمرین چکار میکنن که اینقدر مصدوم میدیم ... یا در حین تمرین مصدوم میدیم یا این که وسط بازی مصدوم میدیم .

اگه توی میدون جنگ هم بودیم نباید اینقدر مصدوم میدادیم .
    کلا از هر نظر نوبریم !!!

2. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بهزاد جان قضیه مصدومیت کاکا اینکه گفتن یک ماه نمیتونه تیم همراهی کنه صحت داره گفته بودن باشگاه میلان هنوز این خبر مصدومیت کاکا تایید نکرده

4. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فعلا کادر پزشکی میلان مصدومیت اون رو 10 روزه پیش بینی کرده و گفتن که باید یک سری تست پزشکی رو بگذرونه تا میزان دوری اون از میادین مشخص بشه .

6. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

یعنی من موندم اینا توی تمرین چکار میکنن که اینقدر مصدوم میدیم ... یا در حین تمرین مصدوم میدیم یا این که وسط بازی مصدوم میدیم .

اگه توی میدون جنگ هم بودیم نباید اینقدر مصدوم میدادیم .
    کلا از هر نظر نوبریم !!!
    این نمودار البته مربوط به فصل 2012-2011 میشه اما همین صحبتُ تایید می کنه، "تعداد روز های مصدومیت" برای باشگاه های مختلف سری-آ: (صدرنشینی میلان با اختلاف)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مصدومیت های بیش از حد معمولا یا به نوع تمرینات بر می گرده، یا به کادر پزشکی و نحوه درمان مصدومیت ها، خصوصا مصدومیت هایی که تکرار میشند، توی این مورد شاید پاتو مثال مناسبی باشه

8. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون
    البته این نمودار رو قبلا دیده بودم . با این حال برای خودمون هم روشنه که از این دو حالتی که فرمودین خارج نیست
    ولی مشکل اینجاست که توی این چند سال هیچ وقت ندیدیم که پیگیری درست و حسابی پیرامون این مصدومیت ها انجام بشه و خیلی راحت از اون صرف نظر کردن .

البته از موقعی که آلگری اومده مصدومیت ها تا این حد بوده که به احتمال بسیار زیاد به تمرینات مربوط میشه .

10. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 73_POUYA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Iran-Azari

پيش فرض

کاکا : تا زمان بهبودی از میلان دستمزدی دریافت نخواهم کرد
    -
    تصمیم گرفته ام تا زمانی که به شرایط ایده آل نرسیده ام از باشگاه دستمزدی دریافت نکنم / میخواهم شما هواداران از دیدن فوتبال من لذت ببرید

ریکاردو کاکا ، هافبک برزیلی میلان در جریان بازی مقابل تورینو از ناحیه ران دچار مصدومیت شد ، او از مدیران میلان درخواست کرده تا زمانی که به شرایط ایده آل نرسیده به او دستمزدی داده نشود .

کاکا به دلیل مصدومیت احتمالا یک ماه از میادین به دور خواهد بود .

وی در پیامی ویدویی خطاب به هوادارن گفت :

"همه ی شما از موضوع مصدومیت من آگاه هستید ، روز گذشته ، روز بسیار بدی برای من بود ، به شما صادقانه میگویم انتظار این مصدومیت را نداشتم ، کنار آمدن با این مسئله ( مصدومیت ) برای من بسیار سخت بود ، در این باره با گالیانی و پزشک باشگاه صحبت کردم "

کاکا در ادامه گفت : " منتظر رسیدن به شرایط مسابقه هستم ، تصمیم گرفته ام تا زمانی که به شرایط ایده آل نرسیده ام از باشگاه دستمزدی دریافت نکنم ، تنها از شما هواداران میخواهم مرا حمایت کنید ، تمام تلاشم را میکنم تا بار دیگر به شرایط آرمانی بازگردم ، میخواهم شما هواداران از دیدن فوتبال من لذت ببرید "

با این حساب کاکا مبلغ 300 هزار یورو از دستمزدش را به باشگاه بخشیده است ، قرارداد وی 2 ساله و به ارزش سالیانه 4 میلیون یورو است .

منبع : milan news

12. 5 کاربر از 73_POUYA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

با این سریال تمام ناشدنی مصدومیتها،فکر کنم اگه امسال از هر سه جام انصراف بدیم بهتر باشه.یک سال بازیکنان ریکاوری کنن تا سال بعد با یه تیم فوتبال فصل رو شروع کنیم نه با یه بیمارستان

14. 5 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب چه تضمینی هست که فصل بعد دوباره همین مصدومیت ها شروع نشه ؟!
    هر چی هست , مشکل از تمرینات یا کادر پزشکیه . تا موقعی که روند صحیح طی نشه این مصدومیت ها ادامه خواهد داشت .

پاتو هم توی مصاحبه ای که داشته به این مورد اشاره کرده و گفته مشکل مصدومیت من به کادر فنی مربوط میشده که البته از اون طرف هم الگری جوابش رو داده .

جالبه که مسئولان تیم هم اصلا پی گیر این مشکل نیستن و خیلی بی خیال از این مورد میگذرن !!!

با این وضعیت مصدومیت اگه بتونیم سوم بشیم و سهمیه رو بگیریم شاهکار کردیم .

16. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اگه این مصدومیت ها موقعی که پاتو چند وقتی مصدوم بود علتش مشخص میشد یا جلوش میگرفتن به هر شکلی میتونستیم پاتو با یک قیمت عالی بفروشیم و کلی سود کنیم باهاش چند تا بازیکن تراز اول بخریم یادمه یک بار پاری سن ژرمن پیشنهاد خفنی برای خریدش داده بود بد موقعی این مصدومیت ها ی تیم تشدید شد فصلی که همه حریفا خودشون تقویت کردن و نتایج خوبی هم تا اینجای کار گرفتنبواتنگ دادیم به شالکه جاش کاکا گرفتیم یک بازی نکرده مصدوم شد انگار خوشی به ما نیومده

18. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آقا میشه یه لیست از بازیکنان سالم میلان به من بدید؟!!
    چه خبره؟ دیگه این مصدومیت های مداوم بازیکنان میلان داره از خط قرمزش میگذره. با بهزاد 100 درصد موافقم,
    تمام این مشکلات به نحوه تمرینات و البته کادر پزشکی میلان برمیگرده. چند ساله این مشکل داریم ولی هنوز رسیدگی نکردن!

بازم مثل فصل گذشته بنظر میرسه نیم فصل اول سختی رو پیش رو داشته باشیم! از اونطرف رقبای میلان هم خیلی خوب خودشون تقویت
    کردن. کارمون از فصل قبل هم سختره, فکر کنم نهایتا بازم باید برای سهمیه بجنگیم

20. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •