من نتونستم بازی رو ببینم .. اما بنظر میاد چیزی رو از دست ندادم ....شاید سخترین بازی فصل بود... یک درصد هم شک نکنید توو لندن میزنمشون ... بنظرم بایرن مونیخ بهتر و قویتر از منچستر هست ....
من نتونستم بازی رو ببینم .. اما بنظر میاد چیزی رو از دست ندادم ....شاید سخترین بازی فصل بود... یک درصد هم شک نکنید توو لندن میزنمشون ... بنظرم بایرن مونیخ بهتر و قویتر از منچستر هست ....
البته هنوز ابتدای دوره جدید ژوزه در چلسی هست و تا به ترکیب ایده آلش دست پیدا کنه و ویلیان و یا یک مهاجم دیگه هم به تیم اضافه بشه بیشتر از این زمان می بره.
منظور از استفاده کم از سیستم چرخشی اگه بخوایم با عدد و درصد بگیم این بود که مثلا چیزی در حدود 80% بازی ها از یک ترکیب استفاده میشه، راجع به دوره اول ژوزه در چلسی نمی تونم با قطعیت بگم اما در سه سال حضورش در رئال رو می تونم با اطمینان بگم که ژوزه به ترکیب ثابت اقبال زیادی نشون داده، حتی در زمان های فشرده مثل انجام سه بازی در یک هفته سابقه استفاده از یک ترکیب رو داشته، شاید چون با استفاده از بازیکن های ثابت در کنار هم اون جزئیات تاکتیکی دقیقی که مد نظر داره رو بهتر می تونه اعمال کنه، شاید هم تا حدی هم به نفراتی که در اختیار داره برگرده اما معمولا مربی ها تفکرات خاصی دارند و با تعویض تیم اون تفکرات کم و بیش باقی می مونه، برای نمونه مربی مثل بنیتز با همون اینتر مورینیو میاد و مدام در نفرات تغییر ایجاد می کنه یا در سال گذشته در چلسی به خاطر مسئله "چرخش" یک عده توی همین فوتبال فانتزی شکایت داشتند
در هر صورت بهتره صبر کنیم و ببینیم تا آخر فصل به هر بازیکن چقدر فرصت میرسه و بینیم میشه این تعداد بازیکن تهاجمی جوان و آینده دار رو تا انتهای فصل راضی نگه داشت و اینکه برای فصل های آینده هم باقی می مونن یا نه.
من اضافه کنم در اینتر هم خوزه خیلی اعتقادی به سیستم چرخشی نداشت البته گزینه هاش در اون دوران هم محدود بود. این رو باید همیشه در نظر داشت که مربی ها هم مثل بازیکن ها تغییر می کنن و لزوما رفتار خوزه در دوره اولش در چلسی قرار نیست دوباره تکرار بشه... من هم فکر می کنم چرخش زیادی رو در چلسی نبینیم و در بازیهای لیگ و مراحل حذفی لیگ قهرمانان همون ترکیب اصلی 11 نفره مد نظر خوزه (زمانی که به دست بیاد) اکثر بازی ها رو به میدان بره.
خب بازی دیشب در حد بازی های دیگه بین چلسی و منچستر نبود که میشه گفت دلیلش این بود که توی هفته دوم رقابت ها هنوز تیم ها کامل شکل نگرفتن
ترکیب اولیه مورینیو برام جالب به خصوص استفاده از شورله و دی بروین از ابتدا که شورله خیلی خوب و جنگنده بازی کرد ولی دی بروین تجربه بازی توی این ورزشگاه رو نداشت
بازیکنای باتجربه هم فقط بازی رو کنترل کردن و کلا دو تیم موقعیت اون چنان خاصی نداشتن و شاید بهترین بازیکنا دفاع ها بودن
در مورد داوری هم برخلاف بازی پارسال توی لندن ، یک طرفه نبود
در کل یه امتیاز از همچین بازیی خوب بودش
امیدوارم جمعه حتما سوپرکاپ اروپا رو ببریم که خیلی برامون اهمیت داره به خصوص اینکه پارسال نتونستیم اونو بگیریم و همین طور اینکه حریفمون بایرنه
جالبه امشب بایرن بازی داره و فکر می کردم بایرنی ها برای بازی با جمعه بیشتر استراحت می کنن
ولی خب بازی بایرن سنگین نیست و خیلی از بازیکنا مثل روبن و ریبری و لام هم روی نیمکت استراحت می کنن
فقط و فقط نبود مهاجم نک به شدت حس میشد و تورس هم که خودتون میدونید
بازی با بایرن هم خیلی سخته قبول کنید مهره های اونا خیلی از ما بهترن حداقل روی کاغذ
از رونی چه خبر؟ پیشنهاد داده شد؟
Last edited by stealer; 27-08-2013 at 21:58. دليل: سوتی نخیلی بد:دی
البته ارزش مساوی در مقابل منچستر یونایتد (اونم تو اُلدترافورد) از برد کمتر نیست!![]()
خبر رسمی: چلسی، ویلیان را به خدمت گرفت
این بازیکن در آستانه پیوستن به تاتنهام بود اما در نهایت با آبی ها قراردادی 5 ساله امضا کرد. سایت گل- باشگاه چلسی اعلام کرد که ویلیان، مهاجم برزیلی آنژی ماخاچ قلعه را به خدمت گرفته است.
این بازیکن در آستانه پیوستن به تاتنهام بود اما در نهایت با آبی ها قراردادی 5 ساله امضا کرد.
ویلیان که یکی از محصولات سیستم جوانان کورینتیانس است، در سال 2007 به شاختار دونتسک پیوست و در ژانویه گذشته بود که راهی آنژی ماخاچ قلعه شد.
او بعد از دریافت مجوز کار و رسمی شدن انتقالش به چلسی، به سایت رسمی این باشگاه گفت:" از اینکه اینجا هستم، خیلی خوشحالم. آمدن به چنین باشگاهی رویای من بود. چلسی یکی از بهترین باشگاه های دنیاست و من اکنون قرار است زیر نظر بهترین مربی دنیا کار کنم. خیلی خوشحالم و بی صبرانه منتظر این اتفاق هستم. "
ویلیان در فهرست چلسی برای دیدار جمعه شب در سوپرکاپ اروپا مقابل بایرن حضور ندارد اما می تواند اولین بازی اش برای آبی ها را بعد از رقابت های ملی آینده مقابل اورتون انجام بدهد.
چلسی برای به خدمت گرفتن این بازیکن، 30 میلیون پوند هزینه کرد
ساموئل اتوئو دیشب به لندن اومد و با چلسی به توافق رسید و امروز بازیکن رسمی چلسی میشه...
اینم یه عکس از رسیدن سامی اتوئو به لندن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by M E S S I; 29-08-2013 at 13:22.
پس رونی پر؟
خوب اتوئو هم مهاجم خیلی خوبیه ممکنه در حد رونی نباشه ولی خیلی سطحش بالاتر از مهاجمای الان تیم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)