تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 148 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مدیربرنامه های فابرگاس: با سران یونایتد مذاکره نکرده ایم

طبق گزارش رادیو کاتالونیا سسک در روزهای آتی با سران یونایتد به گفتگو خواهد پرداخت. او روز دوشنبه در شرایطی طبیعی با آبی اناری ها تمرین کرد
    سایت گل- رادیو کاتالونیا در گزارش خود به بازتاب صحبت های دارن دین، مدیربرنامه های سسک فابرگاس پرداخته است. بنا براین گزارش، او به سران باشگاه بارسلونا اعلام کرده که هیچ تماسی با سران منچستریونایتد نداشته.
    این درحالی است که گزارشهای منتشره در انگلیس حکایت از آن دارند که مدیربرنامه های سسک مذاکراتش را با سران یونایتد آغاز کرده و قرار براین است که در روزهای آتی خود فابرگاس با شیاطین سرخ به صحبت بپردازد. اما حالا مدیربرنامه های سسک با تکذیب این خبر اعلام کرده که هدف این بازیکن باتجربه ماندن در بارسلوناست.
    رادیو کاتالونیا روز دوشنبه در گزارش خود به این نکته اشاره کرده بود که سکوت سسک ممکن است سکوتی پرمفهوم در راستای آینده مبهمش باشد. ساندی اکسپرس هم آخرین روزنامه ای بود که هیزم این آتش را افزایش داده و به این نکته اشاره کرده بود که دین به سران یونایتد گفته که سسک می خواهد بعد از جدایی از بارسلونا، هدایت خط میانی شیاطین سرخ را دردست بگیرد.
    این اخبار ضدو نقیض درحالی منتشر می شود که سسک هم از روز گذشته همراه با سایر ملی پوشان بارسلونا به تمرینات تیم کاتالان بازگشته. او بعد از اتمام تعطیلات تابستانی اش که بعد از اتمام رقابتهای جام کنفدراسیون ها آغاز شده بود، ساعت 8.30 دیروز به کمپ بارسلونا پیوست.
    در هفته های اخیر گمانه زنی ها در مورد احتمال جدایی سسک فابرگاس از بارسلونا افزایش یافته بود. از سوی دیگر دیوید مویس سرمربی منچستریونایتد هم با شفافیت تمام از ارائه دو پیشنهاد برای خرید سسک از سوی این باشگاه صحبت کرده بود که تیم کاتالان هر دوپیشنهاد را رد کرد.
    در جریان مراسم معارفه تاتا مارتینو به عنوان سرمربی جدید باشگاه بارسا، هم او و هم آندونی سوبی سارتا، مدیر ورزشی تیم براین نکته تاکید داشتند که سسک می ماند. هرچند که درانگلیس رسانه های خبری از پاسخ «بله» او به سران یونایتد خبر می دهند.
    دراین میان سسک از روز دوشنبه درکمال آرامش تمریناتش را با بارسا از سرگرفت و در صفحه توئیترش نوشت:« بعد از پشت سرگذاشتن تست های پزشکی در صبح روز دوشنبه آماده ام و انگیزه های زیادی برای تمرین کردن با هم تیمی هایم دارم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

.

Tottenham Hotspur 1 __________ manchester united 1

sesion 94-95

.

4. 9 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

در غیاب فرگوسن من یکی واقعا نگران این فصل هستم اصلا نمیتوتم هیچ تصویری از فصل پیش رو داشته باشم
    واقعا بدون فرگوسن قراره به کدوم سمت بریم؟!!!
    انگار منچستر برام یه تیم غریبه شده انگار میخوام تازه طرفدارش بشم

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

انگار مدیرا کم کم دارن بیخیال سسک میشن و افتادن دنبال مودریچ. برخلاف فابرگاس، به نظر من مودریچ واقعا گزینه ی مناسبیه.
    اگه این انتقال صورت بگیره هم به نفع مودریچه و هم به نفع یونایتد، انصافا بازیکن خلاقیه و داره تو رئال حروم میشه.
    همون طور که مویس گفته باید بازیکن جدید زودتر به تیم اظافا بشه تا به اندازه ی کافی زمان برای هماهنگ شدن داشته باشه، مخصوصا هافبک که خیلی هم بدقلق هست.

7. 5 کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

انگار مدیرا کم کم دارن بیخیال سسک میشن و افتادن دنبال مودریچ. برخلاف فابرگاس، به نظر من مودریچ واقعا گزینه ی مناسبیه.
    اگه این انتقال صورت بگیره هم به نفع مودریچه و هم به نفع یونایتد، انصافا بازیکن خلاقیه و داره تو رئال حروم میشه.
    مودریچ صرفا یک ساله که به رئال اضافه شده و هنوز برای حروم شدن خیلی زوده

مسئله مهمی که در اوایل فصل پیش به وجود اومد اختلافات شدید مودریچ با مدیر عامل تاتنهام و کش و قوس پیدا کردن این انتقال تا روزهای پایانی بازار نقل و انتقالات بود که این باعث شد
    تمرینات پیش فصل رو از دست بده و تا مدتی از فرم ایده آل فاصله بگیره. اما از نیم فصل دوم به رکن ثابت رئال تبدیل شد و بازی های درخشانی داشت، گل های مهمی به ثمر رسوند و توی
    بازی سازی خصوصا در نیم فصل دوم عملکرد خیلی خوبی داشت و برای فصل پیش رو و فصل های آینده هم به عنوان جدی ترین بازی ساز تیم در پست هافبک مرکزی به شمار میره.

با اومدن آنچلوتی به نظر میاد مودریچ به چهره کلیدی تری تبدیل بشه چون آنچلوتی از دوران حضورش در چلسی و پی اس جی به دنبال جذب مودریچ بود و مصاحبه های متعددی داره که از
    مودریچ به عنوان یکی از بهترین هافبک های دنیا تعریف و تمجید کرده.

به این اضافه کنیم که مودریچ شخصا چندین بار اعلام کرده که مایله در رئال باقی بمونه، بنابراین شانس جداییش خیلی خیلی پایینه.

فکر می کنم محتمل ترین گزینه برای یونایتد همچنان فلینی باشه که هم می تونه توی پست هافبک وسط کار کنه(پست اصلی فلینی به اذعان خودش) و هم در نقش هافبک تهاجمی و گلزن
    ظاهر بشه، خصوصا که تجربه کار کردن زیر نظر مویس رو داره و چندین بار از مویس به خاطر کمک به زمینه حضور و پیشرفتش در لیگ برتر تشکر کرده.

9. 11 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

این رئیس های یونایتد هم خودشون رو مردم رو مسخره کردن
    کل عالم و آدم میدونستن فابرگاس نمیاد
    الکی وقت خودشون رو تلف کردن

11. 2 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

از نظر من سسک اصلا بدرد منچستر نمیخورد بعد از رفتن به بارسا خیلی افت کرده همین مودریچ خیلی خیلی بهتره
    من با اومدنش خیلی موافقم اگه رونی هم بمونه خیلی مبتونه به راه انداختن رونی کمک کنه

13. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

مثل این که خبر میاد دوباره افتادن دنبال مارکیزیو
    به نظرم میاد
    کلاً تو من یونایتد بازیکن ایتالیایی کم داشته!

15. این کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

مودریچ صرفا یک ساله که به رئال اضافه شده و هنوز برای حروم شدن خیلی زوده

مسئله مهمی که در اوایل فصل پیش به وجود اومد اختلافات شدید مودریچ با مدیر عامل تاتنهام و کش و قوس پیدا کردن این انتقال تا روزهای پایانی بازار نقل و انتقالات بود که این باعث شد
    تمرینات پیش فصل رو از دست بده و تا مدتی از فرم ایده آل فاصله بگیره. اما از نیم فصل دوم به رکن ثابت رئال تبدیل شد و بازی های درخشانی داشت، گل های مهمی به ثمر رسوند و توی
    بازی سازی خصوصا در نیم فصل دوم عملکرد خیلی خوبی داشت و برای فصل پیش رو و فصل های آینده هم به عنوان جدی ترین بازی ساز تیم در پست هافبک مرکزی به شمار میره.

با اومدن آنچلوتی به نظر میاد مودریچ به چهره کلیدی تری تبدیل بشه چون آنچلوتی از دوران حضورش در چلسی و پی اس جی به دنبال جذب مودریچ بود و مصاحبه های متعددی داره که از
    مودریچ به عنوان یکی از بهترین هافبک های دنیا تعریف و تمجید کرده.

به این اضافه کنیم که مودریچ شخصا چندین بار اعلام کرده که مایله در رئال باقی بمونه، بنابراین شانس جداییش خیلی خیلی پایینه.

فکر می کنم محتمل ترین گزینه برای یونایتد همچنان فلینی باشه که هم می تونه توی پست هافبک وسط کار کنه(پست اصلی فلینی به اذعان خودش) و هم در نقش هافبک تهاجمی و گلزن
    ظاهر بشه، خصوصا که تجربه کار کردن زیر نظر مویس رو داره و چندین بار از مویس به خاطر کمک به زمینه حضور و پیشرفتش در لیگ برتر تشکر کرده.
    من از این جهت میگم حروم شده و شاید خواهد شد که فصل پیش که رئال ترافیک زیادی در خط هافبک نداشت این بازیکن شانس زیادی برای حظور در ترکیب اصلی نداشت، اگر چه 25 بار فیکس بازی کرده اما مودریچی که من تو بازی هایی که دنبال میکردم دیدم، حتی در نیم فصل دوم ، اون مودریچی نبود که دو فصل پیش تو تاتنهام یا کرواسی میدیدم البته تو چندتا بازی فوق العاده ظاهر شد مثل بازی با خود یونایتد، ولی به نظر من کافی نیست.
    اما در این فصل که رئال بازیکنای خوبی در خط میانی به خدمت گرفته که اکثرا هم جوون و آینده دار هستند حتی من به کاسمیرو هم خیلی امیدوارم، شانس مودریچ برای حظور در ترکیب ثابت به مراتب کمتر شده.
    من احساس میکنم سناریوی کاکا و بنزما دوباره داره تکرار میشه. البته شاید پیش بینی شما درست از کار دراومدو انچلوتی بهش ایمان پیدا کردو یکی از ارکان رئال شد.
    در مورد فلینی هم من با شما موافقم و میتونه برای یونایتد واقعا مفید باشه، اما یونایتد نیاز به یه هافبک بازی ساز داره تا موتور تیمو راه بندازه که فکر میکنم فلینی از انجامش عاجزه.

اینم تو یکی از فروم های اجنبی خوندم به نظرم جالبه:
    Was always a fan of Modric when he played for Spurs, he was class. But for Madrid he has been half arsed and looks like he's been what Torres has been on since moving to Chelsea. I think a move would be the best bet for him, especially now that Real Madrid have just bought 2 more midfielders in Isco and Illarramendi. Modric's chances could well be limited next season and he's too good for sitting on a bench
    Last edited by manxxx; 31-07-2013 at 22:19.

17. 5 کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

خیلی قشنگ هست....
    دنیس لاو، منچستریونایتد و لحظه ای که دنیا ایستاد

آنچه "دنیس لاو" 39 سال قبل در دربی منچستر تجربه کرد، برای کمتر فوتبالیستی اتفاق افتاده است؛ تجربه او چنان برایش تکان دهنده بود که بعد از نزدیک به چهاردهه هنوز او را رها نکرده
    سایت گل- در زندگی لحظاتی وجود دارد که هیچ وقت فراموش یا حتی کهنه نمی شوند؛ لحظات تلخ یا شیرینی که در ظاهر تاثیر زیادی در سرنوشت ما ندارند اما زندگی ما به دو دوره قبل و بعد از آن تقسیم می شود. خوره های فوتبال، کسانی که با فوتبال زندگی می کنند، حتما چنین لحظاتی را تجربه کرده اند؛ لحظه ای که تصمیم گرفتیم طرفدار تیم خاصی باشیم یا بازیکنی برای همیشه به قهرمان مان تبدیل شد؛ روزی که برای اولین بار به ورزشگاه رفتیم یا دیدن یک بازی تاریخی که برای همیشه جایی ویژه در خاطره های مان پیدا کرد.
    برای فوتبالیست ها هم مطمئنا چنین لحظاتی رقم می خورد؛ زدن یک گل یا گرفتن یک پنالتی که هزاران بار آن را برای طرفداران شان تعریف می کنند اما هر بار با یک روایت متفاوت، با جزئیات جدید که حتی برای خودشان هم تازگی دارد. اما آنچه "دنیس لاو" (Denis Law) 39 سال قبل در دربی منچستر تجربه کرد، برای کمتر فوتبالیستی اتفاق افتاده است. تجربه او چنان برایش تکان دهنده بود که بعد از نزدیک به چهاردهه هنوز او را رها نکرده؛ چیزی شبیه به خیانتی ناخواسته به عشقی که سال ها برای خوشحالی اش تلاش کرده بود.

رنگ اول؛ آبی
    لاو ابتدا در دو راهی منچستریونایتد و منچسترسیتی، آبی ها را انتخاب کرد. سر مت بازبی تلاش کرد تا او را به الدترافورد ببرد اما لاو با انتقالی که در آن زمان رکوردی محسوب می شد، پیراهن سیتی را به تن کرد. اما تنها فصل او در "مین رود" خیلی خوب پیش نرفت؛ با ناکامی در لیگ و بدبیاری در FA Cup. فصل که تمام شد، تصمیم گرفت به یک لیگ خارجی برود. باشگاه های انگلیسی پول درست و حسابی به بازیکنان نمی دانند و لاو همین را بهانه کرد و به تورینو رفت. اما بازی در سری A هم او را راضی نکرد. "کاتناچو"ی لعنتی اجازه گل زدن به مهاجمان نمی داد. آنقدر شرایط برای او سخت شد که در آخرین بازی مقابل ناپولی به عمد شرایط اخراجش را فراهم کرد و بعد مانند بنده ای گناهکار، پیش مربی تیم اعتراف کرد. مدیران تورینو می خواستند او را به یوونتوس بفروشند اما لاو از بندی که در قراردادش وجود داشت استفاده کرد به جزیره برگشت.
    رنگ دوم؛ قرمز
    " وقتی در زندگی به مانعی می خورید، به این معنا نیست که به پایان مسیر رسیده اید، بلکه آن مانع نشان می دهد که راه درست سمت دیگری است." دو فصل ناکامی در منچسترسیتی و تورینو هم به لاو نشان داد که از همان اول باید منچستریونایتد را انتخاب می کرد؛ جایی که سر مت بازبی مانند یک پدر مهربان در انتظار او بود.

7 سال بعد با افتخارات پیاپی همراه بود؛ با دو قهرمانی در لیگ، یک قهرمانی در FA Cup و در نهایت فتح جام باشگاه های اروپا. در سال 1964 توپ طلای بهترین بازیکن اروپا را به دست آورد تا کلکسیونش تکمیل باشد. اما با رفتن مت بازبی، مهره مار شیاطین هم گم شد. ویلف مک گینس و فرانک اوفارل نتوانستند سنگینی مسئولیت هدایت منچستریونایتد را تاب بیاورند و خیلی زود جدا شدند. حتی بازگشت بازبی هم نتوانست یونایتدها را از سراشیبی تندی که در آن قرار گرفته بودند، برگرداند.

بازبی که برای همیشه رفت، تامی داچرتی سرمربی منچستریونایتد شد؛ با توصیه دنیس لاو که با او در تیم ملی اسکاتلند کار کرده بود. اما حضور داچرتی، آغاز جدایی ستاره باتجربه تیم بود؛ بابی چارلتون، جورج بست و در نهایت دنیس لاو. البته افت لاو از چند سال قبل شروع شده بود. با مصدومیت های پیاپی و دوری های گاه و بیگاه از میادین. به طوری که باشگاه در سال 1970 تصمیم گرفت او را به تیم دیگری بفروشد اما هیچ مشتری ای برای او پیدا نشد؛ برای بازیکنی که 6 سال قبل توپ طلای اروپا را برده بود. وقتی داچرتی به الدترافورد رفت، از روزهای اوج منچستریونایتد و لاو چند سالی سپری شده بود؛ به همین خاطر وقتی شاگرد قدیمی اش را در لیست مازاد قرار داد، کسی اعتراضی نکرد. بعد از 11 سال، لاو دیگر در الدترافورد جایی نداشت؛ بعد از 404 بازی و 237 گل زده؛ سال ها بعد از اینکه هواداران به او لقب "شاه الدترافورد" را دادند.
    رنگ سوم؛ دوباره آبی (با قلبی قرمز)
    لاو به منچسترسیتی برگشت و در اولین بازی اش دو گل زد اما بدون او و دیگر ستاره های باتجربه تیم، منچستریونایتدِ تامی دوچرتی به زمین سفت خورد؛ با 7 شکست در 12 دیدار اروپایی، تیمی که 5 سال قبل قهرمان اروپا شده بود، در بین گزینه های سقوط قرار گرفت. شرایط خط حمله تیم از همه اسفناک تر بود؛ به طوری که در نیم فصل، الکس استپنی، دروازه بان تیم، با دو پنالتی، بهترین گلزن من یو محسوب می شد! اولین دربی آن فصل منچستر در مین رود، تاثیر تحت اخراج مایک دویل (Mike Doyle) و لو ماکاری (Lou Macari) قرار گرفت؛ با امتناع آنها از بیرون رفتن و دخالت پلیس. اما وقتی دو تیم در آخرین دیدار فصل در الدترافورد مقابل هم قرار گرفتند، همه نگاه ها به دنیس لاو بود. این اولین بار بود که بعد از 12 سال، او با پیراهن تیمی دیگری در این ورزشگاه به میدان می رفت؛ آن هم در شرایطی که یونایتدها برای فرار از سقوط، به پیروزی نیاز داشتند؛ آن هم با اما و اگر. منچستریونایتد باید پیروز می شد و امیدوار به شکست بیرمنگام می ماندند. برای تیمی که در چهل و یک هفته قبلی (لیگ انگلیس در آن زمان 22 تیمی بود)، فقط 38 گل زده بود، رسیدن به دروازه حریف کار ساده ای نبود.
    حمله پشت حمله، اما خط دفاع سیتی نفوذناپذیر بود. بازی به 10 دقیقه پایانی رسید اما هواداران منچستریونایتد همچنان امیدوار بودند که یک گل تیم شان را در لیگ نگه دارد اما دقیقه 82، "آن لحظه" کار را تمام کرد. با یک ضد حمله سریع، توپ به محوطه جریمه منچستریونایتد می رسد؛ پاس فرانسیس لی، دنیس لاو...و گل. پشت پای "شاه"، قلعه ای که سال ها از آن مراقبت کرده بود را ویران کرد. برای خود لاو باورکردنی نبود؛ با گل او، منچستریونایتد داشت سقوط می کرد؛ دنیا دور سرش چرخید. دیگر نمی توانست در زمین بماند؛ سرش را پایین انداخت و بدون اینکه به کسی نگاه کند، از زمین بیرون رفت. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دقیقه 85 هواداران منچستریونایتد به زمین ریختند و بازی نیمه کاره ماند ولی نتیجه تغییری نکرد؛ شیاطین سقوط کردند.

البته بعدا مشخص شد که بیرمنگام بازی اش را برده و هر نتیجه ای در دربی منچستر رقم می خورد، نمی تواند یونایتدها را از سقوط نجات دهد اما لاو دیگر در رقابت های باشگاهی به میدان نرفت. آخرین بازی های او با تیم ملی اسکاتلند در جام جهانی 1974 رقم خورد.
    ....و بعد
    منچستریونایتد یک فصل بعد به دسته اول برگشت و سه دهه بعد به پرافتخارترین تیم جزیره تبدیل شد اما برای دنیس لاو هنوز هم یادآوری آن دربی منچستر دردناک است.
    سال 2010 با دیلی میل مصاحبه کرد و گفت:" کسی نمی توانست دلداری ام بدهد. من نمی خواستم آن اتفاق بیفتد. چه مدت این این احساس با من بود؟ چه مدت از آن زمان گذشته؟ سی و چند سال؟ همین اندازه.
    آن اتفاق افتاد و همه من را با آن دیدار به یاد می آورند. واقعا حیف شد. من در کنار همه آن بازیکنان بازی کرده بودم. آنها هم تیمی های من بودند. دلم نمی خواست آنها سقوط کنند. این آخرین چیز در دنیا بود که من می خواستم اتفاق بیفتد. ما در زمین دیگر با هم دوست نبودیم و به هم لگد هم می زدیم اما وقتی سوت زده شد، همه چیز تغییر کرد."

19. 12 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •