ا باید میدیدم
حیف
ا باید میدیدم
حیف
احسان از اون افرادیه که فقط دور نمای خوبی داره
اما با ااجرای فوق العادش همه مجذوب برنامش میشن
کاش تایمش بیشتر میشد
تکرارم داره؟
واقعا لازم بود که مردم بدونن با بیمارای خونی چجوری برخورد کنن
اما چرا یه زن که با شوهرش آلوده شده؟
دلم برای پسراش سوخت
چند بار شکستن...
Last edited by Kurosh; 06-08-2013 at 01:45. دليل: ادغام
میشه دیدش
توی سایت رسمیشون هست
فک کنم صبحا ساعت 7
برنامه دیشبش راجع به بیماری ام اس بود که واقعا واسه دانایی مردم لازمه
امشبم که چن تا خونواده رو اورده بودن که یکی از اعضاشون به خاطر پول دیه زندان بود
البته بماند که باز هم یه ادم شر از زندان خلاص شد
اما دلم خیلی واسه اون پسر بچه سوخت
اصلا از نامه سر در نیاورده بود
وقتی احسان بهش گفت به مامانت بگو:( آروم باش فردا بابا میاد خونه) تازه بچه فهمید داستان از چه قراره. خیلی گریه کرد بچه بیچاره
دلم سوخت
خدا بابای هیچکسو ازش دور نکنه...
اگه بدونین من چقدر گریه کردمممممممممم
دیشب ام اس ؟
فقط روز اول زوجی رو آورده بودن که ام اس داشت ، دیشب در مورد یه پیرمرد و خانم مسن بود که ده سال شده بود ازدواج کرده بودن و خیلی خوشبخت بودن ....
Last edited by docomid; 08-08-2013 at 00:14.
«ماه عسل» عید فطر ویژهبرنامه دارد
بهمناسبت عید فطر، آخرین برنامهی «ماه عسل» سه ساعته خواهد بود.
به گزارش ایسنا، آخرین برنامهی «ماه عسل» ویژهی عید سعید فطر بهمدت سه ساعت از ساعت 16 تا 19 از شبکهی سوم سیما پخش میشود.
برنامهی «ماه عسل» به تهیهکنندگی و اجرای احسان علیخانی، به گفتهی عوامل این برنامه، مهمانان آخرین برنامه را از میان پنج سوژهی جذاب از دیدگاه بینندگان انتخاب میکند.
علاوه بر این، بهمناسبت عید فطر، شبکهی سه سیما از 30 نفر از منتقدانی که نقدهای سازنده نسبت به این برنامه داشتهاند، تقدیر میکند.
عوامل اصلی برنامهی «ماه عسل» عبارتند از: طراح دکور: پیمان قانع، مدیر تولید: مسعود رجبییان، گروه کارگردانی: حامد میرفتاحی و محمد پیوندی، تدوینگران: امیرحسین تهرانی و میلاد پیوندی، کارگردان تلویزیونی: مهدی مظلومی، کارشناس سوژهها: مریم نوابینژاد.
گلچینی از برنامه سی روزشون رو با یه حال و هوای خوب : مخصوصا وقتی شاهین کوچولو اومد . انجمن حمایت از خیلیا !!!!! امیدوارم باز هم بیانیه بدن و بگن شو بودن اینا به ضرر شاهینه یا نه !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)