تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 332 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این تصویر رو بارها دوستان گذاشتن تو این تاپیک و تاپیک PES2013 . این تصویر جعلی هستش و اولین بار چند ماه پیش یک سایت چینی اون رو منتشر کرد .

رفتم یه سر تاپیک همسایه ( فیفا سیزده ) تا ببینم اوضاع چطوره این پستای اخرشونو که خوندم فهمیدم جنگ داخلی پیدا کردن مثل ترکیه . هیچی دیگه خودشونم داشتن اعتراف میکردن که فیفا هیچ احترامی برا ایرانیا باقی نذاشته حتی تیم ملی ما رو هم نذاشته ولی لیگ امارات و قطر و عربستان و امثال اینا رو گذاشته منم رفتم نوشتم که پی اس نه تنها تیم ملی رو داره بلکه حالا با لیسانس کردن لیگ قهرمانان اسیا میخواد تیم های باشگاهی ایرانی حاضر در لیگ قهرمانان رو هم بسازه . درود بر بازی که به ایرانیان احترام میگذارد .
    دوستان اینجا تاپیک PES هستش ، خواهشن تو این تاپیک از FIFA هیچ حرفی نزنین . چون کار درستی نیست و باعث جر و بحث خواهد شد.

CV30 پستی که تو تاپیک FIFA داری رو سریعا حذف کن ، اصلا کار درستی نیست .

ممنون...
    Last edited by ™...; 25-06-2013 at 17:54.

2. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

حداقل میگفتی این عکس مال کدوم بازیه تا بتونیم درباره عکس نظر بدیم
    I'm touched !!!! واقعا چقدر منطقي !

4. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سیستم حداقل :

2014 Minimum system requirements
    CPU: Intel Pentium D 820 2.8GHz or equivalent
    RAM: 2GB
    GFX: NVIDIA GeForce 510
    GFX RAM: 128MB of RAM, Pixel shader 3.0, DirectX 9.0c compatible video card

سیستم توصیه شده :

2014 Recomended System requirements

CPU: Intel Core 2 Duo E4700 2.6GHz or equivalent
    RAM: 3GB
    GFX: NVidia GGeForce GT 440
    GXF RAM: 512MB of RAM, Pixel shader 3.0, DirectX 9.0c compatible video card

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by CV30; 25-06-2013 at 20:01.

6. 4 کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دوستان و طرفدارن Pes ، خواهشا در تایپک Fifa بحث نکنید .
    اگرم میرید ، خبرها و پست ها رو پیگیری کنید ، پست جنجالی ندین .

من به شخص ، نمیپسندم رقیب رو مسخره کنیم و این مسائل ....
    هر کی یه عشقی داره ، و عشقش رو دوست داره ....

همونطور اگه کسی بیاد بازی محبوب شما ( Pes ) رو مسخره کنه ، شما ناراحت میشید ، شما هم به طرف حق بدین که ناراحت بشه ....
    مرسی از اینکه رعایت می کنید .

8. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان و طرفدارن Pes ، خواهشا در تایپک Fifa بحث نکنید .
    اگرم میرید ، خبرها و پست ها رو پیگیری کنید ، پست جنجالی ندین .

من به شخص ، نمیپسندم رقیب رو مسخره کنیم و این مسائل ....
    هر کی یه عشقی داره ، و عشقش رو دوست داره ....

همونطور اگه کسی بیاد بازی محبوب شما ( Pes ) رو مسخره کنه ، شما ناراحت میشید ، شما هم به طرف حق بدین که ناراحت بشه ....
    مرسی از اینکه رعایت می کنید .

منم با این کار خیلی مخالفم . FIFA یک بازی هستش و PES یک بازی دیگه . هر کس راه خودش رو میره و یه اعتقادی داره و اعتقادش محترم هستش . سعی کنیم حرمت هارو حفظ کنیم و برا هم و اعتقادات هم ارزش قایل بشیم .

منم از دوستان میخوام به هیچوجه به تاپیک FIFA نرین و پست جنجالی ندین .

10. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این تصویر رو بارها دوستان گذاشتن تو این تاپیک و تاپیک PES2013 . این تصویر جعلی هستش و اولین بار چند ماه پیش یک سایت چینی اون رو منتشر کرد .

دوستان اینجا تاپیک PES هستش ، خواهشن تو این تاپیک از FIFA هیچ حرفی نزنین . چون کار درستی نیست و باعث جر و بحث خواهد شد.

CV30 پستی که تو تاپیک FIFA داری رو سریعا حذف کن ، اصلا کار درستی نیست .

ممنون...
    اصلاح شد

12. این کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اطلاعات جالبی داره جدید وکامله

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by CV30; 25-06-2013 at 19:51.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

I'm touched !!!! واقعا چقدر منطقي !
    خواهش میکنم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

رفتم یه سر تاپیک همسایه ( فیفا سیزده ) تا ببینم اوضاع چطوره این پستای اخرشونو که خوندم فهمیدم جنگ داخلی پیدا کردن مثل ترکیه . هیچی دیگه خودشونم داشتن اعتراف میکردن که فیفا هیچ احترامی برا ایرانیا باقی نذاشته حتی تیم ملی ما رو هم نذاشته ولی لیگ امارات و قطر و عربستان و امثال اینا رو گذاشته منم رفتم نوشتم که پی اس نه تنها تیم ملی رو داره بلکه حالا با لیسانس کردن لیگ قهرمانان اسیا میخواد تیم های باشگاهی ایرانی حاضر در لیگ قهرمانان رو هم بسازه . درود بر بازی که به ایرانیان احترام میگذارد .
    خیلی وقت خوابی از خواب پاشو.pes اصلا ایران رو به حساب نمیاره یه جورهایی ایران رو مسخره کرده با اسم بازیکن ها و لباس تیم ملی و چهره ها مثلا تا جایی که من یادمه دایی رو مینوشتن داهو و غیره ، اگه لیسنس باشگاه ها هم همینجوری باشه که واویلا.
    اولا که پی اس بعدا یه پچ میده همه اسما درست میشه اون به کنار در ضمن تیم ملی ما توی این چند سال آنقدر درخشید ترکیدیم تازه الان یه ذره موتور تیم ملی البته به لطف شانس راه افتاده و اینکه فیفا حتی تیم ملی ایرانو نداره یه نوع توهین آشکار به ایرانیاست چه طور ممکنه تیم چهارم آسیا رو تو بازی ندارن اصلا به نظر من این عمدی بوده چون سازنده امریکایی کانادایه ودر آخر اینکه در ایران کپی رایت وجود نداره وگرنه کونامی میومد ایران رو مثل کره و ژاپن و استرالیا کامل لیسانس میکرد .
    ایران اصلا گم هست چه فیفا باشه چه pes ببینید بارها گفته شده فقدان حضور تیم های ایرانی توی فیفا مربوط میشه به سیاست های داخلی در مورد یک سری اقدامات همبستگی بین المللی اگه یادتون باشه تیم ملی ایران توی فیفا 2000 حضور داشت ضد ذوقی های اهالی فوتبال اولین باعث و بانی این هست که ما شاهد حضور تیم ملی ایران یا لیگ نیستیم مطئن باشید توی همین وضعیت تحریم فدراسیون ما بیاد یه چند جلسه پای گفتگو با مسئولین فیفا یا کونامی بشینه میشه که شاهد تیم ملی باشیم همونطور که دیسک نسخه گزارش عادل فردوسی پور pes2013 رو طوری قفل گذاشتن که حتی نمیشه یک فایل از دیسکش کپی کرد پس ما اگه بخواهیم می تونیم به مسئولین فیفا یا کونامی گارانتی بدیم که می تونیم براشون نسخه خریداری شده و اورجینال بفروشیم ولی این کارا اصلا برای سیسایت های داخلی ما قابل قبول نیست. اگه شاهد این مسائل نیستیم بدونید یکی از ارکان ایزوله شدن ما هست در واقع این ها باعث میشه که ما تحریم باشیم جون خودمون با رفتارها و سیاست هامون دوست داریم که منزوی باشیم شرکت های غربی هم عاشق چشم و ابروی ما نیستن که! ما تا زمانی که نمی خواهیم به سمت همبستگی های فرهنگی بریم هیچ کس پا پیش نمیداره. وقتی یه نفر تمام راه های نفوذ تابش نور آفتاب رو به روی خودش می بنده آفتاب میاد میافته به پاش میگه باز کن این سد رو تا بهت بتابم؟ شما الان میایید بحث می کنید که جرا احترام نمی دارند یا یکی احترام میذاره اون یکی میذاره یا در مورد این بحث می کنید که فیفا تیم چهارم آسیا رو نمی ذاره! بابا بنده خدا همین پارسال توی بازی فیفا استریت که شبیه ساز فوتسال بود تیم یک رقمی رنکینک فوتسال که تیم ملی ایران هست رو نذاشته جه برسه به تیم فوتبالمون که 60 ام هست. توهین رو که چه عرض کنم خوب وقتی ما داریم با رفتار خودمون کشورمون رو توی انزوا فرو می بریم دیگه نباید انتظار غیر از اینها رو داشته باشیم. و در جواب آقا حامد عزیز که گفته کونامی ایران رو مسخره کرده و علی دائی رو مثال زده باید عرض کنم هیده توشی ناکاتا هم که کنار علی دائی بود(توی نسخه های 2009 و 2010) توی قسمت بازیکنان کلاسیک حضور داشتن اسم ناکاتا رو هم نیراساکی نوشته بود! پس مسخره کردنی در کار نیست فقط مشکل لایسنس هست و اینم مطمئن باشید اگه ایران ولو فیک توی بازی PES موجود هست دلیلش علاقه ژاپنی ها به ما نیست به هر حال میخوان تیم های بزرگ رو توی دیتابیسشون بگنجونن. صحبت رو کوتاه می کنم و باز هم میگم در مورد مسائل لایسنس ایران کونامی و EA رو مورد قضاوت قرار ندید به قول معروف اشکال از گیرنده اس به فرستنده ها دست نزنید (برعکس گفتم چون اینجا اینجوری صدق می کنه)

16. 10 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به نظر شما با این سیستم های مورد نیازی که گفته شده با سیستم بازی پارسال مقایسه کنیم تقریبا گرافیک بازی چند برابر شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •