اول این که خیلی خوشحال شدم عکسمو نقد کردی
نمی دونم شاید نظرم از لحاظ فنی مشکل داشته باشه,ولی به نظر من الزاما اونی که روش فوکوس شده سوژه اصلی نیست,فکر میکنم اگه بگردم بتونم از توی کارهای بزرگان عکاسی هم نمونه هایی پیدا کنم(نه این که بخوام عکس سطح پایین خودمو با اونا مقایسه کنم)
سوژه عکس منم گل شقایقه نه علف,فکر کردم با این کار(فوکوس روی میله زندان(همون علفه)به جای زندانی(گل))بهتر می تونم فرسودگی و نارحتی رو نشون بدم,اسم عکسم هم گذاشته بودم زندان کاش بالای عکس می نوشتم تا منظورم مشخص تر باشه.
Last edited by a.g g.a; 28-06-2013 at 23:53.
عکس زیبایی هست .
درست فکر می کنید دوست عزیز . در عکس بسیاری از عکاسان سبک پیکتوریالیسم ( اواخر قرن 19 و اوایل 20 )نقطه ی فوکوسی وجود نداشت و کل عکس محو بود. مثل هاینریش کن ، گرترود کازبیر و ... نمیشه گفت که اون ها سوژه نداشتن.
علاوه بر این رنگ قرمز شقایق توجه رو جلب می کنه و سوژه رو مشخص کرده.
با این حال شاید اگر اون علف هم محو بود و فوکوس نبود عکس بهتر میشد .
Last edited by Miss Artemis; 29-06-2013 at 00:20.
من هرچی نیگا کردم عکسی که در خور این تاپیک باشه پیدا نکردم...یکی از عکسایی که گرفته بودم رو میزارم اینجا انتقادی هم بود بگین ولی من سرم نمیشه این چیزا
کیفیت پایینش رو به باکیفیتی خودتون ببخشید
با optimus 3d گرفتم-بدون ویرایش...امکانات محدوده دیگه![]()
Last edited by 5ajad; 29-06-2013 at 14:29.
سلام
اساتید ببخشید
1- تو کادر بندی 1/3 ها رعات نشده
2- نور سنجی مناسب نیست
3-کوچه کادر سمت چپ پایین عکس رو منحرف میکنه ( با یکمی تغییر زاویه دور بین درست میشد )
4- یکمی به سوژه نزدیکتر بودین پس زمینه بلور میشد و از شلوغی پشت استفاده میشد
میشد بهتر هم در میومد
![]()
سلام
صحبت هات صد در صد تاييد ميشوند. اما آيا در عكست مشخصه كه گل زنداني هست؟ يك بار خودتون رو جاي مخاطب بزاريد و عكستون رو ببينيد. آيا مفهوم عكس مشخص ميشه؟
در ضمن من نگفتم علف سوژتونه.استنباط من از عكستون به اين صورته كه گل سوژه هست اما فوكوس جاي ديگري.
عزيزم نمونه هم نيازي نيست بزاري. از اين جور عكس ها زياد ديدم و آشنايي كامل دارم.
موفق باشي
سلام دوست عزیز برای عکس های این مدلی که یک سوژه داره(مثلا این گل شما)گاهی اوقات برجسته کردن سوژه عکس رو قشنگتر میکنه,من چند تا پیشنهاد دارم برای این کار:
مثلا سوژه رو تو نقاط طلایی(یا همون یک سوم ها که دوستان اشاره کردن)بذارین
و این که سوژه اصلی رو از بکگراند جدا کنید برای این کار می توتید کمی زاویه دیدتونو بسته تر کنین(یه مقدار زوم کنید)و تا جایی که میشه از دیافراگم باز-عددFبزرگ-استفاده کنین(تا جایی که عمق میدان برای سوژه اصلی کافی باشه)این طوری بکگراند تار تر میشه و توجه بیشتر روی سوژه اصلی میره(میشه با فتوشاپ هم بکگراند رو تار کرد,ولی جای تغییرات زاویه دید و دیافراگم رو نمیگیره)
یا این که برای سوژه و بکگراند رنگ هایی رو انتخاب کنید که با هم متفاوت باشن تا سوژه و بکگراند با هم قاطی نشن
البته اینایی که گفتم فقط پیشنهاده و همش هم برای این عکس عملی نیست,کلا گفتم شاید به کار بیاد
راستی آقا ادیت که دیگه امکانات نمی خواد!!
فقط یه فتوشاپ,یه لایت روم,یه کم حوصله و مقداری تجربه که کار کنید به دست میاد...(ببخشید پستش طولانی شد)
Last edited by a.g g.a; 30-06-2013 at 00:07.
باز یه بغضی گلومو گرفته ــــــ باز همون حس درد جدایی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)