برای من رو بایت میچرخه
برای من رو بایت میچرخه
به نتم خیلی بستگی داره واسه من واقعا عالی داره کار می کنه یونوب که نگو انفجاره نوره .
اینم بگم من 2 مگ نامحدود دارم انتظار نداشته باشین با 256 بتونین ویدیو استریم کنین ..![]()
Last edited by Persian-swag; 10-05-2013 at 20:26.
والا من نمیدونم چرا وقتی یه همطنی میاد کمک میکنه اینطوری میکوبینش....عزیزان پایین پست هر شخص گزارش هست ریپورت کن واسه مدیر ....نمیدونم یعنی اینقدر سخته ؟ چیز مفیدی هم گذاشته....
دوشت من لطف کنید با بقیه دوست باشید چرا که ما همه اینجا کاربران یک فروم هستیم و باید حرمتها حفظ شود باتشکر![]()
دوستانی که DL کردن برین تو همون سایتش اگر تونستین , و تنظیمات رو تو کروم 28 ست کنین چون کروم خودش ورژن 17 که خیلی بده ...
این در حال حاضر بهترین چیزه ممکنه بدون قطعی ...
عزیز من راه حل فنی برای مشکلی هست که فنی باشه.
این آقایون مشکلشون دیمی هست و فکر نکنم راه حل فنی بشه براش پیدا کرد.
امروز ظاهرا یه تغییراتی داره رخ میده من الان با ساااااکس هم فیض بوغ و هم یو تو ب رو با سرعت عالی دارم باز میکنم![]()
مگه همین k.....p--r...o...x...y نیست ؟! کروم از شیروکسی سیستم استفاده میکنه این احتمالا به صورت دیفالت شیروکسی سیستم رو عوض کرده واسه همین کروم کار میکنه ، فایرفاکس هم همینطور البته . حالا اکسپلورر چه مشکلی داره نمیدونم چون خودم هنوز تست نکردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برا منم همین طور معلوم نیست چشونه
ولی تو گیم مشکل دارم حتی با چیز هی وای من.
البته امروز همه سایتا با ساکس باز میشه حتی فیس بوک و یوتوب ،نمیدونم شاید دلیل کار کردن نرم افزاری که شما معرفی کردین هم همین باشه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)