تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 23 اولاول ... 9151617181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 230

نام تاپيک: فعال کردن تیونر دیجیتال ال سی دی سامسونگ سری 6

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیز
    شما برای اینکار باید وارد منو مخفی بشوید.
    [FONT="]دسترسی به منوی سرویس [/FONT][FONT="][/FONT]
    [FONT="]این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه[/FONT][FONT="].
    [/FONT][FONT="]در تلویزیون های جدید[/FONT][FONT="]:[/FONT]
    [FONT="]کد[/FONT][FONT="]:[/FONT]
    [FONT="]info > menu > mute > power[/FONT]
    [FONT="]در تلویزیون های قدیمی تر[/FONT][FONT="]:[/FONT]
    [FONT="]کد[/FONT][FONT="]:[/FONT]
    [FONT="]mute > 1 > 8 > 2 > power[/FONT]
    و سپس
    [FONT="]طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در [/FONT][FONT="]TV [/FONT][FONT="] سامسونگ[/FONT]
    [FONT="]برای شروع وقتی که در منوی سرویس [/FONT][FONT="] وارد می شوید قسمت [/FONT][FONT="]OPTION[/FONT][FONT="] را [/FONT][FONT="]ok [/FONT][FONT="] میکنید ودر منوی آن [/FONT][FONT="]local set [/FONT][FONT="] را [/FONT][FONT="]ed-iran [/FONT][FONT="] انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه [/FONT][FONT="]tuner [/FONT][FONT="] را [/FONT][FONT="]auto [/FONT][FONT="] ودر پایینتر [/FONT][FONT="]ch table [/FONT][FONT="] را [/FONT][FONT="]iran [/FONT][FONT="] انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت [/FONT][FONT="]sub option [/FONT][FONT="] وارد شوید و [/FONT][FONT="]language-arabic [/FONT][FONT="] را [/FONT][FONT="]iran [/FONT][FONT="] و در همان صفحه [/FONT][FONT="]ttx group [/FONT][FONT="] را [/FONT][FONT="]arabi/Hbrw [/FONT][FONT="] و در همان صفحه [/FONT][FONT="]Region [/FONT][FONT="]را [/FONT][FONT="]asia-DTV [/FONT][FONT="] و [/FONT][FONT="]PnP language [/FONT][FONT="] را [/FONT][FONT="]Per [/FONT][FONT="] انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.[/FONT][FONT="] [/FONT]

با سلام

پیشنهاد اکید میکنم در این پست هشدار بدید که این کار میتونه به برد دستگاه شما آسیب بزنه .

من به راهکار این پست عمل کردم و برد تلویزیون آسیب دید و سیصد و پنجاه هزار تومان برام آب خورد

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام

پیشنهاد اکید میکنم در این پست هشدار بدید که این کار میتونه به برد دستگاه شما آسیب بزنه .

من به راهکار این پست عمل کردم و برد تلویزیون آسیب دید و سیصد و پنجاه هزار تومان برام آب خورد
    دوست عزیز
    این کار تخصصی است و روشی کاربردی برای نصابان است. و اگر به دقت عمل نشود و به مدل سیستم هم توجه نشود ممکن است باعث مشگل و آسیب به سیستمتان شود.

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیز
    این کار تخصصی است و روشی کاربردی برای نصابان است. و اگر به دقت عمل نشود و به مدل سیستم هم توجه نشود ممکن است باعث مشگل و آسیب به سیستمتان شود.
    دوست عزیز این نکته که ممکن است این دستکاری منجر به آسیب سخت افزاری و غیره شود باید در پست آموزشی شما درج شود

چون بیشتر افرادی که این آموزش را مطالعه می کنند افرداد عادی هستند و متخصصان و نصابان تلویزیون کمتر به این قبیل آموزش ها مراجعه میکنند .

در هر حال چون مطلب در فضای عمومی منتشر شده و احتمال مطالعه افراد عادی هم هست بهتر است هشدار اولیه داده شود

البته بنده که 350هزار زیان را دیدم و تجربه کسب کردم . این نکته را برای جلوگیری آسیب احتمالی سایرین عرض کردم .

با تشکر از شما و آموزشهاتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

روز بخیر دوستان
    مشکل در تغییر region و فعال سازی گیرنده دیجیتال دارم . ممنون میشم راهنماییم کنید . به گزینه های اضافی منو مخفی هم دست پیدا کردم و لی اونایی که باید تغییر بدم غیر فعال هستن با تشکر
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] بعد از ساخت کنترل و زدن دکمه این حالت شده

مدل: UA50HU7000RXZN

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

1

روز بخیر دوستان
    مشکل در تغییر region و فعال سازی گیرنده دیجیتال دارم . ممنون میشم راهنماییم کنید . به گزینه های اضافی منو مخفی هم دست پیدا کردم و لی اونایی که باید تغییر بدم غیر فعال هستن با تشکر
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] بعد از ساخت کنترل و زدن دکمه این حالت شده

مدل: UA50HU7000RXZN
    how to active tuner in H series [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حل شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام تلویزیون من مدل RB LE40A456C2DRXU هست میخواستم بدونم گیرنده دیجیتال داره یا نه اگ داره چجوری فعالش کنم؟
    ممنون
    Last edited by matinpour; 01-06-2016 at 17:28.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام تلویزیون من مدل RB LE40A456C2DRXU هست میخواستم بدونم گیرنده دیجیتال داره یا نه اگ داره چجوری فعالش کنم؟
    ممنون
    دوست عزیز
    خیر ندارد و بیهوده تلویزیونتان را دستکاری نکنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوست عزیز
    شما برای اینکار باید وارد منو مخفی بشوید.
    دسترسی به منوی سرویس
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power
    در تلویزیون های قدیمی تر:
    کد:
    mute > 1 > 8 > 2 > power
    و سپس
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.

در این تایپیک به مدلهای دیگر برای نصب اشاره شده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من یه تلویزیون سری ۶ دارم دیجیتالش فعال نمیشه
    مدلش هم اینه(UA48H6800ARXRQ) خواهش میکنم راهنمایی کنید

- - - Updated - - -

من یه تلویزیون سری ۶ دارم دیجیتالش فعال نمیشه
    مدلش هم اینه(UA48H6800ARXRQ) خواهش میکنم راهنمایی کنید

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام
    در بخش منوی مخفی مقدار پیش فرض TUNNER برروی SEC_---_TC هست ایا لازمه که برروی AUTO قرار بدم؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    در بخش منوی مخفی مقدار پیش فرض TUNNER برروی SEC_---_TC هست ایا لازمه که برروی AUTO قرار بدم؟
    دوست عزیز
    حتی اگر روی auto هم قرار دهید دستگاه بطور پیش فرض همان SEC_---_TC را پیدا می کند پس لازم به این کار نیست.

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •