با سلام
پیشنهاد اکید میکنم در این پست هشدار بدید که این کار میتونه به برد دستگاه شما آسیب بزنه .
من به راهکار این پست عمل کردم و برد تلویزیون آسیب دید و سیصد و پنجاه هزار تومان برام آب خورد
با سلام
پیشنهاد اکید میکنم در این پست هشدار بدید که این کار میتونه به برد دستگاه شما آسیب بزنه .
من به راهکار این پست عمل کردم و برد تلویزیون آسیب دید و سیصد و پنجاه هزار تومان برام آب خورد
دوست عزیز
این کار تخصصی است و روشی کاربردی برای نصابان است. و اگر به دقت عمل نشود و به مدل سیستم هم توجه نشود ممکن است باعث مشگل و آسیب به سیستمتان شود.
دوست عزیز این نکته که ممکن است این دستکاری منجر به آسیب سخت افزاری و غیره شود باید در پست آموزشی شما درج شود
چون بیشتر افرادی که این آموزش را مطالعه می کنند افرداد عادی هستند و متخصصان و نصابان تلویزیون کمتر به این قبیل آموزش ها مراجعه میکنند .
در هر حال چون مطلب در فضای عمومی منتشر شده و احتمال مطالعه افراد عادی هم هست بهتر است هشدار اولیه داده شود
البته بنده که 350هزار زیان را دیدم و تجربه کسب کردم . این نکته را برای جلوگیری آسیب احتمالی سایرین عرض کردم .
با تشکر از شما و آموزشهاتون
روز بخیر دوستان
مشکل در تغییر region و فعال سازی گیرنده دیجیتال دارم . ممنون میشم راهنماییم کنید . به گزینه های اضافی منو مخفی هم دست پیدا کردم و لی اونایی که باید تغییر بدم غیر فعال هستن با تشکر
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] بعد از ساخت کنترل و زدن دکمه این حالت شده
مدل: UA50HU7000RXZN
how to active tuner in H series [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حل شد.
سلام تلویزیون من مدل RB LE40A456C2DRXU هست میخواستم بدونم گیرنده دیجیتال داره یا نه اگ داره چجوری فعالش کنم؟
ممنون
Last edited by matinpour; 01-06-2016 at 17:28.
دوست عزیز
خیر ندارد و بیهوده تلویزیونتان را دستکاری نکنید.
من یه تلویزیون سری ۶ دارم دیجیتالش فعال نمیشه
مدلش هم اینه(UA48H6800ARXRQ) خواهش میکنم راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
من یه تلویزیون سری ۶ دارم دیجیتالش فعال نمیشه
مدلش هم اینه(UA48H6800ARXRQ) خواهش میکنم راهنمایی کنید
سلام
در بخش منوی مخفی مقدار پیش فرض TUNNER برروی SEC_---_TC هست ایا لازمه که برروی AUTO قرار بدم؟
دوست عزیز
حتی اگر روی auto هم قرار دهید دستگاه بطور پیش فرض همان SEC_---_TC را پیدا می کند پس لازم به این کار نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)