سلام به همه دوستان
میخواستم هدفون سنهایزر px-200 و یه پلیر با کیفیت بخرم.
چه مدل و مارکی رو پیشنهاد می کنید ؟
خیلی ممنون![]()
سلام به همه دوستان
میخواستم هدفون سنهایزر px-200 و یه پلیر با کیفیت بخرم.
چه مدل و مارکی رو پیشنهاد می کنید ؟
خیلی ممنون![]()
سلام
خوب مورد اول که من مدلی رو نمیشناسم.
در مورد ایفون و ایپاد هم معمولا بسیار به هم نزدیک هستند و جایی ندیدم از تفاوت صدای این مدلها صحبت کنند
البته ایپاد و ایفونهایی که از یک نسل هستند.
در مورد پلیر سونی احتمالش کم هست که وارد بازار ایران بشه چوف فعلا بازار پلیرها خیلی راکده
در مورد فریمور هم : کیفیت صداش هیچ ربطی به فریمور نداره ضمن اینکه اندروید هم پلیر خوبی داره و هم اینکه میتونید نرم افزارهای پلیر دیگه و اکولایزرها رو روش نسب کنید.
همونطور که گفتم ایپاد و ایفون تفاوت چندانی ندارند ولی پلیرهای سونی مثلا از امپ مخصوص s-master خود سونی استفاده می کنند که توی گوشیهای سونی استفاده نمیشه(البته قرار بود توی یکی از مدلهای بالای سوی یه بار استفاده بشه)
خوب کاربردتون چیه؟؟؟
چقدر بودجه دارید؟
با چه هدفونی ؟
و ضمن اینکه الان از چه پلیری استفاده می کنید؟
دوست عزیز چقدر بودجه دارید و بیشتر برای چه کاربردی استفاده می کنید و اینکه ویژگی مد نظرتون هست که میخواین داشته باشه؟
موفق باشید.
کیفیت صداش از همه چیز مهمتره. کلا زیاد راک گوش می دم.
قیمتش هم زیر 400 .
ممنون
درود
در باره مورد اول بهش بگم که تو بازار بگرده دیگه چون مدل اصل این قیمت نیس دیگه . قبلا مارشال 50 بود ولی سالها بیش
کاربردم فقط گوش دادن به موزیک هست با صدای خوب باشه
الان که بلیرم سونی سری f هست و هدفونم ex35 چیز معمولی هستن
راستی ایباد یا ایفون flac بخش میکنند؟
هر چند همه اهنگ هام mp3 هست وقت گیر اوردم و دانلود flac نیست.
بودجه میرسونیم ولی خودم دیگه تمایل به گوشی دارم اگه کیفیتش مثل یلیر ها باشه که تو جابجایی راحت باشه همیشه همراه باشه
راستی هدفون خوب معرفی میکنید از اینinear ها خسته شدم کنار گذاشتمش گفتم گوشم از بین میره.
هدفون معمولی ear phone بود اسمش مارک خوب چیا هستند ؟ سونی چیزی داره خوب باشه ؟
ممنونم![]()
رفقا به نظرتون sansa clip zip بهتره یا ipod touch و classic نسل چهارم؟
سلام؛ با بودجه بین 100 تا 200( نهایتا! 200 ) چه رکوردری پیشنهاد میکنید؟ ( کلا هرچی ارزون تر بهتر!)
ضمنا واسه ضبط صدای استادا سر کلاس میخوام. + فقط کیفیت و حساسیت ضبطش واسم مهمه نه چیزای دیگه![]()
به نظرم mp4 های سونی که در بازار هستند در این رده ی قیمتی کیفیت صدای خیلی خوبی دارند.
اگر بتونید بودجه رو افزایش بدید ipod nano هم گزینه ی خیلی خوبیه
با نرم افزار این توانایی رو پیدا میکنند
ایفونها کیفیت صدای خیلی خوبی دارند میتونید استفاده کنید و کارتون رو هم راحت کنید.
هدفون رو در بخش مربوطه باید سوال کنید. ضمن اینکه ارزش خرید هدفون معمولا خیلی بیشتره یعنی مثلا اگر یک هدفون 800 تومنی با یک پلیر 200 تومنی بگیرید صدای بهتری داریئ تا یک پلیر 700 تومنی و یک هدفون 300 تومنی.
موفق باشید.
sansa کیفیت صدای خیلی خوب و قیمت خیلی پایینی داره.
اگر به امکانات جانبی ایپادها نیاز ندارید و فقط بحث کیفیت صداست
انتخاب خیلی خوبی خواهد بود.
باید برین یک مرکز سونی و ببینید موجودی چی دارند
کلا از برند سونی هر رکوردری که بگیرید جوابگوی نیازهاتون خواهد بود.
قبلا دوستان رکوردر ax-412 رو تهیه کردند و راضی بودند.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز شما گزینه هایی همچون رکوردرهای شرکت لندر ومارشال را نیز دارید که من فکر می کنم لندر در اولویت هستش
سلام دوستان
من یه mp3 player میخواستم حداکثر 150 هزار تومن ممنون میشم بهم معرفی کنید
من خودم این دو مدلو پیدا کردم بنظرتون کدومشون خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمک کنید ممنون :-)
mp3 player كه بشه زير مقنعه و سركار ازش استفاده كرد و كسي متوجه نشه تا 100 تومن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)