اهان. واسه تلویزیون های معیوبه اینا پس.
اهان. واسه تلویزیون های معیوبه اینا پس.
دوستان من میترسم وارد منوی مخفی تلویزیون شم برای همین یه تنظیمات کلی برای تلویزیون f6450 بهم بگین
از چندتا سایت خارجی هم چند نمونه تنظیمات مخصوص f6400 گرفتم ولی همشون روی حالت movie هستن که تصویر رو کدر میکنه و آدم خوشش نمیاد
من که فعلا روی حالت استاندارد تصویر رو گذاشتم
منتظر پیشنهاداتون هستم
دوست عزیز
تنظیم کنتراست تلویزیون بسته به نور محیطی که در آن تلویزیون تماشا می کنید متفاوت است و شما می توانید بدون وارد شدن به منوی مخفی عکسهای قسمت تعیین کنتراست در مطلب آخر پست اول همین تایپیک را روی سی دی ضبط کرده و با دستگاه پخش از ورودیهای hdmi و av آن عکسها را به نمایش در آورده و سپس از منو ---> تصویر تنظیمات کنتراست را انجام دهید و به دلخواه خودتان آن را تنظیم کنید و همچنین بعد از تعیین کنتراست اعداد آن را یادداشت کرده و د ر هر وضعیتی از آن استفاده کنید.
لازم بذکر است از شما می توانید از پست اول و از قسمت آخر آن یعنی مطلب تعیین کنتراست استفاده کنید.
Last edited by matinpour; 22-05-2014 at 17:29.
بزار رو حالت movie . اولش سخته ولی عادت میکنی. طبیعی ترین رنگ رو movie تولید میکنه. بقیه، رنگ هاشون اغراق امیزه.
بقیه تنظیمات هم مطابق عکس زیر:
تو بعضی از فیلم ها و برنامه ها که کنتراست شون خوب نیست، Dynamic Contrast رو بزار low یا medium .
Auto Motion Plus رو هم فعال کن.
اتفاقا من همین تنظیمات رو 2 هفته پیش از یه سایت خارجی گرفتم و تنظیم کردم همه اعضای خانواده شاکی شدن که چرا تنظیمات تصویر رو عوض کردی و خرابش کردی خیلی تاریک شده
منم موندم چی بگم
جالبه چندتا سایت دیگه هم دیدم همشون تنظیماتشون رو روی حالت movie میزارن
ولی نمیدونم چرا روی حالت movie که میزارم کیفیت تصویر به نظرم خیلی پایین میاد و جذابیتشو از دست میده؟خیلی برام سخته که روی حالت movie بخوام چیزی ببینم![]()
سلام.من یه تلویزیون سامسونگ ua46d5000pr داشتیم اشتباها توی منوی مخفی کالیبره av رو زدم یهو دیدم رنگش خراب شد و سریع از برق کشیدم بعد هرکاری کردم دیگه درست نشد و همه کارای که شما گفتید انجام دادم به جز ریست کردن eeprom که اون نداره حالا قراره که کنترل رو بسازم و ببینم فعال میشه ولی توی یه سایت خارجی با بازکردن پشت تلویزیون و اتصال بین دوقسمتش میشد ریست کرد این کار رو هم کردم ولی باز تغییری ایجاد نشد .ممنون میشم اگه کمک کنید.تا مامانم سرم رو جدا نکرده از تنم![]()
دوست عزیز
قبل از اینکه eeprom ریست را انجام دهید اول اطلاعات منوی option را مثل TYPE و FRONT COLOR و مدل آن را یادداشت کنید. و وقتی که وارد منوی مخفی شدید بدرستی تمام اعمال گفته شده را انجام دهید
دوست گرامی درست شد فقط اعداد رو دست کاری کردم همه چی درست شد .ممنون
بعد از کلی تحقیق و بررسی آزمون و خطا تنظیمات کالیبراسیون ua48h6490 رو بدست اوردم
نور پس زمینه 20
درخشندگی 100
وضوح 100
رنگ 58
روشنایی55
حالت پویا
و مهمتر از همه روشن کردن سنسور انرژی بهینه و در همان قسمت تنظیم نور حداقل زمینه روی12
و مقدار صرفه جویی انرژی روی کم
بقیه تنظیمات در حالت استاندارد و پیش فرض
با سلام ua46c8000 دارم دیروز ه دگمه play and plug رو واسه آنتن هوایی زدم تمام رنگ و کنتراست تلویزیون بهم ریخت از تعمیرگاه سوال کردم گفت کالیبراسیونت پرید گفتم من که دست نزدم . دوستان تلویزیونم الان تعمیر گا ست مهندس گفت وایت بالانست بهم ریخته .adc result همش درسته اما وایت بالانس همش به حالت کارخانه 512 در اومده دوستان لطفا کمک کنین از بخش hd وایت بالانس بهم بدین l???خواهش میکنم . دوستانی که آپگرید نکردن فقط وایت بالانس دارن تو سرویس منو.....
ua46c8000
ADC Result
2nd_R_L - 131
2nd_G_L - 131
2nd_B_L - 131
2nd_R_H - 69
2nd_G_H - 69
2nd_B_H -69
White Balance
Sub Brightness -؟
R-Offset -؟
G-Offset -؟؟
B-Offset - ؟؟؟
Sub Contrast -؟؟؟
R-Gain -؟؟؟
G-Gain - ؟؟؟
B-Gain - ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)