[GAMES] Assassins.Creed.IV.Black.Flag-RELOADED (8h 21m 33s) (2013-11-19) (80F/19073.5MB) (NFO)
می بینید 8 ساعت پیش امد تو شبکه
![]()
[GAMES] Assassins.Creed.IV.Black.Flag-RELOADED (8h 21m 33s) (2013-11-19) (80F/19073.5MB) (NFO)
می بینید 8 ساعت پیش امد تو شبکه
![]()
من واسه کامپیوتر رو دانلود کردم و بازی کردم
اصلا گرافیکش در حد ابسیلون هم تغییری نکرده در حالت اولترا بازی می کنی انگار داری بازی های نسل قبل رو بازی می کنی گیم پلی هم همونه و به نطرم دیگه داره این بازی و سری هاش تکراری میشه به نظر من ارزش دانلود نداره و اشتباه کردم دانلود کردم
دوست عزیز مطمئنی که این بازی رو دان کردی؟؟؟ منم دارم رو الترا بازی میکنم ولی کفم بریده از اینهمه گرافیک بالا ! یاده far cry 3 افتادم وقتی جزیره رو 360 درجه نشون میده ، نمیگم شاهکاره ولی واقعا خیلی عالیه ، مخصوصا طبیعت و حرکات ، تنها مشکلی که داره ، مثل نسخه قبلیش صدا با لب گوینده نمی خونه که اونم به احتمال زید از کرکشه
گزینه repair ship حتی پس از اینکه تو اسکله هستم غیر فعاله x!!!!
این چیز ها رو نسخه قبلم داشت واقعا گرافیکش فرق چندانی نکرده
من مشکل صدا ندارم پس از کرک نیست
.................
کسی میدونه میشه به اون جزیره اولیه که هستیم برگردیم یا نه؟ یه نقشه گنج بود پیدا کردم اونجا ولی نگشتم دنبالش حالا میخوام بر گردم ولی اصلا تو نقشه پیداش نمیکنم![]()
دوستان شما که دارین بازیش میکنین با سیوش مشکلی ندارین ؟ از چه کرکی استفاده کردین به ما هم بگین دان کنیم
هر چی تا حالا از بازی رفتم پریده![]()
به این پست مراجعه کنید خیلی وقته مشکل سیو درست شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کدوم از لینک های پست اول کار نمیکنه داداشم، منم مشکل سیو دارم، درضن ی کرک هم پستای بعد گذاشته تئ همین تاپیکی ک دادین ک اونم جواب نمیده، میشه لطفا یکی آپ کنه واسه بقیه؟ راسی بازی واسه من minimize میشه یهو دیگه بالا نمیاد تا end task کنم. چرا آیا؟![]()
فکر کنم از درایور گرافیک باید باشه. چون منم گرافیک 5750 دارم رم 6 سی پی یو 4 هسته ای چه روی تنظیمات بالا چه پایین فریم 14 15 هست :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)