سلام.
من با ام ايکس و کلا فيلمهاى فول اچ دى هيچ مشکلى ندارم و براحتى اجرا ميشه.
در مورد داغ کردن هم با کارهاى عادى و وب گردى و . . . داغ نميکنه ولى در اجراى بازيهاى فول اچ دى و سنگين داغ ميکنه و ممکنه تا حدودى هم اذيت کننده باشه!!
سلام.
من با ام ايکس و کلا فيلمهاى فول اچ دى هيچ مشکلى ندارم و براحتى اجرا ميشه.
در مورد داغ کردن هم با کارهاى عادى و وب گردى و . . . داغ نميکنه ولى در اجراى بازيهاى فول اچ دى و سنگين داغ ميکنه و ممکنه تا حدودى هم اذيت کننده باشه!!
فول اچ به راحتی پخش میکنه، حتی 2k هم پخش میکنه.
من مشکل داغ شدن ندارم، گاهی اوقات گرم میشه، که اصلا اذیت کننده نیست. اگه با قاب از گوشی استفاده کنید اصلا احساس نمیشه.
زیاد بازی سنگین روش نصب نکردم ولی ریمن لجندز ریختم که به صورت HD1080 هست. اونم هیچ موردی نداشت.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
سلام دوستان. منم دیروز یکیشو گرفتم . انصافا گوشی خوبیه. بعد از 2.5 سال کار با آیفون 4 اندروید برام لذت بخش بود!
مشکل اینجاس که منم tv app ندارم
سایتشو هم چک کردم نوشته در بعضی کشور ها ارائه میشه (Note: The TV app is only available in selected countries.)
ورژن گوشی 4.1.2 هست چک کردم آپدیت هم نیومده واسش. در حالی که بعضی دوستان 4.2.2 دارن. 4.3 هم که تو بعضی کشورها ارائه شده!!!!
مال من چرا آپدیت نیومده؟
tv app رو چیکار کنم؟!
build number : 1.36.599.1 Cl192730
ورژن هایی که به سفارش آمریکای مرکزی و جنوبی هست اپ تی وی ندارن، برای منم نداشت ولی مشکل خاصی نیست از این استفاده کنید خیلی هم کامل تر از اپ اصلی هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد آپدیت هم به زودی آپدیت ۴.۳ میاد، ۴.۲.۲ قرار نیست بیاد.
دوستان گوشی شما هم وقتی از یه صفخه یا بکگراند سیاه به یه جای دیگه میره (مثلا از منو به setting) نور صفحش تو چند نوبت بیشتر میشه؟ یا مال من مشکل داره؟
نه عزیز مشکلی نیست، همینطوریه.
نمیدونم همین الان چه اتفاقی افتاد دیگه گوشیم روشن نمیشه چراغ قرمز روی سپیکر گوشی روشنه نه خاموش میشه نه روشن نمیدونم واقعا چه کار کنم ( الان چراغ قرمز هم خاموش شد دیگه گوشی روشن نمیشه )
آخرین کاری که انجام دادی چی بود؟
ولوم پایین + دکمه پاور رو ۳۰ ثانیه نگه دار ببین یه صفحه سفید برات میاد یا نه؟
بزن به شارژ
هم زدم تو شارژ هم ولوم پایین + دکمه پاور رو ۳۰ ثانیه نگه داشتم اخرین بار وصل کردم به لپ تاب اصلا دیگه روشن نمیشه بدبختی اینه که این گوشی نمیشه باز کرد باید بندازم بیرون اینگار شانس منو باش
هیچ چیزی از خودش نشون نمی ده چراغ قرمز هم روشن نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)