تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 57 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 565

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Crysis 3

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

اصلاح میکنم PS4

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نمیدونم چرا با گرافیک 2 گیگ 555 و رم 4 گیگ و سی پی یو 6 هسته فقط رو گرافیک low بازی درست اجرا میشه!

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

به نظرتون من میتونم رو چه تنظیماتی بازی کنم؟
    e7300 oc to 3.4
    7770
    2*2 1333

اگه نباشه جاش خالی می مونه docomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان اگه كسي روي اين گراف يا سي پي يو (6770 و x4 955) هم تست كرده بگه ميشه ستينگ رو مكس كرد يا نه (رزولشن1024*1280) كه اگه ميشه دانلودش كنيم

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

medium اجرا می شه

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

نباید این مسائل رو توی تاپیک بازی ها بگم. از همه عذر می خوام.
    واقعا شما فکر می کنی چرا AMD با کارت های سری 7900 خودش دو بازی اوریجینال رو رایگان می ده؟ کلا اگه AMD این قدر توی سری 7000 خودش ضعیف عمل نمی کرد ملت مجبور نبودن کارت GTX 680 رو که در اصل GTX 660 TI بوده رو با 150 دلار بالاتر از قیمت اولیه تعیین شده توسط انویدیا بخرن.

بهتره سخت افزار PS3 رو دقیق تر مورد بررسی قرار بدین.
    منظور دوستمون احتمالا PS4 بود. دوران PS3 که دیگه سر اومد

در اون مورد هم باید بگم پرفرمنس این کارت ها واقعا خوب بودن. اگه به این حرف هست چون داره بازی ارجینال را رایگان میده شما فکر میکنی انویدیا چطوری شد انویدیا؟ همین 4 روز پیش نبود که بازی بوردرلندز را کلا باندل کرد و همراه با کارت گرافیکاش فرستاد تو بازار؟ چیزی برای amd بد باشه برای nvidia هم بده!

+ الان تقریبا فروش محصولات amd خیلی بالاتر از محصولات انویدیا شده و سهم بیشتر بازار گرافیک افتاده دست amd
    تا جایی که یادمه این پروژه ها و خیزی که amd برای بازار برداشت از سری hd3000 شروع شده و تا الان بعد 4 سال به اینجا رسیدن. بهینه سازی های بازی های مختلف هم توسط شرکت ها داره روی محصولات amd شروع میشه و امسال کلی گزینه عالی از نظر گرافیکی توی پروژه Gaming Evolved بودن.
    کرایسیس هم دیگه به عنوان آخرین بازی و غول ترین اونها فعلا شناخته میشه
    چند روز دیگه هم بازیهایی همچون بایوشاک و Tomb Raider از این پروژه عرضه میشن.

دوستان قرار نیست کرایتک یه پچ بده ماها هم که کاربر دایرکت ایکس 10.1 هستیم یه فیضی ببریم؟

در آغاز فعالیت چهار سوق's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام من بازی خریدم نمیدونستم دایرکت 11 روی کارتم جواب نمیده پچی مچی میده بیرون که ماهم بتونیم بازی کنیم کارتم gt9400 ایا امیدی هست

داره خودمونی میشه a36ian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نمی شه خود مون یه یوزر بسازیم ؟

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

در اون مورد هم باید بگم پرفرمنس این کارت ها واقعا خوب بودن. اگه به این حرف هست چون داره بازی ارجینال را رایگان میده شما فکر میکنی انویدیا چطوری شد انویدیا؟ همین 4 روز پیش نبود که بازی بوردرلندز را کلا باندل کرد و همراه با کارت گرافیکاش فرستاد تو بازار؟ چیزی برای amd بد باشه برای nvidia هم بده!

+ الان تقریبا فروش محصولات amd خیلی بالاتر از محصولات انویدیا شده و سهم بیشتر بازار گرافیک افتاده دست amd
    تا جایی که یادمه این پروژه ها و خیزی که amd برای بازار برداشت از سری hd3000 شروع شده و تا الان بعد 4 سال به اینجا رسیدن. بهینه سازی های بازی های مختلف هم توسط شرکت ها داره روی محصولات amd شروع میشه و امسال کلی گزینه عالی از نظر گرافیکی توی پروژه Gaming Evolved بودن.
    کرایسیس هم دیگه به عنوان آخرین بازی و غول ترین اونها فعلا شناخته میشه
    چند روز دیگه هم بازیهایی همچون بایوشاک و Tomb Raider از این پروژه عرضه میشن.

دوستان قرار نیست کرایتک یه پچ بده ماها هم که کاربر دایرکت ایکس 10.1 هستیم یه فیضی ببریم؟
    شما گفتی شکی در بهتر بودن AMD نیست. بنده هم جواب دادم که AMD در این نسل به شدت خراب کرد. اگه برید مطالعه کنید خودتون متوجه می شید منظورم چی هست. فعلا همین قدر می گم که GTX 680 فعلی در ابتدا قرار بود GTX 660TI باشه که با قیمتی حدودا فکر می کنم 150 دلار ارزانتر از 7970 ، کارایی بالاتری ارائه می داد. بعد انویدیا که متوجه شد رقیب دیرینه اش این قدر ضعیف عمل کرده، کارت میان رده خودش رو با قیمتی مشابه 7970 به خورد ملت داد. و حتی کارت های رده بالای خود با معماری کپلر رو عرضه نکرد. حالا تصور کن اگه انویدیا این کار رو می کرد AMD کلا باید در کارخونه گرافیکش رو تخته می کرد!!!!!
    و این بهینه سازی ها هم بیشتر به علت ضعف AMD هست تا بتونه با فروش بیشتر کارت های خودش، ضرر و زیان ناشی از کاهش قیمت کارت های خودش رو جبران کنه. حتی همین بازی کرایسیس 3 رو که عنوان کردی با توجه به بنچ مارک ها، در کارت های هم رده انویدیا عملکرد بهتری داره.

مهمتر از بهینه سازی، معماری کارت و درایور مناسب هست که انویدیا در این زمینه بهتر کار می کنه.

از این جملات این برداشت رو نکنی که سهام انویدیا مال منه. بلکه منم دوست داشتم AMD یه تکون اساسی به خودش می داد تا انویدیا اینقدر گرونفروشی نکنه و در نهایت به نفع من و شما مصرف کننده تموم بشه.

سلام من بازی خریدم نمیدونستم دایرکت 11 روی کارتم جواب نمیده پچی مچی میده بیرون که ماهم بتونیم بازی کنیم کارتم gt9400 ایا امیدی هست
    در انتظار پچ نباشید. خیلی بعیده که کرایتک همچین کاری کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها من وقتی موس رو بالا میبرم تصویر میاد پایین و بر عکس.چپ و راس درسته.مال شما اینطوریه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •