تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 626 اولاول ... 91516171819202122232969119519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

آقا جاتون خالی رفتم خریدم . من اصفهانم و 5شنبه سوال کردم گفت 2.540 ولی امروز 2.500 گرفتم
    صدا حرررررررررررفففففف نداره , نور صفحه با تلق روش عالی(چیزی از vaio قبلیم کم نداره) و مهمتر از همه اینکه فنش مثه یه بچه که داره شیر میخوره آرومه
    خلاصه که تا حالاش راضی کننده بوده و ایشالا تا آخر همینجوری بتازونه
    به به داداش مبارک باشه ایشالا فنش برات خوب بچرخه و خوب بتازونه
    امیدوارم یه سهمی کوچیکی رو انتخابت داشته باشم و از پیشــــــــــنهاد من راضی باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

به به داداش مبارک باشه ایشالا فنش برات خوب بچرخه و خوب بتازونه
    امیدوارم یه سهمی کوچیکی رو انتخابت داشته باشم و از پیشــــــــــنهاد من راضی باشی
    ممنون , ایشالا که همیشه خوب بچرخه و منم دعات کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض تاچش خیلی باهاله

دوستان تاچش خیلی خوب و بزرگ من نیازی به موس نمی بینم . 2 ماه مک بوک ایر دستم بود تاچش فوق العاده بود جالب اینکه z500 فقط یه کوچولو باهاش فاصله داره . با 3 انگشت به چپ ویا راست می تونید عقب یا جلو برید با دو انگشت به پایین یا بالا می تونید بالا یا پایین برید (مک جهت بالا و پایینش عکس z500بود). از سمت چپ و وسط اگر انگشت وارد تاچ پد کنید دسترسی به یک سری آیتم ها دارید که در اپل در دو گوشه چپ و راست بالا بود. تفاوت هایی که با مک داره اینکه مک روکش شیشه ای داره که انگشت روش راحت تر حرکت می کنه و یه کوچولو بزرگ تر و با چهار انگشت هم می تونید به دسکتاپ یا برنامه های باز شده دسترسی داشته باشید. همه اینا را که گفتم قصدم این بود که بگم تاچش از تاچ اولین اولین برند دنیا چیزی کم نداره برید حالشو ببرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    SARAKHS

پيش فرض

سلامی دوباره به دوستان.دوستان زاویه دید افقی وعمودی هنگام تماشای فیلم چطوریه؟همچنین کیفیت رنگها موقع اجرای فیلم چطوریه؟اخه دوستم asus k53sداره زاویه دیدش وقتی داریم فیلم تماشا می کنیم خیلی محدوده کیفیت رنگها هم زیاد جالب نیست !البته میدونم بیشتر لپ تاپ ها زاویه ی دیدشون خوب نیست ،فقط میخواستم بدونم در مورد این لپ تاپ وضعیت چطوریه.بی زحمت هرکی تست کرد نتیجه رو خبر بده ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض FSB 1600 MHz

از fsb این لپ تاپ که 1600 MHz هست خیلی خوشم اومد.BUS بین cpu و چیپست شمالی و رم هر چه فرکانسش بیشتر باشه تبادل اطلاعات و پهنای باند شما بیشتر.بیشتر لپ تاپ در این رنج قیمت 1333 MHz هستند.پس برید حالشو ببرید

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان تاچش خیلی خوب و بزرگ من نیازی به موس نمی بینم . 2 ماه مک بوک ایر دستم بود تاچش فوق العاده بود جالب اینکه z500 فقط یه کوچولو باهاش فاصله داره . با 3 انگشت به چپ ویا راست می تونید عقب یا جلو برید با دو انگشت به پایین یا بالا می تونید بالا یا پایین برید (مک جهت بالا و پایینش عکس z500بود). از سمت چپ و وسط اگر انگشت وارد تاچ پد کنید دسترسی به یک سری آیتم ها دارید که در اپل در دو گوشه چپ و راست بالا بود. تفاوت هایی که با مک داره اینکه مک روکش شیشه ای داره که انگشت روش راحت تر حرکت می کنه و یه کوچولو بزرگ تر و با چهار انگشت هم می تونید به دسکتاپ یا برنامه های باز شده دسترسی داشته باشید. همه اینا را که گفتم قصدم این بود که بگم تاچش از تاچ اولین اولین برند دنیا چیزی کم نداره برید حالشو ببرید
    آره داداش گلم این لپتاپ همه چیزش بهترین در نوع خودش هست و جالبه که تاچ پدش تا 5 انگشت همزمان رو ساپورت میکنه

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

سلامی دوباره به دوستان.دوستان زاویه دید افقی وعمودی هنگام تماشای فیلم چطوریه؟همچنین کیفیت رنگها موقع اجرای فیلم چطوریه؟اخه دوستم asus k53sداره زاویه دیدش وقتی داریم فیلم تماشا می کنیم خیلی محدوده کیفیت رنگها هم زیاد جالب نیست !البته میدونم بیشتر لپ تاپ ها زاویه ی دیدشون خوب نیست ،فقط میخواستم بدونم در مورد این لپ تاپ وضعیت چطوریه.بی زحمت هرکی تست کرد نتیجه رو خبر بده ممنون میشم
    زاویه دیدش خوبه گیر آوردم عکسش رو میزارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض روکش محافظ نمایشگر

کیا تا حالا روکش محافظ نمایشگر لپ تاپ نکندند ؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان باتری چطور از مدار خارج میشه؟
    برای من 99% هست و میگه charging (یعنی 100% نمیشه)
    تو energy management هم maximum battery life هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان قیمت جهانی این لپ تاپ رو کسی میدونه؟
    core i7
    core i5
    core i3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •