تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 39 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 384

نام تاپيک: Fifa 07

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام.........
    در مورد سوال اولتون که من نمیدونم شما چه شیوه ای بازی میکنی برای آشنایی با شیوه های دفاعی بیشتر هم میتونی از منوی اصلی فیفا بری تو قسمت مای فیفا 07 و بعدشم بری رو تاکتیک هلپ اونجا همه چیزو کامل واست توضیح میده ........ ولی من این شیوه دفاعیه رو بهت پیشنهاد میکنم...... تو وسط بازی کلید Q و کلید 2 و 8 ماشین حسابی رو همزمان فشار بده تا بازیکنات بازیکنای حریفو پرس کنند و بازیکن صاحب توپ رو تحت فشار قرار بدن...و یه نکته دیگه که موقع دفاع کردن باید رعایت کنی اینه که هیچ وقت همه مدافعاتو دنبال یه مهاجم حریف نکشونی چون اونوقت با یه پاس ساده کل دفاعات جا میمونن.....
    اینم باهات موافقم که اگه بخوای از عقب توپ رو از حریف بگیری بیشتر موقع ها خطا میشه ...........

برای زدن برگردون و یا حرکت آکروباتیک رو هوا هم باید از سانتر های هوایی کوتاه استفاده کنی ........
    یعنی موقع سانتر کردن دو بار کلید A و یا بعضی جاها سه بار کلید A رو پشت سر هم فشار بدی .......البته با کلید D هم میتونین بعضی موقع ها سانتر های جالبی انجام بدی.....ولی اینکه حالا ضربه رو پای بازیکن بگیره و یا نه یه خورده هم به شانس بستگی داره......ولی در کل زیاد از این گلها نمیتونی بزنی .........
    راستی درباره ضربات ایستگاهی با کلید های Z و C هم میتونین کارای جالبی انجام بدی ........مثلا یه بازیکنت بیاد از رو توپ بپره و یا دو تا بازیکن پشت توپ قرار بگیرن و.........
    سلام.
    نحوه بازی: ببینید، من بیشتر دوست دارم حمله کنم. (شیوه تهاجمی) ولی متاسفانه یه مشکل که دارم، اینه که نمیدونم چجوری در میان میدان به دفاع حریف نفوذ کنم.
    ضربات ایستگاهی: درمورد این ضربات باید بگم که منظور من، راهیست که با تکیه بر اون، آدم بتونه بفهمه که چه توپهایی چجوری گل میشن و... مثلا در فیفا 2005، خیلی راحت میشد گل زد!
    در ضمن، یکی از دوستان که گفته خیلی راحته خصوصا با رونالدینیو، لطفا بگن که چجوری...؟

با تشکر فراوان.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آقا یکی جوابمون رو بده

راستش در فصل نقل انتقلات واقعی فوتبال کلی بازیکن جابهجا می شن
    آیا رهی مانند سیو گیمی یا پچی هست که بازی جدیدتر بشه|؟

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

با سیلام خدمت شوما دوستان

میگم من میخوام برم در جام باشگاههای اروپا شرکت کنم اینو هم میدونم که باید منیجر رو انتخاب کنم ولی مثلا الان که دارم با منچستر تو لیگ برتر انگلیس توپ میزنم (این تیکه رو داشتی) 20 تیم حضوردارن شاید من نزدیک 45 بازی انجام دادم ولی هنوزبازیها تموم نشده و 4 مرتبه با چلسی و لیورپول و آرسنال بازی کردم نکنه این بازی های اضافه برای جام حذفی و جام اتحادیه هم هست

سئوال دومم : من میخوام رونالدینیو رو از بارسلون بخرم بیارم تو منچستر ولی هر کاری که میکنم تو لیست فروش باشگاه نمیاد آخه چرا نمیاد
    خواستم ببینم یعنی چی ؟؟؟؟
    Last edited by Enter; 11-01-2007 at 09:43.

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

با سیلام خدمت شوما دوستان

میگم من میخوام برم در جام باشگاههای اروپا شرکت کنم اینو هم میدونم که باید منیجر رو انتخاب کنم ولی مثلا الان که دارم با منچستر تو لیگ برتر انگلیس توپ میزنم (این تیکه رو داشتی) 20 تیم حضوردارن شاید من نزدیک 45 بازی انجام دادم ولی هنوزبازیها تموم نشده و 4 مرتبه با چلسی و لیورپول و آرسنال بازی کردم نکنه این بازی های اضافه برای جام حذفی و جام اتحادیه هم هست

سئوال دومم : من میخوام رونالدینیو رو از بارسلون بخرم بیارم تو منچستر ولی هر کاری که میکنم تو لیست فروش باشگاه نمیاد آخه چرا نمیاد
    خواستم ببینم یعنی چی ؟؟؟؟
    1- آره لیگ اینجوریه ،حذفی و .... هم توش هست.
    2-ببین تو باید اول پیداش کنی و اون رو توی لیست خریدت قرار بدی (سرچ) بعد اون باشگاه پیغام میده اونو میفروشه یا نه. اگه بازیکنی قراردادش تموم شده باشه توی لیست فروش میاد. اگه گفتن نه میتونی قیمت رو ببری بالا ....

سلام.
    نحوه بازی: ببینید، من بیشتر دوست دارم حمله کنم. (شیوه تهاجمی) ولی متاسفانه یه مشکل که دارم، اینه که نمیدونم چجوری در میان میدان به دفاع حریف نفوذ کنم.
    ضربات ایستگاهی: درمورد این ضربات باید بگم که منظور من، راهیست که با تکیه بر اون، آدم بتونه بفهمه که چه توپهایی چجوری گل میشن و... مثلا در فیفا 2005، خیلی راحت میشد گل زد!
    در ضمن، یکی از دوستان که گفته خیلی راحته خصوصا با رونالدینیو، لطفا بگن که چجوری...؟

با تشکر فراوان.
    در مورد اولی باید بگم که خوبه از شیوه من استفاده منی.من بیشتر سعی میکنم با پاس تو در به پشت مدافه ها برم و گل بزنم .بیشتر وقتها اگه درست عمل کنی جواب میده.
    و دومی :اول باید توپ رو تنظیم کنی ،یعنی هر جا که میخوای بره باید روی توپ به اون سمت باشه و بعد تصمیم بگیری که میخوای زمینی بزنی یا هوایی . اگه به سمتی که دروازبان هست مستقیم و روی زمین و باقدرت شلیک کنی احتمال گل شدنش زیاده(تضمینی) یا به حالت قوس دار بندازی گوشی که دروازبان نیست. بهت بگم بیشتر احساسیه و باید بیاد دستت. امتحان کن و بعد نتیجه رو بگو.....
    اینتر جون مثل اینکه با هم پست دادیم
    Last edited by Sam Fisher 11; 11-01-2007 at 09:58.

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

1- آره لیگ اینجوریه ،حذفی و .... هم توش هست.
    2-ببین تو باید اول پیداش کنی و اون رو توی لیست خریدت قرار بدی (سرچ) بعد اون باشگاه پیغام میده اونو میفروشه یا نه. اگه بازیکنی قراردادش تموم شده باشه توی لیست فروش میاد. اگه گفتن نه میتونی قیمت رو ببری بالا ....
    ایول پس من الان دارم درست پیش میرم یعنی اگه لیگ تموم شد و قهرمان شدم میرم جام باشگاه

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

میگم انگار با هم پست دادیم enter جان.
    آره...

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

چطور مگه سامی جون

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

اقا چه جوری میشه رفت به جام باشگاه ها من که هر کاری کردم نشد یکی از دوستان به صورت کامل توضیح بده مرسی

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

جام باشگاه ها رفتن هم که این همه سوال نداره.....شما تو قسمت منیجر تو لیگ سهمیه رو کسب کن ..فصل که تموم شد واسه فصل بعد تو جام باشگاهایی ............من الان چند فصلی که همین طور پشت سر هم تو جام باشگاه هستم همین طور قهرمانم میشم........

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

من الان چند فصلی که همین طور پشت سر هم تو جام باشگاه هستم همین طور قهرمانم میشم........
    نکنه داری داری Amature بازی میکنی که اینقدر راحته! (شوخی)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •